Sziasztok!
Végre van egy kis szusszanatnyi időm.
Dorka!
Nagyon sajnálom. Habár mi nem nagyon ismerjük egymást és nem igazán ismerem az előzményeket, de azt hiszem át tudom érezni amit most érzel. Pár éve váltam. Nagyon szorítok Neked elsősorban, mert a kisfiad még kicsi, hogy túl sok mindent felfogjon az egészből, hogy legyen erőd végigcsinálni és újra kezdeni. Ha beszélgetni szeretnél, nyugodtan keress meg.
Lányok! Mi van a férfiakkal? (tisztelet a kivétel)
Nem egy olyan férfi ismerősöm van (34-35 évesek), aki élne halna egy családért, még olyan áron is, hogy nem közös a gyerek. Mind azt mondja, hogy nem talál komoly, családcentrikus nőt, csak divatbabát, stb... Akkor meg ha ott a lehetőség, miért nem harcolnak érte?
Timi:
Gratulálok Hannának az első önnáló lépésekhez. A füle akkor már rendben van? Lekopogom, jó?
Sajnálom, hogy Zsoltikával ilyen problémák vannak, de végre jó helyre kerültetek és most már csak jobb lehet. A tornát hány éves koráig kell csinálni?
Úgy látszik a húsvét és a szép tavaszi idő gyermekeinkre is ösztönzőleg hat.
Anita még csak pár hete ül stabilan, erre kedden feltérdelt kapaszkodva, hogy megkaparintsa a játékait, amiket az ágyrács tetejére a falhoz támasztva szoktam felsorakoztatni. Na, ennek lendületében le is raktam az ágyat a legalsó részre (persze nem azért, hogy ne játszon, hanem mert féltem, hogy kifejel). A kis Bestia képzeljétek felkapaszkodott és felállt, hogy elérje őket.
Azóta kora reggel arra ébredünk, hogy új tudományát gyakorolja.
Nem korai ez még?
Most örülök neki, hogy műanyag járókát vettünk, mert szegénykének a kiságy rácsain mindig koppan a kis feje.
Elsősorban szopiztatós anyukáktól kérdezem:
Ti ennyi idősen hányszor adtatok hozzáhamit és mennyit a gyerkőcnek?
Mivel Anita még mindig nem hajlandó az énkaját enni, így maradt a bébiétel, de nem adom fel. Délelőtt megeszik hol fél hol 1 egész üveggel. Nemrég kezdtem el adni neki délután is. Én szeretném 1 éves koráig szoptatni. Mennyire hat ki ez a tej mennyiségére?
A hami után még adtatok cicit is a gyerkőcnek?
Ja, a védőnéni írását már ismerem, mert hagyott "fenyegető levelet", hogy már 3x keresett és nem talált itthon. Felhívtam, kértem beszéljünk meg időpontot, de azt mondta, hogy neki nem fizetik ki a telefont, és ha le kell mondania akkor sokba kerül.
Lilla:
Ne szomorkodj, inkább örülj, hogy ilyen simán ment. Én is szoktam ezen filózni, hogy majd miként lesz, de valahogy mindig oda lukadok ki, hogy nekem fog jobban hiányozni. Főleg azért, mert ezt csak én adhatom neki.
Ernyő babakocsi:
Most szombaton készülünk venni, mert itt a Volán és helyi buszra körülményes a nagy kocsival felszállni. Szerintetek, ha már biztosan ül Anita, nem árt a gerincének? Láttam olyat a Net-en, amelyiknek dönthető a háta és van napvédője is. Ezeket mennyire lehet dönteni? Nem nyomorog benne nagyon a gyerek ha elalszik?
A nagyon olcsó (pl. Tescos, Auchanos...) nagyon gagyi, vagy ha ide oda menne vele az ember kis távolságra (föld úton), akkor az is jó?
Ranpo:
Bárányhimlő: Én a multkor kérdeztem a doki nénit, és azt mondta, hogy ő csak 1 éves kor után ajánlja az oltást a bárányhimlő és a kullancs ellen. Nem indokolta én meg nem kérdeztem, mert még nem akarjuk beoltani Anitát ellene.
Na jó, most már húzok, csak még egy kérés.
Én is megnézhetném a talis képeket? Nem kaptam e-mailt.
Mindenkinek szép napot kívánok. Egész hétvégén ilyen szép idő lesz!!!!!!!!!!