Kazi
Bocsi, igen, most jobban visszaolvastam.
Ez a játszótér a Szimferopol téren van. Jó kis zárt rész, nemrég csinálták meg. Kismanóknak való, viszonylag tiszta, és ezt még nem érték el a vandálok. Én olyan játszótérről álmodok, mint Debrecenben van. Kerítéssel körülvett, nyitvatartási ideje van, de azért ingyenes, cigizni tilos a területén, kutya, macska tilos, van WC, mosdó, álom mi? És hatalmas, vannak árnyékot adó fák is.
A bicó tündi -bündi, nagyon csajos.
Donoé
Én orrplasztikával nyúzom azuram, de inkább csak sokkolom őt, mert úgysem adnék ki egy vagyont rá, meg félek is tőle. Mondja is ilyenkor, hogy nálam valami agybaj van.
Ser
A Sleep & Play pelust szeretem, majd meg is nézem, köszi.
Lina
Nagyon jó fejek a munkahelyeden.
Erszényes
1 órakor?
Az nekem tuti nem jó. Akkor már alszik Adri. Mostanában állunk át az egy alvásra. 9-10 körül séta, a játszótéren kibírja fél 12-ig, gyorsan haza és alvás. Van, hogy már ebédelni sem tud a fáradságtól. A játszótéren kap egy kis gyümit. Ma pl. 4 körül kelt fel, aludt 3 órát.
Jana hogy érezte magát a maminál?
Pelus okés, de azért megnézed, hogy tuti az legyen, amire gondoltál.
Bea
Hát én is irigyelném magamat a szoli miatt.
Kéthete voltam utoljára, nekem is nagyon nehéz megszervezni. Múltkor bejelentkeztem, hát tuti rászervezett a férjem. Na ezt most nem rosszallásból írtam. Így aztán, ha van időm, elmegyek, és akkor még az is kell, hogy legyen szabad hely.
De Lilla már nagyobbacska, nem maradna meg? Bencével én így jártam, persze akkor a kozmetikusom tök ari volt, és addig mesét olvastak Bencével.
Amúgy meg mered terhesen? Én nem mertem.