Új privát üzeneted érkezett!

Nana!

Persze,elég jól emlékszem! :D Köszi a dícséretet,Noémi,csak bő 2 héttel fiatalabb,de még nem olyan ügyes ám,mint Boti.Lehet,hogy csak érettebbnek néz ki.

Roz!

Köszi Neked is,olyan sok aranyos kép van róluk,hogy alig bírok választani.

Geli!

Igen,nagyon bejön Neki a 0 km kő,alig lehet hazavonszolni. :D Az a nagyon nevetős,akkor magán nevetett,hogy hason csúszott le :D

Sbea!

Nagyon csinos Lilla,csini a bucija is :D Lesz még több műtét is mostanában?Tök jó,hogy megint kislányotok lesz :D Mondjuk megértem férjed,én is nagyon akartam egy fiút is :D
Vendég

Geli,
Sajnos ez az allas nem jott ossze, de ennek is meg van az elonye, igy meg egy darabig lehetek a gyerekekkel :lol:
Locsolovers ment, sot a vegen megis valaszolta kerdest: "szabad -e locsolni", es mindig hozzatette: Szabad :lol: :lol:

Ser,
A kis "hazafiak" nagy bajkeverok am :lol: :lol:

Sbea,
Puszit kuldunk a kis bucis hosnek. Olyan jo hogy ilyan vidam, kiegyensulyozott kislany igy konnyebben tuljut a rossz emlekeken.
mvirag

Nana, Roz,
Ez a vasuttorteneti park Bp-n. Nagyon klassz. Egesznapos program, rengeteg vonattal es vasuti jarganyokkal. Mikor mi voltunk modelvvasutkiallitas is volt. Nagyon elveztek a sracok (baratainkkal voltunk ahol szinten vannak gyerekek), de foleg videot keszitettunk foto kevesebbet :wink:

Lina,
Lili csucs ebben a napszemuvegben :wink:

Lili,
Semmi gond. Hogy vagy? Pocakkoma jol viselkedik?
mvirag

Sziasztok!

Geli:
Mirabelnek is hosszabb volt az egyikfele ,addig amíg le nem tört egy esésnél :cry: ,de szerencsére csak az és pont akkorára mint a másikfele :oops:

Bea:
Gratula a kislányhoz! :D Jó ám két csajszi a háznál :wink:

Roz:
Várom majd a recit!

Nana:
idősebbnek,ducinak képzeltelek....nem tudom miért :roll: :lol:
Jobbulást Botinak.....mi is taknyosak vagyunk még....éltessen,hogy nem vagytok egyedül a nyűgösséggel sem :? :cry:
kazi

Cukker,
Nem csak kulsoleg hanem termeszetre is tuz es viz Beni es Panka :wink: :lol:
Egyebkent en pont most vagyok ugy hogy ugy erzem kicsit besokalltam az itthonlettol. Neha ugy erzem hogy mar alig van turelmem a gyarekekhez. En mar 3 eve vagyok itthon es mostananban neha ugy erzem, hogy eleg :roll: :cry:
Remelem tul leszek ezen gyorsan :roll:

Kazi,
Aranyos ez a kep a csajokrol :lol:
mvirag

Jaj, most olvasom rendesen vissza:
Roz:
Ha megcsinálod akkor nagyon örülnék,de csak,ha nem ingyen!!!!
Mindegy milyen ,a tieid mind szépek :wink: Lari bizti örül majd neki!

Donoé:
A képek nagyon aranyosak :)

Virág:
Köszi!Vettetek csúzdát?

Ser:
Köszi a választ!Olyan a foga mintha hosszában meg lenne felezve :? :shock:
kazi

Kazi
na most csak téged olvastalak el :D az esküvő újságos kérdésemre nem válaszoltál... :roll: ha jól olvastam ( kb 5 másodperc alatt :D )
...húúú öreg vagyok ám :roll: :( :) de komolyan...sajna az elmúlt 10 hónap alatt nagyon megöregedtem (mármint az arcom) :( ...pont ma nézegettem hogy milyen ránctalanító csodaszert kellene beszereznem...na nem az eltüntetésre (abban nem hiszek) de hogy legalább kicsit lassítsam
Nektek is jobbulásT!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nagyon sokat írtok mindig.....nincs időm, kedvem, türelmem visszaolvasni, ne haragudjatok.

A képeket néztem, nagyon szépek! :) Lilla hatalmas lány! Gratulálok az újabb kislányhoz! :) Én is ezt érzem..... majd kiderül.....
Zsoltinak utólag is Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Most csak ennyi, ne haragudjatok. Nem leszek holnap, holnapután. Majd pénteken este jövök. Sziasztok!
birolili

Nana:
Öreg vagy???Nem úgy nézel ki! :D Akkor milyen voltál 10 hónappal ezelőtt? :lol: Viccet félretéve ,én is Lari születése óta(meg a terhesség alatt)nagyon "leamortizálódtam" ,néha csak bámulom magamat a tükörben-te jó ég ez biztos én vagyok?! :oops: :cry:
Az esküvői tipp hirdetős újságban az 2007-ben,meg az esküvői infóban2003-ban vagyok benne,de az iwiwen is megtalálod a képet:Fodorné Balog Reginának hívnak :wink:
kazi

Délután írtam, és Petrus kicselezett. A fotel mögött végigmászott és megnyomta a reset gombot. "Boldog" voltam. Most csak ennyire futja:

Geli,
A kockásfülű nyuszit eldugtam, úgy hogy nekem se legyen szem előtt. Így talán kibírom és nem adom oda, csak majd vasárnap, ha mennek a korházba. Bár lehet, hogy elmarad a műtét, mert nem lett jó a véreredmény, de ezzel még futni kell még egy pár kört.

Donoé,
Skype-n bejelöltelek már. Én meg téged képzeltelek teljesen másnak :)

Kép

Kép
nyhk

Kazi!

Köszi a dícséretet! :D

Nana!

Most is jól nézel ki szerintem :D

Nyhk!

Bejelöltél?Szerinted letöltöttem már a skype- ot? :oops: :lol: De most letöltöm :lol: Milyennek képzeltél?
Vendég

Kép ez ma reggel készült,el ne ájuljatok:-))
Vendég

Most ahogy nézem,nincs ilyen nagy orrom ám,de rossz a beállítás. :lol:
Vendég

Nyhk!

Letöltöttem! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szisztok!

Nem tudok mindenkinek írni, de azért mindent elolvastam!

Képek nagyon jók! Nyuszis, locsolós, tojás keresős, vagány lány és kirándulós képek + ház színe + tulipán ... Mind-mind jó!

Donoé
Nem is olyan rossz ez a kép! Tényleg!

Skyp hogy működik? Vennem kell fejhallgatót? Jó lenne beszélgetni veletek! Az mégis gyorsabb, jobb!

A héten lesz afiam keresztelője és szülinapja egyben, azt se tudom fiú vagyok vagy lány?! 12pontból álló listám van az iuntézendőkről az adó utalástól a torta rendelésig....

Hajni
Mi ez a majális? Auchan tartja dolgozóknak vagy bárki mehet? Hol van aborászat Katonatelepen? Milyen program szokott lenni? Tényleg jó lenne találkozni! Mikor??? A jövőheten is elég zsúfolt, közgyűlés közgyűlés hátán
:?

Timci
Érezd magad jól otthon! Találkozunk ha hazajöttél, megígerem és megpróbálom be is tartani!

Lili
Idén nem locsolkodott Nándim, de jövőre meglocsoljuk Zsófit és a pocaklakót is ha lány lesz, persze ha szabad locsolkodni nálatok!

Katika
Nem jó a véreredmény? Ügyesen ellenállsz a nyuszis kísértésnek!

De jó, hogy Nándi még alszik! Amíóta sokat járkál, nagyon elfárad estére! Imád menni!
:D

KépKép
kattic

Kazi,na most megmutattam a kérdésed a "zuramnak", azt mondja ha nincs nagyon durva eltérés, akkor 7-8évesen érdemes elvinni fogszabályoázsra egy gyereket,ha nagyon össze-vissza állnak a fogai,akkor hamarabb, de csak, h lássák, vsz nem csinálnak vele semmit. Az,h milyen lesz a maradó foga előre nem megjósolható, h hasadt lesz-e vagy sem, emiatt ne aggódj, majd ha kinő kiderül,és akkor meglátni mi a teendő. Okés így?

Nyhk, ma reggel is írtál püt? Mert most meg a outlook-os postafiókomban benne volt, rákattintva meg semmi :roll: ...Este még próbáltam értelmesen válaszolni.... :oops:

Lili, remélem azért nincs baj!

Bea, gratula a hugihoz!!!!Királylány édes,mint mindig,és persze Kecsóné lányai is tündériek!

Nana, Kazi, szóljatok,h mikor csatlakozom, ha plasztikai sebészhez megyünk! :wink:

Kép
seriff

Don, micsoda kék szemeid vannak!

Kép
seriff

Kazi, Mirinek milyen bicaja van?

Kép
seriff

Geli
Barátokkal mentünk először. Nem hideg a víz és tiszta. A ballószögi nagyon szutykos, mivel az idősek otthon lakói rendszeresen ott áztatják magukat, mivel nekik ingyenes. Az sztk-t viszont nem ismerem. A húgyútival mi hónapokat szenvedtünk, az utolsónál 3 hétig szedett antibiotikumot. Utána meg 2-3 hetente v havonta (mikor hogy) torokgyulladása volt, így nem mentünk többet. Január óta nem volt beteg (kopkopkop) de már nincs meg a búvárreflexe…

Kép
Kép
Kép
thymi

Seriff
Én is benevezek egy zsírleszívásra. Szóljatok ha mentek :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Most csak pár sorra ugrok be, nem is olvastam végig mindent rendesen, csak ahol megakadt a nevemen a szemem. Tegnap dél óta nem láttam a lányomat, rohanok hozzá Kecskemétre....ezek az anyai ösztönök!!!! :D

Seriff,
kedden hívtam a Madarászt, de még semmi. Beszéltem a barátnőmmel, állítólag a kórházak egy adott hónapban csak egy bizonyos számú ilyen vizsgálatot végezhetnek, és ha betelt a keret, várni kell a következő hónapig. Hát elég necces, hogy márc. 27-én már be volt telve, ha ez tényleg így van. Ha megvan az eredmény, akkor lesz kontroll időpont.

Nana,
köszi, jól van Lili, szépen szedi a gyógyszereket, nincs semmi gond. Hétfőn megyünk vissza az orvoshoz, biztos kapunk megint jó sok beutalót...vérvétel, pisi, UH.

Bea,
gratula a kislányhoz. Hát nálunk is így lesz, ahogy Zsolti mondta, Szláva azt mondta, ha a következő is lány, annál nagyobb lendülettel fogja gyártani a harmadikat... :D

Képzeljétek, reggel beugrottam a munkahelyemre, és mindent két perc alatt lezsíroztunk. Ha lesz tesó, csak írjak egy e-mailt, és intézkednek, hogy 180 napra visszamenjek. Abban maradtunk, hogy semmi "fontosba" nem fogok, csak tanítgatok, és ha nincs tanfolyam, majd fű alatt megoldjuk, hogy ne is kelljen aznap felmennem. Tök jó!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kattic!

Köszi,de szoktam tükörbe nézni :lol: :lol: :lol:
Mondjuk ezen ényleg nagynak tűnik a nózim. :lol:

Ser!

Kéknek kék,de az alatta lévő árkoktól látszik ez?Abszolút nem tartom magam szépnek,inkább átlag.De egy boldog házassághoz,családhoz nem is hiszem,hogy ez hiányzik :lol: Évek óta próbálom apát győzködni,hogy mellplasztikára elmennék,de azt mondta szó sem lehet róla,Ő így szeret,így szeretett belém,csak én utálom őket :cry: Nem nagyon kicsik,de jobb lenne a nagyobb :lol: Néztem a Bagoly u.-n egy pl.seb.-t,a szemem alatti árkokra,nem tudom mennyiért csinálná meg,hogy feltölti botoxal.
Vendég

jaj Kattic elfelejtettem írni,a skype-ot letöltöd,ingyenes a letöltés,s a használat is.kell hozzá mikrofon,nekünk van a tarkón viselhető mikrofonnal,de nekem nagyon kényelmetlen.Most a szám.gép hangszóróján hallok,s vettem mikrofont,komoly 240.-ért :lol: ezzel jó.Webkamid van?Mert akkor látod is akivel beszélsz.
Vendég

Mindjárt teszek fel tesómról képet,megnézitek Ő milyen helyes fiúban,annyira nem vagyok szép lányban.Ő anyura hasonlít,én apura. Kép
Vendég

Donoé

És tesód mit szól hozzá, hogy feltetted? Tud róla? :wink:

Ser

Még nem tudom a vasárnapot, mert csalnak a fiúk, hogy menjek ki én is meccsre, majd jól eleszeünk, meg rendelünk oda pizzát. De szívem szerint mennék a bnőmmel Pestre csavizni.

Erszényes

Mutatom a bodis helyet. A Leopoldisat is nézd át, hogy mi kellene, aztán írunk a csajnak, hogy tegye félre.
Jó lett a törlőkendő? Ez a legolcsóbb, és jó minőség is egyben.
Holnap gyere. Várlak benneteket. Ha ilyen jó idő lesz, megint elmegyünk arra a játszótérre. Majd megnézed a pelust is, nekem nem tetszik. Inkább a drágábbikat fogom megvenni. Ettől mintha Adri bőre nem lenne olyan szép. Volt ott a boltban 39 ft-os is, az jó, viszont formában az sem olyan klassz kis vékony, mint a pampers. Legközelebb figyelem az akciókat, ha 42-re kijön a Pampers, az nekem már jó.

Ha gondolod azt is megcsinálhatnánk holnap, hogy felváltva bemennénk szoliba. Addig ellennének a gyerekek. Ez a szoli fekvős, de mellette a másik üzletben van állós is. A fekvős nagyon szép tiszta hely, aranyos a csaj, 50 ft/perc és hatásos. 10 perc már tuti. Itt van ez is a DM közelében.

Bocs, hogy offolom a topikot, de hátha mást is érdekelnek az infók.

Bea

Jók a képek, csinik a csajok. :)

Andi
Kép
cukkker

Erszényes

Ez lemaradt az előbb:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=195893

Andi
Kép
cukkker

Donoé,

Nem ilyennek képzeltelek! A rövid sötét haj, az stimmel, a mosoly is, de Kb 2* ennyi kilónak :) bocsi! Hogy miért nem tudom.
Egyébként a skype-n bejelöltelek, csak nem igazoltál vissza. Sőt írtam is pár sort!
Mellplasztika??? Komoly?
Csajszit akarsz szerezni a tesódnak (a kép alapján nem hiszem hogy rászorul) ? De itt csak gyerekes anyukák vannak! :)

Kattic,
Eddig álltam ellen a nyuszinak. Ma délután odaadtam neki. Ma is olyan ügyes és türelmes volt. 7-kor indultunk és 11-re értünk csak haza. Műtét sajnos elmarad. :(
Éjszakák? Nándi kevesebbet kel?
Nekem fejhallgatós mikrofonom van a skype-hoz. Én szeretem. 700 Ft volt. Én nemcsak beszélni, hanem chat-elni is szoktam rajta barátnőmmel. Meg néha a privi helyett gyorsabb.

Seriff,
Szerintem a priviről az E-mail elkésett, vagy eltévedt. Tegnap megkaptam a válaszodat is. Amit köszi.

Lina,
Tök normálisak a munkahelyeden!!!! Akkor ez miatt nem is kell aggódnod már!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok :)

Kicsit el vagyok veszve pakolászom holnapra meg még sokat kellett főznőm is meg mosni meg rendet is kellne rakni ... szóval van mit csinálnom ....

nyhk
vasárnapra nagyon szurkolok ügyessek legyetek

bea
hatalmas gartula az ujabb kiscsajhoz :) az apák már csak ilyen kis fiú függőek :D nem baj még ez ugy sem 100 % :D lehet még meglepetésképpen valami a lába között :D kecsónéval olyan jót fecsegtünk tegnap hogy bezárt a mep. meire oda értem :D :?

seriff
aranyos vagy Én voltam a hülye mert későn jutott ez eszembe... na mindegy utólag ugy is odadják csak most elég pénztelen vagyok igy....

cukker
azt hiszem én sem tudnék választani a progamokból :)

kazi
mikorra kellene a sütike ? És tényleg ha bevásárolsz hozzá és elhozod megcsinálom szivessen :)
majd beszélünk még erről :)

lili
anyit vagy eszembe :) tudom Én is hogy Ákival már milyen nehéz volt a kismamaság jó volt de már az is jó volt hoyg vége volt ...:) nyugi süt a nap szép az idő :) pihenj :)

dononé
Én is másnak képzeltelek :) csatlakozom nyhk .-hoz a tesódnak nem hiszem hogy gondja lehet a csajozással :D :wink: de aztán kinekapj hoyg ide raktad a fotot :D
Én is rengeteget gondolokozom plasztikán na nem mell hanem has csak sajnos már nincs az hogy ha szültél ingyenes én tavaj utánna jártam a has 180 a mell 110 ezer forintért csinálták Pesten a Szent Imre rházban de sajnos a hasnak elég sok szővődménye van ami brutálissan néz ki ... nagyon csúnya is lehet főleg nállam akinek nagyon sok kilóról kellene vissza fogynom 56 kilóra mert az kritérium hoyg csak annak csinálják meg a hasat akin egy deka felesleg sincs na meg a hatalmas vágás csipőcsontól csipőcsontig utánna 2 hétig csak fekve és 6 hétig még egy kiló cukrot sem emelhetnél .. majd a következő életemben jobban vigyázok a testemre :lol: :roll: :? :(

na rohanok egyett teregetni még és sütni a fasirtot :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Don, mindjárt írok püt.

Cukker, nem tudommelyik pampers-re gondolsz, de a sleep and play a SzilCoopban kb 42 ft-ra jön ki, én azt szeretem a legjobban(ja ez a 4-es, és 27 db-os). Mennyi program, szoli, játszó ügyik vagytok! Megint nem bírtam ellenállni egy rucinak a turiban, igaz kb jövő nyáron tudja majd hordani Hanna :oops: ....
A vasárnapi programok közül (nem azért, h magam ellen beszéljek) én a helyedben a barátnős csavargót választanám!

Kép
seriff

Ser:
Köszi az infót a fogakról :D
A bicaj rózsaszín,sallangos,csöngős,küllőgyöngyös és minden amit el lehet képzelni..... :lol: :lol: :lol:
Amúgy nehéz tipusú ,kontrás,nem borulós müanyag kerekes-olyat nem szabad venni(én márcsak tudom :lol: ),majd lefotózom és felteszem,ha érdekel!

Donoé:
A szem alatti bőrt krémmel is szépen lehet kezelni.Legalábbis nekem az Oroján ezt mondta.Az egyetlen bibije,hogy csak szoptatás után(nekem ezzel még várnom kell sajnos)lehet.Egy próbát megér :wink:
Szilikon cici :shock: ,én nem vállalnám be.Ha anyira gázos lenne akkor talán a felvarrás(pedig nekem tényleg nincs nagy),de nemhiszem,hogy sor kerül rá :roll:

Lina:
Irigyellek az alvás miatt!Álmában pelust cserélni....mindig ilyen gyerekről álmodtam :roll: :lol:
A munkahelyed tényleg nagyon rendi(az én volt munaadóim is tanulhatnának tőlük :( nekem lejárt a munkaviszonyom,a munkatársaim alattomosan rákérdeztek,hogy mennék -e majd vissza én meg mondtam,hogy kistesót szeretnénk-még anno-meg 12órázni szombat vasárnap nem tudnék gyerek mellett,erre megkaptam a felmondásom 1hét mulva :evil: rendik nem?! )

Cukkker:
Hol is van pontossan ez a játszótér?Már más is mondta,de nemtudom melyik lehet :?:
kazi

Roz:
A szülinap május 6-án lessz.Nagyon rendi vagy,hogy megcsinálod :wink: :D ,majd beszélünk róla,ha ráérsz :wink:
Mert csíkos lett a pocid?Vagy minek a hasplasztika?
Szerencsére én ezt megúsztam :oops:
kazi

Sziasztok! :)

Cukker
Engem érdekelnének bodyk :) Postán rendeled vagy személyesen mész érte vasárnap? :wink: ([size=9]mondjuk nem tudom hová akarok még venni jelenleg 26 van használatban :roll: :shock: :D )[/size]Ezen a játszón már mi is voltunk, amikor Danus is itthon volt. Tényleg klasssz! :D

Ser
Na nem úszod meg! :lol: Most már tényleg megyünk! :lol: Ráadásul kiderült hogy Dani egyik csoporttársa 2 házzal lakik fentebb mint az unokatesómék, úgyhogy sokat leszünk arra :wink:
Ne haragudj... :oops: kérdezted Boti mit eszik...
Egyelőre csak sütőtököt, almát, őszibarackot és max burgonyát volt hajlandó elfogadni és csak agyon pépesített formában.
Iszonyat öklendezés, fuldoklás... :shock: :( volt eddig ahányszor megpróbáltunk neki kicsit darabosabbat adni...Viszont lehet hogy megtört a jég..tegnap először amikor a férjem almás pitét majszolt. mérgesen morgott közben mutogatott a pitére és nyitotta a száját. :D :D Adott neki egy morzsát és elfogadta!!!!!
Nagyon meglepődtünk! :shock:

De ilyesmivel még nagyon nem szeretném etetni, sem ropival, pufival, kiflivel stb...ezért most segítségül fordulok majd ROZhoz és GELIihez...és sütök (mármint én :roll: :oops: remélem nem ég le a konyha :roll: ) valami tej és tojásmentes könnyű piskóta szerűséget.

Hú jó hosszú lett...mennem is kell :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana, 26 body :shock: :lol: ! gyertek csak, szólj előtte!
Te, én láttam a tűzoltókat, másfelé volt dolguk, úgyhogy csak óvatosan!!!!
És ezektől ilyen óriás??!!Hihetetlen kis értelmes arca van ám!

Kazi, érdekel, nem véletlen kérdeztem, főleg ez a kerék dolog érdekel, ja és hány kerekű? 3 vagy levehető pótkerekes? A férjuradnak pedig Nagyon Boldog Névnapot!!!!

Kép
seriff

SEriff
nem lesz gond! :D 2 kis önkéntes tűzoltó is van itthon. :D a rengeteg tűzoltóautóról és állomásról nem is beszélve. :wink:

Na tényleg rohanok. Indulunk a mamihoz csavizni! :D

KépKép
KépKép
nana09

Cukker!

Persze,hogy nem haragudna,ilyenből nem csinál tesóm problémát :D Amúgy is nagyon jó testvérek vagyunk. :D

Nyhk!

2× ennyi kilónak??? :lol: :lol: :lol: életemben legtöbb 70 kg voltam,mikor Donátot szültem,aznap.Most húsvétkor mértem mamámnál,pont 50 kg vagyok.Felvettelek még éjjel a skype-ra,nekem ott vagy.Mindjárt megnézem,mi a bibi.

Ser!

Pü-re válaszoltam is,nem tudom megkaptad-e?Elég gáz ez a topicos pü.

Roz!

Te sem ilyennek képzeltél?Azt hitted szebb vagyok? :lol: :lol: :lol:

Tesómra visszatérve,több mint 2 éve nincs barátnője.Eddig Sopronban lakott,ott volt barátnője,itthon semmi.Kamionsofőr,lehet ezért is nem akar.
Vendég

Kazi!

Milyen krémről írtál?

Amit most reklámoznak Botocetical mi a véleményetek róla?Érhet annyit,mint a botox kezelés?

Ser!

Újból írtam a pü.-t remélem ez már átmegy.

Nyhk!

Megnéztem a skype-ot,nincs rajta,hogy felvettél,az van rajta,hogy én felvettelek,Te még nem osztottad meg velem az adataidat.
diessner1975-n vettél fel?
Vendég

megint elírtam Botoceutical
Vendég

Sziasztok lányok!

Roz, Ser, Geli, Balim, megvagyok köszi!

A köhögéses nyavajára ráfejeltem egy megfázást,mikor már majdnem rendbe jöttem.Úgyhogy nem vagyok valami fényesen.
Az a lényeg, hogy Flórának és Orsinak kutya baja.

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok mindenre, csak olvasni van erőm, kedvem.

Nagyon szépek a gyerekek, öröm látni őket. Töltsetek fel minél több képet!

Roz, holnap mentek Szegedre? Gondolok rátok!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nana

Hát gondolhatod, hogy nekem sem létszükséglet vásárolni. Postán fogom rendelni , csak kezdek már belefáradni, olyan körülményes, szájba rágós az egész. Nem tudom, hogy én variálok sokat, vagy ......
(Tényleg a 26 body hogy jön ki? :) )

Donoé

Majdnem egy súlycsoport vagyunk, csak te magasabb vagy. Tényleg helyes a tesód. Az én öcsikém rendesen elhízott.

Ser, Roz

Erősen hajlok a csavargásra, mert még mindig nincsenek itthon a fociról. Á, most jöttek, és Auchan volt az eredeti terv, Bencének bicó miatt.

Bea

Gratula a kiscsajhoz. :)

Andi
Kép
cukkker

Pille

Gyógyulgass és pihenj.

Andi
Kép
cukkker

Gyorsan felteszem a képeket,később majd jövök!
A hintaállvány is kész,arról is rakok! :D Kép Kép Kép
kazi

Sziasztok!

thymi: köszi köszi a virágokat, ma du. elültettem őket, olyan jó helyet találtam nekik, majd ha jössz meglátod!! :wink: :lol: :lol:
Na Gyopi nyűgös volt miután elmentetek?? Remélem nem vette át megint Janától... :roll:

cukkker: megnéztem a bodykat. Tök szuperek!! Összeírom majd h mi kell! Az a játszótér nagyon jó volt, holnap ha minden igaz olyan 1 körül megyünk felétek. A szoli nagyon jó ötlet (gondoltam is rá h a fodrász után még oda is bemegyek :wink: ) bár én csak az állósat bírom. A pelus nekem bevált, apával megbeszéltük holnap átveszek tőled 100-at! :wink:

hajny: szupi volt ez a nézelődős délelőtt, Jana meg szuperül elvolt a mamával-papával, apukám elvitte játszóterezni, meg is kapta kicsit a nap :wink: Holnap csörgök ha megyek arra.

Timci: sok sok sikert a vizsgáidhoz!!! Ügyi vagy, tanulj csak!! Remélem már nem szomorkodsz h Attila hazajött!! Kitartás!! Pocaklakónak puszi!! :wink: :lol: :lol:

Bea: gratula a kislányhoz!! :lol: Mis meg apával meg vagyunk győződve róla h nekünk csak fiaink lesznek majd... :roll: :)

Lilike: pihenj sokat, ne törődj semmi mással!! :wink: :lol:
Hát kíváncsi leszek h bejön-e a megérzésed... :wink: :lol:

Dóra: holnap du. olyan 1-3 között otthon vagytok?? Csak mert akkor megyek hajnyék felé és ti ott laktok a közelben, bedobnám neked a tulipánhagymákat! :wink: :lol: Majd csörgök azért holnap is! :)
Te hogy érzed magad?? Vannak terhességi "tüneteid"?

Pille: jobbulást neked!!!! Jajj olyan kis szomorúak voltak a soraid... :cry: Örülök, hogy a lányok megúszták, maradjon is így.... :wink: :)

dodoé: Tök ari a kép rólad, nem is nagy az orrod. :D
tényleg helyes a tesód (csak apa meg ne hallja...) :oops: :lol: :lol: :lol:

Roz: nagyon nehéz dolog ez a plasztika, nem elég h pénz, szenvedés, fájdalom, kritériumok, még a siker se biztos és rengeteg idő a regenerálódás...én nagyon félnék... :roll:

na megyek mert Jana nagyon nyügi (már hetek óta.. :roll: ) , jönnek az őrlők.... :roll:

KépKép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Geli hál'Istennek nem fáj neki a keze.A műtét óta egyszer sem kellett fájd. csillapító.
Békavadászat :D

Virag itthon szépen el van Lilla,de azért nyomott hagyott benne a dolog.Meglát egy fehér köpenyt és retteg szegény.

Donoé igen lesz még legfeljebb 2 műtét.Szeretnénk túllenni rajta,még mielőtt megszületne a pici.

Kazi én is azt mondom apának,hogy jó ám a két csajszi.De Ő azt mondja már így sem bír velünk,nem hogy három nővel. :wink: :lol:

Kattic sokan lesztek a keresztelőn?Hol tartjátok?

Ser köszönjük a gratulációt.Vasárnap délután sztem Sygéknél leszünk.Ti otthon lesztek?

Thymi az SZTK-ban jó a medence.Oda csak babókat engednek be.

Lina tök jó munkahelyed és jó fej főnökeid vannak.

Cukker irigykedem a szoliért.Hetek óta készülgetek én is,de még nem jutottam odáig.Itt a jóidő,lehet ledobni a hosszú ruhákat,nekem meg már szinte betegesen fehér,sápadt a bőröm.

Nyhk sajnálom a műtétet. :(

Roz Zsolti még nagyon reménykedik,hogy csak belelóg majd még ott a képbe valami. :wink: :lol:
Gondolok rátok!

Pille gyógyulj meg!

Nana kis tűzoltók! :D

KépKép
KépKép
sbea

Ser:
Köszi a köszöntőt,figyelmes vagy :wink: :D
A Bicaj pótkerekes,de gondolom látod a képen,nagyon szereti Miri,habár ezt egy kicsit később tudják tekerni,de sokkal biztonságosabb mint a 3kerekű és a müanyag kerekes társai.

Don:
A bőrgyógyász(Oroján Iván)mondta,hogy jól kezelhető az ilyen"elhasználódott"-ő mondta így-bőr.Ő írja fel(majd),nemtudom milyen :roll: .szerintem amik a reklámokban vannak nemsokat érnek-lehet a b.gyógyászé se :oops: ,én majd azért kipróbálom.

Bea:
Örülök,hogy nincsenek fájdalmai Lillának :)

Cukkker:
Kérdeztem,de bizti nem láttad,hogy hol van az a szupi játszótér????
kazi

Donoé

Igen téged vettelek fel a skype-n, már meg is jelent a teljes neved. Szerintem csak akkor fogjuk elérhetően látni, ha egyszerre leszünk a neten. (ma ez szerintem nem történt meg). Egyébként az üzenetek is csak akkor jelennek meg, ha mind a ketten fet vagyunk. Na majd holnap, bár délelőtt megint nem vagyunk, megyünk logopédushoz.
Bocsi mégegyszer a dupla kilóért, de valahogy töltött galambnak képzeltelek :oops: . Az én "versenysúlyom" 56kg vaolt valamikor. Most avval is megelégednék, ha 10-el kevesebb volnék. :( , egyenlőre azzal takarózom, hogy még szoptatok, de majd lefogyok. Viszont akaraterőm az nulla. Most is legszivesebben mennék és csokit keresnék, De sajna tudom, hogy már megettem az összeset.

Kazi,
Igazi csajos abicikli! Nekem a Jóbarátokból Phoebe biciklije jutott eszembe amikor megláttam :)

Kép

Kép
nyhk

Kazi

Bocsi, igen, most jobban visszaolvastam.
Ez a játszótér a Szimferopol téren van. Jó kis zárt rész, nemrég csinálták meg. Kismanóknak való, viszonylag tiszta, és ezt még nem érték el a vandálok. Én olyan játszótérről álmodok, mint Debrecenben van. Kerítéssel körülvett, nyitvatartási ideje van, de azért ingyenes, cigizni tilos a területén, kutya, macska tilos, van WC, mosdó, álom mi? És hatalmas, vannak árnyékot adó fák is.

A bicó tündi -bündi, nagyon csajos.

Donoé

Én orrplasztikával nyúzom azuram, de inkább csak sokkolom őt, mert úgysem adnék ki egy vagyont rá, meg félek is tőle. Mondja is ilyenkor, hogy nálam valami agybaj van.

Ser

A Sleep & Play pelust szeretem, majd meg is nézem, köszi.

Lina

Nagyon jó fejek a munkahelyeden.

Erszényes

1 órakor? :( Az nekem tuti nem jó. Akkor már alszik Adri. Mostanában állunk át az egy alvásra. 9-10 körül séta, a játszótéren kibírja fél 12-ig, gyorsan haza és alvás. Van, hogy már ebédelni sem tud a fáradságtól. A játszótéren kap egy kis gyümit. Ma pl. 4 körül kelt fel, aludt 3 órát.
Jana hogy érezte magát a maminál?
Pelus okés, de azért megnézed, hogy tuti az legyen, amire gondoltál.

Bea

Hát én is irigyelném magamat a szoli miatt. :) Kéthete voltam utoljára, nekem is nagyon nehéz megszervezni. Múltkor bejelentkeztem, hát tuti rászervezett a férjem. Na ezt most nem rosszallásból írtam. Így aztán, ha van időm, elmegyek, és akkor még az is kell, hogy legyen szabad hely.
De Lilla már nagyobbacska, nem maradna meg? Bencével én így jártam, persze akkor a kozmetikusom tök ari volt, és addig mesét olvastak Bencével.
Amúgy meg mered terhesen? Én nem mertem.

Andi
Kép
cukkker

Nyhk

Ne kínozd magad a fogyással. Még szoptatsz, erre van beállva a szervezet. Azért merek így okoskodni, mert korábban nekem sem ment, és amint abbamaradt a szopi, magától lement két kiló. A másik kettő meg a sporttal. Amúgy meg szerencsés vagyok. Abban nagyon bírom Rubint Rékát, hogy azt mondja, légy önmagad, érezd jól magad a bőrödben.
Ezt mindenkinek mondom, aki a kilóktól szenved. Egész nap lógnak rajtunk a gyerkőcök, a francnak van kedve este még tornázni is. Akkor nekem sem használt, hiába tornáztam. Csak mikor több segítséget kaptam, volt energiám a konditeremre.

Hajni

Ez az ajtózár vagy mi remélem nem lesz nagyon szoros. Vagy hogy is fogalmazzak. Így is olyan vacak a babakocsi kereke, hátmégha az ajtóval is birkózni kell. Csak az első ajtón lesz? Költözéskor ki lehet akasztani?

Andi
Kép
cukkker

Kazi!

Kíváncsi vagyok Neked használni fog-e?Mondjuk,lehet,hogy nem 1 célból használnánk,vagy te szemed alatt,is árkok vannak?

Erszényes!

:lol: :lol: :lol: Hát még ha életben is látnád. :lol: :lol: :lol:

Cukkker!

Mi bajod az orroddal?Olyan kis aranyos vagy így szerintem,nem?Tesód évek óta nem láttam.Nagyon meghízott?

Pillle!

Szegénykém,sajnállak,hogy nehezen keveredsz ki belőle. :( Jobbulást Neked!

Nyhk!

Érdekes,hogy súlyosabbnak gondoltál :D Ha szoptatsz,akkor ne is gyötörd magad a gondolattal sem! :D

Anyu állandóan fogyózik,méregtelenít,diétázik,s nem fogy.Panaszkodik,mindig megkérdezem Tőle,hogy magaddal bajod van,hogy felesleg van rajtad?Azt mondja neki jó így is,elfogadja önmagát.Akkor meg?Ha valaki elfogadja önmagát,ahogy van,szerintem kár sokmindent tenni a karcsúságért.

SBea!

Szegény pici Lilla,hogyne hagyott volna nyomot Benne.Múltkor írtam a csajoknak,hogy meg voltam győződve,hogy Lillát mandulával műtik.Csodálkoztam is,miért kell több műtét.
Vendég

Kazi!

Kíváncsi vagyok Neked használni fog-e?Mondjuk,lehet,hogy nem 1 célból használnánk,vagy te szemed alatt,is árkok vannak?

Erszényes!

Cukkker!

Mi bajod az orroddal?Olyan kis aranyos vagy így szerintem,nem?Tesód évek óta nem láttam.Nagyon meghízott?

Pillle!

Nyhk!

Érdekes,hogy súlyosabbnak gondoltál :D Ha szoptatsz,akkor ne is gyötörd magad a gondolattal sem! :D

Anyu állandóan fogyózik,méregtelenít,diétázik,s nem fogy.Panaszkodik,mindig megkérdezem Tőle,hogy magaddal bajod van,hogy felesleg van rajtad?Azt mondja neki jó így is,elfogadja önmagát.Akkor meg?Ha valaki elfogadja önmagát,ahogy van,szerintem kár sokmindent tenni a karcsúságért.

SBea!

Szegény pici Lilla,hogyne hagyott volna nyomot Benne.Múltkor írtam a csajoknak,hogy meg voltam győződve,hogy Lillát mandulával műtik.Csodálkoztam is,miért kell több műtét.
Vendég

Kazi!

Erszényes!

Cukkker!

Pillle!

Nyhk!

SBea!

Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?