Új privát üzeneted érkezett!

Olik,
Kicsit unatkoztam aztán gondoltam színesítgetem a világomat :lol:
Vendég

Judy: Ez aranyos volt ( az iwiw :lol: )

Betsy: Köszi szépen :D Pont azon gondolkoztunk, hogy Jónáson kivül legyen-e még ÉLES akció. Most akkor ezeket a napokat is figyeljük. De szerintem az számit, hogy tutira tudom, hogy mikor volt a pém. Ezek útán már mindegy... :P

Jaimee: Alszol???

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép

Ne hogy rád szóljon a főnököd!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Na csajok, bejelentkeztema nőgyógyászhoz, elmondtam neki a bánatomat telefonba, hogy amióta próbálkozunk össsze vissza van a ciklusom, meg hogy most egy hete barnán pecsételek, de megjönni nem akar és adott időpontot jövőhét csütörtökre, hogy mindent megbeszéljünk.

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Ez az a nődoki akihez eddig is jártál?
Vendég

Gyabi! Kíváncsi vagyok mit mond az orvosod.
Nekem is akkor zakkant meg a cilusom, amikor elkezdtünk próbálkozni.
Vendég

Olik! Neked hány napos ciklusod szokott lenni?
Vendég

Krisztinka:
32-33 naposak. De a múlt havi az 30 volt.

Kép
Kép
Kép
olik22

Krisztinka,

Ilyet ne is mondj, hogy megzakkant a ciklusod amikor elkezdtetek próbálkozni, mert hülyét kapok, ha az enyém is majd most kezd el szórakozni,. amikor már élesben csinálhatjuk.

Gyabi,

Remélem csak jókat fog mondani a doki. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik! Akkor még van egy ksi időd. Mi jelültük már egymást az iwiwen?

Judy! Azóta maratoniak a cilusaim, bár soha nem volt normális a ciklusom.
De Te ne aggódj!! Nem vagyunk egyformák szerencsére!
Vendég

Olik: Nem itt vagyok, túl vagyok a holtponton, azt hiszem. Most már ébren maradok. :D

Gyabi: Ez jó, vajon mit fog mondani....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
most látom hogy 2 nap van a tesztig??
Vendég

Igen Pandácska, ez az a doki. Modtam neki, hogy már próbálkozunk egy ideje, de semmi, sőt inkább csak "ciklusfelborulás" van. Azt mondta, hogy kérjek időpontot, hétfőre és csütörtökre volt, a csütörtök jobban tetszett, mert ha hétvégére végre megjönne, addigra lehet le is múlna...

Kép
Kép
gyablonka

Krisztinka: azt híszem nem. Megy privi :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyabi,
Biztos ha őszintén elmondod a félelmeidet meg hogy te hogyl átod akkor elkezdődhet a kivizsgálás.
Vendég

Panda: Olvass vissza szerintem... :cry: Premens vagyok, mint áááállat. Igaz, hogy 2 napja émelygek, folyton álmost vagyok, de ez nálam mind premens tünet, csak hogy idegesítsen. :evil: :evil:
De azért aranyos vagy, hogy ilyesmikre is figyelsz!!!! Pusza neked! :D :D

jaimee

Jaimee,
És ha terhes leszel akkor hogy tudod majd megkülönböztetni a mensis tünetet a babástól hiszen nagyon hasonló :wink: én akkor is drukkolok
Kép
Vendég

Most is mondtam neki a telefonba, hogy ez az egy hete tartó pecsételé normális. Már azt sem tudnám megmondani pontosan, hogy mikor jött meg!!!!!! De azt mondta, hogy majd inkább személyesen folytatjuk.

Kép
Kép
gyablonka

Panda: Gondolom, úgy kimarad a vérzés. Első lépésként. :D
Köszönöm a drukkot! :D :D :D Azt nem is mondtam, hogy drukkolj. Csak már annyira elegem van, hogy bízik az ember, bízik, jön a hányinge, az émelygés a ciklus végén, a szagoktól rosszul vagyok, már egész optimista lesz az ember, aztán egyszer csak megjön...És ez így megy már évek óta, mert az egy dolog, hogy aug óta próbálkozunk, de addig is becsúszhatott volna. Bocs, az elemzésért. Megértésre vágyom. :D :D

jaimee

Panda: módosítok: Azt nem is mondtam, hogy NE drukkolj. Megjelent a főnököm, kalapálok, mint őrült. :D Olik, te hívtad ide? :D :D :D

jaimee

Sziasztok Csajszik,

Mindenekelőtt gratula az új kismamának :lol:

Sajnos nem nagyon tudok jönni mostanság, mert annyit dolgozom, mint egy hülye, este meg csak picit visszaolvasok, de sosem érek a végére... Ma kivettem egy fél nap szabit, így kaparok gyorsan pár sort.

Képzeljétek, alakul a görbém:

Kép

Na, meglátjuk.

Sok puszi mindenkinek!

Üdv,

Bien
bienvenue

Bien: Pont most akartam reklamálni, hogy hová tüntél. :D :D
Látom, szépen kilaposodott a görbéd. Látod ezt Andi, felszólítom a görbéd, hogy pé után kilaposodjék! Már későn mondom, de jobb most, mint soha. :D :D

Bien: Egy megjegyzés: Én a 9. napi megugrást kivenném a görbéből, mert megtévesztő. Akkor voltál beteg, nem?

jaimee

Jaimee: Itt vok, csak elmélyültem az iwiw-ben :oops:

Bien: Jól alakul :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Na meg 28 évet fiatalódtam, ha nem vetted észre :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Édi-bédi. :D Én is akarok ilyet feltölteni! Hogy csináljátok?

jaimee

Előbb megtaláltam egy gif-képet. Aztán photoshoppal lekicsinyítettem és betettem az avataromba.

Kép
Kép
Kép
olik22

Ha gondolod - küldj el ide a képet. Én meg megformázom :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Á, nem zaklatlak vele, a páromnek ez szakmába vág. De azért köszi nagyon. :wink:

jaimee

:P

Kép
Kép
Kép
olik22

Na megjöttem. Elhoztam az autót. 47 000-ben megállt az összeg. Persze a festés még hátra van, de akkor sem sokallom, ahhoz képest szegény hogy nézett ki.
Persze a pulzusom kb 200-at vert, és minden apró zörrenésre megijedtem. Remélem hamar túltezsem magam rajta, mert így szar vezetni.

Bien,

Tük jól felmenmt a görbéd. 10-11 nap múlva ++++++++ tesztet várunk tőled. :P :P :P

Olik,

Jó lett az avatarod, én mán észrevettem rögtön ahogy visszatértem. :P :P

Jaimee,

Tessék kérem ++++-an látni a világot. Mensis tünet és babás tünet tényleg lehet nagyon hasonló. Amig nincs piri, addig nincs :cry: :cry:
Értem!!!!!!!??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:Remélem hamar visszaszoksz a forgalomba. :wink:

Értem!! Nem nyávogok többet! :D :wink:

jaimee

Jaimee,

Rajtam nem fog múlni, hidd el.
El sem akarom képzelni mi lett volna, ha nagyobb baj történik, akkor tuti nem vezetnék többet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda: Lassan nézegetheted komolyabban azt a babakelengyét, már csak 11 nap a konziig :!: :!: És főleg ha ikrek lesznek, lesz mit beszerezni. :wink:

jaimee

Panda: Lassan nézegetheted komolyabban azt a babakelengyét, már csak 11 nap a konziig :!: :!: És főleg ha ikrek lesznek, lesz mit beszerezni. :wink:

jaimee

Jaimee! Köszi a bókucikat! Egyébként amikor terhes lettem, nem tudtam róla és folyton azt éreztem, hogy meg fog jönni, de jött meg, mert babab volt a dologban! :lol:

Olik! Bejelöltelek! Irtó helyesek vagytok!

Mi most jöttünk be, nagyon jó idő van kint, majdnem megsültem.
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan bekukkolok. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jaimee,
Én megértelek de tudod pozitívan lehet ezt csak csinálni különben bedilizik az ember. Az meg hogy nem csúszott be nővérem 8 évig csak úgy vigyázva védekezett és nem csúszott be a baba már azt gondoltam hogy esetleg neki nem megy ez a teherbe esés. Amikor elkezdtek próbálkozni élesben 2 hónap alatt sikerült háromszor is. Szóval ezt csak azért írtam mert nem jelent semmit hogy nem csúszott be. Bizti okos babád lesz és tudja hogy akkor nem jöhetett most meg várat magára hisz tudod a tökéletes dolgokhoz idő kell :wink: És szerintem ha terhes leszel akkor is így fogod érzeni hogy tuti nem aztán meg jön a döbbenet hogy igen ez így szokott lenni :wink:
Vendég

Krisztinka: Legyen baba nálam is a dologban! :D

jaimee

sajna mennem kell.. legalább elköszönni benézek. Jó csevegést! :D

Kép
mercure

Lányok,

Megyek haza, jó csevegést estére. (amiből persze kimaradok) :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda: A HSG előtt elvileg össze sem jöhetett volna nekem. Legalábbis igen kicsi valószínűséggel, talán a jobb oldalról (jobb petefészekről) igen.

Én így birkózom meg ezzel a nagy várakozással, amit a baba jelent. Ez az első aktív hónapunk a HSG után. Nem lehetnek nagy reményeim és ha nem sikerült, majd sikerül később. Nem akarok begörcsölni ezzel a ciklussal.

Én szerintem abba bolondulnék bele, ha minden ciklusban bizakodó lennék és optimista végig, aztán megjön és akárcsak januárban, amikor nagyon bíztam a bebabásodásban, 15 percet sírtam itt a céges budiban. Mert arra gondoltam, hogy sosem fogom tudni a párom megajándékozni egy gyerekkel. Na jó, lehet, hogy hiszti volt, én nem annak éltem meg. Majd további 15 percig vártam, hogy eltűnjön a vörös szemem...Akkor már 4 napja émelyegtem reggel!!!! Hát ez sem hiányzik.

Úgyhogy most úgy van, hogy ciklus közepén nagyon nagy a lelkesedés és az öröm, hogy "nemsokáragyerekünklesz". Aztán a premensiig minden oké. Premensitől mensiig meg nem gondolok semmit és kerülöm a terhes barátnőim egy picit. :D

Bocs a hosszú elemzésért.

jaimee

Jaimee,
igen ezt értem persze jobb mintha állandóan a padlóról kellene felállnod ciklus végén....
Vendég

Mai hőjelentés búcsúzóul: Kép

jaimee

Jaimee,
Hú szépen bemelegedtél :wink:
Vendég

Most írt egy ismim akinek amióta vetélése volt két éve soha nem mensiset max gyogyival. Megjött neki tavaly decemberben váratlanul de azóta se. Tegnap volt uh és kiderült hogy 16 hetes terhes :lol: és nem érzett semmit szó szerint egy db tünete nem volt :lol: úgy örülök neki!!!
Vendég

Panda: Még visszakukkantottam. :D Az ilyen babák tényleg igazi ajándékai a sorsnak/Istennek, ki hogy fogja fel. :D :D :D

jaimee

Jaimee,
pont most akart egy meddőségit felkeresni. Hihetetlen hogy milyen dolgok vannak :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Pandus!
Gratulálok az ismerősödnek!!! De jó neki. :lol:

Kép
hanna30

Jaimee !

Bocsi, nem írtam Neked. Nagyon szép a görbéd!!!! :lol:

Kép
hanna30

Szép napocskát!

Látom zajlik az élet napközben ezerrel.
Én leejtettem a telefonom,meghalt a mikrofonja,most engem nem hall a vonal túlvége.A pipától nem látok....munkám meg lenne.

Hanna: hogy vagy ma?????
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?