Panda: A HSG előtt elvileg össze sem jöhetett volna nekem. Legalábbis igen kicsi valószínűséggel, talán a jobb oldalról (jobb petefészekről) igen.
Én így birkózom meg ezzel a nagy várakozással, amit a baba jelent. Ez az első aktív hónapunk a HSG után. Nem lehetnek nagy reményeim és ha nem sikerült, majd sikerül később. Nem akarok begörcsölni ezzel a ciklussal.
Én szerintem abba bolondulnék bele, ha minden ciklusban bizakodó lennék és optimista végig, aztán megjön és akárcsak januárban, amikor nagyon bíztam a bebabásodásban, 15 percet sírtam itt a céges budiban. Mert arra gondoltam, hogy sosem fogom tudni a párom megajándékozni egy gyerekkel. Na jó, lehet, hogy hiszti volt, én nem annak éltem meg. Majd további 15 percig vártam, hogy eltűnjön a vörös szemem...Akkor már 4 napja émelyegtem reggel!!!! Hát ez sem hiányzik.
Úgyhogy most úgy van, hogy ciklus közepén nagyon nagy a lelkesedés és az öröm, hogy "nemsokáragyerekünklesz". Aztán a premensiig minden oké. Premensitől mensiig meg nem gondolok semmit és kerülöm a terhes barátnőim egy picit.
Bocs a hosszú elemzésért.