Új privát üzeneted érkezett!

Hajni,
igazad van! :wink: En azert tudtam igy,mert nekem eddig aki szonografus csinalta az Uht,az mind DR....volt.
Viszont a neten ezt talaltam
http://ultrahang.ultraweb.hu/
Mondjuk en amondo vagyok,hogy mindig lassa tobb doki :wink: Nalunk mar 3doki mondta fiunak :lol: Mind szonografus+nodoki dr volt,es az en nogyogyim mondta talan lanynak :lol:
Mit szeretnel jobban? :lol:

Kép

Kép
arwen07

Remelem Hajni nem haragudtal meg ram,nem okoskodni akartam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

No szervusztok Lányok!

Fanny! Gratulálok!!! Melyik fiadnál jött a gólya? No és Te???? Azért folytatjátok, nem adjátok fel a reményt? Örülök, hogy hallottam Felőled!

Esztora: A Suttógóról csak jót hallottam, érdemes olvasgatni, most az 1-est. Én is most már nekiállok!
Matrac: mi a Nagy Lajoson lévő Matrackirályban vettük, 11.600 Ft, méretre vágva aloe varás, kókusz, ami kaucsukkal át van itatva, kifejezetten babaágyakba. A novotex magyar, nagyon jó, de ennek megfelelően elég drága.
A görcsökkel kapcsolatban a dokim azt mondta, hogy téves az a közhiedelem, miszerint ilyenkor Mg hiány lenne. Állítólag simán sóhiány. Este egyél egy szelet sózott vajas kenyeret, az állítólag segít.

Krisz: örülök, hogy jobban vagy!!!

Mi ma voltunk UH-n. Ill. először a Honvéd Róbert K. krt. labor, aztán CTG, de a dokira várni kellett. Nem jött, nem jött, de nekünk időpontunk volt a Honvéd királyhágó utcai részlegébe UH-ra. Átcammogtunk, aztán vissza, hogy a doki megvizsgáljon!!! Szép menet volt.
Manó megint aludt a CTG-n, úgy kellett ébresztgetni. Minden rendben. Ellenben találtak Streptot a kenetben, így most kúp, szülésnél pedig vénásan antibaci. Szuper!! De ez van!

UH: 35 + 6 a gép szerint (tehát 2 nappal fiatalabbra tippelte a méretei alapján). Ja, mikor felfeküdtem az ágyra, kérdezte az UH-s doki, hogy hányan vannak? :roll: Jajj, mondom, hát nézze csak meg alaposan 8) 2814 gramm az én drágám. A doki mondta, hogy szerencsémre nem egy nagy bébi!!! Így biztos nem császárra készülünk (ezt majd a helyzet dönti el persze, de a méretei miatt nem indokolt!!!) Integetett nekünk, láttuk a pofiját, mert megmutatták 4D-n! Gyönyörűséges! Apukája olyan, de olyan büszke volt. Bár az egész monitort betöltő kukkancsa kicsit elbizonytalanította apai mivoltát... :twisted: Láttuk a hajacskáját. Nincs óriási sörénye, de van haja! A méhszájam teljesen zárt. De elég magasan. Majd könyékig (na jó ez túlzás), eltűnt a doki amire a méhszájat kitapintotta :shock: .Manómnak lent van a feje, jó helyen.

Közérzet: Este szinte már folyamatosan ég a gyomrom (hát így nem is csoda, hogyha ilyen magasan kezdődik a baba), no és hogy ilyen sok haja van! :lol:
DE, megtaláltam a megoldást. Jelenleg egy palack (kevés vízzel, ami elég estére) vízzel fekszem le, és féláűlomban, nem felébredve egy-két korttyal el is múlik. Így tudok aludni. Nem mondom, hogy mélyen, mert ugyi ezt viszonylag sokszor kell ismételni, de legalább alszom, és nem kellemetlen!!!

Képet megpróbálok holnap feltenni, mert most nem tudtam beszkennelni, így lefényképezem. Vagy próbálok képet lopni, ha egyáltalán gépen le tudom játszani a DVD-t...

Húú, Lányok, a lában akkora, mint egy elefántnak, legalábbis a bokám része. A lábfejem meg olyan hobbitos :roll: (bár szőrősnek még nem szőrős, bár a horkolás és sípolás után, akár ez sem elképzelhetetlen :roll: ). Így jelenleg egy kínai eü. papucsban járok. Mellékesen említem, hogy pici 35-ös lábamból 38-as lett (és nem a dagadtság miatt, ez a hossza...). Az ujjaim is olyan pufókok, szóval szexy lady vagyok, de nem izgulok ám :-)

No holnap jelentkezem.

Pusza!

KépKép
KépKép
ragota

Jajj, hát elfeledtem mondani, nagyon jól sikerült a szülők összehozása. Végül semmit nem csináltam, hanem vettünk pogit, sütit, Apuék segítettek. Először féltem, hogy nem fogunk tudni miről beszélgetni, aztán olyan simán, pikk-pakk elment az idő, és elég sokáig együtt voltunk!

Szuper, örülök. Kölcsönös szimpátia alakult ki!

No és még egy hír: mától már nem minősülünk koraszülöttnek! :lol:

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Arwen:
dehogy haragudtam meg, nem vagyok én olyan. :lol: :lol: :lol:
amugy magam sem tudom mit szeretnék jobban, hol ezt, hol azt.
De talán a szívem mélyén egy kislányt. :oops:
Remélem holnap fény derül mindenre. Ha a dokim is azt mondja, h szte fiú, akkor tuti az. :lol: :lol:
Vendég

Ágota tudom hogy nem mg hiány van a háttérben.abból fel vagyok töltve.
ez a homeos bogyó direkt erre van.

Bridzsi

Kép
esztora

Helló lányok!

Vicky!
Neked ma kellett volna megjönnie??? Bocsi de most ezzel nem teljesen vagyok képben. :oops:

Nálam még mindig semmi!!!!! Ja és azt hittem az agyam eldobom a páromtól!!!!!!!
Észrevettem rajta hogy 2-3 napja távolságtartó velem úgy! Kérdeztem hogy mi ennek az oka!? Mire közölte velem hogy ne vegyem magamra nem velem van baja hanem nem akar megpiszkálni úgy! Mert ő tudja és érzi hogy én babás vagyok és most vagyok a beágyazódási időben!! És mondhatok neki akármit ő érzi hogy babás vagyok!!!!!
Hát nem édi?? Félek hogy nagyot fog csalódni ha mégsem így van!!
Olyan érdekes én kétségek között vagyok ő meg teljesen biztos benne. Hát legyen igaza.

Na megyek alukálni.
csipcsab

Jó reggelt!

Marietta, ma van a 30. ciklusnapom. Nem jellemző, hogy késik, az elmúlt 5-6 hónapban, mióta figyelem, mindig a 28-29.-en jött. De ez persze nem jelent semmit, mert azelőtt volt már 33 sőt még több nap is...

Kíváncsiságból megmértem reggel a hőmet (nem tudom meghazudtolni magam :D ) és 37, ami nálam igencsak magasnak számít. A múlt hónapban is így volt, magas volt a hőm és egyszer csak megjött...de akkor beteg voltam.

Holnap reggel akkor teszt?????

Hajni, írj, ha megtudtad a híreket!!! :D
vickybabe

Vicky!

Akkor nagyon mennek a drukkok neked!!!!!!
Bocsika de holnap nélkülem kell hogy tesztelj!

Képzeljétek csajok mikor éjjel megírtam nektek az üzit utána elmentem pisilni és egy diónyi nagyságú barna jött. Meg most reggel is. De mensi az sehol. Nem értem én soha nem szoktam elötte barnázni fogalmam sincs hogy mi lehet.
Úgyhogy reggel csináltam egy tesztet ami full - !!!!!!!
Azt hiszem megyek és felhívom a dokimat hogy most ilyenkor mi van mert nekem elkéne kezdeni szedni a clostit a 3-ik naptól. De most így melyik a harmadik nap meg ez nem is rendes mensi!!!!
Tanácstalan vagyok!!!! :roll: :roll:
csipcsab

csajok jelezte a gépem hogy vki küldött nekem privit. De nincs semmi.

Közületek írt vki?? Ha igen akkor légyszi küldje el újra.
csipcsab

Vicky: csak holnap tesztelsz? Szorítok, és várjuk a jó híreket.

Marietta: hívd fel a dokit, én még Neked is szorítok. Ez a barnázás még nem jelent semmit. És amúgy is párodnak talán tényleg igaza van. Hmmm?

Meri: a kórházat egyenlőre nem tudom, azért nem is kértem, hogy írd be.

Ágota: milyen gyorsan telik az idő. Most kezdtétek a fórumot, és már a 36. hetet töltöd. Hipp-hopp azt írod majd, hogy első szülinapot ünnepeltek.

Fanny: gratula a fiadnak, és Neked is az unokázáshoz. Furi lenne, ha kb egyidőben születne az unoka és a saját nagynénije, nagybácsija, nem??

Ja, képzeljétek a sógornőmnél is lesz baba. Még csak 6 hetes, úgyhogy karácsonyi babó lesz. Én nagyon örülök neki, hogy lesz még egy bébike, alig pár hónap különbséggel.
vivi79

Sziasztok!

Fanny: GRATULÁLOK!!!!! Ez nagyon jó hír!!!! De azért ti sem álltok le a bébiprojektről ugye? :wink:

Esztora: A Suttogó nekem is megvan, mindkettő. Ebből csak az I-est olvastam, de nagyon tetszik, sok hasznos infó van benne. Majd meglátod, hogy ha elkezded olvasni, hogy le sem tudod tenni. Én is tervezem, hogy még az elkövetkezendő egy hónapban mégegyszer kiolvasom, hogy jobban rögzüljenek a dolgok.

Egyébként a Suttogó hasonlít a Dr. Spock féle könyvhöz. Nagyon hasonlóakat írnak.

Vicky: DRUKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!! Nagyon szorítok!!!!!

Vivi: végre egy kislány!!! Tök jóóóóó!!!! :D Egyébként nagyon ügyi vagy, édi, amit varrsz.

Csajok! Ez a Streptococcus ilyen gyakori??? Mi a fenétől van??? Remélem, hogy Adri és Ragota is kigyógyul minél hamarabb belőle!!!

Marietta: :(

Meri: szorítok a házatokhoz!

Adri: a hordozót valóban fordítva kell betenni az autóba. Hogy vagy egyébként? Vannak már jóslófájásaid??? 2 hét!!!! Tiszta izgiiiiii....

Angyalkrisz: :(

Bodzi: merre jársz?

Hajni: nagyon ari a kisnyuszitok! :)

Tegnap én is beszereztem a hiányzó dolgokat a kórházi csomaghoz. Ma nagyjából összeállítom a bőröndöt, mert kiváncsi vagyok, hogy férek el...
szerika

Sziasztok!

Arwen,
nem tudom a nevét a babakocsinak, sötétkék-fekete. Kicsit nehéznek tűnik nekem, pláne igy, hogy be kell varázsolnom a panel liftbe utána lecincálni a lépcsőn, a hazatérésről nem is beszélve. Kicsit félek, hogy nem jól választottunk :roll:

Szeri, Arwen,
A bébihordozót tényleg háttal kell betenni hátra is, nemcsak előre. Ez a kissebbik baj. DE már majdnem ülő pozicióban van a kisbaba, ami egy újszülöttnél nagyon nem jó. A barátnőm mondta, hogy ők nem is tették bele a babát, mert folyamatosan sírt, nem volt neki kényelmes, így 1 hónapos koráig nem is nagyon tudták használni. Ők a mózes betétben vitték haza a kórházból. :roll:

Porsi,
de jó, le tudod az államvizsgát és lehet jutalmul babázni ;)

Vivi,
az a mondás, hogy a kislányok jobban megkínozzák az anyukájukat, de azért remélem, hogy hamar elmúlik ez a fránya hányinger.

Fanny,
nagy gratula a nagyisághoz :lol:

Esztóra,
én is most a Suttogót olvasom, mert mindenkitől azt hallottam, hogy nagyon jó :)

Marietta,
beszélj a dokiddal, addig pedig mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicky,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyalkrisz,
sajnálom a kórház dolgot. Szörnyű, hogy még ezen is idegeskedni kell :evil:

Fioona,
én Tena Lady Extrát vettem, mert a szülésznő ezt javasolta. Valóban nincs szárnya, de a ragasztócsík az alján elég jól bírja. Vettem eldobható bugyit is. Az Istvánban egyébként adnak, de a biztonságkedvéért viszek magammal.

Meri,
nagyon szép helyen voltatok. Mennek a drukkok a házhoz +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma reggel voltam CTG-n. Gabi baba végig nagyon aktív volt, látszik, hogy jó neki ott bent :lol: Azért már nem bánnám, ha kijönne ;) A szülészetre kellett mennem és elhülve láttam, hogy rengetegen voltak :roll: totál teltház. Örültem, hogy én csak CTG-re mentem és nem szülni. Sürgősen meg kell beszélnem Gabi babával, hogy vagy éjjel vagy hétvégén kellene megszületnie. Persze jósló fájások nem igazán vannak még, néha néha, de nem komoly. A lábam nekem is elefánt. A legrosszabb mégis az nekem, hogy a bébike ahogy megy egyre lejjebb nyomja a hólyagomat. Igy ha nem pisilem ki magam teljesen, ez persze a nyomás miatt szinte sose sikerül, akkor olyan mintha az alhasamban egy kést forgatnának. :( Éjjel 4-szer megyek WC-re, így az alvás sem túl jó már. Én már szivesen szülnék, olyan kiváncsi vagyok a kisbabámra, de most várok vele a hétvégéig, így majd pénteken pucolok ablakot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
adrienna

Bocsánat a drukkok túl nagyra sikerültek :(

Bodzi, merre jár? Ugye nincs baj?

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Most már én is nagyon kíváncsi vagyok Streptococcus ügyre. Előkotortam a régi leletem, és láttam, hogy nekem anno streptococcus agalactiae-t mutattak ki. Antibiotikumot kellett szednem, de szülésnél semmit nem kaptam, és tudtommal Lilla sem. (bár ennél a kórháznál, akár még adhattak is neki tudtom nélkül)
Ezt a cikket találtam róla:

A hüvely váladék-vizsgálatom eredménye nem megnyugtató, az eredmény: streptococcus agalactiae. Azt már tudom, hogy ha ezt nem ismerik fel időben,
akkor a terhesség illetve a szülés során problémákat okozhat a magzat, illetve a csecsemő életében. Ön szerint is igaz, hogy ebből egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen és nagyon kevés embernek sikerül kigyógyulnia, és inkább csak tünetmentes időszakokat lehet elérni? Ez nagyon elkeserítő.
Amit ehhez kapcsolódóan még meg szeretnék jegyezni, hogy a férjemnek régóta elhúzódó prosztata problémái vannak, rendszeresen jár urológushoz, és
ejaculatum vizsgálatok során többször találtak nála különböző baktériumokat, többek között streptococcus agalactiaet. Lehetséges az, hogy egymást fertőzzük oda-vissza, annak ellenére, hogy mióta ismert a férjemnek ez a problémája, csak gumióvszerrel szeretkezünk? Egyáltalán az óvszer jelent védelmet ilyen esetben (mármint a baktériumok ellen)?

Válasz:
Az adott kórokozó bizony okozhat gondot terhesség és szülés kapcsán, a jó hír viszont az, hogy igenis gyógyítható. Tényként kell kezelni, hogyha mindkettőjükben kimutatták már, akkor az oda-vissza fertőzés fennáll. A gumióvszer egyébként helyesen használva védelmet nyújt a kórokozók (akár az AIDS vírust is beleértve!) ellen.
A megoldás: először a férjét kellene teljesen kikezeleni, mivel ez a nehézkesebb (a prosztatában jól elbújhatnak a kórokozók). Az Ő teljes gyógyulása után meggyőződésem szerint Ön egyetlen gyógyszerkúrával kikezelhető lesz. Tanács azonban, hogy más testtájakon is számolni kell a kórokozó megtelepedésével (bőr, húgyutak, száj, stb.), ezért az alkalmi antibiotikus kúrák mellett pl. fertőtlenítő hatású tisztálkodó szerek használata is indokolt. Továbbá célszerű végiggondolni, hogy milyen más kontaktusból eredhet még fertőzésveszély (gyermekkörnyezet, munkahely, stb).
A túlzásokat persze kerülni kell!

Dr. Nagy László

Csak az az érdekes, hogy akkor a párjainkat miért nem kezelik? :shock:

Meri köszönöm a képeket, nagyon ari vagy! :wink: Jó ötlet a gyógyászati segégdbolt, eszembe se jutott, pedig ott talán még meg is mutatják, melyik milyen. Gyógyszertári eladók itt elég tudatlanok. :roll: Vagy csak titkolóznak!? :evil:

Szeri köszi neked is, erre a 2 fajtára rákérdezek külön is. Később eszembe jutott, hogy amit a kórházban kaptunk, annak se volt szárnya, és még nem is lehetett ragasztani sem. A bugyi előny, ha eldobós. :D Ki a franc akarja (tudja) áztatgatni a kórházba. Én a legrosszab bugyiaimat vittem be anno. Kicsit égett a fejem, de azokat legalább nem sajnáltam. 8)
Már táskát pakolsz? Én is gondoltam rá, de lebeszéltem magam róla.

Fanny gratula! :wink: Így vagy úgy, de teljesűl szíved vágya, és babázhatsz!

Hajni, most megint kétségek között vergődöm.
Nekem is volt egy olyan érzésem, hogy azt akarja belelátni, amit mondtunk, hogy más orvos látott.
És ha mégis kislány? Mi meg folyamatosan Olivérnek szólítjuk!? :shock:
De lagalább van lánynevünk. Bár párom már elfelejtette! :shock: Jellemző! :mrgreen:

Vicky hajrá! +++++++++++++++++++++++++++
Marietta párod nagyon aranyos! :wink: :D
Nálunk is ő tudta tutira az első babánál, remélem nálatok is így lesz! :wink: - tesz nem jelent semmit ilyen korai időszakban. Neked is drukkolok továbbra is!

Ágota a mi babánk is folyton fent van. Mostanában sokszor húzodik fel. Már kissé aggaszt, hogy mikor akar lemenni végre. :roll: Remélem legalább fejjel lefelé van. Februárban épp úgy volt UH-n, remélem úgy is maradt. :roll:

Esztora, az én lábam is görcsöl éjjel! :cry: Fulladás...... :roll: Próbálj beszélni a babával, hogy helyezkedjen máshogy. :wink:

Megyek mert ma nagyon fáradtan keltem.
Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Köszi lányok aranyosak vagytok hogy azért még mindig drukkoltok!!

Beszéltem a dokimmal. Kérdezte van e vmi panaszom érzek e vmit meg ilyenek. Nem e fáj a hasam meg ilyen hasonló dolgok iránt érdeklődött. Mondtam neki hogy semmi panaszom nincs.
Azt mondta hogy elne kezdjem szedni a gyógyszert (clostit) várjam meg még megjön rendesen mert hogy akármi is lehet. Azt mondta csak akkor kezdjem el szedni ha pirosan vérzek(bocsi). :oops:
De én csak barnázgatok olyan nagyon sötétbarna mától. De csak akkor jön ha elmegyek wcre. Miért? :roll:
Ez a bizonytalanság a legsz@rabb. Nem érdekelne ha megjönne csak tegye már azt.

Fioona!
Én is jót mosolyogtam a páromon. Olyan édi volt ahogy mondta. Szerinted korai volt még a teszt?
De hisz más is csinál/csinált ilyen hamar sőt hamarabb tesztet és mégis kimutatta hogy babás.
Szerintem csak felborultak a hormonjaim!!

Na készülök dolgozni.
Majd este benézek.
Puszi.

Vicky!
Annyira izgulok érted!!!! JObban mint magamért.
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Bodzi jelentkezhetnél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!

Marietta! én küldtem a privit a doki miatt. Most elküldtem mégegyszer. Sajnálom a tesztet. Én azért még drukkolok nektek, hogy a párodnak legyen igaza! :wink:

Vicky! Neked is mennek a drukkok holnapi teszthez! ++++++++++

Adri! De jó neked! Már 2 héten belül itt lesz Gabi baba! :D :D

Fanni! Gratula a nagyisághoz! :wink:

Nekem mostanában éjszaka olyan éhségrohamaim vannak, hogy néha azt érzem mindjárt éhen halok.... Beszereztünk háztartási kekszet, és azt szoktam dézsmálni éjszaka az ágy szélén ülve. vicces látvány lehetek. :roll: :oops: Nálatok is szokott ilyen lenni?

Kórház dolognak próbáltam utána nézni, és a Kistarcsairól egész jókat írtak. Legkésőbb jövő héten le kellene fixálnom egy dokival a dolgot, hogy akkor nála szülök. Nem tudjátok véletlenül, hogy most akkor ez fogadott orvosnak számít, ha a területileg illetékes kórházamban fogadok dokit? Vagy Július 1 után számít annak?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz!

Megkaptam!
De most nem tudok alaposan válaszolni mert már rohanok dolgozni. Igérem este megírok mindent.
Ne hari!!!! :oops: :oops: :oops:
csipcsab

Sziasztok!
Holnap reggel 8-ra megyek 4D-re. Már nagyon várom. Azt mondta a doki vigyek DVD-t, meg pendrivet. Ez utóbbi sajna nincs, de valószínűleg délután veszek egyet. Nem értem amúgy miért nem lehet CD-re írni képeket, de Ő biztosan jobban tudja mint én.

Mondtam már, hogy az este érezni véltem Pocaklakómat? Többször egymás után "belém rúgott". Kívülről semmit nem lehetett érezni, (párom szomorú is volt, hogy kimarad) de én szinte biztos vagyok benne, hogy Ő volt.
vivi79

Vivi,
de jóóóóó, ne félj a párod is fogja hamarosan érezni ;)

Angyalkrisz,
igen, én is szoktam éjjel enni, csak idáig nem beszéltem róla :oops: Mondjuk én állandóan azt érzem, hogy éhen halok és mindent felfalnék bármi legyen is :oops: :oops:

Kép
Kép
adrienna

Én éjjel nem vagyok éhes, de reggel úgy ébredek, hogy ha nem tudok enni pár percen belül, akkor annyira rosszul vagyok, hogy hánynom kell. Persze a gyomrom üres, nem tud mi kijönni, csak érzem ahogyan görcsbe ugrik a belsőm. Ilyenkor iszom 3 korty vizet, az kijön, azután (általában) megnyugszik a gyomrom, és tudok enni. De van mikor ez evés után történik. Kiszámíthatatlan.
vivi79

Vivi,
anyukám is mondta, hogy ő anno pont ugyanúgy járt mint most te. Ő azzal oldotta meg, hogy este odakészített pár szem kekszet az ágya mellé és ahogy kinyitotta a szemét rögtön úgy fekve bedobálta a szájába a kekszeket, majd várt egy kicsit és utána kelt fel. Esetleg ha nem áll tőled ez nagyon távol, akkor kipróbálhatnád.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Adri!

Lehet, hogy már írták,de azért leírom amit az autósülésről tudok.
Elösször nekem is furcsa volt,hogy miért kell menetiránynak háttal tenni a gyereket. Aztán felvilágosítottak,hogyha történik valami,akkor így sokkal nagyobb biztonságban van a pici. Mivel még nem tudja tartani a kis nyakát sem. Viszont olyan 6-7 hónaposan ha jól emlékszem már menetirány szerint kötöttük be a Domit.

Vicky!

...hát a Jónás módszer nekem konkrétan semmit sem tudott mondani,mert valami holdegyüttállás miatt elvileg lány,de nem ígéri 100%-ra. :)

Meri!

Nagyon szépséges helyeken jártatok!

Vivi!

Gratula a kislányhoz! :) És az első érezhető rúgdosáshoz is!
Kép

Nagyon ügyes vagy,aranyosak ezek a figurák amiket a bébinek készítesz. Dominak ilyen volt a bordűr a szobájában. Imádta!

Fanny!

Gratulálok a kisunokához!:)

Ágota!

Örülök,hogy minden rendben a bébivel és a szülők talákozása is jól sikerült! :lol:
Vizesedésre nem mondott a doki semmit?

Fioona!

Nálam detto ez volt a streptoccocus ügyben...adtak rá kúpot,de a szülésnél senki sem volt rá kíváncsi,hogy van-e vagy nincs. Szerintem mi nem kaptunk szurit erre... :roll:

Vicky, Marietta, Meri, Toti, Nikóska, Fanny!

Kép

Lányok!

Már elfelejtettem mikor kezd nőni a pocak...az baj,ha nekem még semmi sem látszik?Néha ha fekszem van lent egy kis dudorka,de van amikor az is eltűnik...És az én bébimnél még egyszer sem néztek szívhangot...mindíg parázok,hogy vajon él-e még? :(
Meg az a hüle doki folyton olyanokat mond a vizsgálatok után,hogy életszerű magzat...múltkor rákérdeztem,hogy minden ok? És mondta hogy igen...de azért igazán megnézhetné a szívhangot is...

KépKépKépKép
*orsi*

Bocsi, nem tudok visszaolvasni, majd este!

megjöttem a kardiológiáról.

Hát hypertónia. :cry:
Nuku só, nuku koffein. Heti ellenőrzés.
Csinált szív uh-t és ekg-t, egyik sem lett jó.
A nődokié a végső döntés. A kardiológus azt mondta a baba az első, mivel én nem vagyok életveszélyben, ezért ő béta blokkolót nem javasol, mert az nagyon nem jó a babának.
Meg Dobegyt (jól írtam?? ), szval azt meg döntse el a nőgyógyi, ő azt adna. De a nődokié a végső döntés.

Napi 1 dl vörösbort kell innom, az kicsit helyrehozza talán...

Most megyek hozzá, utána jövök!
Vendég

sziasztok!

Hajni ez nem hangzik túl jól!
néha én is kortyolok (kb 1/2 deci jóminőségű vörösbort)csak az a baj hogy mindig lezsibbadok tőle mivel előtte sem ittam.

Fioona ez a homeos igy a 2.napon elég jónak tűnik.most is volt görcs éjszaka de szinte a negyede sem az előzőeknek.de utálok arra ébredni.

éjjel én sem vagyok éhes de gondolom eljön majd az az időszak is.

Bridzsi

Kép
esztora

Orsi,
igazad van, közben már mi is végiggondoltuk, csak én még sosem láttam ilyet. Lehet, hogy én nagyobb gyerekek üléseit láttam idáig :roll:
Pocakod miatt szerintem ne aggódj. Nekem igaz, hogy első baba, de a 4. 5. hónap környékén kezdett el nőni a hasam. Addig semmi nem látszott rajtam.
Baba szívhangot nem hallgattunk mi sem annak idején a 12.héten, de láttuk az UH-n ahogy dobogott a szive. Szóval azért joggal hiányolod.
A dokidtól mindig bedühödök... :evil:

Hajni,
sajnálom a hypertóniát :( Hátha a bor segít. Marcusszal nem volt ilyen problémád?

Kép
Kép
adrienna

Esztóra,
nekem az éjszakai evés most jött be a 8. hónap végén, addig szinte nem is kívántam a kaját, probléma volt az egész evés. Most meg 3 ember helyett eszem :roll:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Jaj Hajni..... :(
ne aggodj,minden ok lesz!A dokid tuti a legjobb dontest fogja meghozni.
Majd a doki utan gyere!!!!

Orsi,
nekem ugy a 15.het korul kezdett latszani,noni a pocakom,de akkor sem volt vmi szembetuno,ugyhoyg ne aggdoj!Kinek igy kinek ugy!Van akinel mar nagyon hamar latszik,lasd Hajninal. :wink:
De en ismerek olyat,aki annyi idos babas mint en,es semmi nem lastzik neki!!!!Mondjuk o iszonyat sportos,meg minden,es nagyon vekony is,szoval csak amulunk mindig,amikor talalkozunk,hoyg hol lehet a gyerek?????Mondjuk a csipoje szeles,talan ott :wink: De mindenestre a baba pedig teljesen atlagos meretekkel rendlekezik..
Ugyhoyg ki erti ezt?Tok egyeni :lol:

Vivi,
majd varjuk a 4ds kepeket!!!De jo lesz!!!!!!
Es a rugdosas :lol: Jo volt igaz??Na majd ha beleerosit,az lesz csak a moka,meg ha mar Apa is kezdi erezni!!!Nalunk Apa ugy elvezi,ha megrugja ot,hyog csak na!Ugy elkezd vigyorogni!
Gondolj bele,nekik ez meg nagyobb csoda,hisz o nem erzi, el sem tudja kepzelni,milyen lehet ezt erezni belulrol!!Es olynakor olyan boldogok,ha reszesei lesznek a baba rugasainak.
Tok jo,hogy meg egy baba lesz Nalatok a csaladban!!!!!Majd babaztok egyutt,megosztjatok a tapasztalataitokat,es jol ellesznek a csaladi osszejoveteleken a babak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nalunk hetvegen az egezs csalad azon derult,hoyg ultunk a kertben,es draga kis Attilank ugy rugkapalt,hoyg mozgott az egesz hasam,es hat mindenki latta es azt figyelte :lol: Vicces volt :lol: Ugyhoyg nalunk mar a csalad is reszese volt a ruginak :lol:

Marietta,
nem tudom mi lehet ez Nalad,de meg akarmi is :wink:
Persze lehet,hyogy gyogyi miatt borult igy meg minden,de lehet,hyog nem :wink: :wink: :wink:
nalunk is Apa egyfolytaban mondogatta,hoyg mar a pocakban van a baba,amikro meg nem is tudtuk :lol: :lol: :lol:

Angyalkrisz,
valasztott orvos,az sajna mindegy,hoyg a sajat korhazban vagy mashol van.Az valsztott orvos es kesz,azert kell fizetni DE csak julius 1 utan,uyghoyg Neked egesz biztosan meg nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok nagyon,hogy gyorsan rendezodjon,es megnyugodj!!!!

Fiona,
mi direkt nem monjduk soha egyik dokinak sem,hogy a masik doki milyen nemunek latta a gyerkocot.Mindig kerdezik az Uh elejen,en meg mondom,hoyg mondtak vmit,de kivancsi vagyok az o velemenyere :lol: Multkor az egyik be is szolt,hoyg huuuu micsoda teszt :lol:
Igy nalunk mar tobb doki is egymastol fuggetlenul mondta fiunak :lol:
De azon en is elgondolkodtam,hoyg mi si Attilanak szolitjuk,es mi van,ha Greti? :lol:
Az egyik ismerosunknek (most szult 1 honapja) a 36.hetig tobbszor is azt mondtak nekik,hoyg lany,es vegig Emmaztak,akkor pedig azt mondtak,hoyg hat bizony kukac nott,vagy eddig titkolta,de fiu.Ugyhoyg a vegen Barnus bujt elo :lol: De meg volt par hetuk atallni agyilag :lol:
Mondjuk inkabb nezik a lanyt fiunak,mint forditva,en ezt hallottam.

Bodzit en is nagyon hianyolom...mi lehet veluk?Aggodom ertuk!

Adri,
nem semmi,hoyg most mar barmikor johet!!!!!!!!!!!!!!Nagyon izgulok!!!!Vkinek kuldesz smst,ha megjott Gabi baba?

Szeri,
a Strepto elegge gyakori,ahoyg en hallottam....
nem semmi,hyog mar Te is korhzi csomagot allitasz ossze :lol:
Most volt itt a vedono,es kerdezte,hoyg szerinte mikor kellene osszerakni.Azt mondja ugy a 36.hetre :shock: Hat en addig nem fogom kibirni,hoyg ne pakoljak ossze :lol:

Vicky,
nagyon drukkolok!!Akkor te holnap tesztelsz????? :wink:

Ragota,
szoval Csongi hajasbaba :lol: :lol: De edi lehetett!!!
A merete is tok jo,nem banod gondolom,ha nem lesz 4 kg :lol:
Majd probalj meg kepet csinalni rola :wink: :wink:
Orulok,hoyg a szulok talalkozasa jol sikerult!!!!Szuper,hoyg szimpik lettek egymasnak!!!Az tok fontos!!!!
Az elefani lab miatt ne aggodj,par het es ujra szexi lady leszel :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Na, megjöttem.

A fiamból 1000%-os LÁNY lett!
Mondta a doki, h biztos benne, h lány és megmutatta. :lol: :lol: :lol: Beterpesztett a lelkem, láttam a nuniját. :oops: Mutatta, h ott a kisajak, a nagyajkak. :wink:
De még nem merem magam beleélni, bár mondta a doki, h ritkán mondja biztosra, de most ez az.

Sztetek elhihetem, mert igazából szombaton a nő csak tippelt, mert oldalról látta, ott volt a lába és annyit mondott, h van ott valami, tehát vszinű fiú. :oops: Most meg szemből láttuk ahogy beterpeszett. :D

Vérnyomim:
kaptam Dobegytet, állandóra a 25. hétig nem szedhetem, csak akkor ha mérem és magas.
Vendég

Anyukám hülye kutyája egy fél diót állított az ínyébe.nekem kellett (sűrű öklendezések közepette)kiszedni.

Könyvbe tegnap csak bele olvastam de nagyon tetszik.vettem mégegyet mert sajnos bezár a biobolt mellettünk és kiárusítás volt.
Ina May Gaskin :Útmutató szüléshez erről is nagyon jókat hallottam.

kiváncsi leszek a következő 4d-n nekünk mit mondanak.meglepődnénk ha lány lenne de nem lennén csalódottak

Bridzsi

Kép
esztora

No, visszaolvastam. :lol:

Bodzi jelentkezz!!!

Vicky:
drukkolok nagyon.

Fioona:
hát ha máshol is fiút mondtak, akkor talán elhiheted. Bár látod, nálam is mellélőtt. :oops:
Először azt mondta, h nem látszik, rosszul fekszik. Utána, h talán lát ott valamit. A végén meg mikor a képet nyomtatta, h szte fiú. Szval nekem is furi volt az egész, mert tényleg nem lehett látni rendesen, oldalt feküdt és a lábait lóbálta. :lol:

Marietta:
a barnázásból még bármi lehet. :)
Vendég

Nincsenek jó híreim :cry: :cry: még mindig nem jött meg, és fent maradt a hőm, ezért teszteltem, de atom negatív :cry: :cry: úgyhogy most várom, hogy végre megjöjjön...nem tudom, miért szívat...
vickybabe

Vicky: még nincs veszve semmi. A hőd nagyon jó jel. Szerintem.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
meriann

Vicky:
ne add fel, ez még semmit nem jelent. Lehet később volt pé-s.
Amíg nincs piri, van remény. Drukkkkkk
Vendég

köszi csajok :) persze igyekszem nem feladni, nem az a fajta vagyok, aki megfutamodik :wink: :wink:

Csak már elegem van abból, hogy mindig reménykedek, aztán meg csalódok. Úgyhogy most jobb híján várok...és igyekszem elterelni a figyelmemet, pl. ma bejelentkezem szépülni, fodrász, kozmetikus :lol: holnap meg irány a fitness terem!!!!!!!!!!

Marietta, nálad azóta van valami fejlemény???
vickybabe

Hahóka!

Vicky, ez a legjobb módszer! Ne foglalkozz vele (persze könnyű ezt mondani), de azért csínján azzal a fitness-szel :wink:

Hajni, szerintem tutkó csajszi. Az a valami, amit láttak, az biztos a köldökzsinór volt anno. Sajnálom ezt a vérnyomásos problémát :-(

Hát Arwen, ne is mondd. Valóban örülök, hogy nem egy 4 kg kis Maki kuksol odabent... :-)
Hát én még most sem állítottam össze a csomagom...de bevallom, eléggé szét vagyok esve...bár összeírtam. De annyi minden kell...

Tegnap kivasaltam a pelusokat. No hát gőzölős vasaló nélkül szinte lehetetlen. Apa meg is lepett eggyel, így most már lassan minden kész.
Mai feladatom: mosni-mosni-mosni...plüss cuccokat, melltartókat, játékokat, ágyneműt, hálóingeket...
Tényleg véglegesítenem kéne a pakkomat.

Van valakinek digitális formában összeállított listája? Nézzük már meg, ki mit tud hozzátenni, és véglegesítsük. Tök jó lenne. Ha nincs, elkezdem beírogatni, nekem mi van leírva a papírra...

No pusszancs!

KépKép
KépKép
ragota

Vicky!

Sajnálom!! Úgy látszik együtt szerencsétlenkedünk!!(bocsi)
Még nálam sincs semmi mensi,olyan szépen nyugodtan elbarnázgat magának. Gondolom ez lehet most a mensim. De én így bizony nem veszem be a gyógyszert. Megvárom hogy elmúljon a barnázás aztán elmegyek a dokimhoz vizsgálatra hogy már megint mi van????? Úgyhogy nekünk ez a hónap is ugrott.
Én is hasonlóképpen érzek mint Te sőt ugyanúgy!! Reménykedés aztán hatalmas nagy pofára esés. És már valahogy ezt nagyon unom. Nem látom ennek az egésznek a végét!!!!!Elegem van ebből az állandó bizonytalanságból!!!
De azért Te még ne add fel!!!! Szorítok!!!!!!!
csipcsab

Angyalkrisz!

Küdtem privit!
csipcsab

Sziasztok!

Hajni sajnálom a vérnyomásoddal való problémát. :( Remélem a gyógyszer jól karban tartja, és nem lesz mellette gond. Tudom, hogy nem ugyanaz, de én Lillával végig (meg előtte is évekig) szívritmus szabályzot szedtem, és semmi baj nem volt. Na, jó egyszer majdnem elájultam, amit agyógyszer által visszafogott pulzusszámmal magyaráztak, de az se volt végűl komoly. Bíz a dokikban! :wink: Esetleg én még elmennék egy homeoshoz is, tud e valami kiegészítő bogyót.
Kislány!!!!! :mrgreen: Így kerek a világ! :wink:
Nálunk eddig összesen 3 Uh volt, legutolsó az ominózus 4D. Előtte a 20. héten 2D-vel mondta nagyon "talán"-ra a másik doki a fiút. :roll: Úgy látszik sorsszerű, hogy minig kétséges legyen a dolog! :wink:
Mikor Győrben kimondtam, hogy fiúnak látták, már én is egyből gondoltam, hogy nem kellett volna. :roll: Viszont a keze a lába között volt, ezért volt nehézkes meglátni, ellenben a dokinő szerint, ez is a fiúk jellemzője. :lol:
Ágota a lista ötlet, nagyon szupi! :wink:
Nekem még csak az van leírva, amit venni kell, az is papíron. :oops:

Marietta, Vicky további drukkok mennek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi nekem se néztek szívhangot, csak a 31. héten. Azon kívűl csak a 4D Uh-n hallottuk pár másodpercre. A poci tényleg egyedi. Amikor szültem, volt egy csaj, aki alacsonyabb, keskenyebb csipejű, és sokkal kisebb hasa volt mint nekem, mégis 300g-al nagyobb babája lett. :D Olyan 7 hónaposnak nézett ki.

[quote]v írta:alasztott orvos,az sajna mindegy,hoyg a sajat korhazban vagy mashol van.Az valsztott orvos es kesz,azert kell fizetni DE csak julius 1 utan,uyghoyg Neked egesz biztosan meg nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok nagyon,hogy gyorsan rendezodjon,es megnyugodj!!!!

Ezt nem értem. Akkor miért kell fizetni április 1 után? :shock: Én eddig azt hittem, hogy a választott doki miatt. :?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkezem, de egyszerűen azt sem tudom, hol áll a fejem. Rengeteg a munka, még olvasni sem tudlak Titeket :(

Viszont csináltam vonalzót :)

Képzeljétek voltam ma UH-n, már két centi a babóca!

tényleg ne haragudjatok, de most ennyire futja csak.

Igyekszem azért jönni!

Kép
bodzi

Sziasztok!
Megjöttem Uh-ról. Először a doki azt mondta, hogy kisfiú, aztán megvátoztatta kislányra. Utána meg is mutatta a nagyajkakat, és 100 %-ra állítja, hogy kislány.
Mutatok róla képeket.

Kép

Kép

Eléggé le kellett kicsinyíteni ahhoz, hogy fel tudjam tenni, nem tudom mennyire látszik.
Nem tudja valaki, hogy power DVD programban a dvd-ről hogyan tudok képeket csinálni? Van egy 3/4 órás felvétel, talán tudnék jobbakat fényképezni.
vivi79

Vivi:
gratulálok. :)
Ugye dejóóóó. Én is láttam. Olyan szépen kivehető. :wink:
Vendég

Merike:
lesz dolgod a táblával. :)
Én győrben a PAMOK-ban szülök.
Vendég

Szia Hajni!
Akkor mi együtt erősítjük a lányos anyák táborát? De jó! Én valahogyan jobban örülök most egy lánynak. De legközelebb öcsikét szeretnék.
Ott élőben jobb volt a kép, de azért ezt is nagyon jó mutogatni. Én teljesen beleszerelmesedtem pici Enikőmbe.
vivi79

Bodzike!
De jó, hogy jöttél. Aggódunk ám Érted! Tessék gyakrabban jelentkezni, legalább annyit, hogy jól vagytok, megvagytok.
vivi79

Vivi:
remélem.:)
Tegnap nekem is 100%-ra mondták és mutatták. :wink:
Vendég

Nagy gratula a kislányokhoz :lol:

Bodzi,
tessék sűrűbben jelentkezni, mert mi itt egy aggódós banda vagyunk és ha valaki eltűnik, akkor aggódni kezdünk ;)

Apropó Nikó merre van?

Kép
Kép
adrienna

Ma megkaptam a gyerekorvostól az újszülöttes recepteket. Olyan furi, hogy Gabi baba nevét kell ráírni és az ő születési dátumát :lol:

Kép
Kép
adrienna

Adri!
Olyan hihetetlen hogy napok kérdése és itt lesz Gabi baba. Gondolom már nagyon várod a nagy találkozást. Kit fogsz értesíteni, ha történik valami?
vivi79

Adri:
jéé, már nincs 2 heted. Dejóóóóóóó. :)
Tényleg?? Kinek írsz sms-t?
Izgulni szeretnénk ám. :wink: Írja ha indultok és írj ha kibújt. De izgi. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?