Sziasztok!
Jaj Hajni.....
ne aggodj,minden ok lesz!A dokid tuti a legjobb dontest fogja meghozni.
Majd a doki utan gyere!!!!
Orsi,
nekem ugy a 15.het korul kezdett latszani,noni a pocakom,de akkor sem volt vmi szembetuno,ugyhoyg ne aggdoj!Kinek igy kinek ugy!Van akinel mar nagyon hamar latszik,lasd Hajninal.
De en ismerek olyat,aki annyi idos babas mint en,es semmi nem lastzik neki!!!!Mondjuk o iszonyat sportos,meg minden,es nagyon vekony is,szoval csak amulunk mindig,amikor talalkozunk,hoyg hol lehet a gyerek?????Mondjuk a csipoje szeles,talan ott
De mindenestre a baba pedig teljesen atlagos meretekkel rendlekezik..
Ugyhoyg ki erti ezt?Tok egyeni
Vivi,
majd varjuk a 4ds kepeket!!!De jo lesz!!!!!!
Es a rugdosas
Jo volt igaz??Na majd ha beleerosit,az lesz csak a moka,meg ha mar Apa is kezdi erezni!!!Nalunk Apa ugy elvezi,ha megrugja ot,hyog csak na!Ugy elkezd vigyorogni!
Gondolj bele,nekik ez meg nagyobb csoda,hisz o nem erzi, el sem tudja kepzelni,milyen lehet ezt erezni belulrol!!Es olynakor olyan boldogok,ha reszesei lesznek a baba rugasainak.
Tok jo,hogy meg egy baba lesz Nalatok a csaladban!!!!!Majd babaztok egyutt,megosztjatok a tapasztalataitokat,es jol ellesznek a csaladi osszejoveteleken a babak
Nalunk hetvegen az egezs csalad azon derult,hoyg ultunk a kertben,es draga kis Attilank ugy rugkapalt,hoyg mozgott az egesz hasam,es hat mindenki latta es azt figyelte
Vicces volt
Ugyhoyg nalunk mar a csalad is reszese volt a ruginak
Marietta,
nem tudom mi lehet ez Nalad,de meg akarmi is
Persze lehet,hyogy gyogyi miatt borult igy meg minden,de lehet,hyog nem
nalunk is Apa egyfolytaban mondogatta,hoyg mar a pocakban van a baba,amikro meg nem is tudtuk
Angyalkrisz,
valasztott orvos,az sajna mindegy,hoyg a sajat korhazban vagy mashol van.Az valsztott orvos es kesz,azert kell fizetni DE csak julius 1 utan,uyghoyg Neked egesz biztosan meg nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok nagyon,hogy gyorsan rendezodjon,es megnyugodj!!!!
Fiona,
mi direkt nem monjduk soha egyik dokinak sem,hogy a masik doki milyen nemunek latta a gyerkocot.Mindig kerdezik az Uh elejen,en meg mondom,hoyg mondtak vmit,de kivancsi vagyok az o velemenyere
Multkor az egyik be is szolt,hoyg huuuu micsoda teszt
Igy nalunk mar tobb doki is egymastol fuggetlenul mondta fiunak
De azon en is elgondolkodtam,hoyg mi si Attilanak szolitjuk,es mi van,ha Greti?
Az egyik ismerosunknek (most szult 1 honapja) a 36.hetig tobbszor is azt mondtak nekik,hoyg lany,es vegig Emmaztak,akkor pedig azt mondtak,hoyg hat bizony kukac nott,vagy eddig titkolta,de fiu.Ugyhoyg a vegen Barnus bujt elo
De meg volt par hetuk atallni agyilag
Mondjuk inkabb nezik a lanyt fiunak,mint forditva,en ezt hallottam.
Bodzit en is nagyon hianyolom...mi lehet veluk?Aggodom ertuk!
Adri,
nem semmi,hoyg most mar barmikor johet!!!!!!!!!!!!!!Nagyon izgulok!!!!Vkinek kuldesz smst,ha megjott Gabi baba?
Szeri,
a Strepto elegge gyakori,ahoyg en hallottam....
nem semmi,hyog mar Te is korhzi csomagot allitasz ossze
Most volt itt a vedono,es kerdezte,hoyg szerinte mikor kellene osszerakni.Azt mondja ugy a 36.hetre
Hat en addig nem fogom kibirni,hoyg ne pakoljak ossze
Vicky,
nagyon drukkolok!!Akkor te holnap tesztelsz?????
Ragota,
szoval Csongi hajasbaba
De edi lehetett!!!
A merete is tok jo,nem banod gondolom,ha nem lesz 4 kg
Majd probalj meg kepet csinalni rola
Orulok,hoyg a szulok talalkozasa jol sikerult!!!!Szuper,hoyg szimpik lettek egymasnak!!!Az tok fontos!!!!
Az elefani lab miatt ne aggodj,par het es ujra szexi lady leszel