Sziasztok!
Hát, nálunk még semmi. Ma voltunk dokinál, szépen lenn van a fejecskéje, de ezen túl semmi. Pénteken újra megyünk. Remélem Viky, nálad nagyobb dolgok is történtek!!!!!
Szilvi, az avatar képem, csak egy pillangó. Nagyon szeretem őket, ez a mániám. Már nem is tudom honnét van a kép. Szerencsére kislányunk lesz, szóval a pillangó mániám a szobájában is kiélhetem majd ha megszületik. Mert most még nem lehet, az apukája nem tudja, hogy kislánya lesz. Szóval még titkolózunk. Ezért is nevezzük a vonalzón Tóbiásnak. Sebaj Tóbiásnak, mert a 4D uh-n pont úgy nézett ki.
Hát, ez az én dilim, amit a kislányom nevében is folytatok. Maja lesz a neve, mint a méhecske. A férfiaknak, persze tisztelet a kivételnek, nem a méhecske jut az eszükbe a Maja szó hallatán.
Szóval, Ákos baba egy séta után érezte úgy, hogy ki kell jönnie? Hát ezt megfogadom. Minden nap sétálok jó sokat. Persze tudom én, hogy bármit csinálhatok, úgyis ő dönti el, hogy mikor érkezik, de már olyan nagyon jó lenne......
Szilvi megkérdezhetem, hogyan álltok a szopizással? Olvastam a másik fórumot. Izgulok értetek, bár szerintem Ákos olyan tök jól fejlődik a képekből ítélve, hogy neki biztosan semmi gondja nincsen. Neked lenne sokkal sokkal sokkal könnyebb, ha minden rendben lenne a szopival. Szorítok!!!!!!!
Niki, 6kg, az nem semmi így a 33. hét közepén. Tényleg szerencsés vagy. És gondolom mindenevő. Mert persze hülyeség, hogy a mama ilyenkor kettő helyett eszik, de azért jól esik enni. És nem vonja meg magától amit megkíván. És ennek ellenére 6 kg. Hááááát nem semmi!!! Ha így halatsz, szülés után vékonyabb leszel, mint előtte!
m-l-andrea, akkor azért kicsit örülök, hogy tegnap nem tudtam elmenni a felkészítőre. Már kicsit sincs szükségem arra, hogy tovább rémisztgessem magam a szüléssel. Tényleg szerencse, hogy nem lesz majd a lábunk között tükör, amin keresztül még azt is mozizhatjuk, hogy mi is történik. Szerintem ez a benn lévő papánal is könnyebb. Nem kell neki mindent látni. Különben is, nekem lesz majd szükségem a bíztatására, és hogy velem legyen. Ne leskelődjön!!
Gondolom, hiába mondta a szülésznő, hogy nem kell pánikolni a barna vagy rózsaszín folyadék miatt, ez azért annyira nem nyugtatott meg. Engem se nyugtatna meg, hiába mondja valaki, én is azonnal hívnám az orvost. De nyugi, már nem lesz baj. Szerintem az is lehet, hogy ez egy jel volt neked, hogy mostmár kicsit vissza kell fognod magad.
Nekem a 30. hét tájékán görcsölt be kétszer annyira a hasam benn a munkahelyemen, hogy azt hittem ott szülök meg. És én úgy vettem, hogy a mi kislányunk jelzett, hogy vissza kell fognom magam. Onnantól fogva, már szinte alig dolgoztam, és igyekeztem csak magunkra figyelni. Aztán nem sokra rá, én is otthon maradtam. Borzasztóan féltem tőle, hogy mit fogok csinálni, mert a kis pörgös életemből le kellett lassítanom. De beláttam, hogy muszáj. Ez egy teljesen más élet, mint amit eddig éltünk. Máshogyan más. Másra is kell figyelni, és most ez a legfontosabb. A mosás meg a főzés, meg majd ráér akkor, mikor itt az idő. Tudod, azt szokták mondani, hogy a takarítási mánia a végén jön rá az emberre. Addig meg nem ráér?????????????