Karmen,
köszi. Reni is mondta, hogy csak 1-2 napos bentfekvéssel jár. Annyit simán kibírunk
Azért vagyok biztos abban, hogy javulni fog az eredmény, mert nekünk volt már 18-20 mio is, aztán egyszerre csak 1 mio. A doki mondta, hogy ez az ingadozás minden csak nem normális és tuti, hogy szerzett dolog, nem "veleszületett". Akkor nem fűzhetnénk hozzá olyan sok reményt. Azt is mondta, hogy ha mindig egy-két mio lenne csak, akkor nem ígérgetne semmit, abból nem tudna elegendőt varázsolni turbó hormonokkal sem (erről írtatok), de mint írtam, volt egész tűrhető eredményünk is. Egyébként breninek is írtam, nálunk egész összetett a dolog, mégis próbálkozunk ezerrel
Nagyon pozitív vagyok és a párom sem adja fel.
Az oltásról nem tudom a legújabb infokat. Én is adattam be kisfiamnak kötelezőn kívülit, elvileg mindent amit ajánlottak, de a doki csak a magánrendelésen megszokott összeget kérte el
Breni,
egy német fórumon írogatok mindig. Ott azt írta egy nőgyogyi, canesten-t lehet használni terhesség esetén is, kúpot ő nem szokott felírni az első 12 héten, de azt írta, egy kezeletlen fertőzés komolyabb következményekkel lehet a terhességre mint egy kis gyógyszer.
Írtam vissza pü-t, csak sz**akodik a net