Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Breni,
olvastam, hogy műtötték a párodat. Megkérdezhetem, pontosan mivel? Nálunk múlt héten derült ki, hogy apának varicokele-je van és valszínű műtik. Gondoltam, tudsz írni erről egy pár szót :roll:
Nagyon reménykedünk abban, hogy a műtét után javulnak az esélyeink :D Mennyivel vagytok a műtét után?

Kép
wandrea

Andi!Mit okozott a sérv?Valami eredménye rossz lett?
Írtam püt.

Kép
breni

akkor c 500ról leállunk. vagy majd csak néha, kúraszerűen. valamelyik topicon olvastam, hogy valakinek doki irta elő az egyik meddőségi kpban, hogy ilyen nagy mennyiségben szedje egy ideig. de lehet hogy tényleg túlzás.
köszi mindnekinek. nehéz napunk volt. nekem ma megjött, kicsomagoltam az újabb tesztet, előtte bugyimba benéztem, sehol semmi, na akkor be a vécébe, mire ott letoltam, hát megjött. nem volt időm elmélkedni, mert a másik két gyerek volt velem, plussz persze görcsöltem mint állat, plussz ez a hülye melegfront, azt hittem megdöglöm. voltunk bent látogatni is, gyerek nincs jobban, van vm virus is benne. tesóm a földön, de icipici a szoba, 5 ágy, tiszta nyomortanya. ma sogor alszik bent. a gyerekhez állandóan föl kell kelni,sir,hány, pisil, akezére kell vigyázni )(
kokor

Kokor!:( Sajnálom.Most akkor hanyadik napon jöt meg?A c-vitaminről nem tudok nyilatkozni.
Szegény kis gyerek hát nem lehet egyszerű.

Kínos kérdés :oops: :
Nem tudja véletlenül valaki,hogy van e olyan hüvelykúp,ami nem árt,ha esetleg sikerült volna a baba?

Kép
breni

bocsika jöt=jött :oops:
breni

Breni,
köszi, ment vissza pü 8)
Kúp ügyben nem tudok okosat mondani. Én betadint kaptam lombik alatt, de a beülti előtt azt abba kellett hagyni. Olvashatsz egy-két dolgot a babanet-es rendelőben. Ha többször lenne ilyen problémád, esetleg beadathatod a gynevacot. Mi tavaly végigcsináltunk egy kúrát. Nekem előtte - tudtommal - még nem volt fertőzésem, de ártani biztos nem ártott. Párom tavaly januártól mintegy öt különböző antibiotikum kúrát kapott bacikra, de végül a gynevactól jött helyre teljesen. Azóta 3x voltunk kontrollon, minden negatív volt.

Kép
wandrea

Andi!Tavaly már én is megkaptam a gynevacot.Én a műtétek után helyre jöttem teljesen,addig sem volt gyakori,évente egyszer talán.Most sincs semmi súlyos,egy pici szagosfolyás(bocsi lányok :oops: ).Nem fáj,nem viszket,nincs begyulladva.
Olvasgattam,de nem tudom melyik lenne a legjobb.Ilyenkor úgy utálom,hogy vajon mit lehet ilyenkor használni,ha vki még nem tudja sikerült e baba?Vagy ne foglalkozzakvele,vegyek ami szimpi?

Kokor!Hogy vagy?

Kép
breni

Breni! Akkor drukkolok hogy addigra rendben legyen majd az eredménye! Nekünk sajna nem segitett semmit a mütét, de van akinek igen.

Terhesség alatt és elött én Betadin és Klion kupot kaptam.

WAndrea! nekünk is ilyen mütét volt, helyi érzéstelenitésben csinálták, másnap jöhetett haza. Utána kell várni a kontrollra 3 hónapot.

Tapedli! Képek itt vannak:

Kokor! remélem nem lett semmi komoly baja az unokatesodnak. Szvsz. a szülök nagyon felelötlenek, látom én is folyton hogy gyerekek bukosisak nélkül bicikliznek v. utaznak én kötelezövé is tenném, ahogy a mellényt is örülök elöirták (bár sajna a Kresz csak rossz látási viszonyok között követeli meg amit kérdés ki mikortol érez annak)

Tegnap irattam fel Orsinak szurit, nem kötelezöt, nincs is rá tb. támogatás, kiakadtam mert erröl még nem hallottam hogy ebben az esetben ha nem kötelezö és mégis kéri valaki oltásonként fizetni kell 2e ft-ot az orvosnak. Ezek szerint a lombiknál is minden szurira felszámolják ezt még pluszban? Tudja ezt valaki?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!Nektek mennyi volt az eredmény műtét előtt?És után?
Akkor gondolom lehet bajom.

Én nem tudok nyilatkozni erről a 2000.-os fizetésről:
. :(

Kép
breni

Breni! Elötte és utána is 1-3 millio. Mütét után javasolták neki a Gonal szurit, 10 kellett volna, nem váltottam ki, mondtam akkor a Kaáliban hogy ugyis lombik kellene, amire igy is alig tudjuk a pénzt összeszedni akkor meg mit érek el ilyen eredmény mellett, ha 40% javit neki, akkor is lombik kell, egyetértettek velem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hát igen.
breni

Karmen,
köszi. Reni is mondta, hogy csak 1-2 napos bentfekvéssel jár. Annyit simán kibírunk :D
Azért vagyok biztos abban, hogy javulni fog az eredmény, mert nekünk volt már 18-20 mio is, aztán egyszerre csak 1 mio. A doki mondta, hogy ez az ingadozás minden csak nem normális és tuti, hogy szerzett dolog, nem "veleszületett". Akkor nem fűzhetnénk hozzá olyan sok reményt. Azt is mondta, hogy ha mindig egy-két mio lenne csak, akkor nem ígérgetne semmit, abból nem tudna elegendőt varázsolni turbó hormonokkal sem (erről írtatok), de mint írtam, volt egész tűrhető eredményünk is. Egyébként breninek is írtam, nálunk egész összetett a dolog, mégis próbálkozunk ezerrel :lol: Nagyon pozitív vagyok és a párom sem adja fel.

Az oltásról nem tudom a legújabb infokat. Én is adattam be kisfiamnak kötelezőn kívülit, elvileg mindent amit ajánlottak, de a doki csak a magánrendelésen megszokott összeget kérte el :roll:

Breni,
egy német fórumon írogatok mindig. Ott azt írta egy nőgyogyi, canesten-t lehet használni terhesség esetén is, kúpot ő nem szokott felírni az első 12 héten, de azt írta, egy kezeletlen fertőzés komolyabb következményekkel lehet a terhességre mint egy kis gyógyszer.
Írtam vissza pü-t, csak sz**akodik a net :?

Kép
wandrea

Vettem Génia 92 hüvelykúpot.Azt olvastam róla ez nem gyógyszernek minösülő szer.Enyhe folyásra való.Helyre állítja a ph-t.

Kép
breni

karmen,
nem látom a linket :cry:

breni,
úgy tudom a floragyn is használható terhesség alatt, az is hasonló a Géniához

wandrea,
szorítok Nektek! :D

kokor,
sajnálom a mensit :cry: és nagyon sajnálom a kis unokaöcsédet is, jobbulást Neki!

Pusz mindenkinek!
T
tapedli

az előbb írtam még egy hosszabat a szeretet erejéről, de elszállt a net és asszem mégegyszer nem tudom leírni úgy...hát evvan :?
tapedli

Próbáld meg légyszi.Én kiváncsi lennék rá! :)

Kép
breni

Én is 8)

Kép
wandrea

na jó :D
tegnap az autóban ülve elgondolkodtam a mi problémánkon. Azon, hogy mennyire kiborulok időnként, amikor megjön. Aztán egyszer hirtelen belémhasított valami...

Eszembe jutott, hogy az ilyen elkeseredett pillanatokban, ha őszintén magamba nézek, mindig haragszom a páromra. Olyan beteg gondolatok cikáznak a fejemben, hogy talán ha jobban akarná ezt az egészet több lenne a sejtszáma, és hogy szedje már össze magát. Utólag persze ezt mindig nagyon szégyenlem, de alapvetően a saját lelki sebeim nyalogatásával vagyok elfoglalva.

Viszont tegnap rádöbbentem, hogy segítenem kell Rajta! Hiszen bajban van. A szervezete nem működik teljesen jól. Ki mástól kaphatna energiát ha nem tőlem...Nekem kell összeszednem magam és felturbózni magamban minden erőt ahhoz, hogy pozitív energiát adjak át Neki. Nem lehetek tovább ilyen önző dög, aki azt hiszi magáról, hogy egyedül csak ő szenved.

Szóval innentől én ezt az egészet teljesen másképp nézem. Tegnap ott az autóban, valami megvilágosodott az agyamban :D
Mi már nagyon rég fogjuk egymás kezét és minden helyzetben segítettük egymást. Én meg épp a legnagyobb bajban majdenm magára hagytam azt az embert, akit a legjobban szeretek azért, mert magamat sajnáltam...
Hát ez a szeretet erje, ami minden gátat áttörhet. Bízom benne, hogy most is segíteni fog :wink:

T
tapedli

Ez nagyon szép!

Kép
breni

Tapedli,
nagyon igazad van. Együtt kell "harcolni" a babáért, nem külön-külön. Gondolj arra, hogy ő sem dobna félre téged, csak mert nálad van egy kis hiba :D

Kép
wandrea

az soha föl sem merült a részem,ről sem, hogy félre dobnám Őt. Itt most másról van szó. Én adni szeretnék Neki. :D
tapedli

Andi!Kérdezted vmelyik topicba hogy az e vitamin nekünk mire jó.
Én menszi első napjától 3 hétig szedem utána 1 hét szünet ekkor meg is jön.Nekem bejött,szerintem ez is közre játszik a menszi rendbe jöcetelében.Sejtvédő.

Kép
breni

Tapedli! igen, tényleg nincs ott a link, bocsi. http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6660&page=3
Amikor megtudtuk a férjem miatt lombik kell, én nagyon kiborultam, sirtam hogy erre én nem vagyok képes. Rettegtem ugyanis a tütöl, ott meg elég sok oltás van. Nem is beszéltünk aztán a dologról, mondtam emésztenem kell, nem tudom merem-e, tudom-e vállalni. Öt meg szerintem bántotta hogy a férfiassága csorbát szenvedett, ezért nem emlegette a dolgot. Aztán jött a szokásos, endo miatt nekem megint lapar, kiderült nálam sincs minden rendben, el vagyok zárodva, fél év hormonkezelés az endo miatt, közben elgondolkodtam hogy talán a sors akarta igy hogy nálam is gond legyen és ne álljon közénk semmi, soha ne hibáztathassam öt. Végül már nagyon vártam hogy elkezdhessük a lombikot. De most már tudom, ha nálam minden rendben lett volna valszeg akkor is vállaltam volna, csak annyira biztos voltam benne nálunk senkinél sem lehet gond, hogy váratlanul ért teljesen a hir.
De harcolni kell, és nem feladni ez igaz, és mondhatom most már mert én a szerencsések közé tartozok hogy mindent megért.

Breni! Nem ismerem azt a kupot, én a Gynofloort szoktam venni, az több millio laktobacillust tartalmaz, nekem az bevált. Remélem segit ez neked.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Úgy tűnik elmúlt egy kúptól a nyavajám,de azért vasárnapig nem hagyom abba. :?
Kivel mi újság?

Kép
breni

Tapedli,
nekem is már voltak már hasonló gondolataim. Dühös voltam apára, mert kevés van abból, amiből több kellene - pedig, pedig... nem is tehet róla. Nem beszélve arról, hogy nekem is pco-m van és nem vagyok egyértelműen átjárható :roll:
Ahogy Karmen is mondta, akármilyen hülyén is hangzik, nekünk valahogy "megnyugtató", hogy mindkettőnknél gondok vannak. Erről már többször beszélgettünk apával. Viszont akárhogy is alakul, együtt fogjuk végigcsinálni :lol: Ha ő van kicsit maga alatt, én segítem és ez fordítva is működik. És ez olyan jó 8)

Kép
wandrea

csak bekukkantottam, köszi mindenkinek az aggódást, gyereket ma hazaengedték a kh-ból, most nagyon kéne rá vigáyzni, hogy nyugton legyen. én állati fáradt vagyok.
kokor

Karmen,
gyönyörűek a gyerekek :D Tényleg nagyon szerencsés vagy, hogy már itt tartotok...

Amikor nálunk kiderült, hogy mi a probléma én gondolkodás nélkül mondtam igen-t a lombikra. A párom nem akarta igazán, de én azt mondtam, ha nálam minden ok, akkor ez teljesen egyértelmű. Nem sikerült. Később kiderült, hogy a 9 milliós sejtszám, ráadásul jól mozgó akár inszemhez is elég lehetett volna. Utólag én is arra gondoltam, hallgatnom kellett volna Rá és nem hinni az első dokinak. Nálam minden teljesen rendben, átjárhatóság, hormonok, minden. Nincs endom, pco-m és semmi egyéb. Az teljesen egyértelmű és nem kérdés, hogy egymás mellett állunk mindig. Nem túl rég egy barom :oops: (bocs) orvos megkérdezte, hogy nem merült-e fel hogy elhagyom a párom. Hogy a fenében merülne fel? Sosem tenném! De ettől én még sajnos nagyon megsebződtem a sikertelen lombik, a hanyag orvosok és modortalan nővérek, a hormonok mellékhatásai és minden miatt. Ezeket a sebeket nyalogatom egy éve. Viszont a minap a kocsiban rájöttem, hogy ez nagyon önző dolog. Ezt az energiát inkább Neki kell adnom és úgy talán se lombik, se inszem, se más mesterséges izé nem kell majd...

T
tapedli

Tapedli! Én sosem hagytam volna el, én azt mondtam ha nem vagyok képes a lombikra akkor fogadjunk örökbe. De csak ezért elhagyni mert van egy betegsége amiröl nem tehet, SOHA!!!
Az az orvos tényleg egy barom volt. Tesomnak csak azt vetették fel hogy nem akar-e spermadonort mert nálunk mindkettöjüknél minden ok volt papiron, mégsem sikerült 5 évig a baba, volt 4 sikertelen lombik is. De ök meg ezt nem akarták, de a hülye hugom viszont azt mondta a pasinak joga van a gyerekhez, az ö hibája hogy nem tapad meg, igy keressen mást, elhagyja. EZen ment a vita amikor nagy szerencséjére terhes lett. Én sem hagytam volna el a páromat ha nálam minden ok lett volna, akkor sem.
A dicséretet köszönjük, én csodának tartom öket!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok lányok!

Merre vagytok?
Én megint beteg vagyok,vagyis még mindig,de most nagyon taknyos.Alig kapok levegőt.:(

Kép
breni

Sziasztok.

Lányok segítsetek nekem, kicsit megakadtunk, a páromnak volt 4 sperma vizsgálata, ebből kettő tökéletes kettő pedig: 45 m/ml ösz: 130m.. De sajna ebböl 12 % mozog élénken 12-13 % renyhén mozgo 75 % ék mozdulatlan. Most megy a kivizsg. Csak arra lennék kiváncsi, (igaz még nagyon az elején vagyunk), hogy ez elég e inszemhez vagy pedig csak lombikra lesz elég. Most várjuk a genetikájának és a hormonjának az eredményét, mert azt mondta az andrólogus, hogy ez hihetetlen, hogy a spermaszám csucs, de a mozgás renyhe, de addig is kétségbe vagyok esve mert nem tudom hogyha ez nem javul akkor mi lesz elég. Elöre is köszi a segítséget.
koziniki

Koziniki!Sajnálom én nem értek ehez.De a többiek hátha tudnak segíteni.
Hihetetlen tényleg hogy ilyen sok van és még sem jó.Hátha csak a hormonokkal van a baj.Remélem van megoldás a lombikon kivül.
Mikor kapjátok meg az eredményeket?Veled minden rendben?

Kép
breni

Koziniki! Én sem tudom ez mennyire jo v. rossz

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Koziniki!

Inszemhez 10m/ml tutira elég, de én már olvastam 6 m/ml-t is valahol. Szóval ahhoz tutira elég a mennyisége. Úgy tudom az a kérdéses még, hogy milyen a motilitása, azaz a megtermékenyítő képessége a sejteknek. Ha az rendben van, biztosan mehet az inszem. De az a furi, hogy ha volt tök jó eredméyn is, mitől lett az a sok nem mozgó. Nem szaunáztatok a vizsgálatok előtt? Vagy nem szedett erős gyógyszereket...antibiotikum vagy hasonló. Ha csak ilyen dolog miatrt van ez az egész még rendeződhet is és spontán is lehet babber :wink:
tapedli

Breni,
jobbulást neked. Talán gyorsan elmúlik... Nem te írtál nekem pü-t? Kaptam értesítést, de az üzenet nem jött át :roll:

Koziniki,
az eredményhez én sem értek. Nálunk is ma volt apa genetikán, a hormonjai rendben, számadatot nem mondtak még a katonákra, de a motilitás jó (a laboros azt mondta, ez számít leginkább).

Kép
wandrea

Helló Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, már meg is nyugodtam egy kicsit.Sajna az eredményre egy hónapot mondtak a volumenkorlátok miatt, ugyhogy addig ugysem fogok megnyugodni.
Kedves tapedli: A jó és a rossz eredmény között csak egy hét volt, semmi szauna és gyógyszer. Egy kis összeröffenés volt a barátokkal és ittak egy kicsit de szerintünk egy alkalom nem befolyásolhatja (vagy mégis?)Ebbe csak az a dühítő, hogy az andrólogus és a nőgyógyász között ingázunk és egyik sem mond semmit. Dobáloznak a hónapokkal még egy hónap még két hónap és mi itt vagyunk baba nélkül. Végűl is ez már a mi problémánk. Mostanában kezdtem el olvasgatni a levelezéseiteket és mikor valakinek sikerűl vagy már sikerűlt közűletek akkor nagyon tudok neki örülni. Puszi mindenkinek
koziniki

Szia Breni!

Hogy velem minden rendben van e? Végül is ugy néz ki, hogy igen. Igaz szedtem már chlostilbegytet, mert volt már olyan hogy nem volt peteérésem, de ez még csak egyszer fordult velem elő. Hormonok, átjárhatóság rendben.Ugyhogy itt most megáll a tudomány. :?: :?: :?: :?: :?: :?:
koziniki

Szia Breni!

Hogy velem minden rendben van e? Végül is ugy néz ki, hogy igen. Igaz szedtem már chlostilbegytet, mert volt már olyan hogy nem volt peteérésem, de ez még csak egyszer fordult velem elő. Hormonok, átjárhatóság rendben.Ugyhogy itt most megáll a tudomány. :?: :?: :?: :?: :?: :?:
koziniki

Szia Breni!

koziniki

Szasztok,

breni, remélem már meggyógyultál. Egyébként furi, hogy most vagy "dáthás". Allergia nem lehet, ugye?

koziniki, örülök ha megnyugodtál kicsit :D fontos, hogy nem szabad görcsölni, sajnos az sem segít :?

én, túl vagyok a pé-n. Megtettük amit kellett, de ha már lendületben vagyunk talán nem is kellene lassítni :wink: Elvégre tavasz van :lol:
tapedli

tapedli szia!

Most a héten délutános vagyok, ugyhogy sokkal többet vagyunk együt mint máskor és ezt mi is kihasználjuk. Végűl is tavasz van.
Felírattam magamnak a gynevacot, ártani nem árt.
koziniki

Koziniki!Az jó hogy minden rendben van veled!

Elvileg náthás vagyok és nem allergiás,egy hónapja fáj a torkom,voltam is itthon egy hetet.Lázasan.Utána eltelt 2 hét és megint beteg vagyok,de lázam nincs.Fogalmam sincs mi a fene van velem,de már nagyon unom.:(
Én is érzem a tavaszt! :wink:

Kép
breni

koziniki!Én is beadattam a gynevacot.Én még nem érzem hatását.De egy próbát megér.Ártani nem árt,az biztos.

Kép
breni

sziasztok. na itt vagyok. ma voltam uh-n, a cisztám kipukkadt, a nyomai még ott vannak, (kis folyadék), de amúgy úgy tűnik, meghalt... és lehet ,hogy ez okozta a rémes görcseimet. és egyébként is mindent rendbenvalónak látott a doki. amúgy meg mindenki beteg nálunk, én ápolónőt játszom a családban.
üdv mindenkinek
kokor

Kokor!Ez nagyon jó hír.Remélem tényleg ennyi volt a baj.De ugye nem nő vissza?
Még szerencse hogy te nem betegettél le(vagy igen?). :?

Kép
breni

Szia Breni!

Valószinűleg azért vagy ilyen rosszul, mert allergiás vagy, egy szimpla nátha nem tart eddig, ha nem javulsz kellene egy allergia teszt.Minden estre ha allergia én tudok egy nagyon jó gyögynővény készítményt, a férjem olyan allergiás volt, hogy nem látott. A szertől tünetmentesen gyógyult.

Szia Wandrea. Annyit szeretem volna, hogy nekünk a vért küldték el genetikára. Néznek hormonokat, meg y és x kromoszomát. Utálom, hogy egézségügyis vagyok és szinte minden amit mondanak azt értem, de most nektek nem értem, hogy miből néztek genetikát.
A katonákat andrólogus vizsgálta.Nektek nem?
koziniki

Koziniki,
de nálunk is vérből nézik. Apát csapolták meg kedden 8) Azt mondták, néznek teljes kromoszómaképet és spéci y kr. vizsgálatot is csinálnak, ezért több mint egy hónap, mire eredményt kapunk. A katonákat először urológus, aztán a lombik előtt és most is andrológus nézte. Ő adta a genetikai és hormonbeutalót is. Lehet, hogy én fogalmaztam rosszul :roll: :lol:

Kép
wandrea

Koziniki, az a gyógynövényes bizgentyű engem is érdekelne...mert én allergiás vagyok :roll:
tapedli

Kozinika!Még csak 4 napja vagyok megfázva.
Hétfőn kezdődött a taknyozás.Ez még nem olyan sok.Nem?
A torkom fáj régóta.
De azért köszi.Egyébként ettől függetlenül elmegyek allergia vizsgálatra.

Kép
breni

azért nem teljesen értem a dolgot: a maradék kis folyadék a másik oldalon van, mint ahol a ciszta volt. na mindegy, fő, hogy nincs, ezen már nem agyalok.
viszont elmentem egy másik orvoshoz is, aki szerint a tüneteim alapján lehet, hogy endometriózisom van.
csinálna nekem egy lapart, de előtte kell egy hsg. modntam, hogy voltam uh.s átjárhatóságin, de azt mondták, hogy őszerintük meg a hsg jobb. vicces - illetve kinos -hogy a másik doki meg forditva mondta... igy izagodjon ki az ember.
kokor

Szia Kokor!

Teljesen együtt tudok veled érezni, mert én most a nőgyógyászommal és az andrologusunkkal vagyok így. Ez egyik ezt mondja aq másik azt szerintem jobban teszed ha beülsz a könyvtárba egy kis szakirodalomra hátha ugy jobban megy. Az Endometriosisnak nagyon jellegzetes tünetei vannak, főleg az állandó alhasi fájdalom,bő menses és még sorolhatnám. Ha van akkor laparoscopossal 100 ezer %-ék, hogy ki tudják mutatni.

Ha valakit érdekel akkor az allergia gyógyszer amit mondtam az a Quercitin nettle Plus. A férjem három éven keresztűl szedte és teljesen tünetmentes lett. A tünetek fokozatosan csökkentek az évek alatt. Tél vége, tavasz eleje egy kúra. (Egy doboz)kb. 5 ezer ft.-be kerül. Egy dobozzal egy kurára elég. Gyógynővény, herbáriákban megtaláljátok vagy megrendelik nektek.
koziniki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?