Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bekukkantottam hozzátok olvasgatni, az az igazság, hogy nálunk már összejött a dolog, remélem minden rendben is lesz!

Csak sok-sok kitartást és persze sikert kívánok nektek!
Valamiért mindig azon paráztam, hogy nálam nehezen jön majd össze a baba (talán mert 35 napos a ciklusom) így nagyon drukkolok nektek!!!

(én a mázlisták stábját gyarapítom, első hónapban összejött, de ezért ne kövezzetek meg, tudom értékelni és pontosan tudom mekkora szerencse)

A gépet pedig tényleg kapcsoljátok ki, este ne ezzel foglakozzatok - most inkább "apát" nyaggassátok!

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak beköszöntem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!Jó reggelt!

Nekünk most jött össze(Remélem,mert még nem voltam dokinál),igy is beleillek a táblázatba?

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt kívánok én is!

Ancsa, Kriszti, más-más okból nem vagytok ide valók, de egye fene maradjatok. :lol: :lol:
De most komolyan.
Ancsa örülök, hogy legalább egy ember van köztünk akinek sikerült.El ne hagyj minket, különben elhisszük, hogy nekünk nem sikerülhet.
Kriszti, veled meg már megbeszéltük, és most is csak annyi, hogy ne add fel, hanem küzdj!!!!!!!!!!!!!!

Nekem tegnap este a mikroszkóp már páfrányokat mutatott, úgyhogy kénytelen voltam abbahagyni a netezést. Ezek szerint még 2-3 napig össze kell bújni.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok, csak gyorsan beugrottam, mielőtt elindulunk a levegőre.
Táblázat nagyon jó ötlet, mondjátok meg milyen adatok kellenek, és megírjuk!

Na rohanok, mert Péter nyaggat :twisted:
Vendég

Zsu!
Már,nincs kedvem újra tesztelni sem,úgy sincs semmi értele.
Küzdjek?Már ahhoz sincs kedvem,újra egy sikertelen hónap?????????!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs kedvem semmihez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ok Kriszti!
Akkor most pihenj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként én is mindig ezt mondom, de épp tegnap mondtam a páromnak, hogy a ciklus első fele olyan gyorsan elmegy, aztán a második meg nem akar elmúlni.Ez a gyors első rész nekem mindig erőt ad.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!!!

Ancsa: ha jól olvastam és jól értettem,akkor Te babás vagy????Lehet már Gratulálni????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti: nem győzöm mondani Neked,hogy nem biztos,hogy ez jó hozzáállás.Kérlek nyugodj meg, és nem törpölj ezen oly sokat.Fél év ebben a témában sajnos nem tekinthető hosszú időnek.Ezer oka lehet,hogy nem jön össze, és ez nem lejenti azt,hogy bármelyikőtöknek is baja lehet.Még nincs itt az idő.Addig amig a kis lelkedet nem építed össze egy egésszé,addig várnod kell.Én is az első csalódás után nagyon elkeseredtem, de már tudom,hogy nem szabad görcsösen akarni.Legyetek sokat együtt apácskával,amikor csak jól esik,de nem szabad agyban csak azért,mert babót szeretnétek.Én is ezt teszem,és inkább az együttlét minőségét és örömeit nézem,nem pedig azt,hogy miért csináljuk :oops: :lol:

Zsu: én is így vagyok a ciklus első felével....aztán meg jön a várakozás :lol: :lol:

na, itt az idióta,cikcakkos görbém,PÉ nélkül,pedig 100% hogy volt
Kép
vedresandi

Andi!
Kösz a lelki fröccsöt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: félre ne érts,nem lelki fröccs, de attól hogy sajnáljuk egymást, csak rosszabb lesz.Inkább azért drukkolo,hogy megnyugodj, és ha most nem,akkor az elkövetkezendő időszakban,újult erővel,vidáman,és boldogsában fogj hozzá mindenhez, és azt kívánom,amibe belefogsz,az sikerüljön!!!!!!!!!!!!
vedresandi

Andi!
Nem értettelek félre,teljesmértékben igazad van,valahol mélyen én is tudom,hogy ez igy van,de félév alatt még csak most vagyok ilyen letargiában,lehet,hogy délutánra teljesen elmúllik,vagy holnap reggelre,de ezen át kell esnem,hogy lenyugodjak és erőt meritsek.
Vendég

Kriszti: tényleg azt kívánom,hogy minden a lehető legjobban alakuljon.Injább elmondom mit gondolok erről az egészről,mert saját magamon tapasztaltam ugyanezt,és nem akarom,hogy méjgobban elszomorodj.Álljunk fel,és menjünk előre a célérdekében!!!!Ez most a legfontosabb.
Amit még ne felejts el, TESSÉK MOSOLYOGNIII!!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi:Még orvosnál nem voltam,majd a jövő héten,mert azt mondta,hogy a hatodik hetet várjuk meg.Most tölthettem az ötödiket.Legalábbis van 4 pozitiv tesztem,és mult hét szerdán kellett volna megjönnie.

Kriszti:Tudom,hogy ezt már nagyon sokan mondták,hogy fél év nem is olyan hosszú idő.Nekünk az első baba hat hónapra sikerült,én két hónap után hisztirohamot kaptam,és azt mondtam,hogy selejtes vagyok,még arra is képtelen vagyok,hogy szüljek egy gyereket.Ezután elkezdtünk mindenféle vizsgálatot,hormon,pajzsmirigy,sperma fürgeség,és persze minden rendben volt mind a kettőnkel.Azt mondták türelem,de nekem abból volt a legkevesebb.Majd öt hónap után azt mondtam nem érdekel az egész.A hatodik hónapban terhes lettem.Mire kezdtem elhinni,addigra sajnos elment a babánk.Azt mondták,hogy három hónap,és lehet újra próbálkozni.Egy örökkévalóságnak tünt,és mire eltelt volna,és lehetett volna próbálkozni,kiderült,hogy cukorbeteg vagyok. :( :( Újabb várakozás..Mondták,hogy amig acukrom nem áll be rendesen,addig felejtsük el,a baba károsodhat,vagy azt is elveszitjük.
Márciusban megkaptuk a diabetológustól az engedélyt,és ha minden igaz,az ötödik hétben vagyok.Elsőre sikerült.

Elnézést,hogy ilyen hosszúra sikerült,de ez az én rövid történetem,úgy gondoltam,hogy el kell mondanom neked.

Kép

Kép
ancsa03

Köszönöm szépen Mindenkinek,nagyon kedvesek vagytok!
Megpróbálok pozitiv irányban terelődni,nem gondoltam lessz ilyen napom is,mert nem is akartam,hogy legyen.
De megtörtént,de elmúllik!!!!!!!!!!!
Sajnos nekem a legnagyobb betegségem a türelmetlenségem,lehet ezt kellene előbb orvosolni,de ezen csak én tudok változtatni.
Na jó, összeszedem magam,elég volt a parából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!!!!!!!
Nem soká már mosolygok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsa!
Elég sok problámád volt,de most már a lényeg,hogy baba van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: örülök,hogy sikerült egy kicsit hatni Rád,és a szíved méylén Te is érzed,hogy minden jóra fordul.Anno én is nagyon könnyen estem teherbe DAnival, de azóta eltelt 13 év.Nyilván változik a tesünk,nem vagyunk már 20 évesek,lehet,most egy kicsit több időre van szükségünk.Biztos vagyok benne,hogy 2008-ban szülünk!Na mosmá tényleg tárjuk le.......örülök,hogy itt vagy velünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Lezártam,kezdem előlről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ, HOGY VAGYTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sokat számit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti:
Kép

HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kriszti:Örölök neki :D :D :D !Igy van csak fel a fejjel.

Kép

Kép
ancsa03

Köszönöm Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom a Lányok már kiástak egy kicsit a gödörből Kriszti!
Próbáld meg magad valamivel lekötni és akkor gyorsabban telik az idő. Bár én is állandóan a avonalzómat lesem hanyadik napon is vagyok, hogy újra megjöjjön és kezdődik megint az éleslövészet.
De jó mert gyorsan eltelik egy nap, mindig csinálunk valamit Manóval.

SAjnos szerintem mindenkinek a legnagyobb ellensége a várakozás, aki babát szeretne.

Ancsa! Ha gondolod majd csinálj babás vonalzót!

Táblicsku jó ötlet. Szerintem név, kor, mióta próba, van-e gyerek, mit szedünk a babásodás érdekében és pl. hőmérő, páfrány meg ilyenek. Meg mi várható, tesztelés , vizsgálat.
Ancsának meg egy babás tábla, ő a kis büszkeségünk, őt kell követni, mert az előző babásunk Bebi lelépett :cry: !

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok! Én csak most regisztráltattam magam, de remélem ez nem gond hogy új vagyok. Párommal már február óta próbálkozunk de hiába, igaz ez rövid idő meg tudom türelmesnek kell lenni, eddig az is voltam de amikor a múlt héten megjött azt hittem elsírom magam. Teljessen abban a tudatban voltam hogy a múlt hónap volt a nyerő.( reggeli rosszullét, ajulás határán, nyűgös voltam ) .... na szóval mégsem .... most pedig már ráhúzok a szokásos menzi időszakra is...igaz csak két napja :x Nemtudom mit hogyan tegyek hogy jó legyen. Kiszámoltam a peteérés napját és internetes szolgáltató segítségével, figyeltem a peteérésemet és bizony akkor ezerrel dolgoztunk is rajta :oops: :P , most azon gondolkodom hogy mit hogyan kéne tenni hogy végre összejöjjön. ezerrel szedem a babaváró vitamint ami nagyon jó, elégedett is vagyok, csak a bibi ott van hogy erősen allergiás vagyok és jön az időszak. Eddig kihagytam a gyógyszert mert nem akartam szedni, de most már nem fogom bírni nélküle / jelei vannak /....Van valakinek más módszere ami jobb lenne az enyémnél... vagy csak várjam mikor jön.... de már nagyon szeretnék egy kis babukát. Köszi és sziasztok :)
denni

Hello mindenkinek4

Nem nagyon tudok ma írni, de ha jól látom Andi, a fiad ma 13???????????
Isten éltesse soká, és kapjon egy kistesót a szülinapjára!!!!!!!!!!
Kriszti ez az, kapd össze magad, és mindent bele!
(na majd figyeljétek az én nyavajgásom, ha megjön)

Még a táblázatba be lehetne írni a korunkat is.

Zsu

Kép
bvigh

Szia Denni!!!

Üdv közöttünk,gyere sokat, és mesélj!!!!

Mi is febr.28tól próbálkozunk élesben,és én is az első mensit nagyon rosszul éltem meg...de már elmúlt!!!!
2008-ban szülünk,ez a lényeg!!!!!
vedresandi

Ja, lányok :

itt egy excell tábla, erre gondoltatok????

1176366516.41.xls
vedresandi

Krisztinka!
A gödörnek a legnagyobb mélyében voltam,már csak a lábújjam van bent,de mindjárt az is kint van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itthon nem igazán tudom lekötni magam,nagyok a gyerekek!
A házat se túrhatom minden nap,a napi teendőket elvégzem,és kész.
Én már menni akartam dolgozni a jövő héten,de a doki azt mondta jövő hét szerdán találkozunk.
Nem is baj,mert a jövő héten tenni kell valamit,akár ő vagy akár másik orvos,legalább a hormonjaimra kiváncsi lennék.
Vendég

Zsu!
Köszönöm Dani nevében :!: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi! Tutkó a tábla.
Krisztinka,
31-48 nap ciklus
Manó 16 hónapos
2006. szeptember óta próbálkozunk
hőmérőzök

Daninak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Kriszti! Azért tök jó, hgy már csak a kis ujjad lóg a gödörbe.

Denni! Üdv közöttünk!
Esetleg mérd a hődet és figyeld a váladékaidat, ha nem tudod mit kell nézni, meg hogyan itt elolvashatod:
http://www.babanet.mindenkilapja.hu/
Vendég

Krisz: Neked is köszönjük!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Üdv Denni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Rendbe vagyok!Úgy-ahogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem szabad még gondolni se rá,hogy nyavajogni fogsz!!!!!!!!!!
Nem fog megjönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez legyen előttünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Láttál volna egy órával ezelőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen voltam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Most meg, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

ANDI!
Isten éltesse Danit!
Vendég

ANDI!

Kriszti 39 év
21-28 ciklus
Szilvia 17
Dávid 13
2006 november
hőmérőzés
E vitamin
Vendég

Na,nézzétek meg....
Az aktuálisba olyanokat kellene írni,hogy mikor tesztelmikor megy dokihoz valaki.

1176368871.23.xls
vedresandi

ANDI!
Nagyon jó!
A koromat kihagytad,de nem baj.
Jövőhét szerda orvos, ha beirnád!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ja a kor lemaradt, még 2 hónapig 27.
Vendég

Halihó csajok!

Látom Kritszti jobb kedved van! Nagyon helyes, nincs helye a búslakodásnak.

Adataim a táblába:
Kati 29 év
próbálkozás március óta
Legközelebbi teszt: ápr.30 körül
1 fiam van Péter, aki 2 év 4 hónapos lesz nemsokára
Egyelőre nem mérek hőt, nem szedek semmit....aztán később majd meglátjuk :o
Ok?

Andi! Isten éltesse Danit!!! :lol:

Denni, üdv!!!
Vendég

Ja a ciklusom mondjuk 28-30, de majd meglátjuk hogy alakul....
Vendég

Annyira jól vagyok,hogy neki fogtam a virágokat lezuhanyozni,mert porosak,szekrények tetejét letörölni,és a konyhaszekrényt rendbetenni.
Lefoglalom magam,hátha segit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De már jobban vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ez az Kriszti, foglald el magad! Tuti segít!

Mindenkinek! Ti kb hányszor vagytok együtt egy héten???Aki nem akar nem kell válaszolni!
Vendég

Helló Mindenkinek!
Tetszik ez az oldal hogy ilyen segítőkészek meg aranyosak vagytok, jó hogy nem hagytok senkit a sorsára. Látom lesz hová beszámolnom az "élményeimről". Bár mi az első babával próbálkozunk a párommal, tehát semmi tapasztalatom nincs csak max amit elolvastam róla, na de ezen a téren talán verhetetlen vagyok. Vitamint már január óta szedek és egyébként egy hónap múlva 26 leszek. Tesztelni viszont áprílis 30 körül fogok, remélem eredménnyel. :D
denni

Denni! Én Petit 26 éves koromban szültem, úgyhogy nyerő év:-)
Ja,és énis 30 ka körül fogok tesztelni :lol:
Vendég

Denni!

Ha te is be szeretnél kerülni a táblába,akkor kérlek nézd meg,és küld el az adataidat hozzá!

1176378548.6.xls
vedresandi

Kacika!
Ha a baba projektre,nézve 2 naponként,nem mindig tudjuk betartani,de nem is foglalkozunk vele,hányszor és mikor.
A férjem 12-zik,ami azt jelenti:reggel 7.30-19.30-ig ezután másnap este 19.30-7.30-ig akkor az napja szabad + a másik napja is szabad,és folytatódik tovább.
Tehát amikor tudunk.Nincs rendszerezve,volt pl.egy héten csak egyszer,volt mikor 4x-is.
Vendég

Kacika!
Mi is akkor szexelünk amikor kedvünk van, amikor dobok fel görbét azon rajta szokott lenni, úgyhogy megleshető. Egyébként van amikor sokat egy héten bvan amikor keveset.
Vendég

Sziasztok!

Most sem tudok mindenre reagálni.
Szex.................nálunk is változó, de pl. most a mai lesz a 3. egymás után, de most ugye pé. van szóval ilyenkor gyakrabban.
Andiiiiiiiiiiiiiiiii
Beírsz engem is??????????????
2006. Szept-től próbálkozunk
folsavat szedek
hőmérőzök, pg/53-at használok
27 leszek nemsoká
a ciklusom 28-34 napos

azt hiszem ennyi, de ha kihagytam valamit akkor majd pótolom.

Krisztinka, mikor van a születésnapod? Nekem jún. 4-én.
Ha jól számolom neked is akörül ugye?

Kriszti! Ezt már szeretem :!: :!: :!: :!: :!:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Nekem júni. 3.
Vendég

nekem jún.16 :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Na akkor jól össze jöttünk.
Denni! Én is üdvözöllek! Sok szerencsét a babaprojekthez!!

Lányok itt tartok a ciklusomba:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=41568

Nem tudom miért vagyok ilyen béna, de ezt sehogy se tudom csatolni.

Zsu

Kép
bvigh

A sex dolog nálunk is így megy, pláne hogy még csak ez a 2. hónapunk, nem irányított a dolog, de azért amikor időnk és kedvünk van rá, akkor kihasználjuk.

Más: a férjem ebéd után valamikor hazaugrott, és csodálkozva kérdezte, hogy hogyhogy nem a net előtt ülök, és babanet-ezek.
MOndtam, hogy azért nem mindig előtte kotlok, és hogy különben is, őt vártam.
Erre azt kérdezte, hogy valakivel összevesztem itt a babaneten, azért nem ülök most a gép előtt???
Elképesztő.....ennyire függő lennék, hogy ennyire feltűnő ha nem gépezek, és hogy ilyen hülyeségeket kezd el rögtön gondolni??? :shock:
Vendég

Ja, és azt el is felejtettem Andi mondani, hogy a férjem meg holnap lesz 32 :lol: Úgyhogy nálunk is van szülinap áprilisban :lol:
Vendég

Kacika!

Az én férjem,tudod,hogy hiv? Net királynő.
Mert akár mikor elmegy s haza jön én ott ülök,de ez olyan véletlen mert,éppen akkor ülök ott mikor ő haza jön.
Este mikor már lefekszik,én még ténykedek,de ő azt hiszi a gép előtt ülök,csak mosolyog.Mondom neki ne mosolyogj,nem ott ültem a dolgomat csináltam.
A gyerekek meglátják,hogy ott ülök,"má megin"?
Szóval van nekik némi igazuk,függők vagyunk,de azért a dolgunk minden nap rendben van.
Csak ők azt nem veszik észre,ha nekik is kell gép előtt ülni,hogy ők is ott ülnek sokszor,csak az tünik fel,hogy mi ülünk ott.
Vendég

Kacika!
Boldog szülinapot a párodnak!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?