Andi:Még orvosnál nem voltam,majd a jövő héten,mert azt mondta,hogy a hatodik hetet várjuk meg.Most tölthettem az ötödiket.Legalábbis van 4 pozitiv tesztem,és mult hét szerdán kellett volna megjönnie.
Kriszti:Tudom,hogy ezt már nagyon sokan mondták,hogy fél év nem is olyan hosszú idő.Nekünk az első baba hat hónapra sikerült,én két hónap után hisztirohamot kaptam,és azt mondtam,hogy selejtes vagyok,még arra is képtelen vagyok,hogy szüljek egy gyereket.Ezután elkezdtünk mindenféle vizsgálatot,hormon,pajzsmirigy,sperma fürgeség,és persze minden rendben volt mind a kettőnkel.Azt mondták türelem,de nekem abból volt a legkevesebb.Majd öt hónap után azt mondtam nem érdekel az egész.A hatodik hónapban terhes lettem.Mire kezdtem elhinni,addigra sajnos elment a babánk.Azt mondták,hogy három hónap,és lehet újra próbálkozni.Egy örökkévalóságnak tünt,és mire eltelt volna,és lehetett volna próbálkozni,kiderült,hogy cukorbeteg vagyok.
Újabb várakozás..Mondták,hogy amig acukrom nem áll be rendesen,addig felejtsük el,a baba károsodhat,vagy azt is elveszitjük.
Márciusban megkaptuk a diabetológustól az engedélyt,és ha minden igaz,az ötödik hétben vagyok.Elsőre sikerült.
Elnézést,hogy ilyen hosszúra sikerült,de ez az én rövid történetem,úgy gondoltam,hogy el kell mondanom neked.