sziasztok!
Cat!
Nagyon tuti a gyerkszobátok, nagyon jól néz ki, bár én tuti nem merném bevállalni a magas ágyat. Nálunk a nagy hancúrozásban még a mi ágyunkról is képesek leesni, Pepe épp egy széthagyott építőkockára esett a múltkor, ki is csattant a homloka
mondjuk egy ragtapasszal megúszta, de akkor is
Nekem még mindig rácsos ágyban vannak, épp nemrég kérdeztem, de azt mondták, ragaszkodnak hozzá, nem kell szétszedni
Egyébként mi olyat vettünk, ami heverővé alakítható, így az ágykérdést iskolás korukig megoldottnak tekintjük
Ilyen mindehova húzós "Micink" nekünk is van, kimosni sem nagyon lehet. Már szó szerint égés, hogy milyen retkes játékokat húzunk magunkkal, de ez van, csak ellopva tudom kimosni. Bár az igazi égés az, mikor Petra húzza magával a takaróit is.
Bár az már nem égés, kész röhej
Rita!
Szerencsére nem volt köldök-gondom, de örülök, hogy a Tiéd megoldódott
Brigi!
Nyugi, alakul majd a könyököd, csak sajnos sok idő
Nekem a lábamat műtötték vagy 10 éve, én is sokat gyógytornáztam, hát most sem olyan mint újkorában, de vagy fél évbe is beletelt mire nem vettem észre, hogy használom.
A nem-sírás miatt én nem aggódnék, fordítva sokkal rosszabb, szerintem. Az enyémek nem maradnának el sehol. Különösen Csenge, ő idegen helyen egy méterre sem nagyon távolodik el. Szombatonként suliba járok, olyankor többnyire anyuék vigyáznak rájuk, már ahogy megjönnek Csenge rákezd a sírásra, hogy "anya nem megy iskolába" és nem lehet megnyugtatni. Pedig mindig elmagyaráztam neki, hogy visszajövök, sosem húzom el a köszönést, puszi , és már kint is vagyok az ajtón. És nem csak nekem szól a hiszti, mert a múltkor félúton vettem észre, hogy otthon hagytam egy jegyzetemet és 15 perc múlva, mikor hazaértem még mindig ott állt az ajtónál és üvöltött. Szinte levegőt sem vesz. Ha otthon vagyok csak mondjuk tanulok és valaki vigyáz rájuk akkor is 10-15 percenként bejön hozám a szobába és megnézi, hogy megvagyok-e. Ha nem talál akkor szintén éktelen sírás a vége
Mostanában már ha meglátja anyuékat akkor is sírni kezd és kapaszkodik belém. Tudja, hogy ha ők jönnek akkor én többnyire megyek. Pedig már lett volna idejük megszokni, 1 éve minden szombaton megyek, na jó, mikor tanév van, meg most már minden szerdán angolra is járok, szóval még azt sem mondhatom, hogy nem próbálkozom az egyedül hagyásukkal. De nem megy, fogalmam sincs mi lesz az oviban.
Hidd el, jobb ha a tieid ilyen jól elvannak, én sokkal jobban örülnék neki. Itt is van olyan hely ahol lehetne tornázni járni, ingyenes gyerekcsőszük van, de nem tudok menni mert ők nem maradnak ott
Pedig szeretnék...
Szerencsére azért van nálunk is jó is, cumiprobléma eleve nincs. éjszaka sem isznak. Próbálkoztak vele, de közöltem, hogy éjjel aludni kell, nincs ivás, így csak reggel isznak, de akkor 3 decit minimum
Este lefekvés előtt néha még kérnek vizet, de csak egy kortynyit kapnak, hogy ne legyen gond az éjszakai szobatisztasággal, ha egyszer eljutunk odáig. Éjszakai vándorlás viszont van, szintén Csenge nem bír ki nélkülem egy éjszakát
Hajnalban ha felkel, átköltözik hozzánk. minden szakkönyv azt írja, hogy ilyenkor visza kell kísérni, és akkor leszokik róla. Én másfél hónapig kitartóan kísérgettem, de mindig visszatalált
Egy idő után rájöttem, hogy sokkal fárasztóbb kísérgetni, mint hagyni, hogy ott aludjon, így maradt. mondjuk abban szigorú vagyok, hogy este a saját ágyában kell elaludni és amíg én ébren vagyok addig mindig visszakísérem, addig nem jöhet az ágyamba. (Ez meg ugya ált. 1-2 , néha 3 óra) így azért marad egy hajszálnyi magánéletem
A nem szabadot csak úgy fogadják el, hogy egymást, meg más gyerekeket utasítanak rendre. Saját magukra nem tartják kötelező érvényűnek.
A cici nálunk is érdekes, de főleg az enyém, azt mindig meg kell simogatni
Azt is meg kellett már beszélni, hogy apának fütyije van, meg hogy minden fiúnak, stb. De több még nem érdekelte őket
Mi még nem is próbálkoztunk biciklizéssel. De azt hiszem ha mindenkinek ilyen jól megy, meg kell próbálnunk lassan, nehogy lemaradjunk
Horoszkópokban én soha nem hittem, a csajok Skorpiók, de nem igazán tudom, hogy milyennek kellene lenniük
De hogy totál különbözőek, az biztos, úgyhogy kétlem, hogy mindkettőre igazat írnának
Megyünk vacsizni
Ditke