Új privát üzeneted érkezett!

Cat,
és ehhez a névhez egy ilyen kis csöppség... :lol:

Kép

Kép

Az az igazság, hogy mielőtt megvettük volna, azt álmodtam, hogy ha kutyánk lesz, Madzag lesz a neve. Az ő törzskönyvi neve Neptun, de ennyire komolyat nem akartam, több mint egy hónapig találgattunk neveket, és végül azt mondtam nem érdekel, ha mindenki hülyének fog nézni, akkor is Madzag lesz. Persze jól megnőtt, de számítottam erre, mert pont ilyet akartam, a tenyésztő úgy választotta ki nekem az alomból, hogy elmondtam milyet szeretnék (színre, méretre, jellemre). És olyan. Úgyhogy a tenyésztővel maximálisan elégedett vagyok, ha valaki németjuhászt szeretne, őt ajánlom!! :D

Kép
baba888

Sziasztok!

Köszi a sok cumis hozzáfűzést. Nehéz dolog előtt állok, de majd a nyáron erre is nagyobb hangsúlyt fogok fektetni. Úgy mint a szobatisztaságra. Esetleg erre van valami jól bevált módszeretek? Annyit tudok, hogy erőltetni nem szabad, majd ha már ők is akarják lesz eredménye.

Kata!

A riksát a keresztapjuktól kapták és azt hiszem ő a Decathlonban vette, de jó drága. Úgy emlékszem 30-35 ezer körül volt. A fiúk imádják és egyáltalán nem ugrálnak benne. Nyugisan ülnek és röhögnek, hogy szalad a táj... Én is szeretem, mert imádok bicajozni, bár azért már őket elég nehéz húzni. Mostani szórakozásuk az, hogy kiabálják nekem, hogy: gyí anya, gyí!! Ezen aki csak hallja elmosolyodik, én már kevésbé, mert ez azt jelenti túl lassan tekerek. Szóval én csak ajánlani tudom. Praktikus tárolója is van, ha vásárolsz valamit el tudd tenni és van árnyékolója, szúnyoghálója és esőkabátja is. Szóval szinte minden időben használható. Mutatok egy képet róla. Nincsenek ilyen szorosan benne, de nagy hely azért nincs, csak Milán rádőlt Zalánra.

Kép riksában 1,5 évesen

Sziasztok!

Kép
vancsa

Sziasztok:)
A fotók mindenkiről nagyon édesek:)

Cat :)
A cumileszoktatásról még egy valami eszembe jutott, hátha nálatok is ez válik be, mert már Ti is elég nagyok vagytok :)Szóval én annyi idősen mint a Fiaid most már elkezdtem számlálgatni, hogy több cumit nem veszünk, mert ekkora gyerekeknek valót már nem árulnak, úgyhogy azt kell megbecsülni ami van. Ez akkor összesen 4 cumit jelentett - kettő-kettő db-ot fejenként - és abból kettő már kezdett lukadni. Akár hiszed-akár nem az utolsó 1-1 db nem lett szétrágva mert sokszor elmondtam, hogy ha kilukad, kirágják vége, megy a szemetesbe és nincs több. Valóban nem is vettem többet, tehát nyúlni sem lett volna mihez. Én azt gondolom pár hónapon belül a Fiaid is ész érvek alapján elfogadják majd a döntéseteket. Nálunk Gergő sokkal cumifüggőbb volt mint Lilcsike és mikor nagyon komolyan elmeséltem, hogy a cumi már pici a szájába ezért cuppogtatja egész éjjel és ettől a fognyűvp manók gyorsabban tudnak rosszalkodni a fogaiknál. Fontos szempont volt még, hogy kiferdülnek a fogaik és ettől Geri valóban megijedt mert még a cumi lerakása után néhány héttel is kérdezte, hogy Anya, ugye nem fedül a fogam :lol: Lilcsike picit nyüsszögött, de három évesen hisztik a cumiért már nem voltak. Lelkibeszéd annál több a témával kapcsolatban de sokkal simábban ment mint azt én remélni mertem :)

Jobbulást kivánok minden betegnek:)

Doris
doris

Doris :)
Nálunk csak 1-1 cumija van a fiúknak, és egyáltalán nem rágják. A Télapó elvitte a többit, és meg is mondtam már nekik, hogy nem veszek újat, ha a mostani szétmegy. :D Szerencsére Ök sosem rágták a cumit, csak pótcselekvésnek van a szájukban, vagy morzsolgatják a kezükben.

Most 2,5 évesek, szerintem 3 éves koruk körül én is megpróbálok rájuk hatni észérvekkel. :D

Baba :)
Gyönyörü ez a kutya! Nem Madzagnak tünik, hanem legalább egy hajó kötélnek, de nagyon szép!

Vancsa :)
Nagyon klassz ez a riksa! Nem félsz biciklizni velük az autó forgalomban? Nekem mindig az van elöttem, hogy még egy autóban is milyen sérülékenyek a gyerekek, nemhogy egy ilyen taligában. A járdán meg ezzel tuti nem férnék el.

Cat
Kép
cateye

Szia Cat!

Először én is féltem velük kimenni, de ahol mi közlekedünk nincs nagy kocsi forgalom. Próbálom úgy tervezni az utamat, hogy kisutcákon, sokszor hosszabb utat bevállalva érjem el a célt. De az a tapasztalat, hogy elég feltűnő jármű és van egy kis zászló is, ami még feltűnőbbé teszi. Meg kell szokni és tényleg mérlegelni, hogy hol tudod használni biztonságosan.

Ancsa

Kép
vancsa

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak az utazás, az ünnepek "átalakították", napjainkat. A gyönyörű időről meg ne is beszéljünk, alig vagyunk bennt. :wink:
Zsófikám pofija, s keze már vetekedik egy fakóbb négerével. :lol:

Ancsa!

Boldog szülinapot kívánok srácaidnak!!!!!
Kép

Nagyon jó a riksa kép. Én is sokáig kacérkodtam a gondolattal, hogy vegyünk-e. De, mivel én " vaságyastól" vagyok 50 kg, féltem, hogy ők húznának engem. :wink:
Igazi kos-ok a fiaid?
Nekem a nagyfiam az, de nagyon!

Cat!

Mi is extra cumi kategória. :wink:
De, mivel én adtam nekik, s azért, hogy nekik ill. nekünk is könnyebb legyen, ezért én is csak kíméletesen és majd fogom elvenni!!!!!!
Kristófnál ez 4,5 évesen történt meg. Csak alváshoz használta, a fogainak semmi baja nem lett tőle, így amikor már tényleg eltudott tőle válni akkor tettük meg.
Nekünk is van alvó-pajtás. Zsombinak bocika ( bobónak hívja), Zsófinak egy fehér ( már szürke) barika.
"Samu baba"!!! Szuper, vagány a kis srác. Ilyen beszólást!

Doris!

Én is a lelki beszéd híve vagyok! Egyenlőre működik. Persze ehhez kellett, hogy valóban elérjük ezt a kort.
Kristófnál is ez a módszer működött, működik a mai napig! eddig bevált.
:)

Baba!

Gyönyörű a kutyus! De, ahogy a csajok nézik, egymás mellett, felszegett fejjel! Csúcs!!!!!

Kata, Edit,Lilla!

Jobbulást nektek!

Brigi!

Nem vagánykodtok el felénk????

Képzeljétek, locsoláskor azt a külön töltött 1,5 órát alig bírták ki egymás nélkül.
Zsombi élvezte a locsolást, de folyamatosan haza akart jönni Zsófihoz. ( Gogóhoz-így hívja)
Zsófi meg egyfolytában azt kérdezgette, mikor jön Zsombi. Sőt, ha elfelejtkezett magáról, kiabált neki, mintha otthon lenne. :wink:

További szép napot.

Holnapra akár 24 °C-ot is ígérnek??!!

Meme
szinta

Ancsa,
:D Isten éltesse a fiúkat!! :D

Meme,
nálunk Anna van így a színével. A keze tök csoki már, mintha valami kesztyű lenne rajta. :lol:

Hú csajok, úgy beállt a nyakam, hogy öröm nézni! Tegnap egész délután szúrkált már, így próbálkoztunk egy jó kis nyakmasszázzsal, hát utána még rosszabb lett, éjszaka már alig bírtam forgolódni, de most reggelre kész. Mozdulni alig tudok, a fejemet semmilyen irányba nem tudom forgatni. :cry: Kicsit robotos a mozgásom.
Itt ez a gyönyörű idő, én meg mint egy béna... :twisted:

Kép
baba888

Sziasztok!

Bgy vagyok, csak nem enged be a rendszer a regi nevemmel...

Boldog szuletesnapot a sracoknak!

Visszaolvasok egy kicsit, aztan jovok meg...

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Kateduo :)
Remelem mar jobban vagytok mindannyian. Nekunk infras homlokhomeronk van, en altalaban azzal merek, eddig eleg megbizhatoan mukodott.

Cat, Doris :) :)
Tok jo oteleteket adtatok a cumikerdeshez... Nalunk is csak ejszaka van cumizas, de a lanyok 2 cumival nyomjak fejenkent es rendszeres este a cumitura, mert a masik valahol elveszett... jo lenne legalabb 1 cumiig eljutni, arra mar csak vigyaznanak annyira, hogy emiatt ne kelljen felkelnunk ejszaka...
Samu, baba, auto :lol: :lol: :lol:

Lilla :)
Remelem gyogyultok ti is. Megkaptad a multkori levelem?
A talira van meg szabad kapacitasotok? :wink: Ugy nez ki, hogy a julius nagy reszet (lehet hogy az augusztust is) otthon toltjuk...

Brigi :)
A csajaink egyforman mukodnek, a mieink is ugyenezeket a 'jatekokat' uzik. A parom mar teljesen ketsegbe volt esve, hogy tuti mi rontottunk el valamit... atkuldtem neki, amit irtal, kicsit megnyugodott tole... bar gondolom ez teged nem vigasztal... :roll:
Azert nem panaszkodok nagyon, mert az utobbi napokban megint jok, lehet hogy a jo ido hozta meg ezt is.

Madzag, csoppseg :lol: :lol: :lol:
A csajok nagyon edesek! Ugyesek voltatok a jarokaval!

Szuper a riksa, en is most gyozkodom a parom, hogy nekunk mennyire szuksegunk van egy ilyenre. :lol: Ugy nez ki, hogy olyan helyre koltozunk, ahol biztonsagosan lehet hasznalni, nem kell az autosoktol tartani. Szerintem a csajok nagyon elveznek, szemmel lathatoan a fiaid is hihetetlenul jol elvannak benne. :D

Ejszakai ivasra van valakinek otlete? A csajok van hogy 2-3 dl vizet is bevirityelnek, pedig isznak napkozben is rendesen...
Bocsi, ha nagyon ossze-vissza lett.

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

sziasztok!

Nem tudom mi van a babanettel, egyszerűen alig tudok bejutni. Van hogy maga az oldal sem nyílik meg :(

Baba!

16-án, hétfőn megyünk Pestre, esetleg el tudom vinni a köntöst .)
az Akadémiára megyek 2-re egy előadást meghallgatni , nem jártok a közelben valahol?
Nagyon tetszik a kutyátok :)

Ancsa!

én is boldog szülinapot kívánok :)
Nagyon jó ez a kordé :)
Én is néztem már, de itt ahol néztem 45 ezer volt, így nem vettünk. Helyette két bicikliűlést akarok venni, már ki is néztem a neten egyet, de még nem értem rá megmutatni az emberemnek, nélküle meg nem akarom megrendelni, ne engem szidjon, ha nem jó a biciklire :wink:
szobatisztaságra egyelőre annyi tippem van, hogy amint beüt a meleg, kizavarom a kertbe őket és ott pisilhetnek kedvükre. Legfeljebb kicsit sárgul a fű :lol: Decemberben már tök jól ment nappalra , egyáltalán nem kakiltak be, pisi is sokszor a bilibe ment, de valamiért januárban megunták és azóta se jött meg akedvük :( Én meg nem erőltetem.

Meme!

Nálunk is folyton keresik egymást, pedig még sosem voltak külön, de ha két szobával arrébb van az egyik, már nem találják egymást :wink:

Cat!

Azt hiszem már tök jól beszélnek a srácaid :)

Megyek ebédeltetni :)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Vikóka, a napszemüveg nekem strapabírónak tűnik, de persze gyermeke válogatja... :)

Ditke, nekünk is két gyerekülésünk van a biciklihez. nagyon élvezik. Hétvégén a Szentendrei szigeten bicikliztünk velük. Nagyon élvezték. Még a sisakot is elviselték a fejükön.

Kiliman

KépKép
kiliman

Sziasztok :)

Meme :)
Gondoltam rá, hogy beugrunk, de elfelejtettem, hogy csütörtök reggel gyógytornára megyek, így még ma este hazamegyünk. A férj is úgy határozott, hogy akkor bemegy dolgozni. :( :( De remélem azért még a nyár előtt össze tudjuk hozni.

Gyöngyi :)
Most az enyémek is kezelhetőbbek. Csak sokkal többet kell velük beszélni, mint eddig. Egész jól megértik, hogy ha ezt megcsinálod, akkor lehet azt, ezt meg azért nem lehet, mert .... , meg ilyenek. Megy az egyezkedés, alkudozás, de persze most mindig volt valami program, meg állandóan kint vannak, és ott nem tudnak nagyon vadakat csinálni. Nem tudom mi lesz, ha újra hazamegyünk. Nagyon kicsi az a lakás.

Ancsa :)
Boldog szülinapot kívánunk a fiúknak.

És amikor majd nem csak bámulni fogják Madzag pajtit. :lol: :lol: :lol: Az enyémek még most is nyúzzák néha Bogit. Vezetegetik a nyakörvénél fogva. Szerencsére neki nem tudnak a bundájába kapaszkodni. De Borka a bogiszidást is szorgalmasan gyakorolja. Tegnap is mikor átugrott a szomszédba, neki is muszáj volt fegyelmezni. Hallani kellett volna azt a kemény, szigorú "vau-vau"-t, amit kiabált. Annyira helyes volt. :lol: :lol: :lol:

Cumisok :)
Nálunk is még nagyon függő Borcikám. Igazából akkor hiányolja, ha nagyon fáradt. Alváshoz mindenképpen kell neki, bár volt, hogy elaludt nélküle. ÉN nem számítok nagy cirkuszokra, bár lehet, hogy az igazi dacolás előtt kellene lépni. Csak kicsit lusta vagyok a küzdéshez. :oops:

Az én gyerekeim nem ennyire összetartóak. Mondjuk eddig csak egy-egy órát voltak külön, de nem volt semmi. Meg azt is kifejezetten élvezik, ha tudnak velem, vagy Artúrral külön játszani. De úgy látom eléggé nem a megszokott módon reagálnak dolgokra amúgy sem. Ma is otthagytam őket a játsziházban és mikor megérkeztem, akkor is úgy kellett őket hazarángatni, mert még maradtak volna. :shock: Pedig most is tök ismeretlen helyre mentünk. De úgy döntöttem, hogy a pozitív oldalról szemlélem a dolgot és úgy fordítom, hogy annyira bíznak bennem, és annyira magabiztosak, hogy nem félnek, ha otthagyom őket. (Csak néha eszembe jut a másik oldal, hogy nem szeretnek annyira, hogy hiányozzam nekik. :cry: )

Húsvét hétfőn voltunk sétálni velük a városban, és nagyon aranyosan, okosan viselkedtek. Csak állandóan mondani kellett nekik, hogy lassan guruljanak le a dombon a mocival. Na a Borka egyszer megelégelte és elkezdett csigatempóban menni. Ha lassan kell, akkor lassan megy :roll: :roll: :roll: A másik aranyos, amikor a papa fényképezett és szólt neki, hogy nézzen rá. A többedik alkalommal előre nyújtotta a nyakát és kimeresztette a szemét, hogy tessék, akkor nézek. És teljesen tudatosan csinálja ezeket a túlzásokat. Mi lesz belőle????!!

De mostmár befogom.
Puszi MIndenkinek,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Kiliman!
Köszi a napszemcsi infot, este konzultálok Apával a témában, aztán uzsgyi rendelek két remek darabot.

Brigi!
Eszedbe ne jusson, hogy nem szeretnek annyira, hogy hiányozz Nekik, inkább légy büszke magadra, hogy olyan szépen nevelted őket, hogy megmaradnak nélküled is, illetve, ahogy Te mondtad bíznak benned, hogy nem hagyod Őket rossz helyen! Ez a fontos!

Baba!
Sorstársad vagyok! Húsvétkor körbeutaztuk a családot, és hát nem a saját ágyamban aludtam, így sikerült is jól elfeküdnöm a bal vállam. Úgy alapból nem fáj, de ha emelnem kell, vagy csak forgatnom a karom, akkor mindig becsőpdik egy ideg. És hát nem mondhatom Bencének, hogy " Kisfiam ma nem lesz ebéd, mert anya nem bír beemelni az etetőszékbe!". Szóval én is küzdök.

De a lényeg, hogy végre itt a jóidő! :D

Ja, kérdés: Valaki járt már a zalakarosi SPA-ban? Cat, mintha Rád emlékeznék, hogy Te voltál! Vélemény? Köszi.

Ja, és Boldog Szülinapot Milánnak és Zalánnak! (Imádom ezt a névválasztást!)

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Ancsa :)
Isten éltesse Milánt és Zalánt! :D

Ditke :)
csak Samu beszél jól nálunk. Kb 2 hét alatt elkezdett mindent mondani, és mondatokban. A bébiszitter 4 napig nem látta öket, és teljesen lehidalt, hogy mennyit fejlödött azalatt is. Oli még nem beszél így, bár Ö is egyre több szót mond. Most kezdtek el számolni, és érdekes azt Oli szebben mondja. :lol:

Rájöttem, hogy kár izgulni bármiért is velük kapcsolatban, a Doris-féle sztoikus nyugalom a legcélravezetöbb. Ö a legbölcsebb köztünk, hogy mindent hagy a maga útján, mert úgyis megérnek mindenre, ki elöbb, ki késöbb. Csak magunknak szerzünk kellemetlen órákat, napokat, ha sürgetünk bármit is. Lásd beszéd, cumi, szobatisztaság, járás, önálló evés stb.

Nagyon örülök, hogy hazajöttök! Kapsz ennyi szabit?

Az enyémek is isznak vizet éjjel, így nincs tanácsom. Engem nem zavar, mert mi már nem tápozunk, legalább vizet igyanak. Ez az éjszakai szobatisztaságnál lesz hátrány, de majd akkor ráérek agyalni ezen.

Egy jó masször biztos csodát tenne a nyakaddal. Nem lehet könnyü most ellátni így a lányokat. :cry:

Vikóka :)
Mi csak terveztük a Karost, de lebetegedtek a fiúk. Dorisék voltak ott. De most hallottam, hogy Zalakaroson a Men-Dant is átépítették, és van bababirodalom minden földi jóval, ezt akarjuk majd kipróbálni, mert a szálloda nekünk nagyon bejött Zolival. Igaz ha kettesben elmehetnénk egy erdei túristaszálló is a menyország lenne. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az üdvözlést! hihetetlen, hogy már 2 évesek a fiúk. Mindenkinél így rohan az idő, vagy csak nálunk?:)
Most még alszanak, de pár perc és ébren lesznek. Ma kapnak általam házilag sütött tortát! Ezt csak este 6kor kapják meg, mert akkor születtek. Már várja őket a felfújt ugráló vár és a könyvek. Nagy olvasók!
Nem tudom már ki, de tetszik neki a névválasztásunk. Nekem is nagyon tetszik. Ennek az a története, hogy apa nagy AC Milán drukker és a fiának annak kellett lenni. Csak, amikor terveztük a gyereket nem gondoltuk, hogy ketten jönnek, így ki kellett találnom egy hozzá illőt. Azt hiszem megtaláltam a legjobbat.

Na megyek, mert Zalán jelzést adott. Jól összecsókolom őket!

Ancsa

Kép
vancsa

Sziasztok!

Ma már nincs lázunk, egész jól vagyunk....

Brigi

Ma beugrottam a turiba, lett egy-két póló rövdnaci még. Jöttök jövő héten érte? :D
Hát igen, múlt héten voltunk Doriséknál, az enyémek is otthagytak egész délelőttre, nem is hiányoltak. De ha suliban vagyok, akkor is elvannak nélkülem. Idegen helyen kifejezetten jól megvannak nélkülem is, bezzeg itthon- szórakoztatni kell őket egész nap. :roll: Bennem is fel-fel merül, hogy nem kötődnek hozzám eléggé, azért bírják ilyen jól a távollétet. De most már csomószor kiszólnak hozzám vacsi alatt is az étkezőből- Robi eteti őket- hogy Anya!, meg a kocsiban is. Ellenőrzik, hogy megvagyok-e. :D A lakásban meg levakarhatatlanok. Úh arra jutottam én is, hogy elég magabiztik ahhoz, hogy ha érdekesebb dolguk van, ne legyenek rám utalva. :D Logikus? :wink:

Gyöngyi

De jó, hogy jöttök a talira!!! Nagyon várom, hogy végre megismerhesselek személyesen is!

Baba

Nagyon szép az a kutya, én mondom, pedig nem is rajongok annyira a németjuhikért. :D
Lemértem a cipit, 12-12,5 a belső hossza. Nem jöttök ki valamikor megnézni a rucikat? Biztos találnál őszre egy-két jó darabot a lányoknak. :wink: Meg amúgy is... sétálgatni, dumálni. Elég közel laktok!

Cat

Samu baba már tényleg ilyen szupi mondatokat mond?!!! Van remény, hogy egyszer az enyémek is beszélni fognak!!! :wink: Gatyót mikor akarod elvinni? Turinap jövő pénteken :? vagy szombaton lesz....

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Szerintem jövö szombaton kiszaladok hozzátok. Ha pénteken van a turinap, akkor ha találsz még valamit hozzá, akkor elhozom azt is, ha szombaton, akkor a turizás után beugrom a pörcöket is megnézni. :D

Cat
Kép
cateye

Cat

Nagyszerű!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Vancsa!
Én voltam, akinek nagyon tetszik a Milán-Zalán névpáros. És most, hogy már a sztorit is tudom: ;-)
Nálunk is hasonló volt a helyzet: nálunk én hoztam magammmal, hogy ha egyszer fiam lesz az Bence lesz, aztán Apa ahhoz válaszotta a Luca nevet. A vezetéknevükkel együtt jól cseng!

Gyöngyi!
Mindig elfelejtem mondani, hogy egy picit irigyellek Írországért. Ok: 7 hónapot én is ott töltöttem ösztöndíjasként még egyetemista koromban. Soha nem fogom elfelejteni! Imádtam ott lenni!

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Lilla!

Turiról beszélgettek. Ez csak ikres turkáló? Hol van pontosan? Én is imádok turkálni, olyan jó cuccokat tud ott az ember megszerezni.

Vikóka!

Nekem is nagyon tetszik a Bence név, arra is gondoltam, mikor még nem közölte apa a fix Milán nevet.

A fiúk már szunyálnak, tetszett nekik és ízlett is a tortájuk. Tök jó készségfejlesztő játékokat hoztak, ami valjuk be ritkaság, inkább tömegcuccokat kaptak eddig. Bár leadtam pár tippet is.

Hú, nagy az izgalom, mert épp a Milán focizik a Bayer ellen és apa próbál halkan örjöngeni, de nem nagyon megy. Még jó, hogy a fiúk már immunisok az apjuk szurkulására. Eddig 2 góllal vezet, remélem nyerni is fog, mert akkor durcás lesz a férfi nép!

Jó éjt mindenkinek!

Ancsa

Kép
vancsa

vikóka,
kihívtam délután a dokit, egyszerűen nem bírtam tovább, már a sírógörcs kerülgetett. Kaptam egy Voltaren szurit, azzal most jobb egy kicsit.

cat,
Sajnos szokott nekem ilyen lenni, megjártam én már a Szécsényi gyógymasszőrjét is, meg a fél város reumatológusát. 3 éve 2 nappal egy ciprusi utazás előtt állt így be, majdnem nem mentünk.
Persze apa megmaszíroz este, felírt egy kenőcsöt a dokinéni.

Köszi Madzag nevében a dícséreteket! :lol:

Lilla,
szívesen megyünk, de majd csak ha tudom forgatni a fejem! :P

Kiliman,
ti nem szoktatok hátihordozóval kirándulni?

Kép
baba888

Sziasztok!

Boldog szülinapot a fiuknak!

Meg kérdeznélek benneteket volt-e vkinek a köldökével probléma szülés után.(sérv,börköldök,kifordulás)
Sokáig nagyon csunyának láttam a magamét,sajnos az egykori köldök ékszer helye is csunyán kinyult,és még sérvem is lett!
Mult kedden megcsináltattam(egyebek mellett)és nagyon szépen alakul.
A lányok Anyuéknál,lassan másfél hete mert nem emelhetek,de holnap vissza kapom Őket.Már rettenetessen hiányoznak!
Ha valakit érdekel eféle tapasztalat,csak bátran...
Egyébként nagyon jól érzik ott magukat,program program hátán,persze emlegetnek minket :Apinak kukija van!-ezt rendszeressen közlik mindenkivel.:)

Ki mikor cseréli le a rácsos ágyat? Kép Kép

Kiliman képeit látva találtam én is tavalyi sielős-vicceset.

Rita
bellissima75

Hu, ez nem hangzik valami jol. Gyogyulj gyorsan!

Vikoka :)

Merre voltal? Mar mi se sokaig leszunk itt, a nyaron koltozunk...

:D Mar en is nagyon varom, bar eddig 2 talalkozobol 2-re nem sikerult vegul elmenni, de remelem ez a mostani kivetel lesz... :roll:

Aaa, ennyi szabi a vilagon nincs... Junius vegeig dolgozok csak, utana hazamegyunk addig amig nem kezd a parom az uj helyen... Az ejszakai ivas pusztan onzo okokbol zavar... :oops: :oops: :oops: van hogy 5-6-szor kelnem kell emiatt. Tapit a csajok se isznak mar regota.

Brigi :)

Nalunk a mit nem szabadot egyszeruen nem akarjak elfogadni. Mast veluk is jol meg lehet beszelni, de bizonyos dolgok sehogy se akarnak eljutni hozzajuk. Most a legujabb az, hogy verekszenek ugyanugy, de ha rajuk szolunk, akkor azonnal mondjak, hogy adnak puszit engeszteleskeppen... :roll: en meg magyarazhatom, hogy jobb lenne, ha egyaltalan nem kene emiatt puszilkodni. A lakaskerdest teljesen aterzem, nekunk csak 3 napot kellett karacsonykor egy 38 nm-es lakasban toltenunk... nekem mar az a 3 nap is maga volt a szenvedes. Meddig kell ott laknotok?

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Én beteszem nekik a csörös poharat a vízzel az ágyukba, és maguktól isznak. Nem keltenek fel azért. Te miért nem csinálod ezt?

Rita :)
Mi kb 2 hónapja cseréltük le a rácsos ágyakat, és nagyon jók a tapasztalataim. Segítettek a páromnak szétszedni a rácsos ágyakat, amíg az asztalos összetette az övéket a szobában. Hajtogatták, hogy babák kapják a régi ágyukat, de én ezt már elöre megbeszéltem velük. Ök választották ki, hogy emeletes galériaágyat kérnek, söt a színét is. :D Samu felül akart aludni Oli alul. Egyik percröl a másikra elfogadták az új ágyat, soha nem volt gond, nem vándorolnak. Mondjuk nálunk nem divat velünk aludni, nem is szeretnek, abszolút meghagyják a hálószobánkat az intimitásnak. :lol:

Kép

Cat
Kép
cateye

Mar probaltam, de nem talaljak/keresik... :roll: Lehet, hogy megprobalom megint. Nagyon jo a fiuk uj butora! Meretre keszitettetek? Nalunk nyaron lesz a valtas, nem akarom meg a racsos agyakat is koltoztetni innen...

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Cat!

Nagyon klassz a fiuk szobája!
Én nem merem a magas ágyat,igaz hogy tetőtérben van a lányok szobája,és el se férne.
A max cityben néztem ki egy félét dehát az ára....
A másik verzió a kikás flexa család lenne,hát nem tudom...
A max citys legalább 14éves korig ágy lenne,ha nem tovább(210×90).
Várunk még egy kicsit,hátha beszálnak a nagyszülők :lol:
bellissima75

Köszi. Igen, méretre készíttettük egy asztalossal. Kinéztem egy méreg drága bútorszalonban, és legyártattam feléért egy asztalossal. :D A hely adott volt, mert elég szerencsétlen alakú a tetötéri szobájuk, így nem fért volna el másmilyen. A szekrény jó mély, be tudnak kuckózni oda, és bent vannak a játékaik is, mindent elnyel. :D

Nézegettem a képeiteket az albumban. Emese nálatok a nagy mókamester? Hihetetlen arcokat tud vágni, olyan jókat rötyögtem rajta. :lol:

Cat
Kép
cateye

Nem olyan magas az ágy, a képen nagyobbnak látszik. 150 cm magas. Nagyon intelligensen tud Samu viselkedni rajta. Megmondtuk, hogy nem állhat fel fent, és ezt be is tartja. Leesni meg nem tud, mert magas a védökorlát, csak ha feláll. Le-fel mászni 3-4 nap alatt simán megtanult. :P

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Gyöngyi!
Átérzem a helyzetedet!!! :oops: Én majd fél évig csináltam!Eleinte mindhárom ébredt éjszakánként inni. Én ezt akkor annak tudtam be,hogy az enyémek napközben semmit(!) nem ittak. Próbálkoztam mindenféle folyadékkal.
Mióta megjött a jó idő,többet isznak.Most épp vizet.Hogy ezért vagy a kint töltött 5-6óra miatt,de végigaluszák az éjszakát (elvétve azért megébrednek,de jobbára csak cumi miatt)mindhárman kb. 2-3hete.
Amúgy nálunk az éjszakai ivászatban semmi nem segített! A Marci karácsony után leszokott róla,így ő csak kb. 2hónapig éjszakáztatott. De abban az időben volt,hogy fél óránként keltem. Nálunk egyedül a Beni keresi meg a cumiját éjszaka,ha megébred,a másik kettőhöz fel kel kelnem és visszaadni nekik a cumit a szájukba.A cumisüveget egyik sem keresi,még ha szomjas akkor sem.Oli legalább megitatta magát éjszaka,ha a kezébe adtam az üveget.De a Benihez még le is kellett hajolnom és tartani neki az üveget!( :evil: :roll: )
Sajnos,semmi okosat nem tudok neked tanácsolni,csak kitartást kívánok!Az idő talán ezen is segít!

Ancsa!
Milánnak és Zalánnak boldog 2.szülinapot kívánunk!Isten éltesse őket!!!

Betgeknek jobbulást!
Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Cat!

Samu ilyen magas ágyat simán bevállalt?
Mindig is kitűnt, hogy vagány kis srác, de, most jöttem rá, hogy mennyire!!!!! :wink:
Tetszik a bútoruk.
Az enyémek, még mindig a kiságyat részesítik előnyben! :roll:
Már néha ( mint pl. most is) a kis heverőjükön is alszanak, de ez ritka.
Ez van, ebben totál későn érők.
Valamint tipikus mérlegek. A szokások, megszokások rabjai.

Rita!

Nálunk is nagy téma, hogy ki mivel van " felszerelve".
Zsófi már odáig jutott, hogy a lányoknak a cici is van. Sőt, van nagy és kicsi cici.
:roll:
A másik, hogy Zsombinak mindenből fiús kell, míg Zsófinak mindenből lányos.
Ma lányos babánt akart vetetni. De, mivel ez nincs rózsaszínben, így nem tudtam teljesíteni az óhaját.
Ő meg csak egyszerűen rám legyintet, s közölte, majd Apa hoz.
Gondoltam, ezt hogyan fogja szegény megoldani?! :lol:
Mekkora műtét volt? Bár nekem nem kell, szerencsére.

Gyöngyi!

Nálunk akkor ittak éjjel, ha bújt a foguk.
De, miután ez megtörtént, ( bár még az utolsó 2 hátra van) , nem adtam csak minimálisat nekik.
Az egyre csökkentett adagok pedig egyszer csak megszűntek.
Mindig mondtam persze, hogy éjjel van, nem iszunk, aludjunk szépen, simiztem őket. Cumi a szájukba. Aztán ha végképp nem tudtam ezzel megnyugtatni, jött egy kicsi ( !!! ) víz.
Mi már nem kelünk éjjel.
De, nagyon megtudom érteni, hogy sokallod az 5-6 ugrást!
A másik dolog a veszekedés nálunk extra adagban ment. Már az is megszünőben, néha- néha fordul elő. Ez is életkori dolog, most nézem a vonalzódat, s mikor az enyémek ennyi idősek voltak, a veszekedések, s az utána következő sivítások kikészítették az idegeimet.
Azt, hogy nem szabad nálunk sem fogadták el sosem.

Brigi!

Akkor majd legközelebb...
Csatlakozom a magabiztos gyermekekhez. Szerintem örülj, hogy ilyenek. Én már előre aggódom, hogy mi lesz, ha oviba kell beszoktatnom őket. Bár, mostanában csomószor vigyáznak rájuk a nagyszülők, de az idegenektől félnek, s bújnak hozzám.
Gyógytornával hogyan állsz?

Baba!

Nekem a derekam mondta be az unalmast. Valami katasztrófa ahogyan fáj. Remélem te már jobban vagy.

Nálunk:

Írtam már, hogy Zsófi tud 3 kerekű biciklizni? Olyan édesen teker. Ma pedig egész délelőtt Zsombit tanítgatta. De, neki nem megy. Mikor pedig látta, hogy nem sikerül neki, megkérte, hogy motorozzon csak tovább.Abban ügyes.

:lol:

Meme
szinta

Sziasztok!

Baba

Jobbulást és gyertek majd! Adósod vagyok a hátihordozó márkájával: Tatonka. A Keletinél adtak vmi kedvezményt rá, v ott eleve olcsóbb- ott nézzétek meg, ha ilyet akartok. Vagy ha tudsz németül, ebay! itthon használtan se égen se földön, mi is kerestük sokáig. Egész jó túrás kis csapat fog itt összegyűlni a végére: Cat, Kiliman, mi és Ti. :P

Ancsa

Turi a Kucorgó térnél van, abszolút nem ikres turi, bár a tulajnak ikrei vannak. Felnőtt cuccok is vannak, azok is szupik, meg játékok, cipők. 8)

Cat

Naggyon jó a fiúk szobája! Nem is meséltél az átalakításról! Azt hittem, sima heverőt kaptak.

Gyöngyi

Az éjszakai ivás szerencsére engem nem érint. Sokáig Niki minden éjjel szopott, aztán elegem lett és nem adtam többet. Lehet, hogy elfogadta volna helyette a vizet, de én "nem akaratam megérteni" hogy kér vmit. Igyon nappal. :twisted: Azóta szerencsére fel sem merül egyikben sem, hogy inni kérnek. Szerencsére a cumit is egyre riktábban keresi éjjel. Kop-kop. Így is néha az esti szopcsitól jól átázva ébrednek reggel. Mi lenne, ha még inni is akarnának?! :shock: Azért szerintem ha nagyon zavar, leszoktathatod őket- nem fognak attól visszamaradni a fejlődésben. :wink: Este adj nekik, és beszéld meg velük, hogy most igyák tele magukat, mert éjjel nem lesz. Nem kell azért a rabszolgájukká szegődni, mert imádjuk őket. 8)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Nálunk Samu a 7végén tanult meg bicajozni. Nagyon ügyesen tekeri, így le kellett szedni a lábtartóját. Olit is próbálja tanítani, de neki még nem megy. :D Érdekes, hogy ebben egyszerre értek meg Zsombival.

Képzeld a babaszobán fut egy topik, hogy Zsófi és Zsombi kinött eladó ruhái. Úgy megörültem neki, hogy Ti vagytok, de egy másik ikerpár volt.

Nálunk is mérlegek a fiúk, és Oli igazán mérleg, abszolút a megszokások rabja. Kinött ruháitól sem akar megválni, és minden újat nagyon nehezen fogad el. De szerencsére Samu aki nagy kísérletezö ebben egész jól húzza magával. Így már Oli is ketchuppal eszi a sültkrumplit, mustárral a virslit, és megkóstolta a fagyit is végre. :D Mindez Samu nélkül sosem jött volna létre, pedig Ö is mérleg. Na én ezek után nem hiszek a horoszkópokban. Tök más a 2 fiú. :D

Nálunk is téma a cici meg a fütyi. De a saját apjukon jobban röhögnek amikor zuhanyzik mint rajtam. :D Mindig is tudtam, hogy a nöi test sokkal harmónikusabb kinézetü. :D (Kiliman ezt ne olvasd el). Azt is mondják, hogy nekik kicsi cici van, anyának nagy.

Jobbulást neked a sérvböl. Nekem szerencsére nem volt. 8)

Cat
Kép
cateye

Cat!

Samunál lehet, hogy az aszcendens a domináns... :wink:
Zsófi-Zsombi ikerpár, másik? :roll:
Megkeresem.
Hú, de érdekes.

Meme
szinta

Hát végre valami jó: nálunk se cumizás, se éjszakai ivászat. Van helyette harapdálós Bencus, meg hisztis Luca. Ez van. Harapdálás ellen van valami ötletetek? Én még túlélem, de Luca néha úgy néz ki, mint egy menekült.

Ami a testi dolgok felfedezését illeti: olyan cukik voltak, amikor először felfedezték, hogy a másik más. Volt pár nap amikor úgy kezdődött a fürdés, hogy ezt meg kellett beszéljük. A párom mondta is, hogy reméli egyelőre elég annyi Lullinak, hogy Bencének kukaca van, mert ő fiú...és nem kell magyarázni tovább. ;-)

Baba!
Remélem jobban vagy. Nekem még emeléskor fáj a vállam, de már túlélem.

Cat!
Ma voltam a barátnőmnél turizni, de nem volt semmi Nektek való. Ahogy ő fogalmazott: "A 86-92-es méretért ölni képesek egyesek!"-néha közelharc van a boltjában. Persze nekünk elteszi ha van valami. ;-)

Ugyan nem vagyok egy nagy horoszkópos, de felkeltette az érdeklődésemet, hogy ezt-azt írtok a saját gyerkőceitek kapcsán. Hol lehet ennek utánaolvasni? Mi is a Mérlegek klubját gyarapítjuk.

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok :)

Ma eddig szupi napunk volt. Reggel ugyan nagyon nyűglődött Borka, de mentem tornázni, ott ugye sok játék, aztán játszó (ami itt nincs a közelben, úgyhogy már az is nagy ajándék), aztán még hajót is láttunk a Dunán. Nagyon fel voltak dobva. Ennek örömére persze háromkor aludtak csak el. De ma nem volt nyűglődés, és így én is türelmes tudtam maradni. Bár minden napunk ilyen lenne. :lol: :lol: :lol: (Persze, akkor nem lenne mit ennünk, mert egész délelőtt nem voltunk itthon.) A grillcsirkés a Népstadionnál belőlünk fog élni, ha sok lesz a programunk. De sajnos nem így lesz, mert lesz, aki főzzön ránk. Meghalt a nagymamám, és anyukám most elég sokat lesz nálunk. Nem lesz gondom a főzéssel. Csak kár, hogy így kellett ennek megoldódnia. :cry: :cry: :cry:

Én is szerettem volna egy galériaágy-szerűt, nem olyan magasat, mint a tiétek, csak kisebbet, de egyelőre még nem döntöttem el, hogy be merjem-e vállalni. Én olyat néztem ki, ami alá be lehet kuckózni, csak olyan 1 m magas, de még így is félek, hogy nagy hancúr közben lelöknék egymást.

Nekem ez tetszett meg:
http://www.dinoland.hu/images/egyedifoto06.jpg

Én is mehetek turizni? Nem most hétvégén, hanem a következőn, igaz? Jövő héten a kedd-csüt. nem jó nekem talizni, mert akkor gyógytorna, de egyébként eddig szabad vagyok. Remélem a gyerekek hamar meggyógyulnak.

Talán én is kicsit túlzásba estem a szófogadást illetően. A nem szabad azért nálunk is még elég rizikós. Viszont, ha cserébe ajánlok valamit, akkor le lehet kenyerezni őket. :lol: :lol: :lol:
De enyém gyerekek nem verekszenek, ha ezt szó szerint érted, sőt veszekedni sem szoktak túl sokat. Persze van visítás, ha pont ugyanazt a játékot akarják, de nem durvulnak, és nem is csinálják ezt folyamatosan. Lehet, hogy idealizálom őket?? :wink:
Még kb. másfél hónap ezen a helyen, aztán irány a kertes. Már nagyon várom. Látom, hogy amikor anyunál voltunk mennyivel könnyebb volt velük. Meg így, hogy itt a nyár és nem kell agyba-főbe öltöztetni őket nagyon szuper lesz. Csak kiterelem őket és kész.
Ti hová költöztök?

A könyököm alakul mindenki szerint. Én kicsit szkeptikusabb vagyok. A nyújtás-halítás már nem zavar, könnyen megcsinálok bármit, de forgatás az még mindig elég rossz és én nem is látok nagy javulást. És az a baj, hogy minden finommozgást befolyásol. Nagyon könnyen begörcsöl még olyanoknál is, amiket meg tudok csinálni, mert olyan izmok terhelődnek, amiknek nem kéne. Röhejes, de minden megpucolt krumpli után nyújtanom kell, hogy nem álljon be teljesen. De ez már csak így lesz.
Igazából örülök neki, hogy a csajaim ilyen vagányak és megállnak a lábukon, de mindig eszembe jut, amit talán Andinak mondott a bölcsiben a dada a beszoktatásról. Hogy az lenne a baj, ha nem sírnának, mert ott valami gond van az anya-gyerek kapcsolatban. (Na nem állítom, hogy enyémek nem sírnának, mert azért elaludni másnál, másokkal nem megy olyan könnyen. Bár nagyszülőkkel/nél nem volt gond, de őket ismerik.) Csak emiatt van bennem egy tüske.

Na eldugultam.
Megyek és csinálok valami hasznosat.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

sziasztok!

Cat!

Nagyon tuti a gyerkszobátok, nagyon jól néz ki, bár én tuti nem merném bevállalni a magas ágyat. Nálunk a nagy hancúrozásban még a mi ágyunkról is képesek leesni, Pepe épp egy széthagyott építőkockára esett a múltkor, ki is csattant a homloka :( mondjuk egy ragtapasszal megúszta, de akkor is :(
Nekem még mindig rácsos ágyban vannak, épp nemrég kérdeztem, de azt mondták, ragaszkodnak hozzá, nem kell szétszedni :lol: Egyébként mi olyat vettünk, ami heverővé alakítható, így az ágykérdést iskolás korukig megoldottnak tekintjük :)

Ilyen mindehova húzós "Micink" nekünk is van, kimosni sem nagyon lehet. Már szó szerint égés, hogy milyen retkes játékokat húzunk magunkkal, de ez van, csak ellopva tudom kimosni. Bár az igazi égés az, mikor Petra húzza magával a takaróit is. :oops: Bár az már nem égés, kész röhej :lol: :lol:

Rita!

Szerencsére nem volt köldök-gondom, de örülök, hogy a Tiéd megoldódott :)

Brigi!

Nyugi, alakul majd a könyököd, csak sajnos sok idő :( Nekem a lábamat műtötték vagy 10 éve, én is sokat gyógytornáztam, hát most sem olyan mint újkorában, de vagy fél évbe is beletelt mire nem vettem észre, hogy használom.

A nem-sírás miatt én nem aggódnék, fordítva sokkal rosszabb, szerintem. Az enyémek nem maradnának el sehol. Különösen Csenge, ő idegen helyen egy méterre sem nagyon távolodik el. Szombatonként suliba járok, olyankor többnyire anyuék vigyáznak rájuk, már ahogy megjönnek Csenge rákezd a sírásra, hogy "anya nem megy iskolába" és nem lehet megnyugtatni. Pedig mindig elmagyaráztam neki, hogy visszajövök, sosem húzom el a köszönést, puszi , és már kint is vagyok az ajtón. És nem csak nekem szól a hiszti, mert a múltkor félúton vettem észre, hogy otthon hagytam egy jegyzetemet és 15 perc múlva, mikor hazaértem még mindig ott állt az ajtónál és üvöltött. Szinte levegőt sem vesz. Ha otthon vagyok csak mondjuk tanulok és valaki vigyáz rájuk akkor is 10-15 percenként bejön hozám a szobába és megnézi, hogy megvagyok-e. Ha nem talál akkor szintén éktelen sírás a vége :( Mostanában már ha meglátja anyuékat akkor is sírni kezd és kapaszkodik belém. Tudja, hogy ha ők jönnek akkor én többnyire megyek. Pedig már lett volna idejük megszokni, 1 éve minden szombaton megyek, na jó, mikor tanév van, meg most már minden szerdán angolra is járok, szóval még azt sem mondhatom, hogy nem próbálkozom az egyedül hagyásukkal. De nem megy, fogalmam sincs mi lesz az oviban.
Hidd el, jobb ha a tieid ilyen jól elvannak, én sokkal jobban örülnék neki. Itt is van olyan hely ahol lehetne tornázni járni, ingyenes gyerekcsőszük van, de nem tudok menni mert ők nem maradnak ott :( Pedig szeretnék... :roll:

Szerencsére azért van nálunk is jó is, cumiprobléma eleve nincs. éjszaka sem isznak. Próbálkoztak vele, de közöltem, hogy éjjel aludni kell, nincs ivás, így csak reggel isznak, de akkor 3 decit minimum :D Este lefekvés előtt néha még kérnek vizet, de csak egy kortynyit kapnak, hogy ne legyen gond az éjszakai szobatisztasággal, ha egyszer eljutunk odáig. Éjszakai vándorlás viszont van, szintén Csenge nem bír ki nélkülem egy éjszakát :evil: Hajnalban ha felkel, átköltözik hozzánk. minden szakkönyv azt írja, hogy ilyenkor visza kell kísérni, és akkor leszokik róla. Én másfél hónapig kitartóan kísérgettem, de mindig visszatalált :? Egy idő után rájöttem, hogy sokkal fárasztóbb kísérgetni, mint hagyni, hogy ott aludjon, így maradt. mondjuk abban szigorú vagyok, hogy este a saját ágyában kell elaludni és amíg én ébren vagyok addig mindig visszakísérem, addig nem jöhet az ágyamba. (Ez meg ugya ált. 1-2 , néha 3 óra) így azért marad egy hajszálnyi magánéletem :P

A nem szabadot csak úgy fogadják el, hogy egymást, meg más gyerekeket utasítanak rendre. Saját magukra nem tartják kötelező érvényűnek. :?

A cici nálunk is érdekes, de főleg az enyém, azt mindig meg kell simogatni :) Azt is meg kellett már beszélni, hogy apának fütyije van, meg hogy minden fiúnak, stb. De több még nem érdekelte őket :wink:

Mi még nem is próbálkoztunk biciklizéssel. De azt hiszem ha mindenkinek ilyen jól megy, meg kell próbálnunk lassan, nehogy lemaradjunk :)

Horoszkópokban én soha nem hittem, a csajok Skorpiók, de nem igazán tudom, hogy milyennek kellene lenniük :roll: De hogy totál különbözőek, az biztos, úgyhogy kétlem, hogy mindkettőre igazat írnának :roll:

Megyünk vacsizni :)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Most gyorsan csak pár szó...., nem is nagyon tudtam visszaolvasni csak pár hsz-t.
Mi még mindig betegen.... :( :( :( A legjobban persze én!!!!! Bár szerencsére éjszaka nincs gond, akkor mindenki alszik, csak este lefekvéskor kell néha kivennem Gergőt, annyira köhög... Minden este, amikor fürdenek, beindítom a párásítót salvus vízzel, így már szépen hurutosan köhögnek. Végül is napról napra jobb.

Meme, Cat!
Nekem van egy kolléganőm, akinek ikrei Zsófi és Zsombi, ők nyáron lesznek 4 évesek..., nem tudom ők e?

A horószkophoz annyit, hogy mindig eszembe jut, vajon most mi az igazi horoszkópjuk, amikor születtek, császárral persze..., vagy amikor kellett volna... Vendel oké..., neki elfolyt a magzatvíze, na de Gergő még maradt volna, őt "csak" kivettél....szóval ezen néha elgondolkodom.

Éjszakai ivás nálunk sosem volt, ehhez nem tudok szólni. Én sosem adtam nekik..... 8) Nem akartam őket rászoktatni, de talán nem is kellett nekik, sosem volt úgy sírás éjjel, hogy ez lett volna az ok.

Na még jövök majd, ha többet olvastam....

Kata

Kép
kateduo

Cat!

Milyen topic néven fut?
Mert egyet találtam, "Zsombi és Zsófi kinőtt ruhái", de azok nem ikrek.

Kata!

Komolyan, a kolléganőd gyermekei is ezen néven " futnak"? :wink: Ez tök jó.
Bár, már többször leírtam, nem tudom olvastad-e, de mi nem direktbe választottuk ezeket az összecsengő neveket!

Ancsa!

Lacikám is nagy MILAN-os!!!! Tegnap ő is örjöngött. :wink:

Ditke!

Zsófi is nagyon anyás nálunk, de Csenge a csúcs!!!!
Nővérem kisfia volt mindig hihetetlenül, azt szoktam mondogatni nekik, hogy nem vágták el rendesen a köldökzsinórt.
Idővel csökkeni fog.Valamennyire.....

Meme
szinta

Ancsa!

Milánnak és Zalánnak Nagyon boldog szülinapot kívánunk utólag is!
Beleszerettem a riksába, eddig én nem akartam, csak a párom. most már egyetértünk.... :lol:

Meme!
Nem tudom miért ez a névválasztás? Leírod, ha van egy kis időd?

Ditke!
Elképzelem pepét a takaróival...., annyira édes lehet... :D :D :D

Vikóka!
A harapás nálunk ezerrel megy...., látom a 8 fog nyomát.... :( :( szép kör alakú harapások vannak. Ahogy összevesznek valamin, rögtön harapnak. Naponta többször is. Viszont egymás élkül nem léteznek... :D

Kata

Kép
kateduo

sziasztok!

Visszajöttem feltenni néhány húsvéti képet :)

Kép

Kép

Kép

Meme!

Hát, most megvigasztaltál... :lol: Remélem azért az iskolában nem magántanuló lesz, mert én nem foghatom a kezét az órán :shock: Ja, ez szó szerint értendő, néha még evés közben is adja a kezét, hogy fogjam meg :) Néha olyan jól esik, de azért ennyire talán nem kellene :oops:

Kata!

Lehet, hogy Te találtad meg a megoldást a horoszkópokra? :wink: Végülis lehet, hogy azért különbözik annyira a két gyerek, mert Pepe már ki akart jönni (na jó, elege lett az elnyomottságból :lol: ), Csenge meg még maradt volna. És akkor ő már másik jegybe esne. Nem tudom mi jön a Skorpió után, de ha olyan amire a matricagyerek a jellemző (ragadós, le se lehet vakarni :roll: ), akkor telibetalált :lol:
Majd teszek fel takarós Pepe képet, csak most már nem keresgetem, Csenge csak "kukás Pepé"nek hívja, mert olyan a takaróival, mint egy hajléktalan :)

Jobbulást Nektek :)

Mi remélem, hogy egy hétig még kibírjuk nátha nélkül, mert mennünk kell vérvételre Pepével, de úgy, hogy előtte egy hónapig kicsit se legyen beteg. No, ezt nem tudom hogy gondolták, már jó ideje nem jön össze, de talán most. De nem akarom elkiabálni...

jó éjt!

Ditke
ditke62

Most néztem én is, hogy nem ikrek a babaszobás Zsombi-Zsófi, csak tesók. Az azért nem ugyanaz. :lol: :lol:

Ditke :)
Ájuldozom, hogy milyen gyönyörüek a csajok, és milyen csinosak voltak! Hol veszed ezeket a tündérlányos ruhákat nekik? A párod fenheti a kését, mert 20 év múlva úgy kell majd a pasikat elhajtani a házatok körül! :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Most írtam egy csomót, s miután elküdtem volna kidobott a babanet! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Ditke!

Gyönyörűek a csajok!!!!! Zsófi szerint hercegnős a ruhájuk , míg Zsombi szerint királylányos. :wink:
Nézték őket megint vagy 1/2 órát... :wink:
Miért kell Pepének vérvétel?
Cseni haja kivilágosodott? Zsófié is...

Cat!

Nem ám....
:lol: :lol:
Mi már csak tudjuk... :wink:

Kata!

Az előbb leírtam a story-t, aztán elszállt mint a győzelmi zászló... Most már nem tudom pótolni, majd legközelebb...

Csajok és Kiliman!

Ismeri valaki a MAUS márkát??? Ha igen, tapasztalat?

Meme
szinta

Hú, ez a rohadt bbnet!!!!

Én is írtam tök sokat és mikor küldtem volna: a lap nem jelenaíthető meg! :shock: :evil: :evil: :x

Maus: Ismerem, Dávidnak most ilyen szandit vettem bentre. Nem rossz szerintem. És a Táncsics cipőt ismeritek? Most vettünk ott nekik először szandikat, elég jónak tűnik a talpa is- hasonló a Maushoz. Viszont kinézetre olyasmik mint a Siesta, árban 4500 körül. Remélem kibírja azt a 3-4 hónapot, amíg ki nem nőjük. van honlapjuk, nézzétek meg!

Ditke

Nagyon szépek voltak a lányok!

Már nem is tudom miket akartam írni, úh csak rakok fel pár képet. D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Kép Vadsparkban

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Szeret?- nem szeret?

Kép

Kép

Kép

Lilla

Kép

Kép
cicamica

A jó képek érdekében 1-2 tulipánt sajna fel kellett áldoznom.... :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!
A képek magukért beszélnek!

Mi is Táncsicsban nyomolunk. Még csak két hete hordják, így nem tudok sokat mondani róla, de eddig bejött. Én valszeg szandit is ott fogok venni, na meg a Prego szandit néztem ki a Herbáriában.

Nagy mák, hogy Pest mellett Gödöllőn van Táncsics mintabolt, így helyben tudok vásárolni.

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Lilla!

Mi a netes címük?
Basszus, a divatbemutatón nyomulhatnál gyermekeiddel!!!! :wink:
A szuper szerelésekhez, már csak 2 ilyen kis bájos gyerkőc kell, ígaz?
Húúú, de huncut ez a Niki-csaj!
Jól láttam? Clarks cipője van? Imádja, igaz? Csak nem turiztad?
:wink:

Lilla és Vikóka!

Vegyespárosok, így is írhattam volna.... :lol:
Van 1-1 pár uszós szanndink 22-es. fiús-lányos. Kell valamelyőtöknek? Szívesen postázom grátiszban. Tavaly turiztam nekik. Nagyon tutik ám!

Meme
szinta

Sziasztok!

Ha sokat írtok, akkor mentsétek el szövegfájlban is. Így ha megint rosszalkodik a babanet, legalább nem kell újraírni a hsz-t. :)

Ágy: Mi félmagas Flexa ágyakra cseréltük le a rácsos ágyukat. Akkor pár hónappal voltak idősebbek, mint most Cat fiai. Mivel nem sok hely van a lakásban, emeletes ágyakat néztünk. De a legtöbb nem tűnt elég stabilnak. Az enyémek ugrálnak az ágyukban, fel/lemásznak állandóan. Alatta játszhattak. 1 év után Viki alul akart aludni, ezért emeletes ággyá alkítottuk nekik. Most még magasabban van a felső ágy. Eddig egyszer sem estek le. :)

Mi is a Mérlegek számát gyarapítjuk. :) A horoszkópnál azon is múlik, hogy milyen aszcendense, vagy milye van. Hiába egy napon születnek, nem ugyanabban a pillanatban ;)

Tényleg hallottatok már olyan ikrekről, akik nem 1 napon születtek. pl. Éjfél előtt az egyik, aztán éjfél után a másik. Vagy ha van is ilyen, akkor is inkább 1 napra írják őket?:roll:

Eri
simones

meme

http://www.tancsicscipo.hu/

Igen, mindkettőnek Clarks cipő volt a lábán és igen, turiztam. :wink: Ha mondasz cipőméretet, meg kell-e vmi, azt is szívesen figyelem nektek. Nagyon szépeket lehet találni. :D

Divatbemutatót meg könnyű tartani, ha fillérekért ilyen jó cuccokat vágnak az meber után... :wink: Amúgy megjártam velük egyedül!!! a csömöri Auchant! Nagyon jók voltak és nagyon büszke vagyok magamra is és rájuk is. :D Azért volt rajtuk a szép ruha, amúgy azért mi se így homokozunk. :wink: Így minden adott volt a fényképezéshez és ők is egész készségesek voltak. 8)
gumiszandink asszem talán van nekünk is. :? Azért köszi szépen.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Ditke!
Tényleg nagyok már a lányaid!!! Nálunk az ünneplő kb. 1/2 óráig tiszta, utána valamivel összekenik magukat :)

Baba,
De eleinte még kirándultunk, csak baromi nehezek lettek. Ha jól számolom akkor kb 12kg a gyerek + 5 a hátizsák + 2 minden más. Tehát kb 17 kilóval kell sétálgatni :). Engem nem zavar, de az asszony nem vállalná :) Nekünk Vaude volt.

Szóval ha találunk balekot aki hajlandó cipelni akkor megyünk.

Azért keresek egy tavalyi képet amikor Erdélyben jártunk. Kép Kép

Mi is csatlakozunk a mérlegek klubbjához a gyerekekkel :)

És még egy lik: www.likeabikeusa.com
Olyan mint egy bicikli, de pedál nélkül. A német unokatesóm gyereke használ ilyet és nagyon tuti. Szerintem jövőre mi is beszerzünk egyet.

Voltam kinnt a könyvfesztiválon. Nagyon jó gyererekkönyvek vannak. Minden kiadó ad 20-30% kedvezményt. 600 a beugró, de le lehet vásárolni. Az egyik könyvemet holnap mutatják be, uh. én holnap is kinn leszek. ha valakit valami érdekel írjon...

Mennem kell fürdetni, és fektetni mert asszony barátnőzik valamerre....

Kiliman

KépKép
kiliman

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?