Új privát üzeneted érkezett!

Lili,
hát engem kihagytál, de azért nem gond :D Mostanában nem nagyon írtam, anyósoméknál voltunk a hétvégén. Csak sokan nem voltak fent, Borsikával leveleztünk... Hogy vagy? Hangulatod?

Erszényes,
szép helyeken jártatok!!! És nagyon aranyosak vagytok együtt apával.

Képzeljétek, Lili 8-ig számol. Úgy, hogy mondja a következőt. Ha mondjuk, hogy egy, mondja a kettőt..., és így 8-ig. Én nem is tudtam, hogy az apja ilyeneket tanít neki.

Roz,
hogy van a nagymama, jobban?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Geli,
Panka OK, de nem 100%. Most mindkettonek csurog kicsit az orra, de semmi komoly :wink:
Az allasrol meg semmi hir pedig igertek hogy mult heten mindenkepp visszajeleznek :roll: :roll:

Teszek fel nehany kepet :lol: Kép Marcius 15 Kép Utolso ellenorzes a mielott utrakel a locsolkodo legeny Kép Szabad-e locsolni? Kép A Vasuti parkban apaval
mvirag

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a dicséretet!!! :D

MINDENKI(aki rakott fel képet) :lol:
A képek olyan csúcs jók!!!!!!Minden gyerkőc nagyon aranyos,szép :wink: :D A kirándulósok is szupik!

Nana:
Nahát!Nem ilyennek képzeltelek!Kellemesen csalódtam benned!!! :wink: Olyan furi,hogy az ember az írásai alapján elképzel valakit.....és teljesen más, mint amira számított...anno Cukkkerel voltam ugyan így!

Lili:
Locsolkodó volt,meg tojásfestés ,meg tojásfa meg minden......Tudod mindent a gyerek kedvéért :lol:
Nállatok?Zsófi,várta már őket?Nyuszi mit hozott?

Roz:
Örülök,hogy jobban van a nagyi! :) sütik nagyon gusztik lettek!
Én is már Lari szülinapi tortáján filózok!Ötlet?Te úgyis profi vagy :lol:

Lina:
Tök jó,hogy javulnak az éjszakáitok!Végre pihenhetsz :D Köszi a biztatást,reménykedek,nemsokára mi is megérünk erre :wink:
kazi

Kazi
Akartam irni már neked hogy nagyon teszik a ház szine valami ilyesmit szeretnék én is ... :) hmm... nem is tudom mit lehetne attól függ mit szerttek :) Nálunk nagyon menők a hagyományos torták dobos csoki oroszkrém .... hasolnók a Tibor ilyneket szeret enni de egyébként a gyümis sütiket szeretjük .. van joghurt torta recim is ami nagggggyon fini ... csak nem tudom hogy Te adsz e Larinak már ilyesmit ... meg hogy esetleg formásat szertnél e ...

seriff
nem is kérdeztem mennyiben kerül az a sapi ? Én az árát nem is kérdeztem csak láttam hogy milyen kis csinos :)

lili
nagyon szép Zsófi cica :) Akkor sokat dolgoztál Én is mindig túl főzők :wink: Igen végülis semmi "komoly" baj nem lett belőle nagyon nagy szerncse..

virág
merre jártatok ? Hol van ez a vasuti park ?Emlékszem egyszer a szüleimmal is voltunk ott de már nem tudom hol is van ... (öregszem talán :D :wink: :?
)Melóról ujabb infód nincs ? Hihetetlen hoyg a srácok mennyire rád hasonlítanak :) Vagy legalábbis Panka :)

nana
nagyon édes Boti ezen a foton hoyg rá koncentrál :)

pille
jobban vagy ? És Flóra, holnaptól ovi ??

balim
Eszti jobban van Ti voltaok valamerre most húsvétkor?

Janka
A babauszásra akartam irni mi Nikivel nem járhattunk nem foglalkoztak velünk, mivel az agyvérzés miatt epilpsziás, és epilepsziásokat nem fogadnak az uszáson ... ezt még a privhez akartam irni, hoyg ha babának még nem volt eeg.-je szerintem előszőr az kellen nehogy a hideg viz gondot okozzon ..

lina
ez a gyerek professzor lesz angolul tanul, számol ...:D :wink: nagyon ügyi .. az Én fiam még csak
"anyázik" :D :?
és 2éves
:roll:

hajny
Anna miért nyügi ? meddig melózol ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Virág, gyönyörűek az ikrek! :) Azt hittem, h. megharagudtál teázás miatt.....

Lina, ne haragudj, tényleg! :oops: Nagyon ügyes lányod van. :) Nálunk a bifidus essentus most a menő, meg hogy mindent mond, amit mi. Kis papagáj.

Kazi, nálunk nem voltak locsolók. Solton mikor mi kicsik voltunk, volt vagy 40 locslónk. Emlékkönyvbe vezettük őket. :D
birolili

Nana, nagyon szép helyen jártatok, bizti élvezték a fiúk, főleg Dani a várat! Boti meg szuperügyes, h már lépeget oldalra! Mi kell ennél több? Sztem simán járni fog 1évesen! Ügyesek vagytok! Mikor jössz felénk? És voltál végül turiban is?

Virág, sógoroddal és Somával hintáztunk pénteken d.e az Arborétumban.Édesek a kis ünnepelők!Iagzi hazafik :wink: ! Beni sok tojást gyűjtött?

Erszényes, igazából sötétebb eza tulipán is, csak a fényviszonyok nem voltak tökéletesek, viszont megállapítottam,h a fekete kb 1napig virágzik, a pirosak meg már vagy 1hete....Hű, a sötétkéket is megnéztem volna szívesen.

Lina, Lili egy kis zseni :D !

Roz, az egyik fajta 1690, a másik meg 1250 ft volt.Azóta beszéltem Anyukámmal, azt mondta horgolni sokkal gyorsabb,mint kötni, és megcsinálja a sapit, már csak egy méretet és egy színt kell mondanom! Hogy én miért nem örököltem a kreativitását, na és persze a kézügyességét :roll: ...

Lili, Zsófiról nagyon profi fotó készült, Napsugár meg miegymás, nagyon szép! reméle azért maradt elég kaja Nektek is,h a héten ne kelljen főznöd! Mi lett a torna bérleteddel? Beváltod kismama tornára?

Pille, Balim! Csajszik meggyógyultak?

Cukker,jól vagytok?

Geli, a fiúk locsolkodtak?

Kép
seriff

roz,

nagyon szépek a sütik,gondolom sok meló volt vele.
janka 2006

Roz
Örülök h minden rendben a mamával!

Nana
Nagyon aranyos a fűben ülős kép!

Erszényes
Készülj a holnapra! Csinálok neked munkát…szedtem fel egy pár virágot neked.

Virág
Mi pár éve elég sűrűn jártunk le, de már csak néha….sajnos, de ezen lehet változtatni. Nagyon szeretjük. Csajokkal annó nyáron nyaralni is oda mentünk: strand, disco, strand, disco, kaja, pia, pasik….

Kazi
Én sem ilyennek képzeltem Nanát.

Nana
Ne kérdezd h milyennek képzeltelek, tényleg nem tudom megfogalmazni…

Lili
Nem semmi a lányod….jókat rötyögök a dumáin..

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok csajok!!! Szerencsésen megérkeztünk,nem volt semmi gon az úton.A határon ráálltunk a kismamasávra,és set perc alatt át is emntünk,észre se vettem és már Romániában voltunk.

Nagyon jol teltek az ünnepek!Attila ma ment haza egy pár órája,de máris nagyon hiányzik. Éppen most csengetett meg,hogy hazaért.

A baba jol van,én tanulgatok,és remélem,h.két héten belül már én is Kecskeméten leszek Attila mellett.

Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz,
ne aggódj, Lili meg az anyát nem tudja :D Újabban már csak szimpla néni vagyok :(

Kazi,
képzeld, Lili most meg tévézett, és eldőlt, és elaludt. Úgyhogy kitartás, két hónapja ilyet el sem tudtam volna még képzelni. A baj, hogy én meg valamiért napok óta nem tudok jól aludni, folyamatosan jár az agyam. Holnap tanítok is, valahogy most semmi kedvem hozzá.

Virág,
nagyon aranyosak az ikrek a márc. 15-és képen (na jó, persze mindegyiken)

Lili,
dehogy haragszom, nem azért írtam, csak ha már mondtad, hogy reméled nem hagytál ki senkit :D Én tuti, hogy mindig kihagyok valakit, de egyre kevesebbet tudok gépezni. Vagyis gépezni kénytelen vagyok, de nem szórakozásból...

Ma megkapta Lili a két élő húsvéti nyusziját. Tetszik neki, bár annyira nem hatják meg. Szerintem vasárnap vissza is adjuk őket. Szombaton még jön Lili kis barátnője, hátha neki is tetszik, addig megtartjuk.

Mindjárt teszek én is húsvéti képeket, csak letöltöm a gépről...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Thymi!

Nagyon édi gyopi,ahogy rátalál a tojásra :lol: Nálunk sajna ilyen nem lehet(nincs kertünk)pedig bizti klassz lenne.

Roz!

Mamád hogy van?

Nana!

Anyu is ott volt Gyulán,csak Ő árusított.A várfürdő előtt.Voltál turizni csütörtökön?én ilyennek képzeltelek,mert emlékszem arra a képre,mikor Botival terhességed végén jártál,s Dani anyáknapi ünnepségén voltatok.Egy kockás kismama ing,vagy blúz volt Rajtad.Meg világosabb volt a hajad.Jól emlékszem?

Nagyon tündériek a picúrkák a képeken,mindegyik! :D Olyan szép ez az időszak! :D
Vendég

Thymi!

javítok:Gyopi,nem gyopi! :D
Vendég

Roz
Örülök h minden rendben a mamával!

Nana
Nagyon aranyos a fűben ülős kép!

Erszényes
Készülj a holnapra! Csinálok neked munkát…szedtem fel egy pár virágot neked.

Virág
Mi pár éve elég sűrűn jártunk le, de már csak néha….sajnos, de ezen lehet változtatni. Nagyon szeretjük. Csajokkal annó nyáron nyaralni is oda mentünk: strand, disco, strand, disco, kaja, pia, pasik….

Kazi
Én sem ilyennek képzeltem Nanát.

Nana
Ne kérdezd h milyennek képzeltelek, tényleg nem tudom megfogalmazni…

Lili
Nem semmi a lányod….jókat rötyögök a dumáin..

Kép
Kép
Kép
thymi

Nyhk!

Merre vagy?le írnád pü.-ben a skype neved megint?Újra kellett telepítenem a rendszert,s törlődtek a mélek.Köszi!Enyém diessner1975
Vendég

Na az igazi húsvéti képek anyósom gépén vannak :( Egyforma gépünk van, és amelyik kéznél volt, azzal fényképeztünk. Pedig Lili festett tojást is...
Mutatok akkor másikat. Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Thymi, mekkora tojást talált Gyopi,nagyon aranyos!

Lina, hű, de laza lányod van! 8) :wink: :D

Kép
seriff

huuu Lina ez foto :) nagyon menő :)

timcike
kint maradtál tanulsz vagy más miatt?

geli
nuttela sikerült?

csajok ismeri valki az irisz diagnosztikát

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz:
Joghurt torta nagyon jól hangzik :P ,csak nem túl bonyolult :roll: ?
formás tortát????????Éééén?????? :shock: :lol: :lol: :lol:
Pedig biztos jobban tetszene neki,dehát nemlehet mindenki olyan ügyi mint te..... :? :D látod,ha most mellékállásban vállalnál tortákat én most(is) rendelnék tőled :wink: :lol:
Íriszdiagnosztika:Nekem csinálták,szerintem jó,de a Dr.nő(Szász Kati) azt mondta ne vegyek rá mérget.
tényleg,végül válltottál a srácoknak dokit?

Lina:
Úgylátszik Lili nagyon belejött az alvásba,csak így tovább :wink: :lol:
A kép nagyon menő :lol:
kazi

Ser:
Neked akartam még Miri fogáról-fehérnek tényleg fehér,de nemvalami egyenes a fogsora(1kicsit előrébb van,pedig nem állt így régebben).Pont az a foga amelyik nekem is ferde :? ,lehet ezt örökölni?A maradandó foga is így fog állni akkor?mikor kell fogszabályozásra vinni-legalább az övé álljon szépen,ha az enyém már ilyen :?
Meg az egyek foga kettőben nőtt ki(teljesen különböző időpontban),az a maradandóként is ilyen lessz?
Bocsi a sok kérdésért :oops: :roll:
kazi

kazi
ha estleg gondolod csinálok neked valami csajost persze nem pénzért csak vásárolj be hozzá ... és hozzátok el előtte nap :) mondjuk lehet barbist is bárnem tudom Lari mit szeret

Kép

Kép

Kép
roz23

Nagyon jó képeket tett fel mindenki!

Virág

Nekem is az jutott eszembe, ami Sernek is, hogy igaz kis hazafiak. Egyre inkább elválnak szerintem egymástól. Úgy értem egy csajos kislányt és egy kész pasit lehet látni a fotón.

Timi

Gyopár elbírta azt a nagy tojást? :)

Lina, Lili,

Csajok édesek.

Nana

Boti nagyon ügyes, és vagány ebben a szerkóban.

Roz

Sajnálom a mamidat, de jó, hogy rendben vannak a dolgok. Olyan szomorú mikor egy idős ember így magára marad kiszolgáltatott helyzetében.

Donoé

Anyukád ilyen aktív? Mit árult?

Erszényes

Szép képeket raktál fel. Jana vagány kislegény, hogy ilyen jól tűrte az utat.

Ser

Jaj, mindig gondolok rád, hogyan kellene összehozni a futást. Csütörtökön lenne rá idő, de valószínűleg megyünk az Auchanba. Bicó vásár van, és Bencének szeretnék venni. Múlt hétvégén megtanult végre és nagyon élvezte. Eddig nem volt hol és mivel.

Mostanában meg rámjött az anyaság, az anyai ösztön. Úgy értem, volt egy időszak, mikor folyton menni akartam a csajokkal ide-oda, most meg azt élvezem, ha a család körül süröghetek. Így aztán sport nuku, de azért időt kell szakítani rá tudom. Meg még egy ideig asszem csak 7-ig van nyitva az Arborétum, szóval kint futok. Most csütörtökön, ha végzünk a vásárlással időben, akkor mondjuk 7 körül kifutok a hetényi útig meg vissza. Az jó kis táv a Széchenyitől. Hogy csináljuk? Meg kéne tudni, hogy mikortól van nyitva 8-ig az Arborétum.

Andi
Kép
cukkker

Roz

Én sajnos nem ismerem.

Lemondtuk a matávos telót is, de most jól jártunk, mert a cég nem akarja elveszteni az ügyfelét, ezért 3 hónapig még használhatjuk ingyen. Csak hívásfogadásra. Utána még mindig meggondolhatjuk magunkat.

Lenne egy kérdésem. Bencének szeretnék bicót venni. Tudtok esetleg egy helyet, ahol jó állapotút lehet venni használtan? Egyáltalán hol árulnak használt bicókat? Ma néztem az Akadémián a babakocsiszervízesben, de egyrészt olyan tuskó volt a pasi, másrészt nem is volt csak egy. Már nem az első eset ezzel az ürgével, annyira el van szállva.
Barátnőm hordozóját is bevette nagy ímmel-ámmal 5 ezerért, aztán kitették újként! 14 ezerért.

Andi
Kép
cukkker

Nem akarom offolni az oldalt,nem baj,ha teszek fel képeket?Nem bírtam közülük választani. Kép Kép húsvétkor,nem húsvéti kép:-) Kép másnapján a dédinél Kép 1 napján Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép ezek vagyunk mi:-))
Vendég

Cukkker!

Anyu???Még csak 50 volt jan.-ban. :lol: Persze,hogy aktív,nagyon is.Egyedül van sok éve,s nem akárhogy tartja fenn magát.Mondjuk iszonyú sokat megy érte egész évben,egész országban,de nagyon szereti csinálni. :D Én bizti nem csinálnám,amennyi pepecselős meló van vele.
Vendég

Cukkker!

Elfelejtettem írni,mit árul.Minden,ami naturális,fa evőeszköz,alátét pohár edény alá,bőrből karkötőket láncokat,meg rengeteg mindent még csak nem jut eszembe. :oops:
Vendég

Donoé

Jó, hogy tettél fel képeket, aranyosak mind.
Ilyen fiatal? Anyu 56 volt idén, de már a nyugdíját számolgatja. :)

Andi
Kép
cukkker

Kazi,nem teljesen értem az egyik foga kettőben nőtt ki-t, de mindenesetre fogszabályozásra akkor kell vinni(ha nincs nagyon-nagyon durva eltérés),amikor már a maradó fogai kinőttek. Örökölni lehet, persze.

Cukker, hű én korábban szoktam(volt) futni, mármint nem este 7kor, olyankor már nem szeretem ha nem otthon vagyunk Hannával(az Apukája meg még nem ér haza addigra :cry: ), lehet,h hülyeség de valahogy így alakítottuk ki, h fél7-7után már otthon vagyunk.

Don,mennyi kép, aranyosak vagytok, de hol van Barbi???Külön utakon járt?

Kép
seriff

Balim, Eszter jobban van?

Kép
seriff

Sziasztok!

Holnapig nem leszek, megyek tanítani. Gondoljatok rám...most valahogy annyira nincs kedvem hozzá :( Négy óra miatt elmegy két napom.

Seriff, Roz
Lili nagyon jól tűri a napszemüveget, szerintem érzi, hogy jó neki, mert ha levesszük folyamatosan tüsszög.

Kazi,
a bedőlés egész reggel fél 7-ig tartott :D se fürdés, se tápi, csak pelenkát cseréltünk álmában.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser!

Köszi!Barbi anyuval volt Gyulán,segített neki árulni.
Vendég

Sziasztok!

Megint csak pár sor,dolgozom ma is,aztán lesz 5 napom semmittevéssel.Gondolnám én.Rengeteg dolgom lesz itthon.

A képek mind jók,én nem is csináltam képet húsvétkor,pár darabot csak,de azok olyanok hogy nem sokat mondóak.Jól leírtam mi?Kicsit ketye vaok ma.

Kazi
Joghurtos torta naon egyszerü,isteni finire meg lehet csinálni.Amit naon szeret a családom,pikóta,tetejére fözött puding,gyümölcs rá,sokféle,majd zselatinnal leönteni.Addig eszik amíg van.Gyorsan kész van az is.

Kattic
az Auchan majális kint lesz megint Katonatelepen,a borászatnál.Jó volt tavaly is,szép hely.
Jövöhéten már tényleg el kellene mennem hozzád.

Lili
Akkor téged is meglátogatlak.

Sok mindent akartam még írni,mennem kell.Beteszem sülni a túrós muffint ,majd meló.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Donoé,
Hú nagyon megleptél hogy mikre emlékszel! :shock: :D Igen tavaly húsvétkor nagy pocakosan piros kockás felső... :D
Nagyon édesek a képek. Noémi hihetetlen "nagylány" :D Fiatalabb mint Boti és sokkal "érettebbnek" :wink: :D néz ki.
Donát sikítós képe nagyon tuti!

Lina
Sernek igaza van..Lili nagyon cool! :D Hogy van???

Kazi
Te is megleptél...kíváncsi vagyok (nagyonnnn) vaj milyennek képzelhettél? :shock: :roll: ...egyébként tegnap este végigböngésztem az Esküvő kiadványokat (2006 és 2007) mert (ha jól emlékszem Roz írta) hogy benne vagy....de HOL???
A lányok elképesztően szépek. :) :)

Seriff
Próbáltam rájönni Hanna bébi miből kukucskál ki? és hol voltatok a múl hétvégén? :roll: (megint lemaradtam vagy megint félreolvastam :oops: )

Boti sír :( :cry: ...megint kezdődik...vagy beteg lesz vagy a foga vagy nem tudom...pedig olyan szuper volt az elmúlt 2 hét...

folyt köv...

KépKép
KépKép
nana09

SEriff
Sátor vagy mászó alagút??? :D Mindenestre nagyon cuki ahogy kiabál! :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok :)

donoé
nagyon szuperek a képek :) milyen klasz az esküvötök :) jó a kalapod :) nagyon szertema kalpokat csak sajnos manapság dilisnek nézik az embert ha abban sétál :D de állítólag jövöre ujra divat lesz :)

nana
szerintem minden kislány iylen az én lánykáim is ilyenk voltak hogy olyan éret kis arcuk volt bezzeg Áki .... :D sajnálom a sirást ... :(

seriff
hm... tényleg nem olcsó a spi főleg hogy Én a csajoknak a kinaiban egyszerű ferér pamut sapit vettem most 600 ft ért olyan mint a lapos fodros fagyi tölcsér :) olyna helyessek benne :) nikivekl mikor bohockodunk mindig mondja hoyg Őa vanilila fagyi és egyem meg és persze hatalmassakat kacak közben :)

Kazi
beirom neked majd a joghurt tortát nagyon ehgyszerű és fini is szerintem :)

janka
ment a pü. a tel.számokal :)

Olyan pipa vagyok ... vagy béna vagy nem is tudom... a munka helyem megszünt egy pár hónapja a könyveő meg nem szól meg én sem figyletem vagy emlékeztem rá hogy gyed után nem jár autómatikussal a gyes meg kell igányelni ezt anno mindig Ő csinálta ... Én balga meg lesek ám hogy miért nem küldik a pénzem ... hát mit küldejenek mikor azt sem tudják mi van velem ... ugyhogy ma azt is el kell intéznek meg gyerekekenek az ovi papirját meg bevásárólni...

Kép

Kép

Kép
roz23

Ser,
köszi megvagyunk, csak állandóan van valami... Eszter rendbe jött, tegnap voltam vele kontrollon (az ötös sorszámmal 1/2 11-kor mentem be :shock: ), hát erősödnie kéne. A sok hülye gyógyi alaposan helybenhagyta az immunrendszerét :(. A kismanóra tartja a markát :lol: . Mociztunk vasárnap egész nap, este értünk haza, a Börzsönyben voltunk, jól bírtam csak kicsit hideg szél fújt. Ajándék... dettó nálunk is ez a helyzet. Mamáktól kaptak egy kicsit, tőlünk nem.

Képek nagyon jók mindenkinél!

Nyhk, Virág,
próbálok püt írni.
balim

ami két napja lemarad..

Mvirag
Irtó édesek manók a képeken! :) Vasuti park= Vasúttörténeti? :) :roll: és milyen volt??? Pont ma rendeltem ott jegyet. Májusban megyünk gőzmozdonyos Dunakanyari kirándulásra Visegrádra. :)
De furi hogy nem voltál még a Tősben? :D Perszebizti csak nekem...nekünk gyerekkorunk óta törzshelyünk. Kivéve a "jeles napokon" (máj. 1, húsvét...) na olyankor rá nem tudnának venni hogy kimenjek, annyira gyűlölöm ami olyankor ott van.

Na megint folyt köv később... :(

KépKép
KépKép
nana09

Hű de balfék vagyok, kitöröltem,amit írtam....

Roz, fagyi :lol: ! Anyukám már neki is látot a sapinak! Sajnálom,nem tudtam,h nem tudod a gyes-t, szólhattam volna, nemrég intéztem én is :cry: .

Nana, semmi extra helyen nem voltunk, szombat d.e a férjem motorozott, mi Arborétumoztunk, du barátok jöttek, vasárnap egyik mami, délután újabb barátok, hétfő másik mami. DE A HINTA ÁLLLLLLL! Csak még az ülőkéket kell felszerelni,majd este és holnaptól indul a hancúr. Sátor,+alagút igen.
Boti jobban van?Tudod az a baj, h a jóhoz tök könnyen hozzászokunk mindig,és kis kibillenés elszomorít...

Lina, az előbb jutottatok eszembe, mikor kell visszamenni a Madarászba,és mikor lesznek eredmények?

Balim, ez a manózás vicces, mi is pár nappal előtte hallottuk csak, azóta bezzeg minden nehéz pillanatban jól jön :wink: :lol: !
Itt a jó idő,meg a nyár(hétvégén 28 fok), hátha megerősödik Eszter! Döbbenet, h 5-s sorszámmal is ennyi idő.....

Bea-Zsolti, utólag is Boldog Névnapot!!!!

Kép
seriff

Ser
így van.... :( tök jó hozzászoktam a paradicsomhoz (persze kinek mi és mihez képest :wink: :D )
sztem egyébként fog lesz a ludas... :cry: híg, zöld kaki, megint letaknyosodott, hörög...na nem ecsetelem tovább.

de jóó nektek hogy van hintátok! :D :D :D és ennek milyen az ülőke része? olyan babaüléses?

KépKép
KépKép
nana09

Nana

Pocakos, kockás ingre én is emlékszek. :)
Jobbulást kívánok Botinak!

Ser

Hát én meg az estére vagyok beállva, korábban nem megy a mozgás. Esténként is fürdés után 9 körül szoktam tornázni, de jó pár hete már nem csináltam. Még foggalmam nincs, hogy mikor menjek futni. Amíg Adri nem volt, adott volt az a nap, mikor a fiúk nem voltak itthon a foci miatt.
A vasárnap is már el van intézve a hétvégére. Bencének meccse lesz reggeltől kb. 2-ig, István meg el is válalta a jegyzőkönyvezetést. Hát miért is ne? Adri talán megy a mamához, én meg még nem tudom. Szeretem én nézni Bencét focizni, de nem több órán át. Játszanak 10 percet, aztán új csapat. Körforgás, kieséses alapon.

Roz

Nekem szerencsém van a könyvelőnkkel, mindent klasszul elintéz, szól. Rendesek.

Felfedeztem egy jó kis játszóteret a közelünkben. A Szimferopol téren van, és tele volt csupa 1 év körüli kis manókkal. A legtöbb az kislány volt és az anyukák is aranyosnak tűnnek. Oda fogunk járni asszem.

Andi
Kép
cukkker

Timci
Sok sikert a vizsgákhoz!!! Mielőbb gyere haza.

Bea
Képeket kérünk a kirándulásról!
Zsolti-boldog névnapot utólag is :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Cukker, vasárnap délelőtt benne vagyok,ha az Neked is jó!!!!

Nana, hát nem babaüléses volt, de még 3000 ft-ért vett Anyukám 2 bébihintát, így igaz 27-re jött ki, de mégsem 30+bébik,mint most a Praktiker újságban. Holnaptól kész, jöhettek Ti is! :D

Kép
seriff

Sziasztok!

Megjöttünk. :)
A kirándulás jól sikerült,a gyerkőcök élvezték.Tegnap voltunk Lillával Szegeden kötözésen.Nagyon szép lett a kis keze.Majd hétfőn be kell egy napra feküdni,akkor lesz a varratszedése.

Én is voltam tegnap orvosnál,és úgy néz ki,hogy ez a babóca is leányzó. :D De még nem mondta biztosra.Zsolti azt mondta nincs mese,akkor kell egy harmadik babó is,hátha az már fiú lesz. :roll: :lol: Nem adja fel. :wink: :lol:

Minden gyerkőc gyönyörű a képeken.Még nem olvastam vissza,de nem bírtam ki,hogyí a képeket meg ne nézzem. :D

KépKép
KépKép
sbea

Lilla a bucijával.(Így hívjuk a kötést a bibijén. :D )
Kép

KépKép
KépKép
sbea

roz23-azért maradtam itthon,mert Kecskeméten nem tudok tanulni.Mig le nem teszem a viszgámat,nem megyek vissza. :oops: De nagyon remélem,h.hamarosan túl leszek rajta. :wink:

Thimy-köszi szépen a jókivánságodat!Remélem én is,h.mielöb hazamegyek a sikeres vizsgaletétellel. :wink:

Hajni-Minden rendben van veletek?

Erszénykém-Janának,hogy tetszik ujra itthon? :lol: És neked?

Kattic-Puszi nektek!Remélem,mikor hazamegyek talizunk még. :wink:

Geli08-Veletek is már ideje lenne,hiszen már régóta tervezzük a nagy találkozást. :wink: 8)

Puszi nektek!Mindenki vigyázzon nagyon magára.Gyönyörűek a gyerekek a képeken. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia Bea!

Gratula a kis leányzóhoz...na mi meg így vagyunk a kislánnyal...nem adjuk fel :D

Én is szeretnék egy kis rózsaszínrucis tündért. :) és tuti ilyen magas lenne ő is mint Lilla királylány. :wink: :)
és milyen sportos! :) tetőtől-talpig. :wink:

Örülök hogy a kezecskéjével minden ok. :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana köszi :D

Roz majd ha olvasod.Hirtelen meg sem ismertelek.Épp teregettem a teraszon. :D De aztán integettem űám csak egy kis késéssel. :shock: :lol:

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

néhány nap és megint rengeteg termés, de ez azt jelenti van élet.

Lina,

Én is épp most gondolkodtam, hogy mizujs veletek allerg.vizsg. ügyben?
Tényleg gyorsan jönnek a Lili fogai, ha már a 11-nél tartotok dec. óta.
Lili nagyon vagány a képen, jó a napszemcsije.
Gondolunk rád,. amíg tanítasz, engem sem nagyon akar bevenni a munka. Igaz, ha tanítványaim nem lesznek májustól, akkor rá kell hasalnom a szakdogámra, mert soha sem lesz kész.
Nagyon ügyesen számol Lili, Gergő egyelőre utánoz minket hétig. Neki még csak a kétszótagos szavak mennek.

Hajny,

Ügyes férjed van, hogy így meg tudta beszélni annával a dolgokat. Az enyém 1,5 órát nem bírt vele. Majdnem végigüvöltötte az időt, amíg bevásárolni voltam.

Balim,

Jó, hogy jobban van Eszter, de hogy csak 11 körül kerültetek be az 5sel, döbbenet.

Janka,

Írtam pü-t. Nekünk csak házi dokis igazolás kellett az úszáshoz.

Roz,

Tök, jó, hogy bejött a srácoknak a sonka, és sokat ettek belőle.
Nutella? Még egyben van, majd a hétvégén megcsinálom. Az almásat csináltam meg, az íze jó lett, a díszítése nem olyan lett, mint a tiéd, mert nem emlékeztem pontosan, hogy is nézett ki, mindenhová tettem almát a tetejére, majd küldök képet, csak az a másik gépen van, és nem akar beindulni.
Mamádnak jobbulást. Most már legalább tudom, honnan ez a nagy pörgés nálad is. :)
Azt hittem most pénteken mindannyian mentek. Adri miért nem mehet most? Miért pont hétvégére fektetnek be? Csinálnak vmit hétvégén? De ne aggódj, nem lesz semmi gáz Adrival a mamánál. T. is vele lesz nála?

geli08

néhány kép ami a kiránduláson készült:

Mindenki Katát akarja tolni: :D
Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Pille,

Te jobban vagy már? Köhögés?

Ser,

Hanna nagyon édi a sátorban, ahogy kukucskál kifelé.
Gergő locsolkodott, de csak a mamákat, a keresztanyját és az én kerersztszüleimet. Az apja nem nagyon locsolkodós. Kicsit ciki lesz, ha később nekem kell őt vinnem. Lali nagyon vaskalapos a hagyományokat illetően, igaz otthon is ezt látta, ezen a téren. Én szeretem őket. Sokkal romantikusabb vagyok, mint ő. Néha nem is értem, hogy lehetünk együtt 11 éve.

Kazi,

édesek a nyuszi csajok. A házatok színe is nagyon jó lett.
Gergőnek is két darabban jött ki az egyik foga fölülről. bal oldalon, azt hiszem metszőfognak hívják. :oops: Megkérdetem a dokit, azt mondta, vmi csírabeli fejlődési rendellenesség lehet az oka, de a maradandó nem valószínű, hogy sérült lesz. Na, ezt jól leírtam. Ez nálunk csak akkor volt probléma, amikor kezdett járni és ha elesett, a hosszabb rész azonnal hasította a száját és ömlött a vér belőle. Még mindig hosszabb az egyik fele.

Donoé,

Édesek a képek. Látom a Főtéri 0km kő nálatok is bejött.

Timci,

Jó tanulást és mielőbbi vizsgázást neked. Élvezd ezt a pár napot, mert lassan te is kettőben leszel már. Szinte csak egy hónapod van hátra. Majd talizunk,most már szép az idő.

Bea,

GRatula az újabb leányzóhoz és akkor hajrá a 3. babához is majd egykor. :lol: :wink:
Édes Lilla a képen. És milyen ügyi, hogy nem bántja a buciját. Fáj neki a kezecskéje?

Erszényes,

Nagyon szép helyen voltatok, és aképek is nagyon jók, ha lesz kedved, jöhet a folytatás is. Virágok? Elültetve?

Dóra,

nagyon cuki Katika a képen és a töltött kenyér, hát.... megéheztem.

Nana,

A gyulais képek nagyon jók, szerintem én sem így képzeltelek el, de a kép miatt már el sem fogom tudni mondani milyennek gondoltalak. Azt hiszem talán egy kicsit idősebbnek. :?
Nagyon édesek a srácok a fűben, és ahogy Boti lépeget. Szuper.
A jót tényleg könnyű megszokni. Hátha tényleg csak fogacska bántja.

Lili,

Zsófi nagyon kis tündéri a képen. látom, gyűri az új játszókáját.
Pocakkoma, ezek szerint már most nagy kedvenc nálatok. Tök jó, hogy ennyit emlegeti Zsófi magától. Nem semmi mennyit dolgoztál a hétvégén. Aluszékonysággal hogy állsz?

Virág,

Képek szuperek, kis locsolkodós manó. Sokat ment? Panka várta a locsolkodókat? Nálunk a locsoló versből a zöld erdő volt meg csak, az is papagáj-módban. :)
Hátha ahéten lesz már vmi állás ügyben. Szorítunk.

Thymi,

Nagyon édes Gyopi a nagy tojással. mivel Gergő nem eheti a csokikat festettem neki tojást, és csináltam neki kókuszosat, ami a Kismama újságban benne volt. Be is csomagoltam, de nem lehetett átvágni. Eldugtunk 6-7 db kis tojást, azt mondtuk neki, hogy a nyuszi hozta, vagy gergősen "hazó", a kertben mindkét mamánál, de a csokitojásoknak örült meg legjobban. Annyira éde volt, hogy engedtem egy mini Milkát neki, de másnapra már ki is ütötte.
A húgyuti miatt mi sem jártunk két hónapig úszni, de utána folytattuk tovább? Miért Lakitelekre jártatok? Én úgy tudom az a leghidegebb, az oktató meg u.az, aki itt Kméten is, az sztkban meg Ballószögön.

Nyhk,

Kibírtad a nyuszit vagy már odaadtad Ádámnak?

Köszi a dicséreteket mindenkinek. Valóban egyre nagyobb hóhányó az én drága egyetlen kisfiam. hétvégén békát vadászott a kerti tóban az anyósoméknál. Traktoroztunk is.
most meg felébredt és közölte, hogy hamma, így mennem kell.

Szép napot Mindenkinek!

geli08

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?