Pille,
Te jobban vagy már? Köhögés?
Ser,
Hanna nagyon édi a sátorban, ahogy kukucskál kifelé.
Gergő locsolkodott, de csak a mamákat, a keresztanyját és az én kerersztszüleimet. Az apja nem nagyon locsolkodós. Kicsit ciki lesz, ha később nekem kell őt vinnem. Lali nagyon vaskalapos a hagyományokat illetően, igaz otthon is ezt látta, ezen a téren. Én szeretem őket. Sokkal romantikusabb vagyok, mint ő. Néha nem is értem, hogy lehetünk együtt 11 éve.
Kazi,
édesek a nyuszi csajok. A házatok színe is nagyon jó lett.
Gergőnek is két darabban jött ki az egyik foga fölülről. bal oldalon, azt hiszem metszőfognak hívják.
Megkérdetem a dokit, azt mondta, vmi csírabeli fejlődési rendellenesség lehet az oka, de a maradandó nem valószínű, hogy sérült lesz. Na, ezt jól leírtam. Ez nálunk csak akkor volt probléma, amikor kezdett járni és ha elesett, a hosszabb rész azonnal hasította a száját és ömlött a vér belőle. Még mindig hosszabb az egyik fele.
Donoé,
Édesek a képek. Látom a Főtéri 0km kő nálatok is bejött.
Timci,
Jó tanulást és mielőbbi vizsgázást neked. Élvezd ezt a pár napot, mert lassan te is kettőben leszel már. Szinte csak egy hónapod van hátra. Majd talizunk,most már szép az idő.
Bea,
GRatula az újabb leányzóhoz és akkor hajrá a 3. babához is majd egykor.
Édes Lilla a képen. És milyen ügyi, hogy nem bántja a buciját. Fáj neki a kezecskéje?
Erszényes,
Nagyon szép helyen voltatok, és aképek is nagyon jók, ha lesz kedved, jöhet a folytatás is. Virágok? Elültetve?
Dóra,
nagyon cuki Katika a képen és a töltött kenyér, hát.... megéheztem.
Nana,
A gyulais képek nagyon jók, szerintem én sem így képzeltelek el, de a kép miatt már el sem fogom tudni mondani milyennek gondoltalak. Azt hiszem talán egy kicsit idősebbnek.
Nagyon édesek a srácok a fűben, és ahogy Boti lépeget. Szuper.
A jót tényleg könnyű megszokni. Hátha tényleg csak fogacska bántja.
Lili,
Zsófi nagyon kis tündéri a képen. látom, gyűri az új játszókáját.
Pocakkoma, ezek szerint már most nagy kedvenc nálatok. Tök jó, hogy ennyit emlegeti Zsófi magától. Nem semmi mennyit dolgoztál a hétvégén. Aluszékonysággal hogy állsz?
Virág,
Képek szuperek, kis locsolkodós manó. Sokat ment? Panka várta a locsolkodókat? Nálunk a locsoló versből a zöld erdő volt meg csak, az is papagáj-módban.
Hátha ahéten lesz már vmi állás ügyben. Szorítunk.
Thymi,
Nagyon édes Gyopi a nagy tojással. mivel Gergő nem eheti a csokikat festettem neki tojást, és csináltam neki kókuszosat, ami a Kismama újságban benne volt. Be is csomagoltam, de nem lehetett átvágni. Eldugtunk 6-7 db kis tojást, azt mondtuk neki, hogy a nyuszi hozta, vagy gergősen "hazó", a kertben mindkét mamánál, de a csokitojásoknak örült meg legjobban. Annyira éde volt, hogy engedtem egy mini Milkát neki, de másnapra már ki is ütötte.
A húgyuti miatt mi sem jártunk két hónapig úszni, de utána folytattuk tovább? Miért Lakitelekre jártatok? Én úgy tudom az a leghidegebb, az oktató meg u.az, aki itt Kméten is, az sztkban meg Ballószögön.
Nyhk,
Kibírtad a nyuszit vagy már odaadtad Ádámnak?
Köszi a dicséreteket mindenkinek. Valóban egyre nagyobb hóhányó az én drága egyetlen kisfiam. hétvégén békát vadászott a kerti tóban az anyósoméknál. Traktoroztunk is.
most meg felébredt és közölte, hogy hamma, így mennem kell.
Szép napot Mindenkinek!