Hú, alig találtam meg a topikot.
Már jó rég óta keresgettem mire rájöttem, hogy ez lehet az!
Hát a doki már nem tudott táppénzen tartani. Valamit hadovált, hogy miért te nem értettem. Úgyhogy hétfőtől gyesen leszek, még jó, hogy a munkahelyem tb kifizetőhely, így csak oda kell mennem és 5 perc az egész, nem kell órákig sorban állnom. Minden rosszban van valami jó!
Aztán ha újra terhes leszek, akkor mehetek vissza táppénzre. Úgyhogy most nagyon bele kell húznunk, így ebben a hónapban is csak pár napot lennék gyesen, és a jövő hónapban is. Apának nincs menekvés!
Nem mintha bánná.
Kriszti! Szerintem ez tök jó ötlet! Mármint az, ha nem jött most mégse össze, akkor menj el egy másik dokihoz is, és kérd ki annak a véleményét is!
Erzsi! Nálatok az első baba lenne ugye? Én a helyedben biztosan kérnék a dokitól valami vizsgálatokat. Először is talán apát vizsgáltatnám meg, mert az nem olyan macerás, és ha ott nincs rendben valami, akkor nem kell téged tömni semmi gyógyszerrel és pikk-pakk jönni fog a kis trónörökös!
Krisztinka! Amikor voltál dokinál nem mondta, hogy esetleg valahogy be kellene állítani a ciklusaidat, hogy rövidebbek legyenek?
Na, dr Little rendel!
Lelőttem magam, nem osztogatom tovább a tanácsokat!
Zsu! Jó mozizást! Én amióta dvd-n vagy divx-ben minden filmet le tud a párom tölteni nem voltam moziban.
Ne sértődjön meg senki akinek most névreszólóan nem írtam! Nem azért van, mert őket nem szeretem!
Tényleg! Nem kellene itt is egy táblázatot csinálni, mint ahogyan már sok topikban? Így látnánk összefoglalva, hogy ki hol tart, és mikor lesz nála valami aktuális vizsgálat! Én szívesen megcsinálom, ha akarjátok!