Új privát üzeneted érkezett!

Erzsébet: ne aggódj,boztos nem lesz semi gond!!!

Kriszti: hogy vagy???Ne legyél elkeseredve.Tudom,ez most legkevésbé nem segít,de júniusig mind bebabásodunk,Veled együtt :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Krisz: nem tudod véletlenül,hogy a feri magától jelölö be a görbébe a PÉ-t?Nekem még nem tette ba.Vagy nem volt,vagy én csinálom rosszul?
vedresandi

Andi!
Sz@rul vagyok,de azért jó,mert biztattok,szeretnék olyan optimista lenni ez ügyben mint te,de félév után?!!!!!!!!!!
Reméllem igazad lessz a nyárral kapcsolatban!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

hát remélem nem lesz semmi t.kriszti nagyon szorítok neked annyira nagyon :lol: andi: remélem igazad lesz majd elválik de szerintetek ha valaki mensi előtt sokáig barnázik az nem jelent valami hiány a szervezetbe?
erzsebet0312

Erzsébet!
Ilyenről még nem hallottam,hogy előtte barnáznak,erre az orvos tud választ adni,Én utánna szoktam,de ritkán.
Ne ijedj meg!!!!!!!!!!!Nics semmi bajod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erzsi! Én szoktam barnázni, néha 4-5 napig is. Ez nem baj, azt mondta az orvos, hogy van akinek így jön meg.Én még nem akarok orvoshoz menni, majd nyáron, ha aktuális lesz a rákszűrés, akkor megyek, és megbeszélek vele mindent.
Kriszti! Eddig elég laza napom van, úgyhogy várom a hívásodat.
Most csináltam egy vonalzót is magamnak, mindjárt megnézem be tudja-e tenni, és akkor a másikat kitörlöm.

Zsu

Kép
bvigh

Sikerült!!Tettem rá egy birkát jelzésképp....................... :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!!!!!!

Nem megy,nagyon aranyos vagy,hogy segitesz!!!!!!!!!!!!!!
De tényleg nem megy,próbálgattam,totál hülye vagyok,hozzá,ha magyarul lenne,jobb lenne!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!
Én azt gondolom,hogy optimistának kellene lenned,mert már van 2 gyönyörű gyereked.Képzeld csak el,mit érezhet az a nő,akinek még nincs, és így telnek el hónapok sikertelenül.Ezért mondom,mi már összetehetjük a kezünket,mert már van gyerekönk,tudjuk milyen anyának lenni,és ha odefent szánnak még nekünk babát,úgyis jönni fog!
vedresandi

Sziasztok!

Erzsi! De jó mész orvoshoz, de ne félj!!!

Kriszti! Nyugika! Mi is szeptember óta próbálkozunk, de semmi. Pedig Manó is kb enynnyi idő alatt jött össze, cssak őt nem terveztük így. Véletlen lett és szex után semmi akrobata akció. Sőt mi megszakításos védekezés hívei vagyunk, mert a gumit nem nagyon szeretjük :oops: , de a mensi után 1 hétig mindig éles lövészet volt, csak mivel nekem hosszúak a ciklusaim, így nem gondoltuk, hogy olyan hamar megvolt akkor a pé-m. És mivel akkor még a 48. napon sem jött meg így az 50.-en csináltam egy tesztet, ami irtó pozitív volt.

Andi! A ferti magától jelöli be, csak az a lényeg, hogy legalább 3 napig magasabban legyen a hő, mint az előző 6 nap. Azt hiszem így van.

Zsu! Hajrááááááááá!!!!

Na mi ma reggel már védekeztünk, szóval tényleg kimarad eza hónap, de nem bánom, kicsit helyrerázódok.

Enik! Olvastam a kajás privit, majd válaszolok is!

Kacika! Nálad mi a helyzet???

Pusza!
Vendég

Andi! Az én férjem is azt mondja, ha nem fog sikerülni, akkor a végsőkig mi nem megyünk el (inszem, lombik), mert nekünk már van egy egészséges kismanónk és a sok idegeskedés, hog y minden oké legyen , hogy egészséges legyen nem nagyon kell. Meg ha a természet nem akarja, akkor nem szabad beleavatkozni. Persze akinek még nincs az természetes, hogy mindent elkövet, de mivel nekünk már van egy , így is boldogan élhetünk.

Meg arra gondol apa, hogy amikor extra gyorsan rohantak velünk a műtőbe, hogy kiszedjék Manót, na azt nem szeretné átélni mégegyszer.

De persze ő is szeretne kistesót, meg azon vagyunk, hogy legyen.
Vendég

köszi zsu :lol: akkor lehet hogy csak én is már türelmetlen vagyok de nagyon :roll: majd kiderül mi lesz :roll:
erzsebet0312

Zsu!
Reméllem sikerült,amit neked köszönhetek!

Krisztinka!!!!
Lekell nyugodnom!!!
Aztán majd lessz valami!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!
Ügyes vagy, csak egy kicsit ideges. Látod megy ez, aztán, ha mégsincs baba( de remélem van) segítek átállítani a vonalzót.
A dokinál meg most már ne hagyd magad lerázni :!: :!: :!:

Krisztinka! Azt értem, hogy ti már nem mentek el a véksőkig, de én elmennék. Egy barátnőmnek 4-5 év után született meg a kislánya februárban. Náluk csak a fogantatással folt gond, semmi mással. NAfyon sokat szenvedett, és sírt, de most nagyon boldogok, úgy hogy én azt gondolom nekik megérte. Én is mindent elkövetnék, hogy legalább egy legyen. Belehalnék ha nem lehetne egy babám. :( :(

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Irtam egy privit,reméllem jól küldtem,megkaptad ha mégsem,később küldök egy másikat.
Vendég

Sziasztok!

Én is megérkeztem, csak dög fáradt vagyok!

A férjem engem is azzal vigasztalt a vetélést követően, hogy vigasztaljon az, hogy már van egy gyöngyörű gyerekünk. Ha valami miatt nem is lehet másik, akkor ő ott van nekünk! Ez igaz, de ha az ember nagyon szeretne babát, akkor szerintem nem az számít, hogy van e neki már vagy nincs! Akinek nincs még egy se, az mozgasson meg minden követ amit csak lehet, hogy legyen egy saját gyereke, akinek meg már van, az mérlegeli, hogy meddig képes elmenni egy újabb babáért. Én nem tudom, hogy meddig mennék el, mert nagyon utálom az orvosokat a kórházakat. De annyira nagy a vágy bennem egy másik kis csöpség iránt, hogy azt el se tudom nektek mondani!

Barnázás: A mensi előti barnázás is vérzés, csak olyan kevés, hogy mire "kijut" elszíneződik. Én úgy tudom, hogy az 1-2 napos barnázás nem gond, de a több napig tartó barnázás esetén érdemes orvoshoz fordulni, mert hormonális problémákra utalhat!
Vendég

Képzeljétek mit olvastam!!!!!!
Naponta pár perc fejenállás, vagy akinek nem megy annak legalább négykézlábra ereszkedés segíti a peteérést!!! ??????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Ildi!
Ezt én is olvastam!
Úgy látom nem csak én olvasgatok ilyenekről.
Már lassan megszállott leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enikkel,mi lehet????????????????????????????????????????????

Több napja,hogy nem jelenzkezett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENIK!
Mi van veled????????????????????????????????????????????????
Vagy irtál,s én nem láttam.
Vendég

Halihó ,

Megvagyok én is csak Peti tegnap délután nem volt kint az udvaron, mert nagy szél volt, így ma reggel 8 kor közölte, hogy Peti ki. És egész délelőtt kint voltunk.

Most nemrég ebédeltünk, sőt már alszik is Péterem.

Krisztinka!! Köszi hogy megírtad, így már értem mi a dpo!

MOst már nem halok meg hülyén :lol: :P :P

Amúgy nálunk is úgy van ezzel a 2. gyerekkel apa, mint nálatok. Van egy, és szerinte is jöhet még egy, de nem minden áron. Se irányított sex, se inszem, se lombikban nem lenne benne.
Meg ő is amikor rohantak velünk a műtöbe, ......szóval élete egyik legszarabb egy órája volt. Azt mondta nem imádkozott életében túl gyakran, de akkor sokszor elmondta a miatyánkot.
És ezt nem akarja újra átélni.

Kriszta, én tuti csinálnék még egy tesztet..mondjuk a hétvége felé.
Bajt nem csinálsz vele. Aztán a jövő héten a dokinak is kell már látnia valamit. A méh nyálkahártya vastagságából nem tudott következtetni rá? vagy az alapján mondta hogy szerinte nem vagy terhes? Mindenesetre szorítok, komolyan sokszor eszembe jutottál napközben!
Vendég

Kacika!
Nem mondott ez semmit,csak annyit nem lát semmit.
Jövő héten menjek vissza.
Tesztelek még egyet,szerdáig,köszi,hogy szoritasz!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, nem kaptam semmit, vegyél egy mély levegőt, nyugodj meg, és írj e-mailt, ha neked az könnyebb.

Puszi[/img]

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Azt teszem,s irok!
Vendég

Hú csajok tiszta ideg vagyok! A múltkor amikor kiderült,hogy babát várok egyből elmentem táppénzre. A körzeti baromi rendes volt,mert a vetélés után is ott tartott. Megegyeztünk,hogy még megvárjuk,hogy most sikeres e lesz ez a hónapunk, mert nem nagyon tud így táppénzen tartani, csak szakorvosi javaslattal. Mivel ugye megjött, most kérdéses, hogy maradhatok e táppénzen,vagy gyesre kell mennem, ami viszont baromi kevés,még az építési kölcsönünk havi részletét sem fedezi. Felhívtam az asszisztens csajszit,hogy kérjek mára időpontot,és megkérdeztem /minden erőmet összeszedve/, hogy szerinte mennyibe kerülne,ha még egy hónapot táppénzen akarnék maradni. Még szerencse,hogy megkérdeztem!!!!! Ugyanis a doki utálja ha valaki pénzzel közelíti meg a dolgot,nála ez nem így működik! Vagyis most tényleg a jóindulatán múlik,hogy mi lesz! Nem is tudom, hogy ennek most örüljek e vagy sem. Lehet,hogy ha olyan doki,hogy egy kis lóvé a zsebbe és oké, akkor most nem aggódnék ennyire! 4-re megyek hozzá, de addig szétizgulom magam,hogy mi lesz. Meg annyira utálom az ilyen helyzeteket! Olyan érzés, mintha koldulnék........
Vendég

Ildi, nyugi! Ha már nem a pénzre hajt a doki, akkor biztos rendes lehet.
Ezen meg ne rágódj, sajnos manapság elég anyagias világban élünk, úgyhogy mindenki azt nézi, hogy lehet több a pénze. Ez ma már természetes.Szóval emiatt érezd magad a legkevésbé rosszul.

Erzsi!!!!!!!!!!!Elleptek az utasok?

Zsu

Kép
bvigh

Ildi!
Változott ezzel kapcsolatban is minden én is mikor mentem táppénzes papirét,azt mondta,nem tud tovább táppénzen tartani,menjek nögyógyászhoz,ő vett át táppénzre.
A házi orvosnál közel 2 hónapot voltam,keresd fel a nőgyógyászodat talán ő tápénzen tud tartani,egy darabig, hátha addig terhes leszel.Valamit találjál ki.
Vendég

Zsu!
Olvastam, én is irok,majd később!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ne is mondjátok bár csak már mindannyian táppénzre mennénk :lol: kaptam időpontot hétfőn délre kell mennem :roll: úgy izgulok mit fog mondani szerintetek feliíjra a clostyt????? vagy honnan tudja hogy esetleg nincs peteéreésem?
erzsebet0312

Erszi! Vigyed a mensinaptáradat. Én is vittem, nekem be vannak rá írva a napok, hogy hanyadik napon jött meg, és akkor jobban látható.
Te nem méred a hődet, így görbéd sincs.
Ne izgulj! Kérdezz meg a dokitól bármit amit szeretnél, még azt is amit te esetleg cikinek vagy hülyeségnek tartasz. Hidd el válaszolni fog.
Aztán majd ő mondja mia teednő.
Vendég

köszi krisztinka :lol: végül is neked se harapta le a fejed :lol: majd kiderül mi lesz de jó igazad van a naptárat viszem neked mit is mondott mitől lehet hogy még nem jött a baba
erzsebet0312

Erzsi!
Hallottam már olyat,hogy volt olyan orvos aki hormon vizsgálat nélkül felirta a clostyt.
Kérd meg az orvost,hogy csináljon hormon vizsgálatot.
De az orvos úgy is tudja mit kell csinálni.
Elmondod a problémát,onnan már ő jön!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Erzsi! Ti mióta próbálkoztok?A dokinak mindenképpen hosszabb időt mondjál, mert nem foglalkoznak az emberrel, ha még kevés ideje próbiznak.

Mi megyünk este moziba. Már azt sem tudom mikor voltunk utoljára. Még nem tudom mikor fogunk haza érni, lehet, hogy ma már nem jövök.

Zsu

Kép
bvigh

zsu: szeptember óta
erzsebet0312

Már én arra gondoltam beszélek másik orvossal is,csak az enyém megne tudja,mert nem esne neki jó.
Valahogy nagyon titokba kéne,kiváncsi volnék mit mond és mit tenne??????????
Szerintetek megtegyem?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Szerintem másik doki sem látna semmit még. Szerintem pénteken csinálj egy újabb tesztet. Ha terhes vagy akkor már erős csíknak kellene lenni, mert az előző teszt óta jóval megsokszorozódott a HCG hormon.

Erzsi! Esetleg a hosszú ciklusaim miatt hajlamos lehetek anovulációra. Mi is szeptember óta próbálkozunk én ezt meg is mondtam a dokinak és azt mondta, hogy júliusig próbálkozzunk, ha semmi , akkor egyéb vizsgálat és pé serkentő. De mivel apának volt herevisszere, amit műtöttek is, kért egy sperma vizsgálatot, ott kiderült apával minden oké. Szóval ha júliig nem jön össze , akkor velem valami bibi van.
Vendég

Zsu! Jó szórakozást! Mit néztek?
Vendég

Krisztinka!
Nem uh-ra gondoltam,vizsgálatra,ha ez nem akar csinálni semmit,ha esetleg nem lennék terhes.
Vendég

Jaaaaaaaaa! Akkor szerintem is mehetsz másik orvoshoz.
Én is mennék tovább!
Vendég

Láttam megváltozott a topik címe, így már aktuálisak vagyunk.

Kriszti, ha úgy érzed nyugodtan menj másik dokihoz is, végülis te fizetsz, te mondod meg mi legyen. Nem ő tesz neked szívességet, úgyhogy szerintem ha úgy érzed nyugodtabb lennél, akkor hajrá!
Vendég

Alig találtam meg a topicot! De meg van!!!
Vendég

Hú, alig találtam meg a topikot. :lol: Már jó rég óta keresgettem mire rájöttem, hogy ez lehet az! :lol:

Hát a doki már nem tudott táppénzen tartani. Valamit hadovált, hogy miért te nem értettem. Úgyhogy hétfőtől gyesen leszek, még jó, hogy a munkahelyem tb kifizetőhely, így csak oda kell mennem és 5 perc az egész, nem kell órákig sorban állnom. Minden rosszban van valami jó! :lol: Aztán ha újra terhes leszek, akkor mehetek vissza táppénzre. Úgyhogy most nagyon bele kell húznunk, így ebben a hónapban is csak pár napot lennék gyesen, és a jövő hónapban is. Apának nincs menekvés! :lol: Nem mintha bánná. :lol: :lol: :lol:

Kriszti! Szerintem ez tök jó ötlet! Mármint az, ha nem jött most mégse össze, akkor menj el egy másik dokihoz is, és kérd ki annak a véleményét is!

Erzsi! Nálatok az első baba lenne ugye? Én a helyedben biztosan kérnék a dokitól valami vizsgálatokat. Először is talán apát vizsgáltatnám meg, mert az nem olyan macerás, és ha ott nincs rendben valami, akkor nem kell téged tömni semmi gyógyszerrel és pikk-pakk jönni fog a kis trónörökös!

Krisztinka! Amikor voltál dokinál nem mondta, hogy esetleg valahogy be kellene állítani a ciklusaidat, hogy rövidebbek legyenek?

Na, dr Little rendel! :lol: :lol: :lol:

Lelőttem magam, nem osztogatom tovább a tanácsokat!

Zsu! Jó mozizást! Én amióta dvd-n vagy divx-ben minden filmet le tud a párom tölteni nem voltam moziban. :cry:

Ne sértődjön meg senki akinek most névreszólóan nem írtam! Nem azért van, mert őket nem szeretem! :lol: Tényleg! Nem kellene itt is egy táblázatot csinálni, mint ahogyan már sok topikban? Így látnánk összefoglalva, hogy ki hol tart, és mikor lesz nála valami aktuális vizsgálat! Én szívesen megcsinálom, ha akarjátok!
Vendég

Sziasztok!

Nekem is nézelődnöm kellett,mire rájöttem,hogy megváltozot a név...
Na végre itthon.Kettesben,saját ágyikóban :oops: :oops:

Little:Én benne vagyok a táblázatos dologban.Szerintem nem kell sokáig gyes-en lenned,mert ez a hónap a tietek lesz..Na meg mindenki másé...

Meglátjuk mit mond a doki a jövő héten,aztán attól függ,hogy én is mikortól leszek betegállományba.Május végéig azért szeretnék dolgozni...

Kép

Kép
ancsa03

Na mit szóltok????

Elintéztem,hogy megváltozzon a topik nevünk?????

Tetszik??????
vedresandi

Hát úgy jártam mint ti,keresgélek,nem találom,aztán Ancsa nevét megtaláltam ő volt az utolsó iró,na mondom ez lessz az!!!!!!!!!!
Ha már nem lesztek később,annak JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!
Én még vagyok egy kicsit!!!!!!!!!!!!
Csak akkor megyek másik orvoshoz,ha jövő héten kiderül mégse vagyok terhes,és nem kezdünk el semmi vizsgálatot,vagy azt mondja várjunk még,na akkor megyek!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Haza értünk. Sajna Atinak nem tetszett a film, úgyhogy már nem is volt kedve csavarogni.Pedig olyan ritkán megyünk moziba.Ez is csak ilyen olcsóbb fajta volt. Mi is mindent dvd-n nézünk.

Na ezzel a névváltoztatással jól meg lettünk tréfálva :lol: :lol: :lol:
De annak örülök, hogy nem csak én nem találtam.

Ez a táblázat jó ötlet, már én is gondoltam rá, csk én most nem tudom megcsinálni, ezért nem modtam.De, ha megcsinálod Ildi az nagyon jó lesz, nem kell mindig kérdezgetni a lényeget egymástól.
Én el is küldöm neked az adataimat pü-ben, ha úgy jó neked.

Kriszti, most már ha elmész a dokihoz, nehogy kigyere onnan addig amíg valami hormonvizsgálatot nem kér. Ez a minimum, nem tudom mit érdemes ilyenkor nézni.

Erzsi, a dokidnak minimum 1 évet mondjál, mert nem fog ennyi idő után még semmit sem csinálni.Az enyém azt mondta, türelem, akkor izguljak ha két év múlva se lesz semmi. De ha addig nem jön össze, akkor nyáron már nem hagyom annyiban én sem.
Egyenlőre viszont úgy érzem, még tényleg nincs okom aggódni. Inkább csak türelmetlen vagyok.

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti!
Most akartam neked keresni egy topicot, ahol esetleg tudnának neked tanácsokat adni. Láttam, hogy írtál az egyikbe, de az egy halott topic. Ott írják, hogy máshol vannak.
Itt keresd:
A társalgó első lapján, a legfelső, az a címe, hogy SZÜLÉSZETEK, KÓRHÁZAK, és ott a 36 évdölöttieket keresd. Itt viszont pörögnek.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Nem igazán akarok oda menni,az a másik tényleg halott topik.
Nem akarok leragadni ott,csupán kiváncsiságból irtam oda.
Vendég

Zsu!
Oda már ezer éve irtam,most jut eszembe,nem irnak különösebb dolgokat átolvasgattam én már majdnem mindent még azt is ami nem érdekel,ilyenkor szoktam sok érdekes dolgokra bukkanni,
Te elakarsz engem innen paterolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Csak viccelek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ha gondoljátok,szívesen megcsinálom a táblázatot,csak beszéljük me,milyen adatok szerepeljenek benne,és hetente frissítjük.

mit szóltok?
vedresandi

Andi!
Oké!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztos mindenki benne van!
Vendég

Kriszti, igazad van. Annyi gond van már itt veled, gondoltam átmehetnél másokat boldogítani :oops: :oops: :oops:
Igazából arra gondoltam, hátha írnak valami okosságot, ami nekünk eszünkbe sem jut.
Andi, én erre gondoltam:
név, hol laksz, van-e már gyereked (neve, kora esetleg), mióta próbálkozol. Most ennyi jut eszembe, de gondolom nektek is van ötletetek.
Ma már nem jövök, más dolgom van :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jó éjt mindenkinek!
KÖVESSÉTEK A PÉLDÁMAT, ÉS KAPCSOLJÁTOK KI A GÉPET :!:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ha gondolod :cry: :lol: :!:
Túl öreg vagyok ide :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Nem is gondoltam,tényleg ennyi baj van velem :cry: :lol: :?: :!:
Akkor igy jártam :cry: :lol: :!:

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?