Halihó!
Itt vagyok én is, csak olyan nehezen ülök le a gép elé, mindíg van mit csinálni.
A jó hír, hogy tegnap voltunk az ortopédián és nem kell a terpeszpelus.
Azt mondta az ortopéd szakorvos, hogy semmi baja ennek a gyereknek, nincs is redőasszimetriája, nem indokolt a pelus, aki javasolta nem is ért hozzá. Kicsit jobbra "húz" a gyerek, de ez korrigálható, hogy motiváljuk a másik oldal felé is, illetve teszünk valamit a matrac alá, ami visszafordítja .
Amúgy jól vagyunk, Jázmin egyre jobb baba - bár eddig sem volt rossz - most éppen az erkélyen alszik a babakocsiban. 5-ször eszik naponta, este 10-től reggel 6-ig, negyed 7-ig alszik és tündérien gügyög, apával szét vagyunk tőle csúszva. Szépen növöget, hétfő esti méréskor 5630 grammot mértünk - ez kaja előtti adat.
Apa nagyon büszke rá, lassan kinövi a 2-es pelust.
Talival kapcsolatban nekem szinte bármi jó a vasárnapokat kivéve, de gondolom nem is lenne vasárnapi időpont. Én egy saroknyira lakom a helytől, úgyhogy tudok bevállalni kajakészítést , szállítást is, csak mondjátok meg, hogy mit szeretnétek
Illetve ha nem lenne ott mikró, fel lehet hozzánk jönni összerakni a kaját a tápszeres babóknak stb. bárkinek bármi nyűge van, szívesen látom.
Útvonallal kapcsolatban, ha elfogadtok egy javaslatot, aki pestről jön, bkv-val, az mindenképpen a 7-es busszal jöjjön, aminek a végállomása Albertfalva Forgalmi utca, egyrészt mert annak alacsony a padlója, és simán fel lehet billenteni a babakocsit, nem kell küzdeni a lépcsővel még egyedül sem,és van megállója a Fonyód utcánál, a másik, hogy a Móriczról milliószor át kell szállni viliről buszra mert fel van túrvaa Fehérvári út a 4-es metró miatt. Aki Budáról jön az fel tud rá szállni a MÓriczon, kocsival pedig a Tétényin célszerű végigjönni, bár úgy a Fehérvári sem gáz az Etele úttól.
Aki vidékről jön annak a Kelenföldi pu. jó lehet, onnan szintén 7-es busz, de nem a gyors hanem a sima, ehhez fel kell jönni az Etele térig(pl. Manda, ha nem kocsival jöttök, ha igen akkor én is tudok segíteni útvonalban és Chesti is).
Ha egyébként bárkinek segítségre van szüksége ez ügyben, szívesen írok személyre szabott utitervet attól függően, hogy merről jöttök lés hogyan
akár priviben is.
Most ennyi, megyek konyhát rámolni, mert 20 perc múlva etetni kell a csajszit. Puszka mindenkinek.