Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

chesti

Bibike nekünk is ilyen kádunk volt,a lányok is és én is nagyon szerettem.Ha már nagyobb a gyerkőc és ülni tud,akkor a másik felére kell tenni.

Ági nem vagy túl aggódó,én is nagyon féltem mindig,hogy a kiságyban hanyatt esnek és beverik a fejüket,de szerencsére mindig úgy estek,hogy megúsztuk!Nem akarlak elkeseríteni,de ha ez az időszak befejeződik,jön v.mi más :roll: .Nekünk nemrégiben a Lilla a cipősszekrényt borította magára,addig turkált benne.A Petra meg v.melyik nap fejre állt a motorral és pont egy éles kőbe verte a fejét :shock: .Úgyhogy csak annyit tudok mondani,kitartás :wink: !

Chesti szupi a hely nekem nagyon tetszik :P ,és a péntek du.is jó részemről!Mégegyszer nagyon szépen köszönjük,hogy elvállaltad a szervezést,millió puszi érte!
Kép Amióta kinőttük a kádat,így fürdünk :lol:

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Oké lányok! :)

Akkor belőttem az időpontot.

Tali
Május 11, délután 14:00 - 18:00 óráig.

Kérlek jelentkezzetek, és ha valaki hoz magával üccsit, ropit, sütit bármit azt is mondjátok.

chesti

Lippa, nem lehett semmi ez a cipősszekrény,és motoros dolog...ahogy olvastam átfutott rajtam a félelem, tök durva. Régen ilyen story hallatán persze elképzeltem milyen ijesztő lehet, de most fizikai jelei is voltak. Mennyire megváltozik az ember...
Csupa aggódás, és félelem, innentől, egy (kettő) kis életért vagyunk felelősek. Most már tényleg érzem mit érezhettek a szüleink. :)
A szervezést illetően, köszönöm. :)
Akkor rátok számíthatunk ugye? :)

Mindenkinek boldog ünnepeket. :)

Kép

chesti

Kívánunk Nektek is nagyon boldog húsvéti ünnepeket!!!!!!!!!!!!!
Kép

Gyönyörűek a babók!!!!!!!!!

Andi és Karcsi

Talira szerintem nem tudunk menni, mert hát munka van! Talán csak akkor, ha lenne aznap délelőtt valamilyen vizsgálatunk. :cry:
Pussssza!!!

manda

Lányok legyen inkább szombat délelőtt a tali?

chesti

Chesti
aranyos vagy hogy minket is hivsz,de én azon a hétvégén abszolut nem érek rá,de azért köszi :lol: :lol: még mindig imádnivaló a lánykád :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek kellemes ünnepeket kivánok :lol: :lol:

bibar

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Kép [/img]
share

Kértünk kölcsön fényképezőgépet, amíg a sajátunkkal lesz valami. Néhány új fotó az 1 hós Mátéról.
Puszi mindenkinek!
Kép Kép Kép Kép Kép
share

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a káddal kapcsolatos infot, szerintem ilyen fogunk venni, meggyöztetek! :lol:

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kivánunk!

Kép
bibike27

Sziasztok!!
Csodaszépek a babák!!!!!!!!Egytől egyíg!!!!!

Chesti!
Egyenlőre nekem jó az idő, de majd a sors eldönti!!!! :wink: :lol: És ki tudja, addigra hányan leszünk!!!!
Viszont nekem nincs beosztásom még, igyekszem úgy alakítani, hogy ráérjek...Menni akarok gyönyörködni!!!
Csak nagyon nem ugrálhatok, mert lehet júniusban kezdünk!!!És akkor kell egy csomó szabadnap, feljárkálni! :wink: :lol:

Szép álmokat, és jó egészséget mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Áldott Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek!

Kép

Chesti!

Sajnos nekem se jó a tali időpontja, mert addigra vagy kettőben leszek, vagy épp szülök. Máj 12-re vagyok kiírva. Nagy lánykám biztos élvezte volna, imádja a piciket.

csibe
csibe31

Chesti mi szeretnénk jönni mindenképpen :D !
Nekünk a szombat délelőtt jobb lenne,de persze a többség dönt!

Mindenkinek további kellemes ünnepeket,nagyon jó pihenést kívánok!

Puszi,Lippa
lippa

Chesti:
Aranyos vagy, hogy a másik fórumról is hívtál minket, de én nem megyek. Azt hiszem ez a Ti talitok, én nem érzem úgy, hogy ott lenne a helyem, nem beszélve arról, hogy megszakadna a szívem, és tuti végigbőgném az egészet.
Persze nektek jó szórakozást.
Vendég

Chesti :lol:
Ha a tali szombaton lesz, akkor nagy valószínüséggel el tudunk menni. Hozhatom a Karcsit is? Ő lenne a gyerekem! :lol:
De majd a többség eldönti!!!

Puszi!

manda

Chesti!

Nekem május 10-től 12-ig nem jó, ezt írtam is, úgy emlékszem. Sulim van, és zh-kat is írok, úgyhogy nem tudok lógni. :cry: :cry:

hát, legközelebb talán. Múltkor is a hülye suli miatt nem tudtam menni, pedig csak 10nap egy félévben... :(

Mi ma kirándultunk Verussal, kenguruban vittük. Majd rakok föl képeket!

Puszi mindenkinek, és szép húsvétot!

Rozus

ttx44x44rrrr ezt Verus írta! :lol: :lol: [/quote]

KépKép
rozus

Így kicsit megkésve de azért kívánok mindenkinek nagyon boldog Húsvéti ünnepeket!

Három kis nyúl ül a réten.
Mesebeli faluszélen.
Előttük egy halom tojás,
Húsvét táján ez így szokás.

Festék is van jócskán, bőven,
Fut az ecset tekergően.
Tojáson a színes csíkok
Olyan, mint a fürge gyíkok.

Nyúlapó is megjön közbe,
Leül köztük ott a földre.
Nagy bajuszát simogatja,
Tojásokat válogatja.

Szebb az egyik, mint a másik,
Nincsen köztük mely hibázik.
Ügyes ez a három füles,
Nem lesz a tál sehol üres.

Jut is bőven minden házba,
Locsolóknak tarisznyába.
Kinek nem jut fusson ide,
Nyúlapó tesz a zsebibe.

Kellemes Húsvéti Ünnepet Kívánok Mindenkinek

Zsókuci!
Remélem jól éreztétek magatokat és kikapcsolódtatok kicsit!

A talira sajna én nem tudok menni, Apának határidős melója van, én meg nem merek egyedül elindulni.

lanett

Jó reggelt Csajok!!

Hát itt vagyok, de csak ma! Jövő hét csütörtökön jövök legközelebb!!! Remélem Mindenki jól van!!!

Picúrkánk jól van, vasárnap 3 hónapos volt! Hihetetlen!!! 5,1 kg a súly!

Képzeljétek, lehet, hogy fülgyulladása van! Szombaton két olyan sírás-sikítás műsor volt, hogy csak na! Irány az ügyelet, hozzáért a doki a füléhez és újra sikítás!!! Anya reggel viszi a fülészetre!! Jelentkezem a hírekkel!

Száműztük a mérleget!!! Eszik, amennyit eszik!!!

Még jelentkezem!!

A tali okés, megyünk!!!

:)
mot

Rozus, ne haragudj, akkor toljuk az időpontot Május 19-re.
Még nincs véglegesítve lehet alakítgatni.

Tali

Május 19, szombat délelőtt.

Jelentkezzetek.

Manda, naná, hogy hozhatod Karcsikát. :)

Estrella, ne haragudj ha megbántottalak, vagy bárkit is. Ne butáskodj, a helyed ott lenne, de ha lelki okai vannak amiért nem szeretnél jönni, megértem.
Egyszer olvastam nálatok, hogy szerveznétek találkozót, és hívnátok a babásokat is. Gondoltam ez most jó lenne arra, hogy Ti is megismerhessétek egymást.

chesti

Chesti:
Persze az ötlet jó, csak én vagyok ilyen béna, sírós, lelkis...
Szóval ezért nem vállalom inkább. :?
Ne haragudjatok.
Vendég

Chesti!
Köszönöm! A többiekenk jó az új időpont! Nehogy miattam aztán más ne tudjon jönni! Csináljunk valami közvéleménykutatást :wink: kinek melyik szombat a jó, és a legtöbb nyerjen!

Estrella!
Teljesen megértelek! Én még a rendelőben kirakott babák képei előtt is bőgtem... De meglátod, hamarosan jössz ide Te is!

Mot!
Szegény picurka! Huzatot kaphatott, vagy mitől fáj a kis füle?

Share!
Nagyon aranyos Máté, az egy hónapos nagyfiú!

Zsókuci!
Milyen volt a barlang?

Verus a kiránduláson:

Kép

Puszi mindenkinek!

Rozus

KépKép
rozus

Chesti
egy felikáltójel, az valójában kérdőjel! Tehát: A többieknek jó az időpont?
:oops: :oops:

KépKép
rozus

Sziasztok!

Remélem mindenki kipihente magát az ünnepek alatt :D !

Chesti nekem jó az új időpont is.Nem baj ha én is hozom a férjemet,mert nem tudok kétfelé szaladni a lányok után :roll: ?

Share nagyon édes Máté,milyen nagy már!Boldog hófordulót kívánok :D !

Rozus tündéri aranyos Verus ahogy ott ül a kenguruban!Tényleg a babakocsitok megjavult már :roll:?

Zsókuci remélem nagyon jól éreztétek magatokat!

Numa!!!!Mi újság,ugye jól emlékszem,hogy ma kell mennetek?
Szorítok ám nagyon :wink: !

Puszi Mindenkinek,Lippa

lippa

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok. Remélem mindenkinek jól telt a húsvét! :)

Zsókuci!
Sikerült feltöltődnötök és egy kicsit kikapcsolódni a mindennapokból? Remélem jól éreztétek magatokat. Az időre nem nagyon lehetett panasz. :)

Lippa!
Ez a fürcsis kép a lányokról csodálatos!

Share!
Örülök, hogy becserkésztetek egy fényképezőt. Kár lett volna kihagyni ezeket a pillanatokat. :)

Mot!
Remélem Kriszta babánál nem lesz semmi komoly. Gyógyuljon meg minél hamarabb!

Rozus!
Nagyon aranyosak vagytok!

Brigi!
Hűha, már ott tartotok, hogy lassan kiderül a gyerkőcök neme? Ez igen! És hogy érzed magad? A cukrodat miért kell hetente nézni? Volt vele valami probléma?

Én most kényszerpihenőn vagyok. :( Pénteken arra ébredtem, hogy kőkemény a hasam. Már múlt hétfőn a munkahelyen is éreztem, hogy valami nem teljesen oké, de akkor még nem volt ilyen rossz a helyzet. Szóval pénteken elrohantam a doktorbácsihoz, aki kimélő életmódot írt elő, 3x2 magneB6 szigorú szedését és felírt még egy izomlazító gyógyszert, aminek annyira nem örülök, mert nem szívesen mérgezném magunkat mindenféle gyógyszerrel. De az a helyzet, hogy ha nem szedem, akkor nagyon bekeményedik a hasam. Szóval péntektől már nem dolgozom, itthon próbálom a méhemet arra bíztatni, hogy ne keményedjen, inkább lazuljon egy kicsit. Volt valakinek hasonló problémája közületek?

A talira szívesen mennék, de nekem az a szombat nem jó, meg aztán ez a mostani helyzetem nem tudom, hogyan alakul még addig.... :?

Puszi Mindenkinek
Gica
gica1

Gica köszi ,én is imádom ezt a képet :lol: !
Nekem is sokat keményedett a hasam,én is mindig frászt kaptam!
Sokat pihenj,szedd a gyógyszereket és minden ok.lesz.
Azért gondolj bele 2 kis csöppség helyezkedik odabent :D !
Vigyázz magatokra!!!

Puszi

lippa

Gica! :D

Igen a cukorterhelésen magas lett az eredményem,így minden pénteken megyek a diabetológiára vérvételre.Szénhidtrát diétát kell csinálnom ami többé-kevésbé sikerül is.Most 3,8 lett, de odafigyelek.Na meg nem is hízok úgy mint előtte.

Csütörtökön lesz a nagy nap, hogy kiderüljön számunkra is a picurok nemei!!Már várom nagyon! :D

A taliról még nem tudok nyilatkozni, de ha jó nekünk akkor elmegyünk apával együtt.

Üdv mindenkinek!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok, Lányok! És Apukák!

Megint eltűntem kicsit, még olvasni sem volt időm!

A taliról még én sem tudok pontosat mondani, szívesen mennék, csak még nem tudom, hogy az időpont jó lesz e.

Gica, köszönöm a múltkori bandázsos tippet, azt hiszem, a héten beszerzek egyet, mert már elég kritikus a helyzet nadrágfronton :lol:
Pihenj sokat, és minden rendben lesz!

Zsókuci, remélem, klassz volt a kikapcsolódás!
És neked is köszi a múltkori fogkrémes tippet, még emlékeztem rá, amikor Zuzmóval tárgyaltátok, így hamar ki is próbáltam, de nekem nem vált be. Most pedig már nem is aktuális.

Brigii, 4d-re mentek babanem nézőbe?
Elképesztő, hogy már 20 hetes vagy!

Puszi mindenkinek, próbálok gyakrabban jönni :oops:

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Taliról: ha megyünk, mi is apával együtt.

Chesti, nem vagyok én olyan nagyon bátor, egyedül nem merem bevállalni! :wink:

Május elején tudom megmondani, hogy tudunk-e menni. Feltételek: férjem ne legyen szolgálatban, autót meg tudjuk javíttatni (BP-et már nem merjük bevállalni ebben az állapotában).

Chesti, olyan részleteket tudsz mondani, hogy pl. kaja készítésére van-e lehetőség. Tul.képpen csak mikró kellene, amiben vizet melegítünk. Amíg pótlást is kap Máté ezt figyelembe kell vennünk. Bár, remélem, hogy addigra már nem kell.
Tegnap hajnalban 60 g-ot szopizott! :lol: :lol: Igaz, majdnem 1,5 órába telt a drágámnak ezt összehozni. Azóta sem ismétlődött meg ez, de már biztató! Vannak is anyatejes kiütései.

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, és a dícséretet! Mit mondjak, gyönyörű, okos babákat tudnak összehozni a BMC-ben! :wink:

Még mindig nem vállakozok arra, hogy írogatok mindenkinek. Nézzétek el ezt nekem.

Luciatól akarom megkérdezni, hogy sztrájkolnak-e még a gyerkőcei szopi-ügyben?! Milyen cumisüveget használtok pótlásnak (ha azt egyáltalán - mi próbálkoztunk csészéből és kanállal is)?

Megyek, mert ébredezik!

Puszi mindenkinek!
share

Sziasztok!

2 baba van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2 hét múlva még megyek egy uh-ra, de ma végre megkaptam a kiskönyvemet.Köszönöm, hogy érdeklődtetek, és drukkoltatok, azért meg kell valljam, nagyon nagy kő esett le a szívemről. Eléggé be voltam tojva, de most már sokkal nyugodtabb vagyok....

ma vettem homeopátiás golyókat az örökös hányingeremre, mert már megőrjít, egész nap, non-stop, nem csak reggel ám...dehát ez van, én akartam kisbabát :wink: :lol:

puszillak titeket, majd még jelentkezem

numa

Kép
numato

Numato hurrá :lol: :lol: :lol:
Látod a természet csak megoldotta a dolgokat :wink: !
Vigyázz nagyon magatokra,reméljük rókakoma megijed a homeopátiás gyöngyöktől :lol: !

Puszi Mindenkinek

Lippa

lippa

Chesti :lol:
Ha nem jön semmi közbe, akkor jó a tali új időpontja nekünk is! Majd az útvonalat konkretizáljuk később a Déliből! Ok?!

manda

Sziasztok! Nem tudom írtam-e már, szerintem a másik topikra csak, voltunk múlt héten csütörtökön UH-n, szépen fejlődik a picikénk, már 18,5 mm volt és szépen dobogott a kis szíve.

Chesti! Nekünk egyáltalán nem jó az a hétvége sajnos, pedig nagyon szerettünk volna menni a férjemmel (ő is rendszeres topikolvasó). Hát talán a következőn mi is ott lehetünk. :( :( keseredve :( :(
gombahölgy

Sziasztok!

Numa két kis erős babuka. :) Gratulálok hozzájuk. :)

Manda pü-ben majd egyeztetünk, szivesen segitek útvonalban. :) Deeejjóóó lesz látni. :)

Gombahölgy, Gica akkor toljuk. :)

Rozus nagyon édesek vagytok. :) Niki is imád igy lenni a kendőben. csak még arra nem jöttem rá mit csináljak ha pont szembe süt a napcsi. Merre kirándultatok?

Zsókuci hahóóó tessék jelentkezni milyen volt a barlangfürcsi? :lol:

Mot Krisztina fülecskéje hogy van?

Gica, nekem is keményedett párszor a pocim. Pihi a legjobb, na meg a Magne B6. :)

TALI

Május 26
. Remélem ennyire előre senki nem tervezett.
:)

Share a mikrót megkérdezem, de ez egy játszóház, szóval totál baba barát, van pelenkázó is, azt láttam, gondolom mikró is van. :)

Taptau hahóóó merre vagytok, tessék jelentkezni!

Mi jól vagyunk, tegnap egésznap ügyeket intéztünk, és nagyon jó kislány volt. :) Egyszer a mekiben pelenkáztam, egyszer meg a kocsiban, cici csak kocsiban. :)
Na most mennem kell hiv a kisasszony :)
Mindenkinek további szép napot. :)

chesti

Sziasztok!!
Új vagyok nálatok még,de remélem végig maradok!! :lol:
Nekem 4 hetes és 3 napos bébi van a pocakomban!!! :lol: :lol: :lol:
Hogy egy vagy kettő az a 16.-ai Uh -on kiderül!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Lippa, tüneményes lányaid vannak!!!

Numato, nekem is nagy kő esett le aszívemről, örülök nagyon a két babócádnak? És mit mondanak, ők egypetéjűek vagy kétpetéjűek? Nálad mindkettő lehet... ha ők osztódtak az elején ketté, simán lehet egypetéjű is, akkor Te leszel a topic első egypetéjű ikres anyukája, HURRÁ!!!

Share, sajnos sztrájkolnak. :( :( Próbálkozom még néha, de egyre inkább feladom. Viszont ínhüvelygyulladásom van a fejéstől. A gyerekorvosunk remek ajánlattal állt elő, éheztessem őket, két napig csak cici legyen. Nem is értem ezt hogy gondolta, eleve nincsen két gyerekre tejem, na meg legyen ő együtt két nyűgös gyerekkel. Amúgy Avent cumisüveget használnuk, amibe Chicco cumit vettem, szerencsére kompatibilisak. Elsőre bevásároltunk egy csomó Aventet, de a cumija túl kemény, és hát nem akartuk kidobni, ezért jött az ötlet, próbáljunk más fejjel.

Gomba
, milyen volt az első vizit? Végül Molnár doktor lesz?

Chesti, a május 26 az a Pünkösdi hétvége, három napos ünnep, lehet sokak elutaznak. Nekem sem jó, akkor lesz a bébikék keresztelője. Amúgy én inkább a hétköznapnak örülnék, olyan ritkán vagyunk együtt a férjemmel, a hétvégék pedig közösek. Na mindegy, azért megoldjuk, de a május 26 biztosan nem jó.

Brigi, kiváncsi vagyok mi nálatok az arány, majd írd meg mindenképpen. Nem nagyon értem a programotokat, hogyan lehet hogy 20 hetes terhes vagy, és a kiírás szerint 95 nap van a szülésig??

Zsókuci, milyen volt a hétvége?

Zsebi, merre jársz? Szoktál még erre olvasgatni? Meglestem bébikéid fényképét, gyönyörűek!!! Nálatok is fekete/szöszke felállás, csak fordítva. Mi újság veletek, hogy bírod?

Szép napot mindenkinek!
Lucia

Kép
lucia1

Lucia, na a pünkösdről el is feledkeztem, pedig akkor bérmálkozunk. :lol:

Akkor toljuk. Június 1 vagy 2. Elkezdem írni kinek jó a péntek, szombat. A pénteket Én is jobban pereferálom bevallom, pont amit Lucia írt, apával lenni.
Június eleje még messze van, azért lehet tervezni. Stabilan 10 ember azért jó lenne ha jönne. :)

Benszi üdv köztünk. Remek alkalom a találkozó, hogy összeismerkedjünk. :) Tessék jelentkezni, és sűrűn irogatni :)

Tali

Június 1 (péntek délután 14-től) vagy 2.-ka (szombat délelőtt 10-től)

chesti

Sziasztok!

Numato!
Gratulálok a két babszinak! Én is kíváncsi vagyok, egypetéjűek e... :lol:

Benszi!
Örülünk Neked és az egy vagy két babának :lol: Hányinger van már?

Gomba!
Már micsoda nagy baba :wink: Fiút, vagy lányt "érzel"?

Brigi!
Kíváncsi vagyok a nemekre! Melyik dokinál voltál?

Lippa!
A babakocsink már jó, a férjem megszerelte. Azért az egyedül messze sétával már nem vagyok bátor :shock: Inkább rövidebb útra indulok, vagy valakivel, mert nem biztos, hogy megint olyan helyen robbanunk le, ahol lakik ismerős.

Chesti!
A Merzse mocsárban voltunk, az itt van Budapesten, természetvédelmi terület. Jó volt, váltva vittük Verust, de a végén már nem bírta, hogy nem fickándozhat, úgyhogy kézben volt az utolsó fél órában.
Aludt is közben: Kép

A tali elég nehezen alakul, úgy látom. Nekünk a pünkösd jó, de tényleg lehet, hogy sokaknak nem. Mi legyen? Csússzunk át júniusra? Nekem akkor csak az utolsó szombat foglalt (esküvőre megyünk) a többi jó.
A hétvégi időpont jobb a szomszédoknak a munka miatt, a babások meg akkor vannak együtt apával... De a talira végül is jöhetnek apák is :wink:

Verus éjfdéltől hajnal 4ig azt hitte, nappal van. Most jó fáradt vagyok, ő meg sír. Megyek, csinálok vele valamit....

puszi mindenkinek
Rozus

KépKép
rozus

Chesi!
egyszerre írtunk!
mindkét nap jó!

KépKép
rozus

Lucia! :D
Szerintem önállosította magát a vonalzóm!
Nemtudom, hogyan számol.De az bizti hogy betöltöttem a 20-ik hetet. :lol:

Rozus! :D

Az Istenhegyire megyünk vissza ahol a 12 hetes UH-ot is csinálták.
Vagy az ottani doki nevét kérdezted?
DR Gasztonyi Zoltán Ő csinálta az UH-t.

Holnap DU-án megyünk Pestre!!

Numato!! :D

Üdv az ikresek között!! :lol:
Jó pihizést!

Üdv MIndenkinek!!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Chesti!
Köszönöm az üdvözlést és a meghívást!!
Nekem bármelyik nap megfelel a találkára!!

Rozus!!
Már elindult a hányinger 2 naponta,de hányás még nem!!
Vad rohanás a WC-ig oszt semmi.Most már rutinosan szabadlevegőre megyek WC helyett!!!
Hasonalvást már elfelejtettem,mert annyira fájnak a melleim!!!
4nap alatt egy számot nőtt!!!85E BRUTAL!!!!!
A sírógörcsökről meg nem is beszélek!!
De ezek legyenek a legnagyobb problémáim :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Itt vagyok, nem tűntem el, csak nincs mit írnom.

Miskolctapolca nagyon jó volt, a barlangfürdővel nem győzök sosem betelni :) A végén kicsit nem voltam jól, mert sikerül fel-, és megfáznom is. De ennek ellenére jól éreztük magunkat.
Egyébként nincs semmi különös, megvagyunk. Telnek a napok.

Szépek a gyerkőcök, örülök, hogy mindenki jól van.

Kismamik,
Vigyázzatok magatokra!

Tali: bármelyik időpont jó.

Benszi,
Üdv itt. Gratulálok a pocaklakódhoz!!!

Puszi mindenkinek.

UI: a héten rakok majd fel táblát. Benszi, küldesz hozzá adatokat? Köszi.

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Köszi a gratulációt!!!
A táblázathoz:4hét 3napos bébi Zeke a dokim 2007.12.16. a várható időpont!
Milyen adatok kellenek még?
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan a talira reagálok: nekem eddig bármi jó lett volna, kivéve a június 2-át. Ádám ugyanis akkor lesz egy éves, és jönnek a nagyszülők, kerti mulatságot tervezünk. De sztem előtte pénteken még ráérünk egy kicsit talizni. Ha most nem tudunk menni, akkor majd a következőre. Az időpont úgyis azon múlik, hogy a többségnek mi a jó.

Pusszantás és további szép napot!

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok!

Lucia köszi :D.Mi újság veletek,jól vagytok?ínhüvely gyulladásom nekem is volt ,piszok egy érzés.Én nyolc hónapig fejtem a tejet :roll: ,mert nem tudtam megtanulni a tandem szoptatást,azt meg nem szerettem,hogy az egyikük üvölt amíg a másik eszik.

Chesti nekünk jó a június is,a szombat délelőtt jobb,de amit a többség szeretne.Tényleg nehezen jön össze az időpont,de olyan jó lenne ha sokan eljönnének :lol: !

Brigi nagyon izgi,hogy holnap megtudod a babócák nemét!Aztán jelentkezz majd mindenképp! Egyébként hogy érzed?Én úgy éreztem,hogy vagy 2 fiú,vagy vegyes páros,ehhez képest két lány lett :roll: !Ennyit a megérzéseimről :oops: !

Puszi Mindenkinek

Lippa

lippa

Halihó!

Itt vagyok én is, csak olyan nehezen ülök le a gép elé, mindíg van mit csinálni.

A jó hír, hogy tegnap voltunk az ortopédián és nem kell a terpeszpelus. :D :D :D :D :D
Azt mondta az ortopéd szakorvos, hogy semmi baja ennek a gyereknek, nincs is redőasszimetriája, nem indokolt a pelus, aki javasolta nem is ért hozzá. Kicsit jobbra "húz" a gyerek, de ez korrigálható, hogy motiváljuk a másik oldal felé is, illetve teszünk valamit a matrac alá, ami visszafordítja .

Amúgy jól vagyunk, Jázmin egyre jobb baba - bár eddig sem volt rossz - most éppen az erkélyen alszik a babakocsiban. 5-ször eszik naponta, este 10-től reggel 6-ig, negyed 7-ig alszik és tündérien gügyög, apával szét vagyunk tőle csúszva. Szépen növöget, hétfő esti méréskor 5630 grammot mértünk - ez kaja előtti adat. :D :D Apa nagyon büszke rá, lassan kinövi a 2-es pelust.

Talival kapcsolatban nekem szinte bármi jó a vasárnapokat kivéve, de gondolom nem is lenne vasárnapi időpont. Én egy saroknyira lakom a helytől, úgyhogy tudok bevállalni kajakészítést , szállítást is, csak mondjátok meg, hogy mit szeretnétek :) Illetve ha nem lenne ott mikró, fel lehet hozzánk jönni összerakni a kaját a tápszeres babóknak stb. bárkinek bármi nyűge van, szívesen látom. :D
Útvonallal kapcsolatban, ha elfogadtok egy javaslatot, aki pestről jön, bkv-val, az mindenképpen a 7-es busszal jöjjön, aminek a végállomása Albertfalva Forgalmi utca, egyrészt mert annak alacsony a padlója, és simán fel lehet billenteni a babakocsit, nem kell küzdeni a lépcsővel még egyedül sem,és van megállója a Fonyód utcánál, a másik, hogy a Móriczról milliószor át kell szállni viliről buszra mert fel van túrvaa Fehérvári út a 4-es metró miatt. Aki Budáról jön az fel tud rá szállni a MÓriczon, kocsival pedig a Tétényin célszerű végigjönni, bár úgy a Fehérvári sem gáz az Etele úttól.
Aki vidékről jön annak a Kelenföldi pu. jó lehet, onnan szintén 7-es busz, de nem a gyors hanem a sima, ehhez fel kell jönni az Etele térig(pl. Manda, ha nem kocsival jöttök, ha igen akkor én is tudok segíteni útvonalban és Chesti is).

Ha egyébként bárkinek segítségre van szüksége ez ügyben, szívesen írok személyre szabott utitervet attól függően, hogy merről jöttök lés hogyan :shock: akár priviben is.

Most ennyi, megyek konyhát rámolni, mert 20 perc múlva etetni kell a csajszit. Puszka mindenkinek.

Kép
Kép
zuzmó

Ja azt el is felejtettem, tavaly Chesti csinált egy jó kis táblát a talihoz abban szemezgettük össze kinek mia jó.

Drága Eszter, nem csinálnád meg most is ? Így látnánk,hogy mi a jó a többségnek.Persze csak ha van időd és kedved hozzá!!!
Mondjuk lehet 4-5 időpont és abból el tudnánk dönteni.

Remélem nem mondtam ezzel hülyeséget!

Kép
Kép
zuzmó

Ennyi időpontból csak jó lesz az egyik. :)
Na hát itt egy tábla drága Zuzmó. :) Jó helyre szerveztem a talit ugye? :)

Kép

chesti

[quote="chesti"]E írta:chestinnyi időpontból csak jó lesz az egyik. :)
Na hát itt egy tábla drága Zuzmó. :) Jó helyre szerveztem a talit ugye? :)

Kép

Chesti!
Nekem bármelyik időpont megfelel!!!!
Vendég

Brigi!
A BMC-s dokidra gondoltam, őt kérdeztem. Nekem Szűcs volt. (akihez még mindig nem vittem zárójelentést, meg fényképet :oops: :oops: )

Benszi!
85E... Húúúúú, nem semmi! Mi lesz szoptatáskor? :shock:

Chesti!
Nekem máj 18, jún 1, jún 2, jún 8, jún 9 ami jó. A többi nem, úgyhogy kérlek a + - jeleket ez alapján tedd!
Hogyhogy pünkösdkor bérmálkoztok? :shock: Úgy tudom, azt tizenévesen szoktak, vagy esetleg a templomi esküvő előtt.

Már várom a talit! És Verus is várja :wink:

Jó lenne, ha hamar eldőlne az időpont, mert júniusban keresztelőzünk, még nincs meg az időpont, de a talitól teszem függővé, hogy mit beszéljünk meg a templommal meg a keresztszülőkkel!

Rozus

KépKép
rozus

Rozus!!
Már most lever a víz tőle!!!
Mennyit nő még addig?
Eddig 80D-E volt.Ha mensi volt akkor E.
Édes a babád!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X