Új privát üzeneted érkezett!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mi is! :D
Kép

Arwen!

Nagyon jók a képek Gabi babáról! Szépséges gyerkőc!

Adri!

Húha már csak kb. 2 hét és kezedben tarthatod a picikédet! Nagyon izgi. :D

Nándorka!

Tojások nagyon aranyosak lettek!
Örülök,hogy a babával pedig minden rendben!

Vicky!
Ez jó taktika, ha jól emlékszem én is levettem a vonalzót és utánna sikerült is. :D
Nem tudom,hogy ennek köszönhető-e,de még annyit tettem a siker érdekében,hogy csak zuhanyoztam és nem áztattam magam a kádban órákig mint szoktam.

KépKépKépKép
*orsi*

Ma voltam 4D-n.
Nagyon édes volt. Kornak megfelelő, mozgott sokat. :lol:
És FIÚ. :lol: :lol: Bár elég rosszul feküdt, de az uh-s nőci azt mondta h szerinte az, szval ne vegyem 100%-ra, de ő annak nézi. :lol: :lol:
Majd képeket szedek le a dvd-ről. :)

Fioona:
nem bántottál meg, és nálunk a másik térféllel van a probléma. :oops:
Vendég

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!![/img][/url]
csipcsab

Sziasztok!

Nagyon Kellemes Húsvétot Kívánunk Nektek
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
meriann

Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kisnyuszim:
Kép
Vendég

Hajni!

Gratulálok a kukishoz! :lol:

Nagyon édes a képen!

KépKépKépKép
*orsi*

Mi május elején megyünk 4d-re...nagyon várom már.:)
Ha majd az ünneplésből visszajöttök Lányok...
Nálam éreztek valamit,hogy lány vagy fiú? :D

Pussz

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Remelem mindenkinek jol telik az unnep! :wink:

Hajni,
remelem jobb kedved lett,hoyg lattad a kis lurkot!Ugy erzem igen :wink: :wink: :wink: :wink:
Nagoyn jol sikerult a 4Ds kep,meg a kis pofija is kiveheto,pedig ilyen korban az meg nem nagyon szokott latszani.
nagyon edipofa!!!!!!!!!!!
Es kivancsi vagyok fiu e vagy lany,de igazsag szerint en fiut erzek Nalatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De par het mulva ha mutatja mar ugyis tok jol fogjak latni a dokik :wink:

Orsi,
en Nalad lanyt erzek :wink:
Nalunk Attila baba lesz :wink: Gabi baba Adrieke :wink:
Nevekkel hogy alltok?

Bodzi reg volt,remelem jol vannak!!!!!!!

Koszi a dicsereteket,dagad anyai szivem :lol: :lol: :lol: :lol:
Egesz hetvegen kint vagyunk a kertben,es szivom magamba a D vitamint,nagyon jo ido van!!!!!!!

Tovabbi szep unnepet!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen!

Jajaj ezer bocsánat,hogy összekevertem a babók neveit... pedig tudom ám,csak...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ne haragudj....

Mi még nem nagyon tudjuk eldönteni ,hogy mi legyen a gyerkőc neve.
A lánynevek közül a Leila látszik befutónak, de még erősen gondolkozunk. :D

Köszi,hogy leírtad,hogy nálam lányt érzel.:) Én is. :D
...hát nem sokára csak kiderül.

Tényleg szép idő volt ma, ilyenkor olyan jó kedvem van. :D

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Remélem, hogy mindenkinek jól telik az ünnep. Én most épp a locsolókat várom. Gabi baba dugdorássza a kis lábacskáját. Nem is csoda, szerintem 2 nap alatt legalább 2 kilot híztam, annyit ettem :oops: :lol:

Hajni,
nagyon jó ez a kép. Gratulálok a kukishoz én is, nagyon jól látszik a kis arcocskája a képen. :)

Orsi,
oda se neki, megbocsájtunk. Már nagyon sok babát várunk és megesik az összekeverés. Én is lányt érzek nálad, de lehet, hogy ez ilyen kivetülés, mert majd másodjára én is kislányt szeretnék, dehát az még messze van :)

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Tegnap összeraktuk végre a babakocsit. Ez egy GRaco Quattro Tour Deluxe kocsi. Megdöbbenve láttuk a kezelési és használati útmutatóban, hogy az autósülés részt csak menetiránynak háttal lehet betenni. Előre nem tudjuk rakni, mert légzsák van, meg egyébként is. Én még sose hallottam olyat, hogy a hátra berakott autósülést háttal kellene beszerelni. Ti mit gondoltok erről? :roll: Ott agyaltunk rajta elég sokáig, de egyszerüen nem jutottunk dűlőre.

További kellemes Húsvétot!

Kép
Kép
adrienna

Hajni, örülök, hogy jobb a kedved ! És gratula a kisfiúhoz!!!!!!!! Azt hiszem, át kell lassan keresztelni a topicot kisfiús mamák topicjára :lol: :lol: néhány kivétellel persze, ami erősíti a szabályt :D

Orsi, szerintem is lányos kismami vagy :D A Leila nekem is bejön :D Jónás módszer mit mondott a fogantatás hónapjáról?

Adri, nem tudom, milyen autótok van, de a mienkben pl. ki lehet kapcsolni az utasoldali légzsákot, és úgy már nem gond, hogy háttal ül a pici.

Marietta, nálad mizújs????????? :?:

Többiek, hol vagytok, mindenki kirándul?????

Pusz,
V.
vickybabe

Arwen! Nagyon édi Attila baba! Szépen mutatja a pofiját! :D :D

Hajni! Akkor ezek szerint Áron? :D :D Nagyon szépen megmutatta magát! Remélem már jobb a hangulatod! :D
Tiszta fiús topik! Csak én lógok ki Nándorkával... :roll:

Orsi! Remélem erősíteni fogjátok a lányok táborát! :wink:

Vicky! Mennek a drukkok! ++++++++++++++

Adri! A bébihordozót tényleg menetiránynak háttal kell betenni. :roll:

Nekem nem kezdődtek annyira jól az ünnepek.... Szombaton megjártuk a kórházat. Egész nap mensis görcseim voltak (mikor megvolt anno, akkor már gyógyszert vettem be ilyen mértékű fájdalomra). De az volt az érdekes, hogy csak a bal oldalamon éreztem, és kisugárzott a derekamba. Mindenesetre nagyon megijedtünk, úgyhogy délután bementünk a kórházba: méhszáj szerencsére zárt, CTG-t is csináltak, ott is minden rendben volt, úgyhogy írt fel a doki Magnéziumot (egy tablettában 10szerese van, mint a Magne B6ban, amit eddig szedtem. Szerencsére ettől elmúltak a görcsök.
Még a kórházi csomagom sem volt összeállítva. (Beijedtem, úgyhogy kedden meveszem ami még kell bele). Ja, és még a babónak sincs meg minden... :oops: :oops:

És plusszba erre még kiderült a kórházzal kapcsolatos rossz hír..... :cry: :cry: De erről majd később mesélek.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz,
vigyázz magadra és ne ijesztgess minket. Remélem, hogy a magnézium segít. Pihenj sokat! Mi történt a kórházzal? Én is állandóan pánikolok, de az István fix pont egyelőre.

Vicky,
sajna nem lehet a légzsákot kikapcsolni. Elolvastam figyelmesen a használati útmutatót még1szer és tényleg háttal kell betenni. Van benne logika, ha mondjuk egy erős fékezésre gondolok, de így akkor nem fogom látni Gabi babát a visszapillantóból, de hátra tesszük be :roll:

Kép
Kép
adrienna

Helló Lányok!

Gondolom mindenkinek jól telt a napja. Nekünk igen. Anyuéknál jött össze a család nagyon jól éreztük magunkat.

Hajni!
Gratula a kisnyuszidhoz!

Bodzi!
Jelentkezhetnél hogy minden oké nálatok!!!!!!!

Rólam!

Hát fogalmam sincs hogy mi zajlik le a testemben!? :roll:
Múlt hét szerdán hagytam abba a duphastont ami azt jelenti hogy szombaton megkellett volna jönnie. DE sehol semmi. Tegnap fájt a hasam de nem annyira vészesen. Ma már csak egyszer kétszer fájdogált. Ami ma történt hogy mikor reggel elmentem pisilni és mikor megtöröltem magam egy nagyon picuri kis barna volt a wc papíron. Meg mikor délután is pisiltem akkor szintén. De tényleg annyira kicsi hogy nem is tudom hogy jellemezhetném. :roll:
A cicijeim fájnak de kicsit másképp mint szokott most is megvannak duzzadva de most inkább a bimbóim érzékenyek nagyon.
Úgy döntöttem hogy még a szerdai napot megvárom hogy mi van mert múlt hónapban is a gyógyszer abbahagyása után is 1 hét múlva jelentkezett. Ha addig semmi akkor lehet csinálok csütörtökön egy tesztet. De eléggé tartok tőle. Fölöslegesenek tartom mert érzem hogy nem vagyok babás. Sajnos!!!
Szerintetek??? Vélemények??? Ki mire gondol az én esetemben????

Bocsi hogy ilyen hosszú voltam és ilyen alapos!!!!!

Puszi mindenkinek!!
csipcsab

Vicky!

Jut eszembe!! Nálad mi a helyzet?????
Mikoris nem kéne megjönnie???
Nagyon drukkolok Neked!!!!
Annyira együtt haladunk nem??
Olyan jó lenne ha megtudnánk lepni a lányokat Egy-egy zebrával!!!!
csipcsab

Csipcsab: nem akarlak elkeseríteni, de nálam ugyanezeket a tüneteket produkálta a Duphaston. Első hónapban abbahagyás után 2 napra megjött, most meg több, mint egy hétre, melleim érzékenyek voltak, rossz volt a gyomrom és mensi görcsök egyáltalán nem jelentkeztek eleinte, de aztán iszonyúan fájt a hasam és derakam, és megjött rendesen. De hátha Te zebrás tesztet csinálsz! És még a melleim is megnőttek. A párom oda van meg vissza, hogy mekkorák lettek.
Örülök, hogy jól telt az ünnep.

Hajni: nagyon szép a Kisnyuszi.

Mi itthon voltunk, de szombaton és vasárnap is túráztunk egy hatalmasat. 7-8 km-t mentünk, csak a madarak, a fák, őzikék és mi voltunk. Nagyon klassz volt.
meriann

Legyen Angyalunk,
ha nem láthatjuk isten
arcát,hogy bízhassunk
szárnyai oltalmában.

Meri néha azért nem írok üzenet egyes napokra mert nem érzem ide illőnek
nálunk is vége a húsvétnak.R. dolgozott aztán hazamentünk hozzájuk.
Anyukám elment kirándulni,a múltkor kifordult a bokája most meg nekiment a buszmegálló táblának!lassan kezd ön veszélyes lenni :lol:

kiderült hogy az egyik "sógornőmnek" is tbkártya gondja van.Anyu beszélt az ismerősével a tb-nél van.mondta hogy még nincs is igazi program erre az egészre de vádaskodni azt tudnak...
meg állítani hogy nincs hiba a listában

na várnak a ruhakupacok hogy elpakoljam őket :?

Bridzsi

Kép
esztora

Krisz, sajnálom! :( De legalább Csengebabával minden rendben, ez a legfontosabb!!!!!!!!!!

Meri, szép lehetett a túrátok!!!!! És romantikus, főleg ha kettesben voltatok!!!!! Tényleg, lehet, hogy már kérdeztem, de nem emlékszem, hogy írtad, a házzal mi újság?

Marietta, igen, kb ott járok, ahol Te, egyelőre sehol semmi, de ez nem jelent semmit, volt már ilyen...
OK benne vagyok a csütörtökben, ha addig semmi, akkor tesztelünk, OK? :wink:

V.
vickybabe

Meri!

Köszi a választ. Nem keserítesz el mert én is ugyanezt gondolom amit most Te leírtál. Valahogy érzem hogy nem vagyok babás.
Nem is vagyok elkeseredve csak az bosszant hogy pont most szarakszik mikor elkezdhetném szedni a gyógyszert és kaphatnám a tüszőrepit. Hónapokig minden rendbe volt mindig 2 nap múlva megjött most meg szivat itt engem. Zavar hogy telik az idő a nagy semmittevéssel mikor haladhatnánk tovább.
csipcsab

Vicky!

OKÉ!
De rám azért ne nagyon számíts. Nekem tutira nem fog kellenni tesztelni.
De Neked megy a drukk!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
csipcsab

Sziasztok!

Nalunk is szuperul telt a hetvege :lol:

Marietta,
hat ebbol meg akarmi is lehet!!!!!!!!!!!!En nagyon drukkolok!Nem merek semmit sem mondani,korai lenne,de nalam a cicifajdalom az menzis tunet is volt,viszont a bimbom csak akkor fajt,amikor babas lettem,elotte soha! :wink: :wink: :wink:
Ugyhogy en nagyon drukkolok,hatha baba van a dolgoban!!!En nagyon-nagyon-nagyon....juuuuuuuuuuuuuj de drukkolok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A teszttel mindenkepp varj meg!!!!!!!!

Vicky,
neked is nagyon drukkolok,ha jol emlkeszem holnap kellene nem megjonnie....
De jo lenne par ujabb kismami :lol: :lol:

Angyalkrisz,
jaj nagyon sajnalom,hoyg megjartatoka korhazat :( Gondolom megijedtel nagyon!kepzelem!!!En minden ismertelen eredetu fajdalomtol teljesen bepanikolok..... :roll:
Korhaz:sejtem,hoyg mi fogadott....akartam is kerdezni,mert azt hallottam,mar ott sem engedik szulni a kismamikat..... :(
De remelem megsem ilyen rossz hirt kaptal,csak vmi kevesbe rosszat..majd gyere es meselj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adri,
annyira izgi,hoyg mar barmikor szulhetsz :lol:
Nekunk ugyanolyan a babakocsink es az Earth mother szinben :lol: nektek?
Csak mi kapjuk Sogornoektol, a legkisebb gyerkocot kiszolgalta :lol: Nagyoooon jo kis kocsi. :wink: Mi meg nem lattuk a gyerekulest,mert az meg el van csomagolva,de majd rakerdezek naluk,hoyg ok hogy tettek be a kocsiba anno,aztan majdcsak kiokoskodunk vhogy.En sem orulnek annak ha hatul kellene hattal berakni..eleg fura lenne :shock: :shock:

Orsi,
dehogy haragszunk a nevet illetoen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sok, es egyre tobb nev kerul be a tudatunkba ahoyg no a kismamik szama es ez csak joooooooooooooooooooooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek pihizni,sztem hiztam a husvet alatt,szoval vissza kell most fognom magam...mindenhol ez a rengeteg kaja :? :? :?

Remelem a tobbiek is hamarosan jelentkeznek,sokan eltuntek
:roll:

Kép

Kép
arwen07

Angyalkrisz: tényleg :oops: sajnálom a történteket, de legalább minden rendben.

Esztora: Neked volt már valamelyik vitaminhiányod? Ugye nem, jól emlékszem?! A Lenkei vizsgázik.

Vicky és Marietta: azért mennek +++++++++++++++++++++++

Vicky: házzal egyenlőre annyi újság van, hogy figyelünk mert a 300 km-re lakó tulaj mostanában jön. Arra várunk, hogy személyesen beszélhessünk velük. Kettesben voltunk, tényleg nagyon romantikusra sikeredett. Heverésztünk a fűben, meg kézenfogva andalogtunk.

Ilyeneket láttunk:
Kép
Kép
meriann

Sziasztok drágáim!
Ne haragudjatok, megint csak egy gyors bekukk...ha minden jól megy, ma megleszek a szakdolgozattal, és ígérem, megint rendesen fogok jönni! Remlem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek, nálunk isteni volt!

Angyalka:D
Húúúúúúú, szegénykém...képezelem, hogy megijedtél, de a fő, hogy a gyönyörűséges Csenge babával minden rendben! Mi történt a kórházzal?

Arwen:D
Attila gyönyörű, tényleg egyértelműen fiú;):D:D:D

Hajni:D
Kisznyuszi nagyon édes! Örülök, hogy minden rendben Veletek!

Meri:D
Húúúúúúúúúú, gyönyörű helyen voltatok!!! Nagyon klassz lehetett...a ázhoz meg millió drukk!!!

Adri:D
Komolyan, úgy be vagyok sózva már Miattatok...nagyon izgi!!!!!

Marietta:D
Ebből még szerintem is bármi lehet...megjegyezném, én is meg voltam győződve róla, mikor babás lettem, hogy nem lehetek az....:D:D:D

Vicky:D
Neked is ezer drukkk+++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

Bodzikám:D
Merre vagytok? :(

Mindenkinek millió puszi

porsika

Kösz Lányok aranyosak vagytok!
De én nagyon bizti vagyok a dolgomban hogy nincs itt semmiféle baba csak szokás szerint hozom a formámat. Mikor már simán mehetne minden akkor tutira beüt vmi!!!! :?
Egyébként még mindig semmi,se barna se mensi se görcsök se hasfájás. :roll:
Nagyon kiváncsi vagyok hogy mitől lehet ez az egész!

Vicky!!!!!

Helyzet???????
Mensis tünetek?? Ugye nincs????
Drukk!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bodzi!!!!!

HELYZETJELENTÉST KÉRÜNK!!!!!!!!!!!
MINDEN OKÉ???????
csipcsab

Vicky, Marietta! Nagyon szorítok nektek! +++++++++++++++++

Meri! Neked is szorítok a ház miatt! :D +++++++++

A kórház: a szülészetet megszüntették, de a dokik összefogtak, és átalakították magánszülészetté. Ebben "csak" az a rossz, hogy így ha ott szeretnék szülni, akkor 130.000-et perkálnom kell, plussz 5000-t a naponta az ellátásért, ami igencsak megterhelő lenne a számunkra....
Elvileg ügye van valami kibúvó, hogy a területileg illetékes kórházamba vihetném az orvosomat, hogy levezesse a szülést, de szerintem ő nem jönne velem. ( 1 hét múlva megyek hozzá CTG-re, akkor tudom megkérdezni).
Úgyhogy most megy a dilemma, hogy a területileg illetékes kórházaimban (ideiglenes szerint: Uzsoki, állandó szerint: Flór Ferenc Kistarcsa) vajon ennyi idő alatt találok-e jó orvost, aki ráadásul el is vállal.... :cry: :cry:
Úgyhogy mondhatom nagyon jó a teljes bizonytalanságban lenni 34 hetesen.... :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz!

Nagyon sajnálom ezt az egész kórház dolgot. Rossz lehet bizonytalanságban lenni. Felháborítónak találom ezt az egész kórházügyet!!!
Miből gondolják azt hogy mindenki ki tud ennyi pénzt fizetni???????? Eleget kell költeni a születendő babára mire mindent megvesz neki az ember. És még csodálkoznak ezek után hogy kevés gyerek születik????? Szemetek!!!!
Bocsi de most nagyon kikeltem magamból.

Én tudok egy Tarcsai kórházba egy dokit én hozzá járok és nagyon megvagyok vele elégedve és bízom is benne. Nagyon alapos és kedves. Surányi Tibornak hívják. Ő ott vezet le a tarcsai kórházba szüléseket vagyis oda tartozik. Vele esetleg annyi lehet a gond hogy csak magánrendel a kórházban nem rendel. A magánrendelése pesten van a mátyásföld sashalom hév megállónál. Ha esetleg érdekel adhatok telefonszámot. Én hozzá járok már régóta. Igaz nem a legolcsóbb de ki az???
De azért remélem zöldágra vergődtök a dokiddal és tudsz nála szülni. Drukkolok.
csipcsab

Sziasztok!
Megvagyok én is, csak az elmúlt két hétben annyi munkám volt, hogy nem volt időm jelentkezni.
Végigolvastam mindent.
Gratula a szépséges babákhoz. Utolsó heteseknek kitartás, a tesz közelében levőknek pedig megy a drukk.
Múlt héten voltam 18 hetes Uh-n. Minden rendben, szépen növöget Manócskám. A gerincoszlop szabályos, gyomor, és hólyag telítődik, így működik. Vgétagok épek. A szívben is látható mind a négy üreg, és a koponya is szimetrikusnak tűnik. Kb 13 cm volt a CRL, a fej átmérője 42,3 mm, combcsont 27 mm. Magzatvíz normális, lepény hátsó falú. 70%-ra mondta a doki, hogy kislány. Szóval lehet, hogy mégis javítom a lányok arányát a táblában.
Sajna 4D-re nem tudtunk elmenni, majd talán a jövő héten. Bébikém még nem mozog, és sajna rókácska is jól érzi magát nálam, nem akar tovább állni.
Ennyit rólam, Bocsi, hogy hosszú lett.
vivi79

Sziasztok!

Kriszti remélem ez a görcsölés legalább annyi jót jelent, hogy szüléskor elkerül az első terhesek fájásgyengesége. Próbálom a jót nézni benne, ha már át kellett essél rajta. Örülök, hogy viszonylag könnyen tudtátok orvosolni a dolgot.

Vicky, Maritta: ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Igéretesk a dolgok.

Hajni gratula a fiúcskához. :D Erre számatottál?

Vivi: kislány! :mrgreen: Ha jól emlékszem azt szerettél volna ugye?

Lányok ti milyen betétet visztek a kórházban. Tudom sokan erre rávágják, hogy Tena betétet, de milyet? :shock: Minap venni akartam, de csak áltam a polc előtt, és gőzöm nem volt melyik milyen, és főleg melyik lenne a jobb gyermekágyra. :?
Ti, hogy áltok ezzel a kérdéssel? Nálunk múltkor még adtak az első napokon betétet, így nem volt gondom rá, de azóta magunknak kell erről is gondoskodni. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

jaj mikozben beirtame gy regenyt bontott akapcsolat... :twisted:
Tok jooo,ig ymileott menthettem volna,elszallt..imadom ezt!

Angyalkrisz!!!
Nagyon aterzem,tudod en is ateltem ezt a bizonytalansagot (es most is ismeretlen szamomra a korhaz,ahol szulni fogok,mert ugye en si csaka dokimat kovetem,de meg soha nem voltam a II.klinikan..de legalabb a doki egy biztos pont..)En a kistarcsairol csak jokat hallottam szuleszetileg!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es Suranyi dokirol is!Mar sok helyen hallottam rola nagyon pozitivakat (akit Marietta ajanlott).Szerintem kezdj el korulnezni,erdeklodni,es utana ha bezsletela sajat dokiddal donts!ha talalsz uj dokit,meg fogsz nyugodni!!!!Egyik ismerosom a 37. heten valtott,es a 39.en meg si szult,es nagyon meg volt elegedve az uj dokival!!nem banta meg!!A dokik most jol tudjak,hoyg mi a helyzet az egeszsegugyben,iyg tuti el fog vallalni!Tudjak,hyg nem azert valtasz,mert ez a hobbid.
Nagyon gondolok rad!!!!!!!!!!

Kivancsi vagyok Ragotaeknal hogy zajlott a szulok talalkozasa :lol:
En izgultam frankon,amikor a mi szuleink anno talalkoztak :lol:
Raadasul ok nelkulunk talalkoztak,mert mi nem eltunk akkor Magyarorszagon,es ok addig itthon osszejartak :lol: :lol: :lol:

Meri,
nagyon jo lehetett kettesben andalogni :lol:
Drukkolok a haz miatt!!!

Porsi,
hihetetlen,hoyg mar a 22.hetben vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pocikepet mikor kapunk???????? :lol:

Vivi,
jaj de reg voltal!!!!!Sajnalom,hoyg ahanyinger meg mindig nem mult el :(
Orulok,hoyg a baba jol van!Kivancsi vagyok fiu lesz vagy lany :lol: :lol: Pocikep???
Irjal minel tobbet!!!!!!!Es gyere gyakrabban,ha tudsz!!!!!!!!!!!!

Bodzi?

Vicky?

Ram ma takaritas var,holnap jon a vedono..
Valahogy nem akarodzik takaritani :? :?

Kép

Kép
arwen07

Fioona,
meg nem vettem ugyan betetet,de nekem azt mondtak Tena Extrat vegyek egy csomaggal,es azon kivul pedig vigyek ejszakai barmiylen mas betetet.
Ha keves lenne a Tena pl,akkor meg tud venni vki es behozni a korhazba.
HOgy vagytok? :lol:

Kép

Kép
arwen07

Béna vagyok, eltüntettem az írásomat.

Igen, FIo, jól emlékszel, én nagyon kislányt szeretnék. Örültem amikor a doki bácsi mondta.

A betéthez nem igazán tudok hozzászolni. A védőnőm azt mondta, a legnagyobb Tena kell, de ennél többet sajna nem tudok. Viszont egy ismerős azt mondta, kell alá egy szárnyas éjszakai, mert amúgy elcsúszik. Ez egyenlőre számomra magas, talán azért mert Tenát még sosem láttam. De betét betét hátán?????? A tena nem ragasztócsíkos? Nincsen belőle szárnyas?

Arwen: a hányingerhez úgy állok, mint eddig. Ha nekem rossz a gyomrom, az Őt védi, tehát Ő jól kell, hogy legyen. Szó nélkül elviselem, szerencsére csak 2-3 naponta ér el, nem minden nap.

Pocim nem sokat nőtt az utóbbi időben, ezért nem is készült új kép.

Ígértem képet a keresztszemeseimről, próbálom felrakni. Az előbb ez nem sikerült.

Az első párna lesz majd, valamikor, a második pedig kép. Azóta már elkészült, de nem fényképeztem le újra.
Kép

Kép
vivi79

Kuuuukkkk....

Most voltam védőnőnél, mennem kell kardiológiára, ingadozik a vérnyomásom. 160/130-ból 10 perc múlva 100/80 lett magas 130-as pulzussal. Apósom ismije holnap fogad 13.00-kor.

Ingadozóval lehet valamit csinálni?

Holnap megyek 15.20-ra dokihoz is. Kisírok egy uh-t, mert ma mondták, h a 4d-s nőci már sokszor benézte a nemét, szval ha nem mondta biztosra akkor ne vegyek rá mérget. :oops: Amugy én sem láttam ott semmit, míg Marcinál 15 hetesen láttuk a kukit. :? :wink:

Most ennyit, de visszaolvasok és jövök.
Vendég

Vivi: nagyszerű, hogy minden rendben.
Mindkét munkád nagyon szép. Nagyon bejönnek az állatos dolgok.

Köszi a drukkokat a ház miatt, rögtön írok ha van fejlemény. Már egy csomó mindent terveztünk, aztán jöttünk rá, hogy nem is vettük még meg. Ebben nagyon látjuk a sajátunkat.

Most jöttem rá, hogy lehet, hogy 1 hónap és vége a pszichológiai kúrának. Gőzöm sincs mi lesz utána. Hiányozni fog. Bár ha babás leszek, megint sokat együtt leszünk a dokinővel.

Arwen: jó takarítást.

Tenáról a www.tena.hu oldalon vannak a termékekről leírások.

Angyalkrisz: nyugodj meg, biztosan kialakul minden időre. A dokiddal szerintem is jó ötlet megbeszélni, remélhetőleg csak többet tudnak.
meriann

Kép
Kép
Kép
meriann

Hajni,
nagyon fiut akartok most? :lol:
Vernyomas:drukkolok a kardiologiahoz!
Nekem a vernyomasom az normal a dokinal 120/80,csak a pulzusom szokott az egben lenni,de az csak orvosnal,vedononel.Nekem is 100 folott van,100-120 kozott.
De itthon merem honapok ota es irom egy fuzetbe,deleott,delutan egy-eg ymeres.Es itthon a pulzusom is okes,nem megy 100 fole,80-98 kozott szokott lenni.A dokim azt mondta kismamiknak a 90 koruli pulzus okes nyugalmi allapotban.Szoval nekem mondjuk van feherkopeny hipertoniam,nem tudom neked lehet e ez,vagy otthon is magasabbat mernel?van vernoymasmerotok?ha igen,merd otthon es ird!!!!Nekem a dokim aztan minidg csekkolja az otthoni ertekeimet is,meg persze o is meri.De otthon nekem minden oke.
Remelem minden oke lesz Nalad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,
nagyon jok a keresztszemesek!!!!!!!Fantazstikusan ugyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!Hu de tetszenek!!!!
Persze a hanyinger jo jel,en is ugy fogtam fel anno,hoyg o jol van,ez azt jelenti!Remeljuk azert hamarosan elmulik.Magzatmozgasok? :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen!
Mozgás van, mert UH-n látszik, de még nem érzem. Talán a halovány "lepkeszárnyakat" néha, de ebben sem vagyok teljesen biztos.
A keresztszemes dícséretet köszi. Lelkesen hímezgetek, várom a Manócskát. Vásárolni még nem akarok, ebben élem ki magam.

Meri!
Ha legközelebb javítasz valamit a táblán, beírnád, hogy Uh szerint kislány, és Enikő a név? Köszike.
vivi79

Vivi: javítottam. Kórházhoz mit írhatok?

Hajni:

Kalcium igény a terhesség alatt
....egy friss kutatási adat.

Szokatlanul nagy létszámú csoporton végeztek kísérletet azzal kapcsolatban, hogyan befolyásolja a terhesség alatti megnövelt kalcium bevitel a terhességi magas vérnyomást.

Mindig gondot okoz a kismamák javasolt adagjainak felbecslése. Ez a cikk jó segítség lehet ebben:
http://www.vitaminkiraly.hu/shop/custom.asp?recid=42
meriann

Hajni: tudom, hogy ingadozást írtál, de hátha találsz valami hasznos infót ebben a cikkben.
meriann

Hajni melyik dokinő nézi el a nemeket? Az amelyiknél mi is voltunk?

Meri néztem azt az oldalt, de ott nem írnak róla gyermekággyal kapcsolatban. És hát soha életemben nem láttam Tena betétet, így nem is tudom elképzelni, milyen az, amit leírnak. :shock: :?
Pl. amit Vivi is írt? Nem ragasztós? Illetve egynél olvastam, hogy tépőzáras. :shock: Aztán másiknál, hogy külön bugyi kell hozzá! :shock: :roll: Érdekes. Későbbi napokra én Always Sensityvet használtam, az akkor jó, mert nem olyan "műanyagos" a felszíne. Kényelmesebb, nem bántja annyira a sebet, és nem is fülled be úgy. :roll:

Meri tényleg jó lehetet császkálni. Párom péntek-szomban-vasárnap éjszakás volt, és fizikailag fájt, hogy ilyen gyönyörű időben, miért a buszhoz kell kisérnünk, mért nem mehetünk inkább sétálni. :cry: Nagyon rossz volt. Aztán persze tegnap du. bepótoltuk. De sajnos nem olyan szép helyen, mint ahol ti jártatok.
Tényleg, te biztos képben vagy. Tényleg olyan sok a kulancs? Jó lenne lemenni a Duna partra, de ez kissé visszatart most.

Vivi ügyi vagy! :wink: Jó így varrogatni nekik nem? Meg később mesélni, hogy "ezt még akkor készítettem, mikor téged vártunk"! :D

Hajni, vérnyomásra nekem is az jutott eszembe, hogy nem a körülmények miatt ugrik e fel? Meg később talán megnyugszol, és akkor normalizálódik.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Már az ünnepek előtt akartam jelentkezni, mikor valamelyikőtök felvetette, hogy a régieket törölni kéne a táblából. Bár Merike nagyon aranyosan írta, hogy én is igazoltan hiányzom, de most változott a helyzet.
Szóval: nem kismama leszek, hanem nagymama!!! 8 hetes terhes a fiam barátnője, úgyhogy karácsonykor már babázni fogok, csak nem úgy ahogy én gondoltam, de ha így alakult, akkor ennek kell örülni.
Arra gondoltam, hogy - természetesen feltüntetve, hogy unoka - bennt hagyhatjátok a nevem, márcsak a statisztika miatt is, mert természetesen ingáztunk. Kislány! Néztem a találati arányokat, ha biztosra vesszük Vivi kislányát, akkor javult az arány, kilencből hat. Ez nem is olyan rossz! ( Viszont, ha Hajni babája tényleg kisfiú akkor, nem változik az arány)
Na, minegy is, lényeg, hogy egészségesek legyenek.
Ezt a jó hírt akartam veletek tudatni, kívánok mindenkinek boldog babavárást!

Üdvözlök Mindenkit Fanny!

( Merike! Gyönyörűek a tábláid!)
fanny01

Fioona: a családban nálunk használnak tenát. Igaz azt a fajtát, ami olyan, mint egy tisztasági betét és pl. dm-ben, tescoban lehet kapni. Azoknak nincs szárnyuk, egy normál tisztasági betét. De nem hinném, hogy ez alkalmas gyermekágyra.
Aztán amelyikhez naci kell az pelenka. Beteg felnőtteknek, akik nem szobatiszták.
Még egy fajtáját ismerem. Ezt mint termékmintát kaptuk.
Lefotóztam. Ahogy lemértem szerintem ez a Lady Super. Így néz ki. Oldalán gumírozott és elől, hátul jól felér, kb. 40 cm kihúzva. A hátoldalán ragasztócsíkja van, de szárnya nincs. Ahogy nézem mini pelenka jut az eszembe róla. Ja és olyasmi csak nagyobb, és vastagabb, mint az éjszakai betétek. Elég finomnak tűnik a teteje.
Kép
Kép
Ezeket árulják gyógysegédeszközös boltokban és gyógyszertárakban is. Ott lehet jobban tudnának segíteni.

Kullanccsal nem találkoztunk szerencsére, de erre nem is túl gyakoriak, meg ami van, az sem a legdurvább fajta. Viszont létezik egy ultrahangos kullancsriasztó, igaz kutyáknak, de a boltban mondták, hogy emberek maguknak is viszik.
"Skudo ultrahangos kullancsriasztó és bolhatávoltartó készülék kisemlősőknek (kutyák, macskák, vadászgörények, stb) részére. A 40 kHz-es ultrahangos távoltartó 3 méteres körzetben fejti ki hatását. Használata emberre, állatra egyaránt veszélytelen. "
Nekünk volt ilyen, csak egy évet bír, aztán eldobandó. Akkor tényleg nem volt kutyikban sem, és bennünk sem kullancs. Annyi, hogy nagyon finom ciripelő hangot hallat. A Fressnapfban vettem én és kb. 3 vagy 4 eFt volt tavaly.

Fanny: gratulálok a nagyisághoz. Rendben, akkor javítom úgy.
Boldog babavárást kívánok!
Köszönöm a dícsérő szavakat. :oops:
meriann

Sziasztok!

Bocsi, de nincs időm most mindenre reagálni, csak egy gyors bekukk volt és látom, hogy a Tena betétről volt szó.
Tena Lady extrát vegyél Fioona. És vegyél tena bugyit is. Gyógyszertárban lehet kapni. A bugyi az nagyon szexi :) azt mondják, hogy eldobhatós, de igazából lehet mosni, szóval bőven elég belőle két darab.

Én szerencsére kaptam Tena kórházi csomagot, mert a sógorom ennél a cégnél dolgozik... :D

Majd jövök még, nem tudom mikor, lehet, hogy csak holnap.
szerika

Sziasztok!

ügyintézés volt ma délelőtt ezért csak most értem ide.
vettem homeos golyót mert minden éjjel begörcsöl a lábam és olvastam hogy ez ilyenkor gyakran előfordul.

Meri nincs gond a vérképemmel leszámítva a hemoglobint de védőnő szerint azért van mert nem jól hasznosítja a szervezetem a vasat.
jól is érzem magam de azt hiszem jön a kellemetlenebb időszak ami a belsőszerveimet illeti.tegnap alig kaptam levegőt meg ugy nyomott a gyomrom.

néztünk ma matracot Lurkónak novotex bio kókusz matrac azt hiszem 17 eFt körül van.

Bridzsi

Kép
esztora

nyuszi hozott nekem 2 könyvet A suttogó titkai I-II-t.olvasta már valaki ?mi a vélemény?

Bridzsi

Kép
esztora

3 hete kell mérnem itthon is a vérnyomásom, szval nem csak a védőnő láttam magas és ingadozik sajna. :?
csak eddig annyira durva eltérés mint most nem volt.
De holnap talán okosabb leszek és kaook valami gyógyit rá, mert a fejem hetek óta iszonyat fáj és szédülök, meg elvagyok varázsolva... :roll:

Fioona:
igen, arra mondták aki a 4D-n van, aki asszem nem is doki, csak szonográfus. Egy vöröses szőke hajú nő.

Fanny:
gratulálok az unokához. :wink:

Krisz:
örülök, h Csengével minden ok. a kórházat pedig sajnálom. :cry:

Vicky, Marietta:
drukkkkkkkk ++++++++++++++++++++++
Vendég

Fanny,
gartulalok a Nagymamasaghoz!!!!!!!!!!Hat akkor tenyleg babazni fogtok nemsokara!Ha tudsz neha nezz be azert!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Esztora,
a Suttogorol en jokat hallottam,egyik baratunk alkalmazta a gyerkocnel,mert "meg kellett tanitani" aludni.Es naluk bevalt.
Engem is erdekel a modszer,lehet majd megveszem.De sok mas nevelesi dolgo is van benne,ugy tudom. :wink:

Vivi,
majd beerosodik a mozgas par het alatt :wink:
Neha nekem is olyanokat rug,hoyg ihaj :wink:

Hajni,
sajnalom a vernyomas dolgot,ha otthon is ingadozik az nem jo..... :(
A szonografus is doki :wink: Csak ultrahang szakorvos :wink: A sima nodoki nem ert az Uhhoz,ahhoz kulon szakvizsga (A,B es C tipusu van,ha jol tudom,es a C a legkomolyabb) kell.Amelyik nodokinak van Uhja a rendeloben,annak biztos van vmilyen vizsgaja,de o azert megsem UH szakorvos.Szokott lenni a ketto kombinacioja is,de altalaban a nodokik azok,akik kevesbe kompetensek,de a szonografus ritkabban teved :wink:

Voltam ciponezoben,de nem talatam semmi normalisat,kesz vagyok :shock: Es meg most kell porszivoznom....
hat marhara van kedvem.....
Nem is csinalnam,ha holnap nem jonne a vedoneni...
:?

Kép

Kép
arwen07

gyors bekukk - köszi mindenkinek a drukkokat, arik vagytok! Fejlemény nincs egyelőre nálam.
Arwen, jól emlékszel :wink:

Marietta, ne gondolj arra, hogy nem fog sikerülni!!!!!!! HIdd el, egyszer sikerülni fog, egy "átlagosnak látszó" hónapban.

Vivi, szépek a munkáid! És gratula a kiscsajhoz :lol:

Hajni, drukk a dokihoz!

Meri, nektek meg nagyon drukkolok ám a házhoz_!

Porsi, igen-igen, tessék gyakran jönni mostmár!!!!!! Államvizsga????

Fanny, gratula az unokához :lol: :lol:

Pusz mindenkinek!
vickybabe

Arwen:
a szonográfus sztem nem doki, azt tudom, h végülis ő az uh-s , de én úgy tudtam, h az is orvosi egyetem, de nem dr. :oops:
Nálunk a 12, 18. heti genetikai uh-t pl. nem is csinálhatja meg a szonografus ahhoz uh-s doki kell. Enyém az szerencsére és mint kiderült uh-s genetikus, szval én az ő véleményére jobban adok. :wink: Meg nekem Marciban sem volt biztos a 4d-s nő. Szval először talán fiú, aztán inkább lány és a végén talán fiúban maradtunk. Bár igaza lett. :lol: :lol:

vicky:
mikor tesztelsz? Csütörtök?

Vivi:
gratulálok a kiscsajszihoz. :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?