Sziasztok!
Nalunk is szuperul telt a hetvege
Marietta,
hat ebbol meg akarmi is lehet!!!!!!!!!!!!En nagyon drukkolok!Nem merek semmit sem mondani,korai lenne,de nalam a cicifajdalom az menzis tunet is volt,viszont a bimbom csak akkor fajt,amikor babas lettem,elotte soha!
Ugyhogy en nagyon drukkolok,hatha baba van a dolgoban!!!En nagyon-nagyon-nagyon....juuuuuuuuuuuuuj de drukkolok!!!!!!!
A teszttel mindenkepp varj meg!!!!!!!!
Vicky,
neked is nagyon drukkolok,ha jol emlkeszem holnap kellene nem megjonnie....
De jo lenne par ujabb kismami
Angyalkrisz,
jaj nagyon sajnalom,hoyg megjartatoka korhazat
Gondolom megijedtel nagyon!kepzelem!!!En minden ismertelen eredetu fajdalomtol teljesen bepanikolok.....
Korhaz:sejtem,hoyg mi fogadott....akartam is kerdezni,mert azt hallottam,mar ott sem engedik szulni a kismamikat.....
De remelem megsem ilyen rossz hirt kaptal,csak vmi kevesbe rosszat..majd gyere es meselj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adri,
annyira izgi,hoyg mar barmikor szulhetsz
Nekunk ugyanolyan a babakocsink es az Earth mother szinben
nektek?
Csak mi kapjuk Sogornoektol, a legkisebb gyerkocot kiszolgalta
Nagyoooon jo kis kocsi.
Mi meg nem lattuk a gyerekulest,mert az meg el van csomagolva,de majd rakerdezek naluk,hoyg ok hogy tettek be a kocsiba anno,aztan majdcsak kiokoskodunk vhogy.En sem orulnek annak ha hatul kellene hattal berakni..eleg fura lenne
Orsi,
dehogy haragszunk a nevet illetoen
Sok, es egyre tobb nev kerul be a tudatunkba ahoyg no a kismamik szama es ez csak joooooooooooooooooooooo
Na megyek pihizni,sztem hiztam a husvet alatt,szoval vissza kell most fognom magam...mindenhol ez a rengeteg kaja
Remelem a tobbiek is hamarosan jelentkeznek,sokan eltuntek