kriszti,
a progi nem letöltős, hanem a gépen volt. a windows xp-hez tartozik vagy vmi ilyesmi. lehet, hogy nektek is van. én sem tudtam róla, hogy van, gábor említette egyszer.
kár, hogy nem lettek képek míráról...
én is megnéztem volna!
gabó,
a 2-3 nap nem sok.
gondolom én... és most hogy van?
nagyon jók a képek!!!
eszem azt a sárga gumicsimmás kisfiadat!
nálunk még nem volt keresgélés, majd jövőre!
[quote]N írta:itta amit felrakott az unokatesokrol,azt hittem egy pillanatra hogy a Dorka van hátulrol rajt!!
nem, nem ő az.
csini légy!
anikó,
hhű, nem semmi!!
én is befostam volna... dorka nem hányt sosem, csak a bukások, de az meg nem az.
tejpépeket szerette, én is megkóstoltam mindegyiket, tényleg finomak. csak egyik napról a másikra megunta őket - pedig többfajtát kapott - és a mai napig nem kell neki. ha gondolod, próbáljátok ki, sztem.
én milupát szoktam venni, de van hipp is. abból volt, amelyik nekem spec nem ízlett. de tényleg, ahogy gabó is írta, van sokféle. vanília, gyümi, csoki, stracciatella, stb.
zília,
hűű, és akkor ezek már csak gyökerek, ami megmaradt az is? és meg is hagyjátok őket?
cajok,
én ma voltam dokinál, ugyebár berkeshez jelentkeztem be, erre nem volt...
nagy bálint helyettesítette...
de mindegy, ha már ott voltam, maradtam. franc se megy be még egyszer azért. kaptam bogyót, ami majd elvileg mensit "csinál", meg felírt fogibogyót is, lindynette-t. szedett már vki ilyet?
meg elküldött vérvételre is, mondván, hogy kell a fog.gátló szedéséhez. így kezemben a már megírt recepttel - no comment - mentem sorban állni... annyian voltak!!!