Új privát üzeneted érkezett!

nitta, gabó, anikó (te az iwiw-en írtál)
köszi :) nekem is tetszik, szeretem meglepni gábort dorkás dolgokkal! :wink:

gabó,
nem bonyolult a dolog, csak képek kellenek hozzá, meg egy program. mi a windows movie maker-t használjuk. csak egymás után teszem a képeket, kiválasztom az áttűnéseket, a cím és a "szereplők" szerkesztését olyanra, amilyenre akarom, zene alá és kész. bitos nektek is van. nézd majd meg.

(most válogatom a képeket az enyémhez... :wink: )

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! Nagyon jó a kisvideó! Most én is gondolkozom ilyesmin, Roland biztos örülni. De az összes képünket végignézni, válogatni, jó sok idő. Majd meglátom. Ügyes vagy nagyon! Gondolom, hogy nem túl nehéz de biztos bénázok majd először. Ezt a programot le kell tölteni?

Ma délelött a Vadonnál voltunk, Mira pónin ült, ringisezett, kifestették az arcát, készített só-liszt-gyurmából képet. Jó volt, persze a gépünket elvittük de az aku lemerült. :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Viol!Na majd akkor szóloka pának,hogy muti meg azt én is csinálok majd ilyen meglepit!
Azt mondták az ismerősök akinek maszek doki csinálta,hogy 2-3 napig csípni fog pisi közben és után.De ha nem figyel oda észre sem veszi!!Remélem holnapra elmúlik neki!

Mirama!És akkor egyetlen képet sem tudtatok csinálni?
Vendég

Nem sajna, már a legelején kiderült, hogy be sem lehet kapcsolni. Mindegy, annyira nem volt lényeges de Mira olyan aranyosan ki lett festve. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Jó reggelt!!

Remélem mindenkinek nagyon jól telt az ünnep és várom a képeket ha vannak!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép Anyu és Husika
Kép Levike keresi ajikat
Kép
Kép
Kép És a moci
Vendég

Sziasztok!!!
mi is megjöttünk Tegnap!!!
Mi is voltunk Kriszti a lovasparkba,de mi d.u.!!Nagyon jol érezték magukat a cajok!!Rékát már csak a lovak érdekelték,de Petra kiprobált sokmindent!!!
Anyonál is jol éreztük magunkat!
Locsolás is megvolt!!!!!Petrát kis barátja is meglocsolta,egy kis 3 éves.OLyan édesek voltak,mindketten pironkodtak :oops:

Mindenki képén édesek a Gyerekek.Nitta amit felrakott az unokatesokrol,azt hittem egy pillanatra hogy a Dorka van hátulrol rajt!! :lol:

Viol
ez az iwiwi-en!!!!Nagyon szuper!!Gyula is nézte,csak ennyit mondott:Ő is imádja a lányát!!!! :wink: :roll:

Most futok fodrászhoz,enyém a d.e.!! :D
Vendég

rik!Üdv itthon csinos legyél ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Gabó, édesek a húsvéti keresős képek!

Rik, fokozták szépségedet? :lol: :lol:

Kriszti, általában mi is így járunk a gépekkel, mikor valahova megyünk... :( Olyan bosszantó, pedig ha eszünkbe jut, ellenőrizzük az elemeket, de még így is jártunk már pórul..

Nekünk emlékeztes húsvétunk volt: rohantunk az ügyeletre vasárnap :cry: . De valószínűleg az ijedtségunk volt nagyobb, mint a baj, bár Kincsőt azóta nagyon. figyelem. Nagyon jókedvű volt egész vasárnap, készültünk ki mi is Ágfalvára, már csak a szopiidőt vártuk, mikor Nyusz egyszer csak hanyatt fekve a játszóján hányni kezdett. Iszonyúan megijedtünk, gyorsan felkaptam Kincsőt, már tartottam a játszója fölé, úgyis mindegy. Félelmetes volt, de aztán mosolygott, gyorsan letusoltuk a kisasszonyt, átöltöztettem, megnyugodtunk...és újra....még 3x hányt, már nem volt jókedvű utána, úgyhogy bementünk. A dokinéni kedves volt, Kincső ott már újra mosolygott, láz nincs, valószínűleg túlette magát az én kis haspókom.Vasárnap kezdtem el úgy etetni, hogy kaja és utána szopi (eddig 2 szopi között kapott), és ez még sok lehetett... Vagy ki tudja? Tegnap csak szopizott, erre 3x kelt éjjel enni :shock: :shock: , tiszta zombi vagyok.
Ti mit tudok ezekről a tejpépekről? Jó ez a babáknak? Kaptam mintacsomagot (Milupa), szép színes. :wink: Ti adtatok ilyet a gyerekeknek?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Ez akkor "szupi"ünnep volt nektek!Ha a dokinéni azt mondta,hogy túl ette megát biztos nincs más baj kicsit mohó!Talán az a baj,hogy gyorsan eszik és nem tud emészteni.De örüljünk,hogy csak ennyi volt és nem más!
Én adtam tejpépet Levinek,de nem sokáig!Hát,hogy milyet arra már nem emlékszem :? :? :? ,de evett vaníliásat,csokisat,banánosat és marhán ízlett neki.
Atöbbiek talán okosabbak és nem ennyire feledékenyek mint én!!
Otthon nem is voltatok?Mikor mentek?Vagy anyud volt itt?
Vendég

Sziasztok!

Nálunk jól telt a húsvét ,az volt a jó,hogy Ákosnak sem kellett vasárnap mennie dolgozni ( mert fordája szerint kellett volna)csak tegnap este és így vasárnap együtt kereshettük az nyuszi ajándékokat amit Alexandra nagyon élvezett.Majd teszek fel képeket én is.

Viol,asszem te kérdezted, hogy az udvatunkba vannak-e ilyen gyökerek igen számszerint 7 db amiből már 4 kint van. Úgyhogy az udvarunk jelen pillanatban tele van lyukakkal mintha bombákat dobáltunk volna le.

Anikó,Alexandrának 6 hónapos kora óta adtam a tejpépeket vacsira nagyon szerette és utánna még szopizott is és így nem ébredt fel éjjel mert tele volt a pocija.Mindig 3-4 féle ízű volt itthon és minden nap mást kapott, hogy ne unja meg.Nyugottan adhatod neki.

Gabó,aranyos Levi ahony keresi az ajikat és jó a járgánya is.Remélem mára már nem érzékeny a kukija.

Rik, milyenre csináltatod a hajad? Megkaptam ám a privit.

Kicsinyítek le pár képet aztán felteszem .

Szép napot mindenkinek.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!
Őszi lomb színű lett a hajam.Most egyszinű,de mivel csikos volt,igy többszöri mosásra méga csikok elő fognak jönni.Tépett válligérőr vágattam,és otthagytam pár ezrest. :cry: Panaszkodik is a fodrász,hogy kevesen mennek.Nem csodálom :roll: :shock:
Anikó---szépségem egyre szembetűnőbb!! :lol: :lol: :lol:
Kincső bizti a tuletetéstől lett "rosszul".HA láz nincs akkor sima "gyomorrontás" !
Én is adtam 6 hos koruktol vacsorára Milupa tejpépet,nagyon imádták(csak én ükülődtem tőle),de én nem szopiztattam utána,hanem ha felébredt, kapott cicit.(aztán el is mult a tejcim,igy már többször kapott mindkettő efféle nyalánkságokat!)

Gabó
mi van mosta házzal??Megnéztétek már?
Édes Levi ahogy keresgél!!!Anyud meddig maradt?
Vendég

Zília,Viol
milyen gyökerek? :shock:
Vendég

kriszti,
a progi nem letöltős, hanem a gépen volt. a windows xp-hez tartozik vagy vmi ilyesmi. lehet, hogy nektek is van. én sem tudtam róla, hogy van, gábor említette egyszer.
kár, hogy nem lettek képek míráról... :cry: én is megnéztem volna!

gabó,
a 2-3 nap nem sok. :roll: gondolom én... és most hogy van?
nagyon jók a képek!!! :) eszem azt a sárga gumicsimmás kisfiadat! :)
nálunk még nem volt keresgélés, majd jövőre! :wink:

[quote]N írta:itta amit felrakott az unokatesokrol,azt hittem egy pillanatra hogy a Dorka van hátulrol rajt!!

:lol: :lol: :lol:
nem, nem ő az. :lol:
csini légy! :wink:

anikó,
hhű, nem semmi!! :shock: :( én is befostam volna... dorka nem hányt sosem, csak a bukások, de az meg nem az.
tejpépeket szerette, én is megkóstoltam mindegyiket, tényleg finomak. csak egyik napról a másikra megunta őket - pedig többfajtát kapott - és a mai napig nem kell neki. ha gondolod, próbáljátok ki, sztem. :P én milupát szoktam venni, de van hipp is. abból volt, amelyik nekem spec nem ízlett. de tényleg, ahogy gabó is írta, van sokféle. vanília, gyümi, csoki, stracciatella, stb.

zília,
hűű, és akkor ezek már csak gyökerek, ami megmaradt az is? és meg is hagyjátok őket?

cajok,
én ma voltam dokinál, ugyebár berkeshez jelentkeztem be, erre nem volt... :evil: nagy bálint helyettesítette... :? de mindegy, ha már ott voltam, maradtam. franc se megy be még egyszer azért. kaptam bogyót, ami majd elvileg mensit "csinál", meg felírt fogibogyót is, lindynette-t. szedett már vki ilyet?
meg elküldött vérvételre is, mondván, hogy kell a fog.gátló szedéséhez. így kezemben a már megírt recepttel - no comment - mentem sorban állni... annyian voltak!!! :evil:

KépKép
viol81

erika,
zília tett fel egy képet vmelyik nap alexandráról és apukájáról, amint egy hatalmas fagyökér mellett térdelnek/üldögélnek és kérdeztem, hogy náluk vannak-e ezek.

őszi lomb?? :shock: :wink: az barna?

KépKép
viol81

nekünk is vannak képek, de nem annyira húsvéti. most teszem fel őket a gépre.

KépKép
viol81

útra készen
Kép

aluka
Kép

pancsika
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ági,
ti hogy vagytok??

KépKép
viol81

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1176206208.46.jp
g[/img]

Bocsi nagyon sok kép sikeredett,de nem tudtam ellenállni a kisértésnek :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nitta, a te kérésedre két kép van rólam is .

Szép délutánt !

Zília

Kép
kertész ákosné

ja, ez meg egy ébredés utáni, gyógyulófélben lévő sebes homlokú... :D
Kép

zília,
legközelebb se állj ellen! :wink:
nagyon jól sikerültek!! :P milyen helyes kis fészkek is vannak! alexandra meg nagyon aranyos, kisvagány, kalapos, gyűjtögetős! :P

KépKép
viol81

Zília
de édes ez a csaj,ahogy keresgél,gyűjtöget!!A nagy homokozóban az az Kinder tojci! :lol:

Viol
ezek a pancsis képek!!Meg kell enni,édes nagyon!!Olyan szép haja van!Növesztitek,ugye??
az őszi lomb ,sötétvörösesbarna.Nekem nagyon tetszik!És apának is :oops:

Petra alszik.felébredt az előbb szolt pisi lesz.Pisiltünk,visszafutott az ágyba és bealudt ismét! :D

Többiek??Hogy telltek az ünnepek???
Vendég

Zsani
hivtama Trefort téri ovit,hogy vihetem-e oda januári kezdéssela Petrust.Azt mondták,jövő kedden-szerdán van beiratás.Fel szokták venni a gyerkőcöket ugy is,de elő kell iratni.Szal ovis lehet! :shock:
Nálatok van változás az ovi terén? :?:
Vendég

Sziasztok!

Micsoda csend volt délután... :shock:
Köszönöm a tejpépes tapasztalatokat, 6 körül Nyuszi megkapta tejpépjét, amelyet a szigorú szülői megítélés iszonyatosan édesnek talált (pedig az összetevők között nem volt cukor felirat), így picit felhígítottuk reszelt almával és egy kicsi citromlével :oops: :oops:. De Kincső így is behabzsolta az egészet :D :D .

Zília, Viol-nagyon helyesek a csajok! A vödrös fürdés :lol: :lol: :lol: . És a tojáskereső kisasszony :P :P . Jővőre Kincső is biztos élvezni fogja a húsvétot, remélem, nem másról lesz nevezetes 8) 8) . (Egyébként csajok, Zília sokkal-sokkal fiatalabb ám, mint a képeken!!!)

Én is csatlakozom a képfeltételekhez, bár ezek sem húsvétosak...
Kép
Általában ezt csinálja, mikor azt hiszem, hogy alszik....

Kép
És még mindig apa az igazi :lol: :lol: !

Kép
Azért én is kapok mosolyt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó-mit jelent az, hogy felszakadt a kukaca Levinek? Én mindig azt hittem, hogy azt az orvos "tépi fel" minden esetben, azért fáj. Akkor ez magától is fáj? Szegény Levi, most már azért jobb neki?

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó, anya jön majd és az öcsém a hónapban. Május első hetében lesz a keresztelő, remélem, már az új lakásban ünnepelünk!!

Anikó

Kép[/url]
quito

erika,
tetszett párodnak a hajad, azt értem. de miért van mögötte pironkodó jel? :shock: amúgy jól hangzik a sötétvörösesbarna! :wink:
és ilyenkor petrus mennyit alszik du-onként?
ja, amúgy igen, növesztjük dorka haját. szeretném, ha kis loknis, hullámos lenne! :P

[quote]E írta:gyébként csajok, Zília sokkal-sokkal fiatalabb ám, mint a képeken!!!

tudjuk, láttuk! :wink:
anikó,
tényleg anyira édesnek találtad? melyiket kóstoltátok?
nagyon-nagyon jók a képek!! látom a fejvédő a kiságyban nálatok is folyamatos terror alatt van... :lol:
az apa-lány szeretetet én is úúgy imádom nézni, olyan jó! :P nálunk pl tök sok mindent gábor tanított neki. tegnap óta pl süt a serpenyőjében. :D benne vannak a műanyag kaják, ha kérjük, hogy keverje meg őket megkeveri, ha kérjük, hogy most süsse is kicsit, elkezdi húzogatni az asztalon... :D (a nappaliban lévő kis asztal pont addig ér neki, mint általában a felnőttnek egy gáztűzhely és oda kivisszük neki, ott tud "sütni")
hűű, akkor már ilyen gyorsan halad a lakás-dolog? egy hónap és május első heteit tapossuk! :shock:

csilla,
és nektek hogy áll a lakásos-dolog?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Jaj, Kincső nagyon édes! Tök jó a kép Apucival. :-)

Zília! Jók ezek a tojáskeresgélős képek. Ezt a homokozót most kapta? Jó, hogy van teteje. Mi egy ilyen fa homokozót már "elfogyasztottunk", nem vmi erős volt, szétjött meg a teteje is ilyen felhúzós volt, az is bekrepált. Most tavaly óta egy másik van, két ülőke is van hozzá.

Viol! Nagggyon jók ezek a pancsis képek! Zabálnivaló Dorka!
Megnézem ezt a programot, nekünk is xp-nk van.

Gabó! Anyukád olyan fiatalos! Jó a moci. Nem nagy még Levinek, leér a lába?

Mindjárt feltöltöm a képeket amit a telefonnal fényképeztünk. Nem is lett annyira rossz minőségű.

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Húsvéti képek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

jó reggelt!

kriszti,
naaa, nagyon jók lettek a telefonos képek is! :) szép volt mira! :) nagyon helyes a lovacskán! :)
és a húsvéti képek is! látom volt nyuszika is. meddig marad nálatok? direkt nagyot akartatok? tetszett nekik, igaz? :)

KépKép
viol81

Jó reggelt! :P

Viol-tényleg találkoztatok ti is Zíliával, elfelejtettem :oops: :oops: :oops: , csak engem az uszi megzavart...

Kriszti-szuperek lettek a képek!

Tejpép: vaníliás-fahéjas volt, és nekem konkrétan összeragadt tőle a szám... Hát Nyuszika éjjel 3x :? :? :? kelt... Ilyet még pár napos, hetes korában se csinált. Mit csinálok rosszul? Már kislámpát se gyújtok 2 hete, eszik is Kincső, most a tejpépet is bevetettem...Éhes, magányos, szomjas??? 6x szopizik egy nap+ hozzátápi, nappal szinte semmit sem alszik, csak séta közben.

Megyek, apa távozóban a munkahely felé :( .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok !

Csajok hol vagytok ?

A fényképemhez csak annyit nekem egyébként nincs jó fényképarcom nem is szeretem nagyon ha fényképeznek.Amiket feltettem kivételesen szerintem jól sikerültek :oops: annak nagyon örülök, hogy azt mondjátok, hogy életben fiatalabbnak látszom :lol: .Amúgy meg kiváncsivá tettetek,mennyinek nézek ki a fényképeken? Írjátok meg.

Mirama, igen most kapta hát ez sem valami erős pedig 50 euró volt.Mindenképpen olyant szerettünk volna mainek van teteje, mert vannak macskáink és nem szerettem volna, Alexandra homokozóját használják wc-nek.Most olyen nem volt mintamilyen nektek tönkrement pedig azt a fajtát is nézegettük.A tietek olyan ha a tetejét kinyítjátok akkor pad lesz a két oldalán?

Anikó,nem lehetséges, hogy azért ébred fel Kincső éjszaka mert bújnak a fogicái?Egyébként mikor megy aludni?Én annó idején Alexandrának közvetlen lefekvés elött adtam a tejpépet ez kb. 20.00 óra körül volt és akkor kibírta az éjszakát cicizés nélkül.

Gabó, ház ügyileg hogy álltok? Levi hogy van ?

Na most ,egyek én is ki egy kicsit amíg a lányzó alszik aztán délután meg megyünk az usziba.Anikó jöttök?

Mindenkinek szép délutánt aztán írjatok?

Zília

Kép
kertész ákosné

sziasztok cajok!

nagyon helyesek a gyerkőcök,irigykedem is kicsit a kertes-keresős képek miatt(nálunk csak itthon a lakásban volt némi csokizás,de semmi komoly,apa dolgozott mindkét nap).de tegnap szabadnapos volt,du elmentünk bicajozni(két bicikli,egy motor),nagyon jól érezték magukat(bár zóra kicsit hisztiskedett,mikor nem volt kedve már sétálni sem)

gabó
köszi a köszöntést,de ilyen öregen már nem is igazán ünneplek... :wink:
kriszti
nagyon szépek a gyerekek,míra haja meg...!!!!nagyon szép,dús haja van.néha vágjátok is?vagy csak nő mióta megszületett?
anikó
talán a foga zavarja már kincsőt.én még most sem tudok rendesen aludni(volt kb 2-3-4 hét,amikor zóra kegyes volt hozzám és nem ébredt fel éjjel csak esetleg egyszer,de mostanában visszatért régi szokásához,egy éjjel 3-4-5 alkalommal is felébred),neked legalább eddig sikerült :wink: :roll: .na jó,nem vagyok kárörvendő... :lol: :lol: :lol: :lol:
viol
nekem is dorkának a nagy,szép szemei tűntek fel a képeken.gyönyörű pillái vannak,így a nézése is bódító

szép napot mindenkinek,ma már ovi,iskola,délután meg picit sétálunk hazafelé.(sajna nem andiékkal :cry: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Viol! Megvan a program, jó lenne Rolandot meglepni, most lesz szülinapja. Mivel kell kezdeni, a képek importálásával? Zenét honnan szereztél? Végén Te írtad cd-re? Hű, nem lesz könnyű. :shock:

Csilla! Mindig szavazok ám Zórára, kiraktam a kedvencekhez a linket. :-)
Nem nagyon vágjuk Mira haját, néha a végéből. Elég jó haja van, dús, nem kényes, csak kéthetente mossuk, valamikor mégtöbb.

Anikó! Én is adtam Noelnek tejpépet, két okból, mert nem hízott meg többször is ébredt. De a tejpép sem segített, úgyhogy én már régóta nem adok. De ha adsz, akkor szerintem vegyél gyógyszertárban Milupa Ha tejpépet, van vanilíás meg sima. Irasd fel receptre, úgy 600 ft körül van. Szerintem ennek összetevői kicsit jobbak mint a bolti ízesítetté.
Noelnek is volt ébredős korszaka, ki tudja mitől. Olyan 11 hónapos koráig ébredezett.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Annyira helyesek a gyerekek!
Tök jó gyerekes képeket nézegetni :lol:

Kép

Kép
ábibaba

A nyuszi anyukáméknál volt, már vissza is adták, kölcsönnyúl. :-)
Minden évben kapnak így 1-2 napra, idén Noelnek is nagyon tetszett, mindig ráakart ülni. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Szia Kismami! :)

KépKép
KépKép
mirama

Szia Kriszti :lol:

Mi is voltunk Ágfalván, csak vasárnap. Ábi meg Nono leopárd lett.

Szombaton meg vasárnap szülinapi bulik lesznek nálunk, remélem jó idő lesz, mert jó sokan leszünk, jó lenne a kertben lenni.

Nemsokára neked is szülinapod lesz :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Hú, nekem már csak 104 nap :shock:

Kép

Kép
ábibaba

Mármint a terhességből :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!!

Nagyon jók a képek!!!

Zília,
én nem tudom miért de idősebbnek hittelek, most, hogy látom a képeket meglepődtem rendesen, hogy fiatalka vagy!! És én még nem is láttalak élőben, ha igaz amit a csajok írnak akkor már csak tiniforma lehetsz! :wink: :lol: :lol: Édes Alexandra ahogy "felfedezőúton" van!! Ja és baromira hasonlít rád!!

Anikó,
remélem most már jóbban van a Kicsilány!! Zoé is hányt párszor decemberben, szintén túletetés volt! :oops: :oops: De hát evett meg evett és nem állt meg mint most, amikor jóllakik. Szerencsére azóta nem volt ilyesmi.
Hétfőn elkezdtem én is adni gyümölcsöt, almabanánt kapott, de én ebédidőben adom szopi előtt pár kanállal. Úgy kellett volna, hogy két étkezés között??? :oops: :oops: :roll:
Az első falatok mindig nagy fintorgással telnek, de aztán reklamál, hogy az anyja lassan kanalazik!
:shock: :shock: :D

Gabó,
anyudra azt hittem mikor megláttam a képet, hogy barátnőd!! Csak utána olvastam! :shock: :shock: Olyan fiatal! Levi meg jópofa a képeken, a moci meg vagány!!

Kriszta,
nekem is Mira haján akadt meg a szemem! :lol: :lol: :lol: a talicskás kép tuti!! :wink: :wink: A telefon meg marha jó képeket csinál!!

Viol,
érdekes, mert engem Dorka mindig a nővérem kislányára, Dórira emlékeztet a képeiden!!! És ő is ugyan így sütöget...meg sokmindent úgy csinál, mint amiket írsz néha!! :D :D

Szép napot!!!

így találtuk ma reggel Kép
Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nekem is meg Rolandnak is. Roland ápr.16 én ápr.18. :-)
Szerintem jó idő lesz, nem mondanak esőt a hétre.
Jövő ilyenkor már egy kis csúszó-mászó Léna? is ott lesz a bulin. :-)

KépKép
KépKép
mirama

kriszta
és mírának nem "szagos" a haja,hogy kéthetente mossátok?mi hetente,igaz még nem szagoltam soha,lehet hogy egészségesebb is ritkán mosni(legalábbis keresztapám fodrász és régen ő is azt mondta,hogy jobb ritkán hajat mosni)-lehet hogy bevezetem én is ezt a szokást...
nitta
zoé mint mindig nagyon cuki!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla! Tök érdekes de egyáltalán nem büdös a haja. Sőt, sokszor érzem még a sampont is. Lehet a ritka hajmosás miatt nem kényes. De nyáron gyakrabban lesz hajmosás, akkor azért szeretném hetente az izzadás miatt.

Nitta! Ismerősek ezek a képek, nekem is vannak ilyen fotóim. Az én gyerkőceim is aludtak így. :-) Na meg a fanyalgás is ismerős. :lol: Mit adtál Zoénak? Elkezded a hozzátápit?

KépKép
KépKép
mirama

anikó,
én is a fogára gondolok, hogy az lehet a baj. ha evett rendesen, volt böfi is meg egyebek, talán a foga. sokkal előbb bántja szegénykéket, minthogy mi látnánk kibújni.

zília,
sztem nem öregítenek a fényképek, csini és fiatal vagy itt is, meg ott is! :P csak írtam anikónak, hogy láttunk élőben is! :wink:

csilla,
óóó, így utólag én is boldog szülinapot kívánok neked!!
és amikor zóra felébred, mit csinál(sz)? szopizik?
óóó, köszi, dorka tényleg bódító! :P van, hogy bedőlök az ágyba én is egy hosszú napja után... :lol: de a szemei se rosszak... :wink:

nitta,
ezek a dórik, dorkák!! :lol: nagy cserfes fehérnépek!

kriszti,
igen, először a képek importálásával szoktam kezdeni. egyszerre többet is lehet, nem kell külön-külön egyesével. aztán beleteszem az áttűnéseket. azt is ki lehet választani, rengeteg van. aztán cím, stáblista, és zene. nekünk sok zene a gépen van, ezeket onnan importáltam. de nekem pl nem sikerült egyből megcsinálni anno a legelsőt sem, mert amikor gábor megmutatta, hogy mi ez a program, megmutatott mindent, hogy hogyan kell csinálni. zenét is csak nemrég tudok rétenni. szóval ha neked sikerül, le a kalappal! :wink: de ha elakadsz, kérdezz, talán tudunk segíteni!

dorkának is heti hajmosás van, igaz neki még nincs sok haja.. :P

KépKép
viol81

kriszti
és elfelejtettem köszönni a szavazásokat.valamelyik nap átnéztem,hogyan is állunk ennyi szavazattal(azt hittem jól(,de láttam,nyerni már nem fogunk,vannak akiknek már 4 számjegyű a szavazatszámuk).de azért köszi
viol
cicit kap még.pár szívás és kész,de van,hogy tovább cuppog rajta.
épp ma voltam én is nőgyogyinál,rákérdeztem a nemlétező mensimre is és azt mondta,lehet a cerazette is oka,hogy még nem jött meg.majd ha szoptatás befejezése után,más gyógyibogyó szedésekor sem fog megjönni,majd akkor utánanézünk.
andi
meg megkérdeztem a beültetős schering helyi hatású fogamzásgátlást,ez a dokibácsi hülyeségnek tartja.szóval maradok a bogyóknál.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

viol
köszíííííí

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Köszi Viol. Hát, nem dobtál fel, sejtettem, hogy nem egyszerű. Majd meglátom, hogy nekiállok-e, sok időm nincs rá.

Csilla! Én most hüvelygyűrűt használok, még tesztelés szinten. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Beus,
köszi a beszámolót az újdonsült tesókról. Nálunk is alakulgat, bár pár tasli is előfordult janka fejére Vincétől, de reélem, most már tényleg nem lesz. Majd ha meg tudja védeni magát, el tudom képzelni, hogy lesz konfliktus, de most még ne legyen...
hú, nem tudom, hogy érthető voltam-e, annyi minden történik minden nap...

Viol,
én csak a Mercilont ismerem és elég rossz véleménnyel vagyok róla. Az az igazság, hogy én most valami hormontartalmú spirálban gondolkodom.
Van valamelyikőtöknek tapasztalata?

Nagyon édesek a gyerekek mind!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Csilla,
ma bicajjal voltunk a gyik játszin...

Kriszta,
ezt ajánlotta nekem egy szülésznő, de persze szoptatás mellett nem lehet használni.
Festettél szép tojást? én idén csíkosakat festettem, szépek lettek csak még képem nincs :oops:

Eszter,
szopi mellett csak azt a hormonos spirált lehet amit Csilla dokija nem ajánlott... Én még egyiket sem próbáltam, bogyót sem, nem is szeretnék.
Ügyesek vagytok, majd belejönnek a gyerekek és ti is.
Én már géphez sem jutok napok óta... :(
Most meg jól felhúztam magam, mert az új freemail kiírja, hogy jött üzenetem, de nem tudom elolvasni, de semmit sem, régit sem :evil: :evil: :evil:

Katus,
ha nem tudom megbűvölni a freemailt akkor csörgök :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Anikó, Ágnes hónapok óta nem alszik, már itt tölti a fél éjjelt nálunk. Már alig tudunk pihenni... 5.fognál tartunk még :( :?

Kép
Kép
Kép
amica

jó reggelt?

kriszti,
hüvelygyűrű? még nem is hallottam róla... :oops: :shock:

eszter,
nekem csak a mercilonról van tapasztalatom, nekem sem jött be, mindi vérezgettem, írtak is fel másikat. de ez még régen volt.
biztosan belejönnek majd a tesók a "haverkodásba" is! :) de sztem ilyenkor az elején a tesó szereti nyomkodni a kissebbet... :roll: :P

dorka szerencsére mostanában csak egyszer kel éjjel, akkor kap pár korty teát, és visszaalszik. nemtom meddig lesz így, remélem ő sem szokik vissza a többszöri ébredésre...

anikó,
most milyen volt az éjszakátok?

az új freemail nekem sem tetszik. még.

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?