Sziasztok!
Mi ma reggel jöttünk haza, mert tegnap olyan forgalom volt az autópályán, meg az egész Mátrában, hogy nem akartunk araszolni hazafelé.
Kriszti! Nagyon izgulok mi lehet veled, remélem tudsz menni ma orvoshoz., Szerintem a magas hő jó jel, m,ert általában aki babás, annak mindig 37 fölött van a hője. REmélhetőleg neked nem azért magas, mert alapjáraton magas a hőd.
Várom majd a fekleményket, hogy mit mondott a dokid.
Zsu! Elméletileg védekezős hónap van, de majd a gyakorlatban meglátjuk mi lesz. Én nem bánnám, ha védekeznénk, bár nem szeretjük egyik védekezős módszert sem, max a gyógyszer, de azt most nem szedek , mert ugye majd babát szeretnénk.
Little! Most tuti megjött??? Nagyon ari a párod, hogy így figyel a leki világodra!!!! Jó lenne ha nem roskadnál magadba, ha sajna mégis megjön ! Tudom nehéz!!!
Andi! Figyuka csak a fertiben be tudod állítani a fertis vonalzót a és az magától mutat majd mindent. Bal oldalt a menüben van a SHARING/tickers és ott kiválasztod milyen vonalzót szeretnél és a kódot ugyanúgy bemásolod az aláírásodhoz és minden hónapban megától elkezd majd számolni, meg mutatja majd a dpo-kat is. De remélehtőleg nem kell sok hónapig ennek a vonalzónak lenni, hanem hamarosan babásra cserélheted!
Enik! Nálad mi újság???
Erzsi? Te most bizti otthon vagy! Pihenj sokat!!
Ancsa! Remélem jól van a kis pocaklakód?!
Pusza Mindenkinek!!!