Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Igen,a gyerekekkel megyünk,Dávid már megy,szerdán,Szilvi csak csütörtökön.
Fogalmam se volt róla,hogy ma akartok,akkor ugyan azt amit e-mailba irtam ezzel kapcsolatban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fekszem én is le,hulla vagyok,holnap irok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég

Ildi!
Sajnálom,te is úgy jártál!
Fojtsuk meg én azt mondom!
Hüvelybe mérem,digitálissal,mindig egy időben.
Kellett lenni pé-nek,mert a wc papiron láttam és éreztem is.
Kiváncsi leszek a holnap reggeli hőre!
Én eldöntöttem,ha azt mondja az orvos mégsem vagyok,vagy voltam terhes,csináljon valamit,kezdjünk valamit,mert a türelmem elfogyott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sztrájkolni fogok a parlament előtt,csak nem azért amiért ők ott állnak,én egy babáért állok ott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tisztára befogok hülyülni,ha a következö hónapban sem sikerül!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ildi üdv újra itt. Sajnálom, hogy neked is rosszul sikerült ez a hónap is.

Kriszti, még az jutott eszembe, hogy ha elmész a dokihoz, megmutathatnád neki a hőidet. Hátha mond rá valami okosat.

Teszek fel egy képet a mai napról.Ha gondoljátok ti is megmutathatnátok, mit csináltatok, hol voltatok.
Kép

Ma még vagyok egy kicsit. Aki már nem jön annak jó éjt!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Aranyosak vagytok,sajna mi magunról nem csináltunk,a vadasparkba csak az állatokat fényképeztük azt is telcsire,de a barátnőmék csináltak,majd a héten kiiratom velük dvd-re és teszek fel amin talán rajta vagyunk.
Picit még én is vagyok,de már a szemem allig lát.
Megmutatom a görbét a dokinak!
Vendég

Kriszti, menj pihenj egy kicsit, fárasztó, és sz@r napod volt.
Azt hiszem én is jól fogok aludni.Csak ne kéne holnap 6.30-kor kelni.8-kor már menne magamtól is.
Láltom már a többiek is eltűntek.
Akkor jó éjszakát mindenkinek, holnap megpróbálok napközben is jönni, remélem sikerül is.

Zsu

Kép
bvigh

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én már nem értem mi van velem???????!!!!!!!!!!!!!!!
Nem,hogy lefelé menne a hőm,inkább felfelé megy.
Tegnap 37. a mai 37,3 !
Reméllem ti jól vagytok,szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Sehol senki?????
Nekem este már rendesen megjött! Azt hittem, hogy jobban le leszek törve, de nem vagyok! Jót tett ez a váratlan kis kirándulás az én két imádott pasimmal! A párom azt mondta, hogy azért találta ki ezt a kis meglepit, mert félt attól, hogy meg fog jönni, és nagyon le leszek törve. Gondolta, ez talán segít, hogy ne legyek a béka segge alatt! Hát nagyon jól sikerült a terápia!!! Imádom!!!!

Kriszti! Akkor ma elmész a dokihoz? Nem értem, hogy mi lehet veled! Bár a tesztekre azt írják, hogy 10 perc után már nem értékelhető az eredmény, de nem értem, hogy mitől lesz akkor pozitív, ha a hcg csak terhesség esetén termelődik, és a teszt ezt mutatja ki. Rejtély!!! De ugye olyan is van, hogy valaki még hónapokig mensizik a terhesség alatt! Jó döntés a doki, ő majd megmondja mi a helyzet. Majd írd meg mit mondott!

Én eldöntöttem, hogy nem szedek semmit! Az E vitaminból a megkezdett levélben van még 7 db, azt még beszedem és kész! A páromnak is mondtam, hogy ha tetszik neki ha nem, ebben a hónapban irányított szex lesz! Amikor én mondom, akkor akció lesz, nincs mese, amikor meg én nemet mondok, akkor nem lesz semmi! Erre ő csak mosolygott és megkérdezte "miért eddig nem így volt?". Olyan ari!

Na megyek, mert egy tucat mosni valóm meg pakolni valóm van! Majd később még jövök!
Vendég

Ildi!
A teszten,már akkor is,vagyis 5 perc után is ott lehetett a két csik,csak én a fürdőben nem láthattam se a konyhában,mert a reluxa nem volt teljesen kivilágositva,én erősebb vonalat gondoltam,mivel negativnak láttam bedobtam a kukába,később néztem meg,még jóformán papir hulladék volt a kukában,s a lányom valami fontosat kidobott akkor került a kezembe,kivettem jobban szemügyre vettem s megnéztem,mert hallottam,hogy más is volt igy,hogy nem vette észre a második csikot,mert nagyon halvány volt!
De az orvos majd megmondja mi van.
Vendég

Kriszti! Aha! Értem! Hát ezek után már nem tudom, hogy mit mondjak! Mikor mész dokihoz? Hányra? Már alig várom, hogy mit mond, mert tényleg kifúrja az oldalamat, hogy most akkor mi a helyzet!
Küldök egy kis pozitív energiát, hátha csak a nyuszi eltévesztette ezt a piros mensit és nem is neked szánta, mert neked ott a baba már a hasadban! +++++++++++++++++++++++++++

Hú de rikít a vonalzóm, gyorsan lecserélem! :wink:
Vendég

Hát így már jobb! Mármint a vonalzóm! :lol:
Vendég

Ildi!
Később felhivom,mert ma csak magán rendel,hogy egyáltalán rendel e!!!!!!!!!!
Elmondom neki,hogy mi van.
Csak azután tudom megmondani mikor megyek.
Ildi,bárcsak igazad lenne.
A hugom is úgy volt nem is tudta,hogy terhes 3 hónapos volt hogy megtudta,elszédült bevitte a mntő a kórházba akkor tudta meg,menstruált,rendesen.
Reméllem én is igy leszek,bár már most úgy állok hozzá lessz ami lessz.Ha nem vagyok az majd sikerül máskor,engem csak az a magas hő izgat!!!!!!!!!
Na én is megyek rendet rakni.
Vendég

Sziasztok!

Mi ma reggel jöttünk haza, mert tegnap olyan forgalom volt az autópályán, meg az egész Mátrában, hogy nem akartunk araszolni hazafelé.

Kriszti! Nagyon izgulok mi lehet veled, remélem tudsz menni ma orvoshoz., Szerintem a magas hő jó jel, m,ert általában aki babás, annak mindig 37 fölött van a hője. REmélhetőleg neked nem azért magas, mert alapjáraton magas a hőd.
Várom majd a fekleményket, hogy mit mondott a dokid.

Zsu! Elméletileg védekezős hónap van, de majd a gyakorlatban meglátjuk mi lesz. Én nem bánnám, ha védekeznénk, bár nem szeretjük egyik védekezős módszert sem, max a gyógyszer, de azt most nem szedek , mert ugye majd babát szeretnénk.

Little! Most tuti megjött??? Nagyon ari a párod, hogy így figyel a leki világodra!!!! Jó lenne ha nem roskadnál magadba, ha sajna mégis megjön ! Tudom nehéz!!!

Andi! Figyuka csak a fertiben be tudod állítani a fertis vonalzót a és az magától mutat majd mindent. Bal oldalt a menüben van a SHARING/tickers és ott kiválasztod milyen vonalzót szeretnél és a kódot ugyanúgy bemásolod az aláírásodhoz és minden hónapban megától elkezd majd számolni, meg mutatja majd a dpo-kat is. De remélehtőleg nem kell sok hónapig ennek a vonalzónak lenni, hanem hamarosan babásra cserélheted! :lol:

Enik! Nálad mi újság???

Erzsi? Te most bizti otthon vagy! Pihenj sokat!!

Ancsa! Remélem jól van a kis pocaklakód?!

Pusza Mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Húúú Kriszti ez nagyon izgi.....érdekesen alakul a hőd,nagyon dukkolok!!!!

Ildi: örülök,hogy nem nagyon törtél le.Most jön még csak a tavasz java!!!!!Összejön hamar :lol: :lol: :lol: Egyébként most már én sem szedek semmit,elevitet sem.Olyan étvágyat csinál,hogy most szüneteltettem ebben a hónapban.Ráérek elkezdeni szedni,ha már babás leszek.Ha akar,elevit nélkül is összejön.
vedresandi

Krisztinka!
Bárcsak igazad lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép napot nektek,puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisz: köszi a tippet...megnéztem, de maradok a katicásnál.Ez olyan én vagyok vonalzó.
itt a görbém:
Kép
vedresandi

Sziasztok!!

Megvagyok ám én is, csak az ünnepben mindig mentünk valahova.

Andi! Tudtatok akciózni anyós pajtinál?? :oops: Vagy majd most itthon??
Nekem is most lesz a héten félidő, úgyhogy mindent megpróbálunk beleadni.

Kriszti! Egy talány vagy én mondom!!! Feltétlen írd meg mit mondott a doki, mert kííííváncsiak vagyunk!

Ildi! Majd most! Semmi nincs veszve, ráadásul nektek is van már gyereketek. Nekem is van, ezért sem aggódok, ha egyszer összejött, ráadásul gyorsan, akkor most is sikerülni fog, max lassabban.
Szóval nem aggódni senkinek!
Vendég

Mi a fene az a DPO?
A Cd gondolom ciklus day, de a dpo??????

Andi, a zöld E, az mi a vonalzódon?
Vendég

Kacika!
Gondoltam Rád,mert nem sok eltérés van köztünk.
igen tudtunk......és itthon is tudtunk :oops: :oops: :oops: :lol:
Meglátjuk, de nem a szervezetem szerint csináljuk.....nem menjen a minőség rovására :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kacika! a DPO az ovuláció utáni x-dik nap.
a zöld E pedig, tojásfehérje (=eggwhite) váladék . Érted???
Te most hol tartasz? Hanyadik napon?
Vendég

Sziasztok!!!!!!

Délután kiderül mi van velem ,4-kor kezdi a magánrendelést,ha haza érek irok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Izgatottan várjuk Kriszti!!!! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Ma már olvastak titeket, de írni nem volt időm.
Ma a hőm lement 3tizedet. Így néz most ki:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=41568
De a nyálminta alapján még közel sincs a pé.Majd meglátjuk.

Ildi, sajnálom, de jó, hogy ilyen könnyen veszed most.

Kriszti, megvolt a vásárlás? Írj, ha megjöttél a dokitól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az jó, ha nem esik a hőd.Ma is véreztél még?

Zsu

Kép
bvigh

Lányok!
Várom a hétvégi képeket!!!!!!!!!!(ha van kedvetek megmutatni)

Kriszti! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy várlak már mi van :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Mi sütöttünk-főztünk, aztán hétfőn a locsolókat vártuk, de szerencsére nem voltak sokan, csak a nagyon közeli rokonok jöttek, így kb 5 kis csapat volt.

Kriszti! Én is várom már mi a helyzet! :roll:
Vendég

Itt vagyok!!!!!!!!
Az ultrahangon nem látott semmit az orvos,azt mondta,a teszteknek nem lehet hinni,elmondtam neki a hőmet is .
Annyit mondott,hogy jő héten szerdán találkozunk,csinál egy hormon vizsgálatot,akkor megbeszéljük a továbbiakat!!!!!!!!!
Lefelé jövet a kórházból,kezdtem bele nyugodni,hogy nem vagyok terhes,bementünk a tescóba,találkoztunk az egyik ismerőssel,kérdezte mi van,hát elmondtam neki,azt mondta,hogy ne ijedjek meg,pozitiv teszt után ment ő is orvoshoz sokáig nem látták,hogy terhes.Azután találkozok a lépcsőházba a közvetlen szomszéddal,ő is azzal biztatott,hogy az ő hugais 5 hónapig vérzett,erre hiv az én hugom elmondom neki,mi van,erre mondja ő is,hogy nem emlékszem e rá,hogy ő is 3 hónapig vérzett és nem is tudta,hogy terhes.
Na most mit gondoljak???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tanácstalan vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kimerültem mint az elem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem élem bele magam,hogy terhes vagyok,majd lessz valahogy!!!!!!!!

Zsu!
Sikerült vásárolni,Dávidnak nem kaptam cipőt,de sok mindent sikerült,na meg idő kelle oda,hogy jobban szét nézzünk,
majd legközelebb.

Reméllem jól van mindenki,puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!
Kitartás mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Azért szerintem pénteken csinálhatnál egy újabb tesztet.
Lehet, hogy nem elég a HCG hormon még és a teszt sem mutatja ki.
Én sok mindenkitől hallottam, hogy ilyen korán még UH-on nem látnak semmit.

Fel a fejjel!!!
Vendég

Krisztinka!
Én is gondolkodom rajta,ha nem pénteken a jő héten mielőtt mennék orvoshoz,jó ez a biztatás,köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy már allig vérzek!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nagy hurrát kérek!!!!!!!!Most jöttem haza, és elmentem wc-re, és mit láttam? Tojásfehérjét!!!!!!!!!!Még soha nem vettem észre, de már írtam is nektek. Egyébként ez hány napig van?

Ne haragudjatok, hogy ezzel kezdem, de nekem ez nagy dolog, és mindenképp tudni akartam, hogy meddig van ez.
Kriszti, neked már tényleg csak annyit tudok mondani, hogy türelem, mert itt már nincs mit tenni, mint várni.Bár ez a legnehezebb, és most biztos nagyon utálod ezt hallani, én is utálnám, de én csak ezzel tudlak biztatni. Nekem még nincs semilyen élményem terhességgel kapcsolatban.

Krisztinka, akkor te már nem hervadsz el.
Egyébként most jut eszembe, hogy azt hallottam tegnap, hogy termékenység varázsló (vagy mi) a locsolkodás. Akkor én most ezért vagyok termékeny????????(na az majd kiderül)

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Na akkor most mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyait-apait beleadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én szük 2-3 napig tapasztaltam,de inkább 2,figyeljed!!!!!!!!!!!
Én meg csak várni tudok!!!!!!!!!!!
De ezzel kapcsolatban csak ennyit irok,mert kimerültem!!!!!!!!!
Reméllem neked,jobban össze jön,ne legyenek ilyen gondjaid!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu!
Kimaradt a HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, köszönöm!!!!!!!
Sjnálom, hogy még az orvos sem tudott mit mondani.Tényleg nincs a bizonytalanságtól rosszabb.A férjed mit szólt, hogy még mindig nem tudtok semmit?

Zsu

Kép
bvigh

Andi meddig dolgozol?
Ildi, Krisztinka, Kacika, Enik! Lenyomott titeket a hétvége? Hová tűntetek?
Erzsi, te is hiányzol, de gondolom, most pihensz.

Még akartam kérdezni ezt az E vitamint. Ezt ugyanúgy lehet venni, mint pl a C vitamint? Vagy valami multivitaminba van?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ugyan úgy gondolkodik,kételyek benne is felmerültek.
Hogy most mi van,ő nem akar semmit mondani,se jót se rosszat,annak a hive,hogy várjunk!!!!!!!!
Tudja jól,milyen vagyok,bele élős vagyok,mint ahogy irtam is,kezdtem beletörődni,hogy az orvos nem lát terhességet,erre többen is az ellenkezőjét mondják,hogy még ilyen korán nem is láthatja,és a vérzéstől se ijedjek meg.
Lekell nyugodnom,vagyis lekellene.
Amúgy már én a jövő hétfőre kiakartam magam iratni de adoki nem enged.
Vendég

Az e vitamin engem is érdekel,hogy csak receptre lehet e kapni,vagy recept nélkül is!
Vendég

Kriszti!
Mindenképp le kell nyugodnod, mert ha mégis van baba, akkor neki nem tesz jót ez a sok idegeskedés.Gondolj egy kicsit erre is.

Zsu

Kép
bvigh

Hát Kriszti nem irigyellek! Utálom a bizonytalanságot! Le ne rágd a körmeidet! :lol: Szerintem is csinálj valamelyik nap még egy tesztet, és a hődet is mérd tovább!!!!

Az e vitamint lehet recept nélkül venni! Nekem 100 db-os van 100 mg/kapszula, Bioextra Kft a forgalmazója , és kb 1000,-Ft volt.
Vendég

Na sziasztok!

Én is itt vagyok,csak anyuéknál dolgoznak a gépen,úgyhogy nem mindig tudok jönni.

Kriszti:Ahogy olvastam én leszek a sokadik,aki azt mondja,hogy türelem,elképzelhető,hogy még az UH sem tudja kimutatni,annyira korán van.A hétvégén csinálj mégegy tesztet..Én drukkolok nagyon....

Kép

Kép
ancsa03

Körmöm nem nagy van,úgy hogy nincs mit lerágni!!!!!!!!!!!

Zsu!!!!!!!!!!
Egy jó tanács!!!!!!!!!
Egy topikban olvastam,este szex előtt derekad alá kispárna,s ha megtudod állni reggelig ne mosakodj ki!!!!!!!!!!!!!!!!

Hátha valalinek bevállik!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég

Köszi Ancsa!

Reméllem valami csak kiderül!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Ildi, majd utánna nézek.
Kriszti, én most azt hallottam, hogy akinek hátrahajló méhe van (mint nekem is) az feküdjön hasra. Biztos ennek is annyi hatása lehet, mint a kispárnának. Mert ugye az orvosok azt mondják, hogy ez hülyeség. Ettől függetlenül mi használjuk a kispárnát.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Mindenki mondhat mindent,sőtt mindenről olvasgatunk,de nekem az a véleményem,hogy az ember mindent megtesz és kipróbál annak érdekében,hogy sikerüljön,pláne aki több hónapig próbálkozik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Itt vagyok, már nem dolgozom,haza értem!

Kriszti: remélem baba van ott, csak megtréfál Téged így áprilisban!
vedresandi

Andi!
Szeretem a tréfát,de ez már nagyon nagy tréfa lenne.

Zsu!
Rákattintottam a högörbémre,de mivel se angol se német nyelven nem tudok igy folytatni nem tudom!
Vendég

lányok én úgy döntöttem fekszek le.
Ez a nap se az enyém volt!!!!!!
JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reggel jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméllem optimistábban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok mindent bele az este!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!
Kriszti, ha gondolod, napközben ha van időd erre a hőgörbére csörgess meg, és felhívlak bentről, hogy segítsek.
Ma a hőm 36,4-ről 36,65 lett, de a mikroszkóp még mindig semmit nem mutat.Úgyhogy jobb, ha most belehúzunk.
Tegnap jól eltűntem, de már a párom egyszer csak kikapcsolta a gépet, és már nem akartam visszakapcsolni.

Megyek dolgozni, azért még benézek napközben is.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Felhivlak,ma délelőtt !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem a hőm ma reggel 37,1,már csak egy picit vérzek.
Ezen a pár napon nagyon toppon legyetek ám,nem mintha a többin nem,de most nagyobb az esély!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok hú mennyi minden történt . én ma bejelentkezek az orvoshoz. fövőhétre nagyon félek hogy mit mond annyira de annyira vágyom már arra a picikére gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Zsu: te mikor mész dokihoz?
erzsebet0312

t.kriszti: megy a drukk ezerrel :lol: :lol:
erzsebet0312

Szia Erzsébet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is drukkolok neked,hogy minnél hamarabb sikerüljön!
Én már kezdem azt hinni,hogy a dokinak van igaza,lehet,hogy nem is vagyok terhes.
Nagyon elvagyok keseredve,félévi próbálkozás után,egy pozitiv teszt,utánna meg vérzek?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem azért hihetetlen,mert félév alatt rengeteg negativ tesztet láttam,most ez a pozitiv teszt,mellette a magas hőm,az mellett tudom,hogy volt pé-is.
Majd kiderül,csak ez a bizonytalanság ettől rosszabb nincs.
Kitartás mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?