Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkineeeeek!

Túléltétek a Húsvétot? Utánaolvastam az elmúlt egy órában.....

Chris: SZámomra is piszok fárasztó volt a Húsvét, tegnap már 9-kor aludtam, úgy kifáradtam a nagy főzőcskében, készülődésben, és nem utolsó sorban zabálástól. :oops:

Heni: Mizújs?

Bienvenue: Nagyon örülök, hogy csatlakoztál! :D Én is köszöntelek!

Gyabi: TÖk jó a görbéd. :D Azt vettem észre, hogy ahogy neked is, nekem is 4-5 nappal pé előtt esik le a hőm... :shock: Nekem ez csak most tűnt fel....

Hanna: Gondoltam rád tegnap is, ma is fogok!!! Hinni kell, muszáj!! Azért én nagyon szorítok! :wink:

Kamilla: Akkor most dokiváltás lesz? Elég gáz, hogy " elválasztanak" a dokidtól. :cry: Nem tudtam, hogy repedés után nem megy fel a hő rögtön :shock: :shock: . És a halott katonák miért jók? MIcsoda új infókat kapok tőled....

Gyabi: Szerintem fél év aktív hancúr mellett már a dokik komolyan veszik, ha az ember kivizsgálást kér, ha 30-on felül van az illető, akkor pláne. Első lépés a hormonteszt és a spermavizsgálat, legalábbis itt nálunk. Addig nincs HSG. A hormonteszttel is szoktak várni, ha rendszeres a ciklus, oké minden, akkor azt sem csinálják meg rögtön. HSG akkor indokolt, ha volt hasi műtéted, gyulladásod, felfázós vagy esetleg volt vakbélgyuszid (ha perforált, akkor még inkább indokolt) Nekem fél év után volt a HSG, mert hasi panaszaim voltak, nem tudták eldönteni hogy petefészek gyuszim van vagy nem. VÉgülis nem volt, mégis hasznos volt a HSG, be voltam pókhálósodva.

Panda: Igazad van doki ügyben. Fontos a bizalom, ami ha nincs, váltani kell. Az a gubanc, hogy szinte "végigkóstoltam" az összes dokit, ugye már 2x voltam kórházban, összesen 7 napot. Nahát ha most kiábrándulok a dokimból, nem tudom, hogy megyek...Nem nagyon van több ötletem. Az a baj, hogy lehet valaki piszok jó nőgyógyi és/vagy szülész, lehet, hogy a meddőségi problémákhoz, hormonokhoz, ilyesmi, nem ért. Mindegy, remélem, hogy jóhírű szülész dokim képességeit gyakorolhatja rajtam hamarost. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Babszi: Ez tök jó hír! :D :D Honnan is ugrott fel?

jaimee

Hőjelentés, talán az utolsó, mielőtt öngyilkos lesz szegénykém... :cry: Kép

jaimee

A 36,3-ról.... Jobban mondva, 3 napig volt 36,3, tegnap 36,4 !!!!!!
Én is örülök!! :wink:

babszika

Jó reggelt Mindenkinek!

Mégis csak elmerészkedtem Hévízre, és szerencsére minden jól alakult...Nagyon finomakat ettünk, én csak lustiztam, férjem meg halacskát játszott a medencében :D Hamar eltelt...

Jaimee: neked hogy sikerült az eszem-iszom???

Betsy: akkor nagyon jó úton haladsz, ha már ennyi idő eltelt és még mindig nem jött meg!! CSak így tovább...Szombattól pedig már a másik táblába fog beírni Panda!!Ez tuti!

Babszi: nagyon örülök, hogy vége a stagnálásnak!! Emelkedj hő......

Kamialla: én csak azt tudom neked mondani, hogy amíg úgy érzed nem vagy 100%-ig megelégedve a dokiddal, addig váltogass!!! Te fizetsz, téged szadiznak a vizsgálatokkal, szóval ez a minimum!!Ne hagyd magad!! Hidd el, ha a dokidban megbízok, akkor csak úgy jönni fognak a jóhírek!!

Gyabi: Neked is azt tudom mondani amit Kamillának....Ne hagyd, hogy a dokid irányítson! Ha kell állj a sarkadra és mond el neki kerek perec, hogy oké mi csak x ideje próbálkozunk, de én úgy érzem valami nem stimmel és szeretnéd ha kivizsgálna...Előtte úgyis a lightosabb dolgokat végzik el, pl.... vér, sperma a párodnál...Viszont hamar fény derülhet a dolgokkra!! Addig pedig vitaminozz szépen...

Hanna: nagyon nagyon mennek a drukkok a mai inszemhez!!!!!

Andi: vége a forgatásnak? Milyen lett az eredmény?

Bien: üdvözöllek közöttünk!!! Mielőbbi babásodást!!

Kettő: Téged is üdvözöllek közöttünk!! Ne aggódj vetélés után is minden rendben lesz és hamarosan pocakos leszel...Én 22 hetesen szültem meg egy babácskát illetve volt egy méhen kívüli iker terhességem tavaly szintén....És most várom a csodababánkat...Bár még nem kiabálom el!! :D :D :D

Ditke: nehogy elmenjél!!! Bármi gondod van, mi nagyon szívesen segítünk!!!

Ninike: örülök, hogy a doki megnyugtatott!!! Az ilyen szúrkálások természetesek!!! Az is szuper hír, hogy egyenlőre nincs rókakoma!!

Omni: nálad mi újság? Hogy érzed magad? Mikor mész laborra?

Mindenkinek nagyon szép napot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee mama: szép magasan van!! Maradjon is fenn!!! Nemsoká tesztelsz :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: De aranyos vagy! Hívtál már Jaimee bébinek és mamának, mindkettőt használja a párom. :D Nem vagy te boszorkány? :D

Gyabi: Ja, igen, igaza van Heninek, én is mondtam a dokimnak, hogy én érzem, hogy valami nem stimmel. És mivel piszok empatikus, megérezte ezt és lépett. Ami tök jó volt.

jaimee

Jó reggelt Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat!
Örülök, hogy mindenki jól van. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: Hányra mész?

jaimee

Hanna!
Remélem, h kipihented magad és már nincsenek benned kétségek!!!!!!
Ma egész nap miattad lesz X-ben a kezem!!! :wink: :lol:

babszika

Jaimee! 11-re megyek. Lassan készülődök.

Babszika! Mindjárt sírok.

(olyanhülyeérzelmesvagyokpárnapja)

Kép
hanna30

Hanna: Hidd el, veled leszünk valamennyien egész nap. 11 körül pláne. :wink:

jaimee

Jaimee!

Köszi-köszi!

Miért nem mozdul meg a vonalzom? A cica vigye el. :roll:

Kép
hanna30

Hanna!!!!
Tesék erőt venni magadon!
Majd akkor sírj, mikor pár nap múlva közli veled a dokibácsi: "Anya lesz!"
Akkor már szabad lesz!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Addig pedig szurkolunk és lélekben veled leszünk!!!! Ígérem!

babszika

Babszika!

Eltörött a mécses. :cry:

Értettem. Na, ha hazajövök, irok. Ma csak pihizni fogok.

Pandácska???? Hová lettél?
Andi? Jó reggelt!

Kép
hanna30

Írj Hanna!
Én csak 5 után leszek, de majd visszaolvasok.
Küldöm feléd a lelkierőmet (a m.helyemen úgysincs ma rá szükség)! :wink:

Most le is lépek csajok!
Legyen napsütéses szép napotok!!!!!!!!!

babszika

Hanna!

Nagyon szorítok én is Neked az inszemhez! Bízzz benne, hogy sikerülni fog. Ezt egy másik topikban írta valaki:

"Ha mi nem bízunk a babánkban, hogy ott van és velünk marad, akkor miért várjuk el a babától, hogy ő bízzon bennünk annyira, hogy velünk maradjon."

Heni, Ninike, Omnia kismamák!

Mi újság Veletek?

Ria!

Nagyon jó hír! Maradjon is ott, vagy menjen feljebb! Csütörtökön a doki sok sok tüszőt fog látni :)

Jaimee!

Nagyon szép a görbéd! Lehet, egyszerre tesztelünk? :lol:

Pandácska!

Megnéztem az új fotókat! Milyen programmal készültek az "utómunkálatok?"
Vendég

Babszika! Nagyon köszi! Jó és kevés munkát neked! :lol:

Kép
hanna30

Fix B. !
Ebben maximálisan igazad van.
De az esély nem túl nagy. Na, mindegy, 2 hét múlva kiderül. Megteszek addig mindent.

Kép
hanna30

Betsy: Nem hiszem, az nagyon korai :D :D Mármint nekem.

jaimee

Szép Jó Reggelt!

Betsy: Én biztos nem bírnám ki addig,drukkolok Neked!!!

Babszika: most a te hődnek is megparancsolom,maradjon ott,ahol van :lol:

Heni: Jól tetted,hogy elmentél Hévízre,és ott pihentél.Biztos jót tett :lol: :lol: :!: :!:
A fotgatásnak vége. Pannon reklámot csináltunk,hamarosan láthatod a tv-ben :lol:

Hanna: Nagyon szurkolok Neked.Kicsit sokan leszünk Veled 11-kor.remélem beférünk a kórházba :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: És nekem semmi üzi? :D

jaimee

Hanna!

Igazad lehet, de azért bízz benne!
Nem akarok a Jónás módszer mellett kampányolni, mert tudom, sokan nem hisznek benne, de érdekességképpen:

".. A tudomány mai állása szerint az ovuláció, tehát a peteérés mindig épp a két havivérzés között történik, így ez az optimális időszak a fogamzáshoz. Egy vizsgálat azonban azt mutatta, hogy amikor a nőgyógyászok ebben az időszakban végeztek mesterséges megtermékenyítést, csak 15%-os eredményt értek el. Amikor pedig az ovulációs napok figyelésével próbálták elkerülni a teherbeesést, meglepően sokszor mégis bekövetkezett a fogamzás. A Jónás-módszer sikerességi mutatója 85 %, ami óriási eredmény, hiszen a lombik-program sikeressége a 20-35 év közötti hölgyeknél is mindössze 20-25%, míg 35 év felett már csak 15%.."

Jaimee!

Csak a vonalzód miatt gondoltam, hogy 5 nap múlva tesztelsz.. ;)
Vendég

Andi!
Hihi. Annyira édes vagy. Lassan indulok. AZ uram azt mondja, ma is sokan lesznek.

Szóval Csajok, jövök majd!

Kép
hanna30

Andi!

Köszi a drukkot! Muszáj kibírnom, mert Petinél is csak a 42. napon mutatta ki a teszt, pár nappal mensi késés után még nem. Negatívat meg már semmiképp nem szeretnék tesztelni, most hibátlan tesztre megyek ;)
Vendég

Jamiee: nem fejeztem be,véletlenül elküldtem előbb.mint hgy kész lettem volna (szőke vagyok,tudod :lol: :lol: )
Szóval,tetszik a görbéd, bár nem értk annyira hozzá, remélem Pandácska tud hozzáfűzni valami jót!!!!

Itt az enyém is:
Kép
vedresandi

Betsy: Nem, 18-án tesztelek, mert úúútálom a teszteket. :D Ha addig nem esik le a hőm. De igazad van, elvileg 15-16-án új ciklust nyitok.

jaimee

Betsy: én az előző ciklusomnál azt szúrtam el,hogy a spirál levétele után produkáltam dolgokat, mert kicsit megzavarodott a testem,és csináltam 625 negatív tesztet...potyára.5 napot késett,ami velem a 34 év alatt nem fordult elő soha.Most megfogadtam,nem tesztelek.Nehéz lesz kibírni,mert van otthon 2 db,de most még nem érzem,hogy kellene :roll: :roll: :roll:
vedresandi

Nem tudom, hogy van ez a Panda lány...

Hanna: pusza!

Andi: a görbém már elvan magában, sok kommentárt nem lehet belemagyarázni.

A párom minden reggel nevetve ébred, mert ahogy kinyitja a szemét, azt látja, hogy Jaimee félálomban pislog, szájából kiáll egy hőmérő. Erre elröhenti magát. A szemtelen... :D :D

jaimee

Jamiee: nálunk is hasonló a helyzet hőmérőzés közben,de én nem a számban mérem :oops: :oops: :oops:
Nekem is jöttek már megjegyzések,hogy miért a hőmérő :?: :!: :oops: :oops:
vedresandi

Sziasztok Lányok,

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét, és volt sok locsolótok.
Szokás szerint megint annyit írtatok, hogy mire elérek a végére elfelejtem mi volt az elején.

Pandi,

Hányinger elmúlt már??? Remélem igen. Már mondtam ugyan, de most megint mondom, hogy B6 vitamin csodákra képes. Én is szedtem az első babámnál, mert mindig hányingerem volt, és mintha elfújták volna. Érdemes kipróbálni, ártani nem fog. Ezt nektek is ajánlom kismamák. :P :P :P

Bienvenue, Kettő,

Üdv köztünk és sok szerencsét a babóhoz. :P :P :P

Christell,

Neked meg ++++++++++++++++ energiákat küldök a vizsgádhoz. :P :P :P

Betty,

Szerintem nagyon jól alakul a görbéd. Csak így tovább. :P :P :P

Andi,

Remélem mindent beledtatok, mert ugy láttam a görbéden,mintha pé-ed lett volna tegnap. Legalábbis a hőd szépen leesett, de most aztán mér csak felfelé íveljen. :P :P :P

Babszika,

Örülök, hogy melegszel. :P :P :P

Betsy,

Alig várom már hogy lássam a ++ tesztedet. Persze megint szombaton csinálod amikor nem leszek netközelben. Nem lehetne pénteken??? Múltkor hányadik napon jött meg???

Fogyókúrámat felfüggesztettem az ünnepekre, jól bezabáltam sonkából, meg tojásból, dehát ki tudja megállni azt hogy ne egyen ilyenkor.Most meg persze fetrengek, mert a gyomrom azt hiszi hülye vagyok.

34 000 ft lett az autóalkatrész, munkadíj semmi, mert apám haverjai csinálják. Biztosító 145 000 ft-ot fizet. Ez elég jó hír. Csütörtökre már kész is lesz. Már nagyon hiányzik, teljesen meg vagyok halva autó nélkül. De lehet hogy csak túl kényelmes vagyok.

Április 20-án lesz cytológia eredmény, és még abban a ciklusban mi is nekiesünk a babaproject-nek. 17-én indul az új ciklusom (pont a szülinapomon) ugyhogy nem maradunk le a pé-ről. Nagyon izgulok.

Dobok egy görbét is, szerintem jól alakul, bár én ugy gondolom, hogy 16. napon volt pé-em, de persze a hülye ferty elcsúsztatta a 17. napra.

Bocs egy kicsit hosszú lettem.
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi!
Na, látod, pont ezért várok én is. A múlt hónapban engem is megtréfált a mensi, eddig mindig pontos volt (30 napos), és a múlt hónapban a 35.nap csináltam tesztet, negatív lett, és meg is jött aznap.. :?

Jaimee!

Gyorsan eltelik az a pár nap Neked.. ;)
Vendég

Judy: Beleadtunk mindent....remélem :!: :!: :!: Lehet holnap még elkapom.Úgy hallottam kelle 1-2 nap szünet,hogy a kistatonák összeszedjék magukat :lol:
vedresandi

Judy!

Múltkor a 35.nap jött meg. Gondoltam én is a péntekre, de péntek 13-a lesz.. Nem vagyok túl szerencsés a 13-mal :?
Örülök, hogy a kocsit ilyen jó áron sikerül megcsináltatni! Amúgy én is ilyen vagyok, meg vagyok hallva kocsi nélkül.. pedig mi kis városban lakunk, itt nincsenek távolságok ;)
Vendég

Andi,

Igazából 24 óra elég a kiskatonáknak, de én amondó vagyok, hogy 48 óra a legoptimálisabb az újabb hadsereg felállításához. :P :P

Betsy,

Ha múlt hónapban a 35.-en jött meg akkor nagy az esély most, mert már a 38.-on vagy. Húúú nagyon izgulok........ :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy,
nagyon szoritok neked, hogy pozitivat tesztelj, de ahogy elnézem a vonalzódat, én biztos vagyok benne, hogy pozitiv lesz!!!

Kettőőőőő,
üdv. közöttünk!

Most nem tudok mit irni, mert megyek sütöm a kalácsokat, ma van a szülinapom, meg nemsokára jönnek haza a sógornőmék a kórházból a picivel és benéznek! Szörnyű érzés lesz látni, de egyben jó is lesz egy kicsit babázni...

Na üdv. mindenkinek! Szép napot!
sirkici

Sikirc:Istenke éltessen sokáig!!!!!

Kép
vedresandi

Sirkici: Nagyon boldog szülinapoooooot! :D :D :D

jaimee

Sziasztok!

Kamilla!
Minden hétvégén lesz egy vizsgám, máj. 5-ig, utána júniusban lesz csak államvizsga, ahol meg kell védenem a dogámat, és persze államvizsga tételekből is kell referálni. :( Nehéz hónapok előtt állunk.

Hanna!
Nagyon drukkolok! Ha haza értél, írj!

Judy!
Köszi az energiát a vizsgákhoz, nagyon rám fér.

Betsy!
Nekem a köv. Jónás napom ápr. 18-tól lesz. Ha megint 30 nap felett lesz a ciklusom, akkor épp mensizni fogok, vagy pár nappal előtte leszek. :(
Bár nagyon remélem, hogy nem lesz köv. ciklus...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Skirci!

Boldog szülinapot! :lol: Teljesüljön minden álmod!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi: Szerintem azt nem tűrné, ha máshová tenném a hőmérőt. :D Vinne a dilidokihoz. Így is forgatja a szemét a hőmérő láttán.

jaimee

Chris: a Jónás nap mennyire hiteles?Én is megcsináltam magamnak, és nekem 22-én lesz a nap,de előtte 3 napot már jelzett a naptár.A ciklusom szerint pedig úgy tűnik,már késő.Szerinted?
vedresandi

Sirkici,

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jamiee: Így????
Kép
vedresandi

Andi: Kb.... :D :D Akárhogyis, a hőmérő marad. Jóbarátom lett. :D

jaimee

Jamiee: nem tudom mennyire lehet hőmérő függővé válni, de nekem az a tervem,hogy csak ebben a hónapban mérem.... :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Üdv mindenkinek, gyors leszek!!!

Betsy: tudok várni 14.-ig, de már nagyon izgulok érted.

Többieknek köszönöm a tanácsokat , szerintem május körül elindulunk az orvosok iráynyába.

Sirkiric... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Csak érdekesség kedvérét dobok egy görbét, ahol csillagok és C betü van ott minden nap reggel volt pecsételés, barnázás.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Hőd fenn van még, nem? Lehet, hogy nem kell oda orvos, illetve kell, egy jó szülész. :wink:

Lányok, rossz hírem van, premensizek, fáj a pocim. Lassan építem a MUK mozgalmat, Májusban Újra Kezdjük. :wink:

jaimee

Jamiee: Ez már tuti????? :roll:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?