Jó reggelt mindenkineeeeek!
Túléltétek a Húsvétot? Utánaolvastam az elmúlt egy órában.....
Chris: SZámomra is piszok fárasztó volt a Húsvét, tegnap már 9-kor aludtam, úgy kifáradtam a nagy főzőcskében, készülődésben, és nem utolsó sorban zabálástól.
Heni: Mizújs?
Bienvenue: Nagyon örülök, hogy csatlakoztál!
Én is köszöntelek!
Gyabi: TÖk jó a görbéd.
Azt vettem észre, hogy ahogy neked is, nekem is 4-5 nappal pé előtt esik le a hőm...
Nekem ez csak most tűnt fel....
Hanna: Gondoltam rád tegnap is, ma is fogok!!! Hinni kell, muszáj!! Azért én nagyon szorítok!
Kamilla: Akkor most dokiváltás lesz? Elég gáz, hogy " elválasztanak" a dokidtól.
Nem tudtam, hogy repedés után nem megy fel a hő rögtön
. És a halott katonák miért jók? MIcsoda új infókat kapok tőled....
Gyabi: Szerintem fél év aktív hancúr mellett már a dokik komolyan veszik, ha az ember kivizsgálást kér, ha 30-on felül van az illető, akkor pláne. Első lépés a hormonteszt és a spermavizsgálat, legalábbis itt nálunk. Addig nincs HSG. A hormonteszttel is szoktak várni, ha rendszeres a ciklus, oké minden, akkor azt sem csinálják meg rögtön. HSG akkor indokolt, ha volt hasi műtéted, gyulladásod, felfázós vagy esetleg volt vakbélgyuszid (ha perforált, akkor még inkább indokolt) Nekem fél év után volt a HSG, mert hasi panaszaim voltak, nem tudták eldönteni hogy petefészek gyuszim van vagy nem. VÉgülis nem volt, mégis hasznos volt a HSG, be voltam pókhálósodva.
Panda: Igazad van doki ügyben. Fontos a bizalom, ami ha nincs, váltani kell. Az a gubanc, hogy szinte "végigkóstoltam" az összes dokit, ugye már 2x voltam kórházban, összesen 7 napot. Nahát ha most kiábrándulok a dokimból, nem tudom, hogy megyek...Nem nagyon van több ötletem. Az a baj, hogy lehet valaki piszok jó nőgyógyi és/vagy szülész, lehet, hogy a meddőségi problémákhoz, hormonokhoz, ilyesmi, nem ért. Mindegy, remélem, hogy jóhírű szülész dokim képességeit gyakorolhatja rajtam hamarost.