Új privát üzeneted érkezett!

pihenés??? áááááá dehogy! :lol:

bocsi az éjjeli kitörésért, már helyrebillent a lelki békém, de akkor elég kritikus ponton voltam....

aludtunk akkor 1,5 órát, majd megint ébredés, majd alscsi 2 óra, majd ébredés....
összesen 5 óra alvás 3 részletben a mérleg.

de ahogy sejtettem, mára már jobb!!! ébren már nem sír!! megint elvan órákat az ágyban.
ooooooooops elkiabáltam. naszóval még nem a régi de határozottan jobb a kedve. :wink:

Szilvi annyira nagyon helyesek a fiúk!!!!!!! és ahogy írták a többiek, sokkal nagyobbnak néz ki Ákosbaby :wink:

védőnőnek akikkel én beszéltem nem szokás pénzt adni!
így én sem adtam még, meg amúgy is attól függ milyen,
nyílván ha valaki nagyon szupert fog ki az ember, akkor ad vmi kis ajándékot / pénzt... legalábbis én adnék akkor. de nem ez a helyzet nálunk.

Lányok puszi mindenkinek, mostanában nem tudok reagálni, de mindig olvasok mindent gyorsan :)
megyek pakolászni, délután hozzuk el az autókámat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vasárnap meg jön a kiscsalád, leszünk kb 20an :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi mindenkinek!!!
lmkata

Sziasztok!!

Ma már nincs ovi,holnaptól Apa is itthon van, így egy kicsit ritkábban fogok jelentkezni.
Délelőtt Ikeáztunk, és ott is ebédeltünk. Én még soha nem voltam az ikea éttermében, kimondottan színvonalas, baba és gyerekbarát kajálda. Borcsi kajája-husileves, sült lazacfilé s.krupli -került 240 forintba, de én jól laktam volna vele. Marci meg ingyé kapott egy babakaját. Csajok, ez a kis egyszerű etetőszék baromi jó. Komolyan, versenybe szállhat a PP-kel. Most értettem meg Zsófiékat, hogy ezt választották. Kimondottan kényelmesen ült benne Marci.
Ma délutáni programunk: játszóterezés. 8) Vasárnap pedig ismét csajos programunk lesz, húsvéti Kolompos koncertre megyünk, a fiúkat itthon hagyjuk.

Kata, szegénykém, akkor most elég zombi lehetsz :? . Édes pici Lizacica, reméljük hamar hozzászokik ehhez az új gyógyszerhez.
Mit főzöl a "kis"családnak Kata? Vagy mindenki hoz valami finomat?

Szilvi, de jó, hogy azért semmi komolyabb probléma nincs Ákossal. Annyira szép, fejlett kisfiú. Édes az öcsi meg a bátyus :wink: :D .

puszi lányok, megyek, mert már ülnek a nyakamon :roll: :D
Kép

KépKép
logi

[ b]Sziasztok![/b]
Ma megvolt az első hosszabb babakocsis sétánk, Árpika tolta . Mit tolta, rohantunk. Terhesség vége óta nem voltam sétálni, hát bevallom lihegtem rendesen.
Szülészetesbe már felraktam a „ Szerelmetes" képet, de nem bírom megállni, hogy ne osszam meg veletek + „A büszkeségeim” címűt is. Ma úgy néz ki én foglalom el képekkel a topikot! :oops: :oops:
Bocsi! :oops: :lol:

Kép

A "Szerelmetest" nem engedi! :twisted: :twisted: :twisted:
Majd még próbálkozok!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

SIKERÜLT!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerelmetes kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Kellemes Húsvétot mindenkinek! Éljen a nyuszi ünnep!!!

Szilvi!

Gyönyörű család vagytok, szép három pasid van, és nagyon helyesek, ahogy Ákos körül tesznek-vesznek. Jó lehetett ez a rohanós séta, a fiaid tesznek róla, hogy hamar visszatérj a versenyformádhoz.
Örülök, hogy a doki nem találta aggasztónak helyzetet. Szopihoz drukk, drukk

Nálunk minden OK, ma pihenős napom van. A héten eddig annyit nyüzsögtem, hogy már ideje volt. Piacozni voltam Lizával, meg főzöcskéztem. A nagyok délelőtt oviban voltak (náluk nincs tavaszi szünet) most meg a nayginál vannak, majd csak este jönnek haza.

Liza ügyesedik, már egész szépen kezd nyúlni a tárgyakért (na még nem az igazi, de remélem még alakul), hangosan gurgulázva nevet. Meg kell zabálni.

A nagyok jól vannak, Flóra szülinapi ajándékaié volt a főszerpe a héten, nagyon jókat játszanak együtt. Annyira jófejek.

Na mennem kell, mert Liza felébredt, kihasználom, hogy csak ketten vagyunk és van időnk egymásra. (Apa sajna soha nem ér haza fél hét előtt)

Mindeninke kellemse pihenős, apázós ünneplést kívánok! :D

Ja és este kicsinyítek képeket és majd teszek fel.

Kép
Kép
Kép
anaci

Igértem hogy teszek pár képet. Ime:

Kép Az ünnepelt. (Az érdekesség, hogy egy répa van a kezében miközben tortát akart enni)

Na most valamiért nem enged több képet, buta babanet. :x

Kép
Kép
Kép
anaci

Majd próbálkozok később!

Kata, kitartás az estékhez. Ha jól értettem akkor ha bejön az új gyogyi akkor elmaradnak a szurik? Az jó lenne. Voltak ma fránya görcsök? Drukk, Drukk, görcsök húzzatok el, engedjétek kicsi Lizut nyugiban fejlődni.

Kép
Kép
Kép
anaci

Kép A kicsi családom (ezen mindenki látható)

Ezt a képet csak azért tettem ide, hogy lássátok, hogy mi is vagyunk páran. Nem magyarázom el ki kicsoda, mert bonyi lenne. Mondjuk ennyien egyszerre csak a gyerekek szülinapján és karácsonykor szoktunk lenni.

Kép Lányok a buli reggelén

Nem szórakoztatom magam tovább, most hogy végre van kicsi időm, most senki nem ül a net előtt, ez az én szerencsém.

Kellemes ünnepekt Mindenkinek! Jó pihit.

Nóra és a család.

Kép
Kép
Kép
anaci

Kata: Hogy vagytok? Hogy telt az éjszaka? Görcsök? :twisted: :evil:

Nóra: Hát nem semmi család! Flóra királykisasszony :lol: gyönyörű! Szerintem nagyon okosan és megfontoltan áll a répával a kezében. Azon gondolkodik, hogy az egészséges répát vagy a finom tortát részesítse előnybe. Én a torára szavazok, :D :lol: igaz ez látszik is rajtam. :oops: :?

A lányokat elnézve apának nem lesz könnyű dolga pár év múlva. Nagyon-nagyon szépek! Emma szeptemberben már suliba megy?

Mindenkinek Jó pihenést kívánok!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

sziasztok,

jajj Szilvi szupppper mind2 kép!!!!!!!!!!!!!!
Nóri neked is mindegyik!!!!

Csajok tök jó, egyikőtöknek 3 puncisa másiktoknak 3 kukisa van!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annyira helyes mindkét family!!!!! :!: :!: :!:

Nóra amelyiken 3an vannak rajta a lányok,na azon sztem Flóra és Emma mintha ikertesók lennének! :shock: :wink:

Zsóka köszi, hááát annyira érdekes módon nem vagyok zombi, napközben semmi bajom. éjjel aludnék mint a bunda de akkor meg műsor van :? most is volt. most 1-kor evett, aztán 2:15-ig elvolt csendben, én persze aludtam, de ő nem mert akkortól ment a sírás, semmi nem volt jó. volt babakocsi, dajkálás anyával, apával, lépcsőzés apával, sírni hagyni ágyban, magunk közt, stbstb.
na végül 4-kor megint tejcsi és utána beájult közöttünk.
:? :? :? pedig mostanra a szurinak ki kellett mennie, úgyh lehet hogy önmagában az új gyógyszer ilyen brutális?? :? :?
most többet kap, de ezt még emelni tervezi a drnéni, ha a szuri nem lesz :? hááááááááááááááááááááááááááááááát
aztán majd ha hozzászokik jön a foga, meg elkezdi megkapni az oltásait, mert még ugye semmi kötelező oltást nem kapott!!!!
szóval úgy számolom a következő 6 hónap ilyen lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:
nálunk úgy tűnik fordítva müxik. az első 6 hónap volt könnyebb :lol: :lol: :lol: :lol:

viszont tökre oldalra fordul már, épp csak egy pici kell és hason lesz.
mondjuk ahhoz a picihez kéne igazán a karmunka, ami meg még nem az erőssége, szal nem holnap, de úgy érzem menni fog.
hasról visszafordul szépen, azt le is videóztam for sure :lol: :lol: :lol:

most én is ritkábban leszek valszin, bár óriási mákom van mert főzni nem kell semmit. hoz anya, meg anyósom, meg nagyijaim...
én csak a friss péksütiről gondoskodom majd, van itt egy tuti kis pékség nem messze...

Zsóka jó h írod ezt az etetőszékest, majd akkor megnézzük
mert nálunk épp most téma, ugyanis uncsitesóméknál amikor voltunk szerdán, ott egy pegperegóhoz hasonló van nekik.
na abban olyan csudaklasszul ült Lizu!!!!!!!!!!!!!!!!
elvileg olyat vennék.
de akkor megnézem az ikeásat is.
az is dönthető??????????????????????

MINDENKINEK EZER PUSSSSSSSSSZANCS ÉS JÓ HÚSVÉTOLÁST / PIHENÉST / CSALÁDOZÁST / JÖVÉSTMENÉST / ALVÁST / szóval mindenki érezze jól magát akármit is fog csinálni :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

1 hét múlva találkozunk :!: :!: :!:
lmkata

sziasztok!!!

Nóra, nekem is feltünk, hogy Emma és Flóra mintha ikrek lennének, nagyon jó kis család vagytok Ti is!!!

Szilvi!!!! szuperek a srácok és a szerelmetes kép!!!! zseniális!!!!!!!!

Kata, drága Nektek is kitartás!!!!! csak lesz ez jobb is!!!!! én nagyon de nagyon drukkolok és minden nap gondolok Rátok!!!

Zsóka, nektek nagyon jó csajozos progit!!!

Most mi is nagyon apázunk, meg nagyizunk, meg ilyenek majd jövök és most kérés nélkül fogok tenni képeket!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: (Kata, Zsóka, oké?) :D :D

Mindenkinek nagyon kellemes pihenést!!! Babázást, apázást, stb!!!!

puszi!!!

ja, igen már csak egy hét Kata!! :wink: :wink:

Edusék remélem lassan Ti is itthon lesztek!

pusz
mangó

Sziasztok csajok!!

Tééényleg, mához egy hét múlva talizunk.De jó lesz!!!! Bori is nagyon várja már.. Bizti lehet ott szoptatni, ugye?

Kata, gyógyszer is bántja Lizut, de szerintem tuti, hogy a fogacska is elindult. Ha el lehetne hagyni a szurit az nagyon jó lenne. De ügyes ez a kislyányka, már majdnem megy a fordulás, eez igen!! :wink:
Lizinek szerintem még nem jó ez az ikeás szék, mert nem dönthető. Én csak stabilan ülő gyereket tennék bele. Bár lehet kapni hozzá egy betétet, azzal lehet,hogy jó Lizibizinek is. Zsófi szerinted?? :roll:

Nóra, szülinapos Flóra valami meseszép!! Ilyen tündérkés-koronás rucink nekünk is van. Szerintem ez egy lányos családban alapkövetelmény. A három lány együtt meg észbontóan helyes. Nagyon hasonlítanak egymásra.
Szép a fal színe :wink: .

Anzsi szavadon fogunk!!! :lol:

Szilvi csak ismétlem magam: csodálatosak vagytok a szerelmetes képen!! A fiúk meg nagyon jó pasik. :wink: :D

puszi megyek ,főzöm a töltött kápit. Diétásan készítem :wink: :lol: .

KépKép
logi

Reni, köszi az infót!!!! Nagyon szép rucikat találtam nála Borinak, és így meg is merem venni,hogy ajánlottad! :wink:
Ilyen kis táncoslábú Niki? Édes lehet nagyon.

KépKép
logi

Sziasztok! :D

megérkeztünk! :D

Nóra, Szilvi CSODÁLATOSAK A GYERKÖCÖK!!!!!!!!!!!! :D :D

KELLEMES NYUSZIZÁST!+amiket írtam priviben! :D

Zsófi üzeni, h nem lesz kedd/szerdáig, Leányfalun vannak! 8) :( =addig hiányolnunk kell sajna..

szilvi kerestelek.., majd máskor.. :( :)

Pusszancs Mindenkinek! :D
mazsolák

KELLEMES ÜNNEPEKET!!!

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Azért nem jöttem pár napig, mert Barnus (megint) beteg lett. Hányás (naponta többször, már számolni sem lehetett), hasmenés (az is brutál módon), láz. Volt sok sírás, egész nap rajtunk lógás, szegény nagyon szenvedett, enni nem akart, kb mint anno Nikkancs, alig lehetett beleimádkozni valamit. :cry:
Ma már jobban volt/van! :?

KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :D :D :D
SOK LOCSOLÓT, NYUSZIT, TOJÁST (ezt Barnusnak nem!!!!!!!!!!) :D

Puszi, Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kivánok Minden kis Családnak

BArnusnak jobbulást...és sok sok gyógypuszit
Edus ...csatlakozom azokhoz akik azt irták milyen szuperul nézel ki
nagyon csini kismami vagy.....
Puszi mindenkinek
Vera és a srácok[/b]

Kép
Kép
vera70

Látszik mennyire vagyok fáradt.... :cry: :cry: :cry:
Szóval helyesbitek
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánok mindenkinek!!!!!
Puszi Vera

Kép
Kép
vera70

Barnusnak jobbulást és sok-sok folyadékot!!!!!!! :lol: :oops: Na, nem locsolóknak valót!:oops:

Ákossal kívánunk boldog húsvét hétfőt mindenkinek! Az idő már jó a hangulathoz!

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

sziasztok!

nálunk megvolt a tegnapi hatalmas family-day, végül 16-an voltunk + Lizus + Bumikutya :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek Liza ébredt reggel 6-kor, és délután 16:45-ig nem lehetett elaltatni !!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
de 1 mp-et sem sírt, nézelődött, röhögött, dumcsizott :shock: :shock:
ennyit életében még sosem volt ébren egyhuzamban, a rekord az a 4 óra..... nemtom, lehet h érezte a népsűrűséget a nappaliban :roll:
pedig felvittük direkt a szobájába, de nem aludt. végül lehoztam a járókába, és ott aludt el tök magától egyszercsak :lol: :lol: :lol:

szval újra a régi a kedve, de sajnos lehet h ma vagy holnap be kell adatni a szurit mert jönnek vissza a görcsök.
3 NAPIG GÖRCSMENTES VOLT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VALAMI hihhhhetetlen feeling volt!!! nem mertem írni nektek, nehogy elkiabáljam. Szerda hajnaltól-szombat délelőttig.
de ha megkapja, megint nagyon nagyon feszült lesz tőle :cry: :cry: :cry:

VERA, ez a boldog karácsonyt viszi a pálmát!!! annyira jót nevettem rajta!!! olyan aranyos... :lol: :lol: :lol: :lol:

Barnusnak jobbulást! :evil: :wink: :lol:

EDUS JAJJJ DE JÓ H HAZAÉRTETEK, GONDOLTAM RÁTOK SOKAT !!!
hogy bírtad az utat? fiúk???

Mindenkinek ezer pusszancs, és fincsi sonkákat :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

Zsókám köszi, akkor nem ikeás lesz mert mindenképpen dönthetőt szeretnék... még nagyon függőlegesben nem tudja a törzsét rendesen tartani Lizus és eldől oldalra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meg nem is jó így terhelni... szóval marad a prima-pappa feelingű akármilyen márkájú bigyó :lol: :lol: :lol: :lol:

MÁR CSAK 5-ET KELL ALUDNI !!!!!!!!!!
lmkata

5-ÖT :oops: :lol:
lmkata

[quote]M írta:ÁR CSAK 5-ET KELL ALUDNI !!!!!!!!!!

De nem muszáj, lehet kevesebbet is :lol: :wink: :!:
Már várjuk nagyon mi is!!!

Imi
mazsolák

Sziasztok!

Ákos nagyon ééééddddiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

A 3 csajszi és a 3nagyfiú nagyon szép! Összekéne hozni a gyerkőccüket, ki tudja :wink: :lol: Szerelmetes kép gyönyörű!

Kata,
de jó, hogy 3 görcsmentes napotok volt!!!!!

Boldog Karácsonyt :arrow: :lol: :lol: :lol:

Edus,
tényleg, hogy utaztatok?! Mennyi idő alatt értetek ide?
Küld majd el a "számlát" mail-ben!

Mi voltunk vadasparkban a hétvégén! És szinte egész nap homokozunk, kertészkedünk!

Egy kis fotós beszámoló a hosszú hétvégéről!

Puszi!
Reni

Kép
Ez a nyuszi egyik ajándéka!

Kép
Homokozni jó!!!!

Kép
Kertész leszek......?!

Kép
Palicson a nagyinál.
Elkaplak te macsek!

Kép
Inkognítóban!

Kép
:-)

Kép
Kirakatot rendezek!

Kép
Miért néz mindenki?!

Kép
Vadasparkban

Kép
őzike

Kép
baba vadcocák :-)

KépKép
Kép
szuvajdzsity

1000 bocsi a sok képert, de így is kihagytam néhányat ami nagyon tuti lett :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Ne is mondjam, hogy a p....ja is homokos a lánynak estére :oops: :lol: :lol: :lol:

És a legújjabb, hogy ne fogjam a kezét ha ő sétál :roll: :lol:

Integetéshez mostmár a pá-pá is dukál néha!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Niki-fotók szuperek :wink: .Kis kirakatrendező :lol: . A homozó nagyon klafi, mi is terveünk egyet a telekre, de csak olyan jó, aminek van fedele. Ez olyan Reni?

Edu, de jó, hogy már otthon vagytok!!! Milyen volt az út (azon kívül, hogy baromi hosszú lehetett :roll:) ? Fiúk és miniZS hogy bírták?

Én is teszek fel képes beszámolót:

Bori várja a locsolókat 8)
Kép
Ez csak egy része a kapott csokiknak :shock:
Kép
A kacsa közös :wink:
Kép
Engem senki sem locsol meg???
Kép

KépKép
logi

Sziasztok!

Nagyon jó képeket tettetek fel! Jó látni egyszerre három gyerkőcöt, remélem egyszer Én is tudok feltenni hasonló képeket (3 stimmeljen).
Szupi a vadaspark! Sajna Roli még kicsi, nem értékelné, Apa meg már nem értékeli a kiruccanást, a hétvégét is nehezen bírta. :(

Kata
Gondolok rátok minden nap! Mielőbb jelentkez mizujs Lizuval.

Edus
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek! Írj, milyen volt az út.

Nem sikerült a legjobb szállást kikapni. Már nem tudtam válogatni a foglalásnál, mert tele voltak az apartmanok. (Én szeretem, ha akkor főzök kávét vagy bármit amikor akarok.)
Szerintem hideg volt, így Rolandot a fürdőbe öltöztettük kész szenvedés volt, mert kicsi volt a hely. A levegő meg párás, mert előtte folyattuk a meleg vizet, hogy jó legyen a hőmérséklet. Apával felhívattam a nőcit, hogy szerintem hideg van, és kapcsolja be a fűtést, de közölte, hogy automata és Ő amúgy sincs otthon. Hát köszi. Nem volt kiskanál és bögrék csorbák voltak. Azt hittem kitérek a hitemből. Ezzel aztán felhúztam Apát, aki már amúgy is kivolt, mert az ágy kényelmetlen és még egy jót aludni se tudott. Arról már ne is beszéljünk, hogy szombaton csak a Szépasszony völgybe jutottunk el, ott is csak fél órát voltunk, mert az én kisfiam de kiverte a hisztit, így Apja úgy döntött, nem viszi sehova (a h...e, azt gondolta, ez a megoldás :evil: ).Vasárnap legalább nagyokat sétáltunk Vár, Dobó tér, stb.... Végül a Mc-ben akartunk fagyizni, volt ablak ami az utcára nyílt ott álltunk sorba, persze az én kicsi édes fiam rázendített, de úgy igazán. A fagyi elolvadt, mi felváltva cipeltük a kocsiig. Ott befektettem az ülésre, na onnantól mosolygott, és beszélgetett. Irány haza. Utána nyugi lett, aludt és mentünk újra. Szóval jó is volt meg nem is. A kaja is pocsék, ízre oké, de káposzta volt az egyik nap, a másik nap valami tejfölös krumpli meg husi. Előre elmondtam mit nem eszünk közte volt a káposzta is! Amúgy van két gyereke és ilyen h...e, hogy beállít valaki egy 4 hónapos babával és káposztát főz???? Köztudottan hasfájást okozhat a babánál, még jó hogy Roli kap tápit így a kaja nem viselte meg Őt is. Többet soha nem megyek ilyen helyre!!! Vagy szálloda (nem szeretem) vagy Én főzök mint eddig! Az legalább tuti elfogy (kivéve, ha leégetem mint egyszer a csont levest!) Bocsi, hogy itt panaszkodom!

Na megyek, mert ezer a dolog!

Pusza mindenkinek, és bocsi, hogy nem tudtam mindenre reagálni!

Kép
übi

sziasztok!!!

Szilvi, Ákos nagyon szép baba, és szinte nagyfiú!!!!!

Reni, Niki nagyon tündér, jaj de szép!!!!!!!

Zsóka, Marci és Borcsa csudahelyesek!!!!!

Kata, nagyon drukkolok hogy a görcsök ne jöjjenek soha többé Lizuhoz!!!

Übi, nagyon sajnálom, hogy nem volt valami jó a kirándulásotok, ez magánszállás volt?

Imiapu, milyen volt levezetni jobb kormányos autóval?

és akkor ahogy igértem:

Kép Kép
mangó

[quote]m írta:ilyen volt levezetni jobb kormányos autóval?

Hát nehéz volt megértetnem mindenkivel, hogy ők mennek a rossz oldalon, de azóta, már mindenki a bal oldalon közlekedik. Nem nézitek a híreket???? Mo.-on csak holnaptól lép életbe az új szabály!!!
:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Na talán este már Edus is tud írni. Hosszabban.

Edus: minden gyermek gyönyörű!!!
mazsolák

A képek fantasztikusak!
Kata: Nagyon-nagyon örülök, hogy Lizunak nem voltak görcsei és nyugisan, jókedvűen telt az ünnep!!!!! :lol: :D Most mi van veletek, mert ma még nem voltál fent? :shock:

Reni:
Minden képen megcsodálom Nikit. Nagyon gyönyörű kislány! :D

Gondolom Borcsinak sok locsolója volt, mert ilyen szép kislányt biztos nem hagynak elhervadni a fiúk! :lol:

Marci begyűjtötte a sok piros tojást? A közös kacsás kép nagyon-nagyon jó! Gyönyörűek!!!!!!!!

Kati: Sajnálom, hogy a kiruccanásotok nem sikerült! :cry: Szerintem itt nyugodtan panaszkodhatsz, megértő szívekre/lelkekre találsz!

Mangó: Bendének a szeme sem áll jól. 5 hónaposan elég huncutul néz! :lol: :lol:

Imi: Most már akkor értem, hogy miért van fennakadás Európa szerte. Mazsolák család végigszáguld rajta és fejetetejére áll minden. Most már úgy is mindegy,tehát nyugodtan gyakorolhatsz a villamossíneken is, hogy időbe beérj a Jánosba.
:D :wink:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

itt vagyunk megjöttünk! képek gyönyörűek.
kata kitartást!!!!!! hogy vagy???
mindenkinek így utólag BOLDOG NYULAT!!!!!!!!!!

nagybácsi etet: Kép

új kalapom van:
Kép

megérkeztünk leányfalura:
Kép Kép Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Jajaj! De édesek a húsvéti képek!

Samut megeszem az összes képen, de főleg az utolsón! :) :) :)

Borcsi nagyon szép a locsolkodó váró képeken, kész nő! :) És voltak locsolók? Legjobb pasi az oviból eljött?
Marcipánó is nagyon nagy legény lett. :)

Niki is sokat változott mióta nem láttam. Kiszőkült? Vagy csak a szabadtéri képeken látszik úgy? Kedvencem a kirakatos kép! :)
Ja és mi is a vadasparkban voltunk!!!! :) Ti mikor? Mi hétfőn 3-kor.
Az őzike ugyanígy feküdt nekünk is. De a malacok sajna messze voltak. :)

Edus, jó hogy megérkeztetek! Gondoltam rátok sokat. Elképzelésem sincs, hogy pl KicsiZsé hogy bírta az utat. :roll:

Julcsi, Barnus jobban van már? A szombat miatt majd hívlak, hogy egyeztessünk, de kb. fél 4-re érünk oda, mert hozzátok közel van a suli.

Kata, nagyon örülök a görcsmentes napoknak. NE is írd meg, nehogy visszajöjjenek....:)

Szilvi, Ákosnak fantasztikusan értelmes tekintete van! A Jánosba jártok a szívdoktorhoz? Lényegtelen csak emlékszem a szülésfelkészítőről, hogy azt mondták, hogy ott a főorvos Fekete Farkas tanár úr, és hát nagyon tetszett a neve.....:) :) :)

Angi, tényleg huncut Bende, és szép nagy szája van! :) GYönyörű kislegény. :)

Na, dobok fel én is hétvégi képeket, aztán megyek a dolgomra...

Kép Nyuszi ül a fűben....

Kép Dédpapival

Kép nagyon szeretem a mama tehénkéjét...:)

Kép megcsináltuk a römer bizniszt – bevált! :)

most mennem kell, bocs, akinek nem írtam, mindenkinek puszi!!!
Nóri

Kép
nóri8

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a nyuszi! Sajnos nem tudtam jönni az ünnepek alatt, mert minden szabad percet pihenéssel töltöttünk, ugyanis az éjszakák megint szupperek!

Nyuszis gyerkők nagyon édesek és már én is alig várom, hogy szombat legyen!!!!

Márkot ma megcsípte a cecelégy, de. aludt 2 órát, és 1/2 4-óta alszik, asszem lassan felkeltem, mert nem tudom mi lesz éjszaka :roll: .

Ünnepek jól teltek, de mivel nagy a család minden napra jutott vendégség, sőt hétfőre 2 is. Márk jól bírta. Az evés továbbra is horror, mert 2 dl-nél többet semmiből nem eszik meg. Szombaton kapott először túrót gyümivel, nem lett semmi baja és ízlett is neki. Ma már egy nagyobb adagot is kapott. Még mindíg nem indult el, néha már sikerül megállnia pár másodpercre kapaszkodás nélkül. Új tudománya, hogy négykézlábból feltolja a popsiját és a lába között kukucskál és forgatja a fejét.

Remélem mindenki OK és a nap nagyobb részét kint tölti a szabadban és a nem a net előtt, és ezért kong a topic...

Mindenkinek puszi és szép estét.

Dobok pár képet:

Nyuszimama és nyuszibaba

Kép

Terülj, terülj asztalkám

Kép

Lábak között...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

És ami lemaradt...

Állandóan telefonál, mindennel és "beszél" is ....

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

jaj gyerkőcök nagyon szépek!! Farkas annyira samus egyik másik képen. na most már kíváncsi vagyok, vajon életben is???
samu ma f10kor kelt (6kor evett majd visszaaludt ) ilyet 5 hós kora óta nem produkál :shock: :shock:
panni, hmm mentem volna hozzátok kajcsizni!!! aztamindenit!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Nahát, már azt hittem nyitottatok egy új topikot, engem meg itt hagytatok.....:) :)

Hú, Panni nekem is csorog a nyálam, főleg ,hogy ma nem főztem és iszonyat éhes vagyok. :) Márk nagyon aranyos lehet ahogy a lába között kukucskál. Édes ahogy ül a felnőttek között. :)

Zsófi, én is tök kíváncsi vagyok, hogy élőben mennyire hasonlítanak. :)

Na, nálunk volt ma egy kis riadalom: elkezdtem enni egy banánt, amit Farkó megkívánt, így megkínáltam, hogy csak úgy harapja. Csináltunk már ilyet, meg a kiflit, kölesgolyót már tök szépen eszi, de most kivette a kezemből, összetrancsírolta és egy nagy darabot bevett a szájába. Láttam, hagytam neki, gondoltam ügyes, majd lenyeli. El is kezdte rágni, majd egybe leküldte, megakadt a torkán, kitátotta a száját, benyúltam semmi, hátbavágtam semmi. VIllámgyorsan kikaptam a bébikompból fejjel lefelé lógattam, megráztam és egyben kiesett a banándarab. Farkó meg sem ijedt, én annál inkább, persze csak utána...
NA ezt azért írtam le, mert ha apukám nem meséli el százszor hogy hogy rázta ki a nővéremből az almát akkor nem jut eszembe, hogy fejjel lefelé kell lógatni. Szóval ha ne adj isten félrenyelnek :arrow: lógatni kell. Ha tudtátok, ezer bocs.

NA, most megyek :arrow: enni, mert már kopog a szemem.

Puszi

Kép
nóri8

Na, én hülye vagyok...most néztem csak meg a térképet, hogy hol van Zsófiék sulija :arrow: eddig csak azt láttam, hogy repülőtéri út, és azt hittem, vecsésen. Ezért írtam Julcsi, hogy hozzátok közel van. Julcsi, holnap felhívlak.

eldugulok, remélem nem én leszek megint egy napig az utolsó hsz... :lol:

pusz

Kép
nóri8

sziasztok,

nálunk is jól telt a nyuszi, kivéve, h. apája 2 nap dolgozott belőle. de ami volt kirándulások,pihenés, nagy zabálás, ja és kreatívkodtam, ami nálam azért nagy szó, mert a kézügyességem nulla, kb.2-es alá voltam rajzból.

Reni, nagyon frankó a homokozó ! tök jó, h. így beválik Nikinek. azt hittem homokozni később "lehet" csak.. de akkor nemsokára mi is mehetünk? bár mi csak a játszóra.
gyönyörüü a képeken, és köszi a kedvcsinálót a Vadasparkhoz. asszem a macifarm után kilátogatunk mi is.
babakocsival jártátok végig, v. gyalog? azért kérdezem, mert emlékeim szerint van egy felfelé kaptató út az őzikékhez, és kíváncsi lennék, h. járható-e babakocsival. merthát Laura még nem megy.. :wink:

Samu is haláli az új sapijával ! :lol:

Szilvi, nektek most mi van végülis a szopizással? bocs, ha írtad és átsiklottam felette, nekem az az utolsó infóm, h. mentek a tanácsadóhoz.
Ákos gyönyörüü !!!!!!

Zsóka
, én is bírom az IKEÁ-ban, h. gyerekbarát. mi mindig hordozó+ bevásárlókocsival megyünk, szóval, h. Laura fenn ül a bev.kocsi tetején, és az információs nő ahogy meglát, már nyitja is a liftet. plusz a pelenkázójuk is emberszabású, még szoptatósszék is van benne.
fantasztikusak a húsvéti képek. Borka iszonyat sokat változat, tényleg kis nő már. nagyon jól áll neki a hajpánt !
Marcinak meg jól látom sátra van?

Nóri, neked milyen térképed van Zsófitól? én nem kaptam ilyet.
a banános sztorinál tök jó, h. így megőrizted a lélekjelenléted. énnem tudtam a fejjel lefelé rázást, de jó, h. mondtad. bár egyelőre - kopp-kopp-kopp- nem volt rá szükség.

ja, Julcsi a visszaút részünkről oké, de mivel már előtte ezt megbeszéltük, nem írtam le minden egyes tali-megbeszélésnél.

Panni, ezek a nyulak az első képen miből vannak?
de jó, h. végre-végre nyugodtak az éjszakáitok.
amikor írtad a cecelegyet, azt hittem először komoly, de aztán láttam, h. átvitt az értelem.

szerintem ebből az új tudományból fog Márk felállni. :lol:

Übi, sajnálom, h. nem sikerült úgy az utazásotok, mint szerettétek volna. és csak erősíteni tudom a többiek által írottakat, h. nyugodtan jöhetsz panaszkodni, v. bármi miatt.

Mazsolák-family, welcome home :D
mikor mentek UH-ra?

Kata, talán ezzel kellett volna kezdenem, Lizának boldog hófordulót !!
mi újság? jól vagytok?
örülök a 3 görcsmentes napnak !
új kocsi meg jött már?

Angi, Bende gyönyörüü, és milyen nagyot nőtt ő is már ! nagyon édi, ahogy ott bandázik a nagyágyon.

Klári, Mircike, Timi?

Marcsi

KépKép
alon

egy picit rólunk:

Laura még mindig taknyos, meg nyálgyár, de rece még sehol. amúgy jó kedvüü, kiegyensúlyozott - azt a pár napot leszámítva, amikor elkezdődött.
belegondolok marha nagy szerencsénk van, h. éjszaka tudunk továbbra is aludni.

Apája most átment para-apukává. aztán nekem is bogarat ültetett a fülembe.
Laura úgy megy a járássegítővel,v. a széket amikor tologatja, mint charliechaplin. tehát így kifelé állnak a lábacskái, és vhogy a belső talpélein csinálja. nem mindig, de az esetek többségében. azon parázunk, h. ez így marad.
a csípővizsgálaton anno minden rendben volt, bár volt Laurának ráncasszimetriája, de azt mondták, h. nem érdekes, idejétmúlt feltételezés,h. ez jelent vmi rendellenességet.
felhívtam a védőnőt, aki elég futószalag módon brummogott vmit, se füle-se farka, h. ez normális-e v. sem, de már mingyá 1 évesek leszünk, és akkor úgyis ortopédiai vizsgálat. hm.

tapasztalatok?

új tudományokra is szert tettünk: pápázás, bár nem tudatos, tehát nem csak elköszönésként használja, mert többször is csinálja Laura egy nap, pl. akkor is amikor eszik.
de nagyon cuki vele ! érdekes, h.a tapsolást hamarabb mutattam neki, mint a pápázást, azt meg nem akar, nem tetszik neki, v. nem érzett még rá.

a másik, h. ülni már úgy tud Laura, h. térdel és abból leül a lábai közé. előrevetett lábakkal még nem megy. de majdcsak.
ja, apája szerint emiatt is állnak kifelé menésnél a lábai. :roll:
:?: :?:
dehát ezt nem tudom megakadályozni, h. ne így üljön.

Marcsi

KépKép
alon

kicsi alma Lizinek nagyon boldog 6. hófordulót!!!!!!!!!

Rolandnak nagyon boldog 4. hófordulót!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

LIZACICUST ISTEN ÉLTESSE A FÉLÉVES SZÜLINAPJÁN!! ÉLJENÉLJENÉLJEN!!! Kép
Hogy vagytok Kata, rég nem jelentkeztél :roll: .Milyen az új tütü?

Zsófi, annyira édes Samu!! Abban a kalapban nagyon cukkancs a legény.

Húú Nóri, nem semmi ez a banános stori.Jááj. Én állandóan ettől parázok, mert Marci is mindent egyből le akar nyelni, nem hajlandó a rágással vesztegetni az időt :? . gyönyörű Farkas!!!!!
A sulival én is úgy jártam, ahogy Te, mondtam is Apának, hogy te jó ég, a világ másik végére kell kocsikáznunk szombaton. De aztán helyretette bennem a dolgokat. :D A reptéri út nálam is egyenlő volt a "rendes" reptéri úttal.

Bende valami csoda. Annyira szép ez a kisfiú, hogy csak na. :wink: A mosolya meg....... 8) a csajok imádni fogják. :wink:

Edu?? Hogy vagytok? Voltál már dokinál és uh-on?

Marcsi, ezek a picik olyan furin tudnak még járni. Szerintem ne izgasd magad. De ha nagyon zavar, mutasd meg Laurát egy ortopéd orvosnak, tudod, inkább feleslegesen menjetek..Fontos a nyugalom!! :wink: Szerintem a Z ülés nem hibás, az a csípőizületeknek meg a forgóknak rossz.

Még jövök lányok, most mennem kell, tudjátok, nyitva a terasz...

KépKép
logi

Isten éltesse Lizit HATODIK hófordulóján!!!! Ez már nagy szó! :) :)

Kata, miért nem írsz?

Rolandot pedig isten éltesse negyedik hófordulóján! :) Ez is nagy szó! :)

Marcsi, nálunk ilyen kifele járás csak a cipőben volt egy darabig, de aztán rendeződött. Lehet, hogy még nem tudja hogy rendezni a lábacskáit. Egy éves kor után ortopédiai vizsgálat van? Mindenkinek vagy csak nektek?
Igaz nem tőlem kérdezted, de a vadasparkban nagyon sok babakocsis baba volt tehát fel tudtok kaptatni az őzikéhez. :)
A térkép a suliba, a "ki mit hoz" fájl tetején van, rá lehet kattintani.

Megyek mert elfogyott a türelem...
JA, Marcsi, LAura nagyon aranyos az alvós képen, olyan érdekes hogy így az arca elé teszi a kezét, édes kicsi. :)

Kép
nóri8

stori=sztori, helyretette=helyre tette :?
logi

ROLANDNAK BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!!!!! Kép

KépKép
logi

Zsóka, nekünk vecsés lett volna jó, és így kell a város másik végébe átmennünk. :)

pusz, szép napot mindnekinek!

Ja, Marcsi,nyugodtan homokozzatok, mi is szoktunk játszón is, itthon is. Csak ül és szórja a homokot, de nagyon élvezi. :)

Kép
nóri8

Hát ez nem igaz, mindig elfelejtek valamit :x ...

Szóval ami lemaradt: Márk annnyira de annyira édes gyerkőc!! A zsinórok nálunk is a menőbb játékok közé tartoznak. Legújabb a fűtőtestre akasztott párologtató kocogtatása :? . De ma már elpakolom őket, itt a jó idő!!! :D
logi

Zsóka, Nóri, köszi a járásos-homokozós véleményeket, tippeket !

majd megnézem akkor én is a térképet !
akkor mi most a sulinak az udvarán leszünk egy játszótéren? jól értem?
izgi lesz, mert Laura még nem volt "földön" :) pokrócról meg szerintem le fog mászni.
lassan tényleg kéne cipőt vennünk. borzasztó, h. mindent halogatunk.. :?

ja, Panni még neked akartam írni, h. én speciel örülök, ha Laura 2 dl főzeléket egy szusszra bevág. :lol: bár tudom , h mi nem vagyunk mérce.
asszem már írtam, h. újabban séta közben a kiflicsücsök a sláger. meg újabban kunyizik Laura. bármit lát,h. eszünk pl.fagyi v. töltöttkáposzta, bármi, akkor ő is kér. persze nem kap, csak max a zsebbe készített kölesgolyót v. kiflit.
reggelire ha megette a gyümölcsös kölespépjét, akkor szokott kapni vajaskifli katonákat pici csirkemellsonkával. {mi védőnőnk szerint jó minőségüü, nem vákuumcsomagolt sonkát lehet}
na azt reggelig enné. de nagy csibész, mert a gyümölcsnél már hadonászik, h nem kell több, de azért utána még 1 kifli simán lecsúszik. :lol: ki érti ezt.

ja, Laura nálunk ráunt a zsinórokra, v. megértette, h. nem szabad. legyünk optimisták, az utóbbi.. :lol: pedig előtte, hajjjaj..

Marcsi

KépKép
alon

Nóri, ortopédiai vizsg: nekünk a pár hós kontrollon az volt a zárójelentésen, h. "kontroll stabil járásnál" v. vmi ilyesmi, most lusta vagyok megkeresni a papírt, de a szakorvos is mondta szóban,h. ha elindul, akkor megnézik megint.
lehet nekünk azért lesz 1 éves korban, mert korán elindult-felállt Laura + aggódom is.

minket szemvizsgálatra utaltak be, ami állítólag 1 éves korban automatikus. a Tömő u-ba akartak, de onnan telefonon, mikor időpontot akartam kérni elhajtottak, h. a Heim Pálba tartozunk. pont tegnap hívtam őket, és mondta, h. jövő héten hívjam őket újra, de akkor is csak júniusra lesz időpont.
röhej. de legalább van időpont, a Tömő u-ba nem lett volna, csak több órás várakozás rendelési időben.

M.

Marcsi

KépKép
alon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?