sziasztok,
nálunk is jól telt a nyuszi, kivéve, h. apája 2 nap dolgozott belőle. de ami volt kirándulások,pihenés, nagy zabálás, ja és kreatívkodtam, ami nálam azért nagy szó, mert a kézügyességem nulla, kb.2-es alá voltam rajzból.
Reni, nagyon frankó a homokozó ! tök jó, h. így beválik Nikinek. azt hittem homokozni később "lehet" csak.. de akkor nemsokára mi is mehetünk? bár mi csak a játszóra.
gyönyörüü a képeken, és köszi a kedvcsinálót a Vadasparkhoz. asszem a macifarm után kilátogatunk mi is.
babakocsival jártátok végig, v. gyalog? azért kérdezem, mert emlékeim szerint van egy felfelé kaptató út az őzikékhez, és kíváncsi lennék, h. járható-e babakocsival. merthát Laura még nem megy..
Samu is haláli az új sapijával !
Szilvi, nektek most mi van végülis a szopizással? bocs, ha írtad és átsiklottam felette, nekem az az utolsó infóm, h. mentek a tanácsadóhoz.
Ákos gyönyörüü !!!!!!
Zsóka, én is bírom az IKEÁ-ban, h. gyerekbarát. mi mindig hordozó+ bevásárlókocsival megyünk, szóval, h. Laura fenn ül a bev.kocsi tetején, és az információs nő ahogy meglát, már nyitja is a liftet. plusz a pelenkázójuk is emberszabású, még szoptatósszék is van benne.
fantasztikusak a húsvéti képek. Borka iszonyat sokat változat, tényleg kis nő már. nagyon jól áll neki a hajpánt !
Marcinak meg jól látom sátra van?
Nóri, neked milyen térképed van Zsófitól? én nem kaptam ilyet.
a banános sztorinál tök jó, h. így megőrizted a lélekjelenléted. énnem tudtam a fejjel lefelé rázást, de jó, h. mondtad. bár egyelőre - kopp-kopp-kopp- nem volt rá szükség.
ja, Julcsi a visszaút részünkről oké, de mivel már előtte ezt megbeszéltük, nem írtam le minden egyes tali-megbeszélésnél.
Panni, ezek a nyulak az első képen miből vannak?
de jó, h. végre-végre nyugodtak az éjszakáitok.
amikor írtad a cecelegyet, azt hittem először komoly, de aztán láttam, h. átvitt az értelem.
szerintem ebből az új tudományból fog Márk felállni.
Übi, sajnálom, h. nem sikerült úgy az utazásotok, mint szerettétek volna. és csak erősíteni tudom a többiek által írottakat, h. nyugodtan jöhetsz panaszkodni, v. bármi miatt.
Mazsolák-family, welcome home
mikor mentek UH-ra?
Kata, talán ezzel kellett volna kezdenem,
Lizának boldog hófordulót !!
mi újság? jól vagytok?
örülök a 3 görcsmentes napnak !
új kocsi meg jött már?
Angi, Bende gyönyörüü, és milyen nagyot nőtt ő is már ! nagyon édi, ahogy ott bandázik a nagyágyon.
Klári, Mircike, Timi?