Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs, hogy csak most, de egyszerűen képtelen voltam gép elé ülni+amikor megtettem, Szilikém drága kitörölt mindent.

Szóval szerencsésen túléltük a műtétjét, úgy fest, hogy gyorsan gyógyul majd, bár fájlajja a sebet meg a kukikát is, azon felszedték a bőrt, ezért. Sajna eléggé korlátozva van, nem motorozhat, bicajozhat, hintázhat, stb, mert félő, hogy kiszakad a seb. Egy hét múlva kontroll. Ennyi. Hála az égnek.

Anyapoc, megértelek, de képzeld el, hogy én meg pont azt tapasztalom, hogy a kutya le se szarja, hogy ekkora béllel mászkálok a rendelőkbe, kórházakba, azt se mondják, fapapucs. Sőt!
A kórházban a kis cigánypicsának hamarabb volt ágya, mint nekem!!! :evil:
Sőt! Reggel ugye fél 8-ra kellett bemenni, és délután fél 4-ig nem kaptam ágyat, mert állítólag ugye nem volt, így vagy álltam, vagy egy kényelmetlen széken üldögéltem, és közben ettem a kefét az idegtől, hogy minden okés lesz-e a fiacskámmal. Mondanom sem kell, hogy a hasam olyan kemény volt, mint a kő, és hogy olyan fáradt voltam, hogy azóta sem tudtam kipihenni magamat, főleg, hogy előtte való éjjel sem aludtam, mert hasmenésem volt, valszeg az aggódástól, a kórházban meg azért nem tudtam aludni, mert legalább 30 fok volt+úgy ordított valami szerencsétlen külföldi csemete, hogy kész voltam!

Na szóval bár én is találkoznék olyan hellyel és dokival, ahol kicsit is előnyben részesítik a kismamikat!

Köszönöm a drukkokat Szilárdomért!
Bocsánat, hogy nem írok most külön mindenkinek, de keltem a babut!

Kellemes húsvétolást!
Vendég

SZiasztok!

Anyapoc,
"jó" sztori! Tuti engem is megütött volna az ideg! :evil:

Hát kb hasonlók várhatók a remek új eü rendszer tükrében :roll:

Petepukk épp úgy volt, ahogy szokott! :D 11. napot szereti a legjobban! Esetleg 12. v. 10. De szerencsére a legfájósabb része éjszakára esett, én meg nagyon kivoltam ütődve (sajna nem piától :mrgreen: , csak hüle hetem volt), így mondhatni lemaradtam róla! :wink:

Athiz,
gyors javulást Szilinek!

Az első napokban persze, hogy egy-két tevekénység tiltva van, de a gyerekek gyorsabban redbejönnek, mint mi vén szamarak! :wink:
angel37

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG HUSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK, SOK LOCSOLÓT :twisted: PIROS TOJÁST ÉS AJÁNDÉKOT A GYEREKEKNEK!!!

Athiz: Nagyon örülök hogy minden ok Szilivel és sikeresen túl van a műtéten!!!

Anyapoc: teljesen megértelek, én is tiszta ideg vagyok ha elémslusszannak!!! Amúgy végül mi ez a bub a fejeden?

Angyal: tényleg pontosan müködsz, sajnálom hogy fáj de legalább tudod hogy ebben nincs gond!

Kriszti GRATULA a kiskönyvhöz!

Én marhára megfáztam igy csak fekszek és pihizek, a doki antibogyót irt fel. A fél család sajnálkozik rajtam és ettől a falra mászok, volt aki megjegyezte hogy hogyan merek vállalni ennyi gyereket ebbe a világba én meg visszakérdeztem Maga szerint most el kéne vetetnem a babákat vagy mit csináljak?! :evil: :idea: :evil: :idea: Juj, a hüle emberek az idegemre mennek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
:lol:
Kicsit el vagyok veszve és nincs időm visszaolvasni , ne haragudjatok, de majd jövök.

Kép
Kép
zsazsóka73

Athiz:
Orulok, hogy tul vagytok a muteten. :)

Tonti:
Javulast! En is kb ilyenkor voltam agyon beteg... Nem egy kellemes dolog, remelem hamar kilabalsz belole!
Nem ertem, hog ymiert nem fogadjak el az emberek, hg ymeg van aki szeretne nagy csaladot. :?

Anyapoc:
Hat az en hazidokim is ilyen, avval a kulonbseggel, hogy a kismamak a redeles vegen idopontra johetnek. Viszont szinten hatul mennek be, hogy ne kelljen atmenni a betegeken. Ez nagyon jo erzes telen influenza idejen, de maskor is. Szerintem egy bevasarlo kozpontban is ossze lehet szedni valamit, de oda onkent megy az ember, mig a dokihoz kotelezo jelleggel... A multkor, amikor a vesemnel fajt, akkor pedig azonnal engem is soron kivul fogadott. Amugy csak rendeles vegen az utolso fel oraban van nala idopont, a tobbi erkezesi sorrendben megy, kiveve surgos esetek. Sajnos ez a sok burokracia ebben az uj rendszerben tragikus, azota az en dokimnal is torlodas an folyton. :cry:

okr:
Halad az ido... Kiskonyv. :P Orulok, hogy minden ok veletek.

Angyal:
A 11. nap jo koran van, de a lenyeg, hogy szep peteeres is van mindig...

Tobbieknek is puszi!

Vannak kepek a babucinkrol a kep.tar.hu/baratodildi alatt az uh kepeknel. :)
Kellemes husvetot mindenkinek! En imadom a locsolokat, sajna egyre kevesebb van. :( :oops:

baratodildi

Sziasztok!

Remélem,mindenki megfestette már a tojásokat :wink:!
Nálunk ma reggel jött a nyuszi,egy-két aprósággal,nagy volt az öröm :)!

Athiz,Bildi

Nem azzal van a gond,ha a doki körültekintő.Legyen az és ne engedje be a váróba a kismamát,ha betegek vannak,legyen külön helyiség.Viszont azzal nem értek akkor sem egyet,hogy ha én nem tehetem meg,hogy időpontra jövök,vagy időben ellátnak,akkor mással miért teszik meg??????
Persze mindenkinek a saját nézőpontja a fontos(mint írtam,én is voltam a másik oldalon :wink:...és engedtek is előre,pedig beültem a sorba...És megköszöntem... :roll:).És ha mondjuk a kismama vagy a doki bejön szólni,hogy ez a helyzet,nem gond-e,akkor az ember simán rábólint...de ez ,ilyen körülmények között akkor is elég elszomorító....
Nekem is jól esik,ha kismamként,vagy akár kétgyermekes anyukaként figyelnek rám,de nem gondolom magától értetődőnek.... :roll:

Athiz

Remélem,Szili hamar túlteszi magát a megpróbáltatásokon :).Majd megírhatnád,hogy pontosan mit és hogyan csináltak,mert valszeg nyáron ránk is ez vár :?...jöhet priviben is :wink:!
Remélem, a mindent hamar kipihensz,mert azért az ideg is nagyon le tudja fárasztani az embert... :roll: Söt...

Angel

Na én meg azt hittem,hogy ez most korán volt :D...de ezek szt nálatok ilyenkor van durranás :).
Na igen,az új rendszerrel nem lenne gond szt,ha minden doki komolyan venné a sorszámot,időpontot.Ennél a dokinál ez nincs... :roll:...márpedig ezeknek azért van előnye bizony,akárhogy is veszzük.És bizony most direkt hajtanak arra,hogy nagy legyen az elégedetlenség... :?

Tontica

Húúú,gyorsan gyógyulj meg,nem ér ilyen szép időben megfázni!!!!!
Egyenlőre semmi biztosat nem tudok,majd vérvételi eredmény után okkosabb leszek.A doki aszonta,lehet begyulladt nyirokmirigy és zsírmirigy is...Már nem fáj és minimális a duzzanat is,hála az antibogyónak :)!Azért én még kicsit aggódok... :roll:
Igazából ezért is esett rosszul az eset...nem elég,hogy az ember tök ideg,már temettem magam... :?

Bildi

Nagyon jók a képek :).Látom,Ti babucitok is szereti maga elé pakolni a kezeit :wink:!
Én is szeretem a locsolókat... :roll: És olyan szomorú vagyok,hogy egyre inkább elsikkad ez az aranyos ünnep :(.
Amit a házidokid csinál,nagyon korrekt dolog,de sajnos ez itt nem így működik :(...

Na megyek,mert tanulnom is kéne :(:(:(....

Pusz

anyapoc

Sziasztok

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Athiz Szilinek mielőbbi gyógyulást kívánok :) biztos ügyes kislegény volt.

Angel gratula a pé-hez :) igazán irígyellek érte ... bocs tudom neked ez nem nagy vigasz ....

Tontica te is gyógyulj meg hamar. Vigyázz magadra!

Bildi édes a babátok :)

Nálam megint valami baj van ... ma ismét elkezdtem barnázni, vérezni, 14. cn-en. :cry: elegem van magamból.
kokusz

Remélem mindenkinek jól telik a húsvét! :D

Ildi
Cuki a babód! :P Én titeket is meglestelek!Szépek voltatok!Egyébként meg szőke hajjal képzeltelek el mindig,fura volt,hogy barna! :oops:

Kokusz
Sajnálom a vérezgetést! :( Nem tudom,mitől lehet megint! :(

Tontica
Jobulást!Pihizz sokat!

Anyapoc
Elhiszem,hogy mérges voltál.Majd legközelebb te mész nagypocakkal hamarabb be :D :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Vége a locsolkodásnak,na én tuti nem fogok elhervadni,Bulcsú kétszer is meglocsolt :D:D:D!

Kokusz

Sajnálom,hogy megint barnázás van...hát én nem tudom,de úgy emlékszem,hogy a középidős vérzés lehet tipikusan progihiány... :roll:
Na meg a gyógyszerek megvonása miatt is szt...szl nem bizti,hogy hibás vagy,sőt.Lehet,hogy a szervezeted most kezd magához térniba stimuk után...De majd a doki :).

Kriszti

A legközelebb még nagyon messze van és oda tuti nem :wink:...jövő héten dokit váltok :roll:.... És olyan helyre megyek,ahol időpontra lehet menni :wink:...

Bildi

Nem is néztem,hogy rólatok is vannak képek... :oops:
De nagyon csini menyasszony voltál!!! :) A csokrod meg egyenesen csodálatos :):):)!A párod meg nagyon komoly ember :wink:!
Vsizont a pocakképekkel miért nem dicsekedtél itt???? :evil:
Nem semmi pocakod van már most :shock: :shock: :shock: ....

Na megyek,elintézem a családot 8) ...

Óóóó,jó hír,párom hazajön május végén 4 napra :):):)..igaz,vizsgázni,de azért legalább egy kicsit itthon lesz :roll: :lol: 8)

anyapoc

Sziasztok,

Kókusz,
a fene, hogy már megint valami :? Szegényem :(

Nem mész ma dokihoz, hogy mi bánat lehet ez?

Neked adom a pé-met, mivel igazán nem megyek vele semmire! Na? 8)

Anyapoc,
apás 4 nap közeleg? :D
Hogy bírod? Mármint, hogy ennyit nincs veletek :?

A 11. napi nagy durranás nálam mondahatni standard! :lol: 15-16 napi progifázis, aztán miklósbácsi :wink: Na de ha úgy nézem, akkor még két hét, és fogiiii! :lol:

Az új eü.rendszerrel kapcsolatban nem értünk egyet, de sebaj! :D
angel37

Hello Csajok!

Angel köszi, aranyos vagy :) holnap megyek a dokihoz munkaügyben de meg fogom neki említeni hogy nézzen már meg mi a bánat ez.

Anyapoc lehhet igazad lesz a progival kapcsolatban. Ma felment a hőm 36,9-re a tegnapi 36,5-ről. Tehát valszeg pé volt. Úgyhogy lehet tényéeg a progiszintemmel van baj.

Mindenesetre holnap azért megnézetem magam a dokimmal. Az a biztos. De higgyétek el ha tényleg pé volt én még annak is örülök így barnázgatva is. 14. napon egy pcostól nagyon szép eredmény bogyók nélkül. :)
kokusz

Kókusz, akkor tényleg pé lehetett, nagyon örülök, meg annak is, hogy te is örülsz! :wink: Egyébként azért volt némi együttlét a pároddal?

Angel, hát akkor végre 2 hét múlva történések kezdődnek! Hajrá!

Anyapoc, az a 4 nap akkor maga lesz a paradicsom! Csak kár, hogy ennyire ritkán van, igaz?

Okr, nagyon klassz, hogy már mindjárt a kritikus időszakon is túl lesztek (12. hét), és remélem, onnan már könnyebben megy majd minden! Grat a kiskönyvhöz kismami! :)

BIldi, nagyon helyesek vagytok a képeken, és a babuci is nagyon édi, a pocid meg nagyon csini!

Tonti, azért remélem, hogy hamar meggyógyulsz, sajna tényleg sok a baci, na de te nagyon erős nőci vagy, menni fog! Simizd meg az ikreidet gyakrabban! :wink:

Zsazsó, azért majd írj, hogy minden okés-e veletek! Neked már megvolt a vércukor vizsgálat?

Szilikém hála az égnek jobban van, és este megyünk 4D-re, már alig várom! Majd holnap képezek is!

Puszi mindenkinek, legyetek jókislánykák!
Vendég

Sziasztok!

Mi tegnap állatkerteztünk egy nagyot, Rékát úgy kellett hazavonszolni, pónilovagolt arról nem akart leszállni.
Kapott élő nyuszit, ami nem tudom Rékának, vagy Tóbinak a degunak volt nagyobb ajándék :D

Anyapoc, én már mióta Rékával voltam terhes akkor elhatároztam, hogy dokit váltok. Most megint kiakadtam rá, de nagyon. Nálunk ilyen hogy kismamák külön menjenek be nem létezik, együtt a betegekkel aztán had szóljon. A múltkor kértem időpontot, kaptam is 1/4 3-ra, ugye Rékát elpaterolni, hogy ne kelljen betegek közé vinnem, aztán 3-kor már szólítottak is, majd közölte az asszisztens csaj, hogy EKG-t, csak x napon csinálnak, miért nem mondtam, hogy azért akarok menni. Közöltem vele, hogy 2 és fél évvel ezelőtt amikor utoljára náluk jártam egy rohadt EKG még nem jelentett ekkora gondot nekik.
Persze mikor visszamentem már nem tudtam hová tenni a Rékát, úgyhogy vihettem magammal. Csak az a baj, hogy ebben a kisvárosban nem sok választási lehetőség van, vagyis lehet választani az én bunkóm és a masszív alkoholista között. Van még egy doki őt még leinformálom, hogy milyen aztán ha jó véleményeket hallok, akkor én is váltok.

Kókusz az jó, ha volt peteérés, a többiben meg a dokid tud majd okosat mondani.

Tontica jobbulást!

Athiz Szilikének is gyors felépülést! Te ma mész dokihoz ugye?

Kriszti, már 11 hetes vagy! Nagyon repül az idő :D Mikor mész uh-ra?

Ma éjszaka nem tudom melyik szervemet, vagy mit nyomott a bal oldalamon a gyerkőc, de felébredtem rá, hogy fáj egy darabig tűrtem, aztán felpiszkáltam, hogy ugyan már keressen jobb helyet magának :D Helyet változtatott, aztán már én is tudtam aludni.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz, bocs, csak ez előző hozzászólást kb. 1 órával ezelőtt kezdtem el írni, közben meg teregetem, pelenkát cseréltem :wink:

Szóval akkor várjuk a képeket :D

Kép
Kép
robcsi03

Lassan bekötik már nálunk a net-et és tényleg tudok jönni, mert most nem vagyok mindig képben... Bocs!

Angel!
Két hét és kezded a fogit?

Kriszti!
Hogy vagy? Minden rendben? Dolgozol?

Bee!
Hol vagy?

Junko!
Mi volt a kontrollon? Mit mondott az orvos? Voltatok már, ugye?

Az eredményeim renden vannak. Cukorterhelésen is voltam, megittam azt a löttyöt. Ugye ilyen vizsgálat csak egy van?
1 kg a babám, 5 cm a talpa, ő maga pedig 32 cm.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Kokusz

Nagyon kiváncsi vagyok,mit mond a doki!!!!
Ez tényleg PÉ volt :wink:!Szt ha nem fog megint elhúzódni a vérzés,akkor nem feltétlenül van baj... :roll:

Angel

Hááát,mit mondjak,hozzáedződik az ember az apanélküliséghez :wink:...de azért jobb,ha itthon van :roll:...Na szóval ez is egy életmód... :?
EÜ:nyugodtan írhatod nagyban,nem vagyok harapós :D!Én azt hiszem,valahol normális,hogy nem értünk egyet,mert jelenleg nem azonosak az érdekeink,illetve nem uúgy sérülnek,ha sérülnek(neked tuti,nekem ebből a szempontból jelenleg kevésbé...).De asszem nem csak az intézményi és törvényi átalakításra lenne szükség,hanem teljes szemléletváltásra...ami ott kezdődik,hogy valóban a beteg (vagy páciens) az első...és hogy a dokik ne tünetet kezeljenek....Húúú,de ez már egy más kérdés :wink:!Na de amíg a gyógyszeripar ilyen lobbit tud folytatni és ennyire befolyásos,nehezn jutunk el erre a szintre :(...
Szl 2 hét!!!Juhééééééé :):):)!Jujj,de izgi lesz :).1 hónap fogigátló? :roll:

Athiz

Örülök,hogy Szili jobban van,akkor reménykedek,hogy nekünk sem lesz vészes,ha erre kerül a sor :roll:.
Képeket és élménybeszámolót várjuk :)!
Na igen,ilyen hazajövetel sajna kifejezetten ritkán van :(.Ez is a szabijából megy el,de a többit már beütemeztük, a suli meg fontos :).

Robcsi

Akkor neked sem könnyű :(.Nem is tudom,melyiket választanám :D!
Ez a doki meg szt Parkinsonos,mert úgy remeg a keze,mint az ördög :(...hát így is érdekes lehet gyógyítani :?...
Azzal nagyon egyet értek,hogy egészéges emberek a fertőzőkkel ne üljenek egy váróban(mint ahogy pl a gyerekdokinál is van fertőző váró).Csak nem értem,ha a kismama ne betegedjen meg(és most is bocs a kismamiktól,nem konkrétan rájuk irányul,csak az elvet feszegetem :)),akkor én vigyem nyugodtan haza a két gyerekemnek a betegséget???? Szl valahol olyan furi az egész.Szt mindenkire egyfomrán kéne vigyázni és bizony az lenne a cél,hogy mindenki minél kevesebb időt töltsön a rendelőkben..... :roll:
Minden esetre remélem,hogy a 3. doki szimpibb lesz... :wink:
Az EKG meg egyébként egyenesen érthetetlen :shock: ....Egyik nap EKG rendelés,másnap reflexvizsgálat...vagy mi? :D Bizti kölcsön kell kérni a gépet :D!Ehhh,bosszantó,na :(.

Megyek,írom a beadandóimat :).

Ollyan szépen süt a nap :):):)!!!!! Kép

anyapoc

Zsóka

Elvileg egy ilyen van,de ha esetleg találnak később a pisidben cukrot,megcsináltathatják újra :). Trükk,mielőtt a védőnőhöz mész vizeletvizsgálatra,már előző este ne nagyon egyél-igyál cukrosat,mert tévesen jelezhet a teszt :).(nekem emiatt kellett anno diabetológiára mennem :?...de jobb félni :wink:)
Amúgy ügyi vagy :)!

anyapoc

Sziasztok

Athiz ja volt ... még ma reggel is elkaptam :) de én már önmagában ettől boldog vagyok. Hamar rendbe jött a kislegény :) Akkor majd dobjál pár sztárfotot :)

Robcsi rendes ez a gyerek :)

Zsazsóka, nem ízlett a lötty? Nem csodálom .... jó nagy már a bébi :)

Anyapoc ma még nem volt vérezgetés meg barna sem .... hátha így marad.
kokusz

Anyapoc,

Gondolom, hogy jobb lenne apásan :wink: Lesz belátható időn belül máshogy ez az életmód? :?

Vagy három hónap fogigátló! :? Tudod 2X35! 8)

Ja, tudom, hogy nem vagy harapós, csak kalapokat eszel! :mrgreen:

Igen, engem sajnos nagyon érint az eü, többminden miatt is. Lehet, hogy tudnám máshogy látni, ha soha semmi gondom nem lett volna, és most se lenne... de nincs máshogy! :(

Az eü-ben a gyógyszerügy egy dolog... és nem is lombik miatt.

Reformra szükség van, ez kétségtelen. De nem egészen így, és nem ilyen gyorsan, totál agyament módon!

Népnevelő szándék! :roll: Hogy ezért van a vizitdíj? Hááát, OK, biztos van egy-két néni, aki a váróban éli társadalmi életét, de sztem az emberek nagy része akkor (v. akkorse) megy orvoshoz, mikor már ott a komoly gond... Mellesleg a remek új beutalási rendszerrel plusz egyszer el kell menni az orvoshoz... Ez számomra rögtön egy dupla logikai bukfenc! :roll:

De nem akarok annyira belemenni, meg nyilván, igen, elfogult is vagyok... :?

Zsazsókám,

igen két hét múlva, de hosszú lesz!

Gratula a méretekhez! :D

Kifogtad a cukros löttyöt? :roll: Valahol zsömle van!

És tudom, lógok egy kilométeres emillel :oops: Igérem, meglesz!
angel37

Anyapoc
Apanélküliséget mi is rosszul tűrjük,bár asszem gyakrabban látjuk,mint ti,és mégis :roll:
Tanulnivalóm nekem is lenne ,de piszok fáradt vagyok.Bár ma megerőltettem magamat,és takarítottam,hajatfestettem...Remélem az új fürdőszabatisztítóval nem ártottam a babámnak,mert nyitott ablaknál is ugyancsak fulldokoltam tőle. :oops: :x

Angyalka
Az eü reform egy eszemenet dolog!
Nekem ad papírt vizsgálatra a védőnő,azzal irány akartonozó naplósorszámért,majd vissza avédőnőhöz pecsétért,és máris pisilhetek kémcsőbe.Persze eddig volt saját számítógépük,amin fel tudtak venni,de ezt most megszűnt,mert így "jobb" :evil: :evil:
Fogigátló:azt hittem előrébb került a lombik,és egy hónapig szeded :oops: Na de sebaj,legalább már indul a dolog! :)

Zsóka
Örülök,hogy jól vagytok,és grat a méretekhez!
Úgy érzem jól vagyunk,és jövő héten lesza 12 hetes UH.Félek már minden UH-tól,de kell!
Ja,és dolgozom még.Te is?

Robcsi
Én párnával támaszgattam ki a pocakomat anno! :D

Athiz
Grat ,hogy Szili márt jól van!Szerencsére a gyerekek gyorsan gyógyulnak! :D

Kokusz
Talán akkor megúszod egy napi barnával!Drukkolok++++++++++++

Tontica,Bee,Bali,Ildikók merre vagytok???????????

KépKép

KépKép
okr

Kokusz

Szl reggel is elkpatad apát? :D!Hajráááá! :)
Vérzés,barnázás hussss! :oops: :oops:

Angel

Fogigátló:jaj,tényleg :(...emlékszem már...de olyan tök vagyok mostanában... :(

Az tény,hogy vannak agyament dolgok benne...engem eddig nem nagyon érintett egyik sem... Hm írtam volna,ilyet,hogy népnevelő szándékkal vezették be a vizitdíjat? :roll: Lehet :oops: ...
Mondjuk az biztos,hogy ennél a dokinál legalább a felére csökkent a várakozók száma... :roll:
Sajnos az összes reformot nem így kelltt volna és ilyen gyorsan....már régen és fokozatosan :roll:.De visszafelé tök értelmetlen nézni.viszont a hitelezők benyújtották a számlát,nem lehet halogatni dolgokat :(....Hát isszuk a levét az eddigi mismásolásnak bmelyik párt részéről8szl ez így most pártfüggetlenül...).
Amit írtam,azért írtam,hogy pontosan szemléletváltás kéne és akkor nem csak az EÜ részéről,hanem az emberek részéről.Ezen leszek,ha elvégzem a szakot :lol: :lol: ..mármint hogy szemléletet segítsek váltani :roll:...
Gyógyszeripar szt nem csak egy dolog...elég nagy dolog....Sajnos... :( A világon mindenhol...Amíg tüneti kezelés van és amíg sokak érdeke a sok krónikus beteg(mert jó lóvé),addig marad minden a réigben :(.
Na de remélem,hogy augusztusra egy időre "letészed a lantot" :D!

Életmód:hát tervezzük,tervezzük :).A cél tk egy saját házikó,lehetőleg itt a városban és hogy a hitelek nagy részét visszapengessük.meg hát ugye szeretnénk saját üzletet,de egyenlőre nem tudjuk,pontosan mibe vágjunk bele :D.Az biztos,hogy vendéglátás...úgy terveztük,hogy még olyan 4 év kb,aztán meglátjuk...lehet,hogy marad a cégnél továbbra is,de csak mint leváltó HM és akkor többet lesz itthon...Aztán ha tényleg megerősödtünk,akkor itthon is bele tudunk vágni vmibe...
Még jó,hogy sok a családban a vendéglátós :D!

Kriszti

Látom,Te is tanulásra fordítod a szabadidőd :D!Én képtelen vagyok rávenni magam,így most hétvégén nem is írom meg a ZH-t :(...majd vizsgaidőszakban megcsinálom.Igaz,akkor lesznek érettségik,de majd ha éppen nem vizsgáztataok,akkor tanulok :wink:!
Apa nélkül...hát tényleg nem egy leányálom,de én mindig megdumálom magammal (jaj :shock: ),hogy ez így most jó és kell és értünk van :).És így kibírható...neki sokszor szt kevesebb.nem látja a gyerkőcöket(szörnyű lehet :() és hát ha bajom van,azt is rázúdítom és még segíteni sem tud :?....

5-re viszem Villőt dokihoz,szt húgyuti fertőzése van.Olyan büdi a pisije,hogy szörnyű :(.És még vmi kis gennyes vackot is találtam a pelusban :(.
Drukkoljatok,hogy tudjak tőle pisit venni :roll:!

anyapoc

Anyapoc,
a népnevelést nem te mondtad! :D Molnár és/vagy H.Ágika! Ugyanis ez a reform egyik hangoztatott célja! :roll:

A gyógyszeripart nem úgy értettem, hogy kis dolog, hanemhogy egy téma a többi eü-s közül! :wink: Hogyne, elég nagy dolog!
A lóvé marad, ahogy mondod, és a hálapénz is! Vizitdíjjal, körzetesítéssel nem fogják kiszorítani. Igen itt jönne a szemléletváltás... erre tippem nincs, hogy hogy. :oops: Esetleg egy komplett agymosás a népnek! :wink:

Ego módra: nekem nagyon nem mindegy, hogy járhatok-e oda és akihez akarok! Nemcsak dili, vagy megszokás, vagy mert nem merem megmutatni a nunimat más dokinak. És pengessek még külön, a félelmeim mellett, egy valag pénzt ha biztonságban akarom érzeni magam (és itt most nem a hálapénzre gondoltam, az egy külön dolog, hogy adok-e).
Ha elképzelem mi vár rám később, ha ilyen macerás volt egy mezei UH-t elintéznem! De ezen még pár hónapig (évig?) úgyse kell törni a fejem! :) Legalábbis csak elméletben!

Kriszta,
kaotikus - a little bit! :wink: És logikátlan több helyen... De hát ez van, kikerülni nem tudjuk :?

Épp 11 hetes vagy! :D
angel37

Sziasztok!

Képzeljétek beszereztem két higanyos hőmérőt. Úgyhogy mától megint elkezdtem dugdosni. Hogy minek az már egy másik kérdés. :shock:
Végre április és hónap végén már kiderül merre van a mi utunk.

Kokusz!
Bízzunk ebben a ciklusban. Ehhez a barnázás dologhoz nem értek.

Anyapoc!
Mink is vendéglátni akarunk. Csak jussunk el odáig.
Villőnek jobbulást. Szeginke.

Kriszta!
Azért csak óvatosan most már ezekkel a vegyszerekkel!

Angyal!
Eldurrant a tüsző apa nélkül? A fene...de azért vasárnap csak volt valami a biztonság kedvéért. Hogy így indiszkrét legyek. :)

Zsazsó!
Áprilsi végén megyünk kontrollra. Egy héttel elhalasztottam.
Gratulálok az 1 kg babához! :)
Vendég

Angel

A farnc a kisbetűidbe :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: ...mindig megdolgoztatsz!!! :D Inkább írd privibe,ami szaftos :D!
Hmmm...már aszittem,én beszéltem félre :wink:(mert megesik...).
Pont ma olvastam az itteni 7 napban egy riportot egy kollégám lányával,aki orvos és 10 évig kint éltek az USA-ban,hogy ott mi hogy megy...hát szólnak érvek a többbiztosítós rendszer melltt és ellen is,az biztos :?...
Hát tudod,ha nekem is annyi gondom lenne(és itt most nem sajnálni akarlak,remélem érted :wink:),mint neked,én is háklisabb lennék :roll:...
Szemléletváltás:piszok nehéz dolog és nem tudom,Mo-n egyáltalán véghez lehet-e vinni.....talán még agymosással sem :(.A legnagyobb felelősség szt a pedagógusokon lenne,hogy a felnövő nemzedék másként lásson...de sajnos a minta a szülőktől meg megint csak erős.A franc tudja,hol kne kezdeni...hát azért mi megpróbáljuk :roll:...

Junko

Na ne is mondd,alig tudtam kis pisit venni és még csak nem is mentem vele semmire :(.....
Vendéglátás,juhééééj :wink:!Akkor nem csak mi vagyunk elvetemültek :D!

Na képzeljétek,meglettek az eredményeim... :roll: A streptofertőzésre utaló antitest szintem kicsit magasabb a normálnál(ez gondolom a fertőzést mutatta...).DE magasavbb lett a koleszterinem, az LDL kolesztrein és a bilirubin szintem is.Mind csak egy kicsit,de már csillagos :?...És azt olvastam,hogy a koleszterin szint stressz megemelkedhet hamar...ami ugye nálam megvolt :?...
Ha valaki okosabbat tud,hogy mi bajom és megmaradok-e,akkor szóljon :D!

Jaj,még fontos!!!!

Szirom és Kriszta

képzeljétek,ahogy olvasgattam utána az értkeimnek,ráakadtam megint erre a VDRL-re...és azt írta a válaszoló orvos,hogy terhesség esetén sokszor tévesen pozitív...Akkor miért szűrik?????

anyapoc

Húú, lányok, nagyon sokat írtatok, és én most nem bírok ezekre reagálni. Mondtam, hogy ritka madár leszek :oops:

Anyapoc! Köszi az infókat erről a VDRL-ről, remélem, hogy nálam nem lesz tévesen pozitív :roll: majd megnézem a leleteimet, hogy Miksával szűrték-e. Bár gondolom.

Okr! Végülis hogy döntöttél, mentek genetikára? Láttalak az októberi topikban, amikor keresgéltem, hogy van-e már novemberi :wink:
Ott azt írta egy lány, hogy a dokija helyből elutasítja a korionbiopsziát, de azt nem, hogy miért. Érdekelt volna azért :wink: Nekem az orvosom is ezt javasolta és egy ismerős szülésznő is azt mondta, hogy ő is ezt csináltatná meg. Azért a korábbi időpont mindenképpen emellett szól. Ma azt mondta az orvosom, amikor paráztam neki, hogy ő még nem találkozott olyannal, aki emiatt vetélt volna el. Remélem is :)

Junko! Rosszul emlékszem, hogy valahol azt olvastam, hogy már nem lehet higanyos hőmérőt kapni? :wink:

Angel, Anyapoc! Nem megyek bele inkább ebbe az eü-témába. Pedig lenne mit írni. Kell a reform tényleg, de egy halom mindent vacakul csináltak, kb. ennyi a véleményem.
Meg hogy még nemtom, hol fogok szülni :roll:

Robcsi! Én meg tavaly nyáron nem bírtam a pónira felkönyörögni Miksát :roll: Óvatos duhaj.

Athiz! Örülök, hogy jobban van Szili! Altatás is volt? Mesélsz?

Tonti! Pihenj sokat! Jobbulást!

Nálunk annyi van, hogy Miksa orrmadulaműtétjét eltoltuk az én korionbiopsziám miatt, de jobb a dátum, mint amit a múlt héten ajánlottak. Ez volt délelőtt. Délután én voltam dokinál (vittem a papát is, de nem tudott bejönni szegény, mert Miksa elaludt a kocsiban). Mocorgott a pici ezerrel, tündérien kirajzolódtak még az ujjacskái is. A fotó viszont nem lett annyira jó, mint amilyen részleteket én láttam előtte hüvelyin, de hasi uh-val lehetett csak megmérni. Azért látszik :wink: Feltettem a másik hőmérősbe, ha érdekel benneteket, nem akarom annyi helyen foglalni a helyet.

Jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Valóban nem lehet. De hát ugye a kapcsolatok. :)
Képet megtekintem a másik topikban.

Anyapoc!
Sztem megmaradsz. :)
Vendég

Sziasztok!

Junko,
gratula az új szerzeményeidhez! :D :D Egyiket rögtön ellenőrizheted a másikkal! :wink:

Indiszkrét kérdésedre válaszolva :D : a pé óta tegnap este volt először action! 8) Külön voltunk az ünnep alatt :?

Anyapoc,
Annyira nem volt lényeg az apróbetű, ezért is volt apró! :lol:
a több biztosítós rendszer is jöhet tőlem, csak ne ilyen formában! Ha mellette megmarad a TB és aki extrát akar menjen a magánbiztosítóhoz, az úgy okés! De hogy csak magánbiztosítók legyenek... :shock: :roll:

A pedagógusokon lévő felelősséggel egyetértek! Abban biztos vagyok, hogy te nagyon jó vagy! :P Na ezt bogarászd ki! :mrgreen:

A leletetdhez olyannyira nem értek... de az egycsillagosokkal nem nagyon kell foglalkozni, előfordulhat egy érték kicsit eltér. Pl. a bilirubinom nekem is volt már magasabb, de a doki épp csak megjegyezte, a fogigátlót is szedhettem tovább! :)

Szirom,
megszűnt a szülészet, ahova mentél volna? :?
angel37

Sziasztok!

Megvolt tegnap az UH, de megint csak a hátát mutizta nekünk a bébi. Viszont szépen megnőtt, 1365 grammos, szép duci a pofija is, már amennyit láttunk belőle. Képeket tennék fel, de egyenlőre valamiért nem tudok mellékletet feltölteni, de ami késik, nem múlik.

Zsazsó, szép nagy neked is a babád! Gratula!

Robcsi, irigyellek az állatkert miatt, én is úgy mentem volna, de most még nem tudtunk menni, na de remélem, hamarosan sikerül.

Junko, klassz, mindjárt duplázol hőmérőből? :lol:

Szirom, örülök, hogy minden okés a picivel, és lassan rendeződnek a műtétes dolgok Miksával. Igen volt altatás persze, először elkábították egy kis sziruppal, olyan volt, mintha valami erős pálinkát itattak volna vele. :lol:
Aztán nemsokára jöttek érte, és bevitték a műtőbe, nem sírt, úgy el volt kábulva, olyan kis mosolyka volt. Aztán amikor kihozták, még alukált egy darabig, majd szépen felébredt. Akkor még nem mozoghatott szegénykém, csak délutánra ülhetett fel. De ez csak a műtéti heg miatt volt. A hasfalán nyitották fel érdekesmód.
Nem lett lázas, és tul.képpen jókedvű volt, csak a csúnya kanül miatt fájlalta a kis kézfejét. Egyébként maszkkal altatták, majd infúziót kapott. És amikor felébredt, akkor is meg kellett várni egy zsák infúzió lefolyását, mivel előző este óta nem evett, és reggel is csak egy pici teát ihatott még itthon, utána már semmit.

Bocsi, akinek nem írtam, de most már mennem kell, puszka
Vendég

Sziasztok!

Megvolt tegnap az UH, de megint csak a hátát mutizta nekünk a bébi. Viszont szépen megnőtt, 1365 grammos, szép duci a pofija is, már amennyit láttunk belőle. Képeket tennék fel, de egyenlőre valamiért nem tudok mellékletet feltölteni, de ami késik, nem múlik.

Zsazsó, szép nagy neked is a babád! Gratula!

Robcsi, irigyellek az állatkert miatt, én is úgy mentem volna, de most még nem tudtunk menni, na de remélem, hamarosan sikerül.

Junko, klassz, mindjárt duplázol hőmérőből? :lol:

Szirom, örülök, hogy minden okés a picivel, és lassan rendeződnek a műtétes dolgok Miksával. Igen volt altatás persze, először elkábították egy kis sziruppal, olyan volt, mintha valami erős pálinkát itattak volna vele. :lol:
Aztán nemsokára jöttek érte, és bevitték a műtőbe, nem sírt, úgy el volt kábulva, olyan kis mosolyka volt. Aztán amikor kihozták, még alukált egy darabig, majd szépen felébredt. Akkor még nem mozoghatott szegénykém, csak délutánra ülhetett fel. De ez csak a műtéti heg miatt volt. A hasfalán nyitották fel érdekesmód.
Nem lett lázas, és tul.képpen jókedvű volt, csak a csúnya kanül miatt fájlalta a kis kézfejét. Egyébként maszkkal altatták, majd infúziót kapott. És amikor felébredt, akkor is meg kellett várni egy zsák infúzió lefolyását, mivel előző este óta nem evett, és reggel is csak egy pici teát ihatott még itthon, utána már semmit.

Bocsi, akinek nem írtam, de most már mennem kell, puszka
Vendég

Hopi, ez kétszer jött le, bocsesz. Viszont sikerült a képeket feltenni, ha minden igaz:

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Athiiiiiz

Naggyon jók a képek! :):):) Kedvencem az,ahol a tapája látszik :):)!Olyan édi :).
Nagyon szemérmes :D!

Angel

Nanehogymáaszidd,hogy nem bogarásztam ki :D!Köszi a bókot :oops: ...
Többbiztosítós rdsz:jó ötlet :wink:...káposzta is,kecske is :D!
Jaj,látod,ennyire béna vagyok,azt sem tudtam,hogy lehet több csillagos.Azt gondoltam,minden csillagos probléma.Na akkor tényleg megmaradok :D!

Junko

Ha Te mondod :wink:!

Szirom

Ez a VDRL engem is érdekel,mert nálunk nem nézik,ez tuti :roll:...
Ne hergeld magad,nincs értelme :wink:!
UH :).
MElyik kórházba jártál?

Pusztok!

anyapoc

athiz annyira édes, milyen kis szégyenlős! :lol: látszik a pofija
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc, akkor csillagok tekintetében meg kéne nézned az én vérképem. Na, ott vannak 3 csillagos eredmények :roll: Szóval megmaradsz. Villővel mi újság?

Athiz, nagyon-nagyon jók a képek. Milyen pufók a kis arca, és tényleg a talpas kép is szuper. Szép kölyök :D

Szirom, ezt a VDRL izét nekem se nézték, most se és Rékával se.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Mi a fityfene lett 3 *-os neked??? (mint a vendéglátásban :?...).
Villőtől sikerült reggel 70 ml pisit szereznem(kisebb harc árán,de trükkösön betettem a kába és folyattam a vizet :D).De csak holnapra lesz eredmény :(.Pisi továbbra is büdös és gennyes vacak is volt megint a pelsuban. :(

anyapoc

Sziasztok! :lol:

Csajszik elnézést mindenkitől! Holnap olvasok, reagálok. Ma már hulla vagyok..... Bocsi!

Bee
beebeey

Sziasztok!

No olvastam. :lol:
Okriszti ne félj az uh-tól! Jó, tudom, hát nem kellemes élmények fűznek hozzá. Én sem szerettem, de már egyre jobban megnyugtatt. S élvezem! :lol:
Okriszti vízkőoldó helyett nekem egy több gyermekes ismerősünk ajánlott egy szert. Kifejezetten kisgyermekes háztartásba ajánlották. Valami almaecetes bigyós szer, olcsó, s ugyanolyan hasznos mint a vízkőoldó. Ha gondolod megnézem a szer nevét.

Kókusz gratula a pé-hez! De ez a fránya barna..... :roll:

Junkó én olvaslak, de hogy is állsz most? Látom, tutira mész: két higanyos hőmérővel. :wink:

Athiz aranyos a babó a képen! Minden képen!

Bildi megkukkoltalak. :lol: Húúú de nagy a pocakod!

Anyapoc mijeezzaaa koleszterines izéd? A stressz valóban magasra tolja az értékeket......
Villő? De nem fáj neki?

Tonticával mi lehet?

Zsazsó vagyok, vagyok. :lol: Igyekszem, igyekszem.

Angel hát most a rendszerről én is összeszedtem némi tapasztalatot. Az én házidokim nótoriusan fizetetti a 300 forintot, holott tudja hogy kismami vagyok. :roll:

Tegnap éjjel sms-t kaptam. Megszületett bariném kisfia. Este 8kor még beszéltünk pár 100 szót, s a kissrác vígan pógózott a pocakjába. Ma hajnal 2-re megérkezett. Mint egy gyorsvonat. :lol:

Jól vagyunk. :lol: Minden rendben, s akkorák vagyunk, mint Zsazsóka babájának a talpa. :lol: Nyaki redő is rendben. A lelkem is rendben. S megyek vissza melózni. Hát ennyit rólunk.

További szép napot!

Bee (11+6)
beebeey

Sziasztok!

Anyapoc,
most már megnyugodtál hogy megmaradsz? Nem szakadt rád a csillagos ég! :lol:

A hagyjuk is ezt hülye eü-t, beleszólásunk a dolgok menetébe úgyis egyenlő a nullával... :?

Villő pisilével mi van :?:

Athiz,
tényleg milyen édes kis pofija van! :lol:
Jaaaj, én is akarooook ilyeeeet!!

Szili javul?

Beebey,
baba rendben, lélek rendben! :) Ez jó! :wink:

Épp tegnap vízkőtlenítettem :D ... sima ecettel (a vízforralómat).

Egyébként velem semmi említésre méltó.
angel37

Csá csajok!

Anyapoc!
Egyébként az én férjemnek is magas a koleszterinje. Mindig. És iszonyú stresszes is.

Bee!
Eddig vegetáltam de most már talán történik ez az. Ma megyek kineziológushoz (majd meglássuk, lehet költhetném a pénzem másra is). Jövő hét elméletleg nőgyogyi, és utána hét férjemnek kontroll. Megnézzük mennyi az annyi a cuccban. :oops:
És reméljük a legjobbakat. Április végére kiderül végre merre induljunk el.
Nagyon örülök, hogy végre kezdesz megnyugodni és élvezed a pocakosságot. Most már tényleg nem lehet semmi gond.

Angyal!
Kicsit szar egyébként hogy tényleg mennyire nem tudunk semmit tenni az ügy érdekében. De most már lassan csak "Apa kezdődik"... :)

Athiz!
Szép a baba! :wink:
Vendég

Junko,
sziaaa! :)

AKkor egy picit azért beindulnak a dolgok! :wink:

A jövő heti nőgyogyi a kaálit jelenti? Jaj, nagy szurok apa kontrolljához! :)

Na a kinezre kíváncsi vagyok! :wink: 5-6. lombik után akár még én is elmegyek...
angel37

Angyal!
Hidd el én is kiváncsi vagyok. Tudod mennyire távol álnak tőlem ezek a dolgok.
De azért megpróbálom.
Nem Kaális. Egy másik nőgyogyit keresek, mert ha jó lesz az eredmény és inszemezünk, azt nem a Kaáliban akarom csinálni.
persze lehet nagyon előre szaladok és lemondo. Leülökk a senekemre és megvárom mit mondanak a Kaáliban.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok babadícséretet, szerintem is egy tündér ez a picike a pocimban!

Képzeljétek, tök rosszat álmodtam. Álmomban elment a nyákdugóm, és beindult a szülésem. Hát remélem, a valóságban ez nem történik meg egyenlőre, mert még nagyon korai lenne.

Angel, köszi, Szilinek szinte már kutya baja, bár főleg esténként fájlajja még a sebét, a kukacát+a tojást. Holnap visszük vissza a kórházba kontrollra, meg akkor leszedik a tapaszt a sebről, remélem, hogy minden okés lesz vele!

Bee, nagyon klassz, hogy jól vagytok, és hogy szépen növöget a picikéd!

Szerintem is édi a talpa, meg ahogyan törökülésben kuksizik a bébim, imádom!

Puszika mindenkinek, duplán annak, akihez most nem írtam!
Vendég

Sziasztok!

Holnap utazunk haza szóval nemsokára ismét aktiv tag leszek megigérem! /Ékezetek nélkül! :lol: /

Athiz olyan édi, kis pofók ez a babi Te meg aggódtál a súlya miatt :lol:

Én nem vagyok valami jól, kicsit meg vagyok ijedve mert a szivem nagyon nem úgy múködik ahogy kellene neki, össze-vissza ver, hatalmasakat üt és ez sajna már állandó, eddig is volt ilyen szivritmuszavarom de nem foglalkoztam vele viszont mióta terhes vagyok már nagyon rossz gondolom a dupla terhelés miatt. Félek nem-e lesz ebből valami baj! Dokihoz majd akor tudok menni ha már spanyolban vagyok de ott is van hogy egy hónapot kell várni a kardiológushoz. :evil:
Tényleg ezer bocsi hogy nem irok senkinek de pakolni kell és búcsúzkodni!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok

Itt a nyár ... olyan meleg van.

Junko szurkolok nektek nagyon ... :)

Bee örülök, hogy jól vagy és minden oké :) szép nagyok vagytok már. Már nem barnázok, pé-kor volt másfél napig utána semmi.

Tontica jó utat mára. Vigyázz magadra és tényleg menj el kardiológushoz.

Athiz majsd írd meg hogy Szilivel minden oké :) rossz álmokat meg tessél elfelejteni.

Angel látom sugárzik belőled az optimizmus :) 5. 6. lombik után kineziológus .... nem lesz erre szükség.

Nálam: már nem barnázok, hőm fenn van, 36,9 volt ma is. Annyira nem magas mint máskor de ez is valami.
kokusz

Anyapoc!
Köszi a vérvétel infot! Akkor bízom benne, hogy nem kell még egyszer meginnom azt a vacakot. Arra már tapasztalatból vigyázok, hogy előtte semmi süti, semmi édesség. :wink:

Angel! :wink:
Várom a mail-t.

Kriszti! :)
Én is így jártam a tisztítószerrel. A vízkőoldótól már köhögtem, mikor a párom hazaért és kikapta a kezemből. De nem lett semmi probléma.
Vigyázz magadra!

Junko!
Mi volt a kinez-nél? Drukk az április végi kontorllhoz! :)

Bee! :wink:
Szerintem, ha pl. egy torokfájással mész a háziorvoshoz, akkor fizetni kell a vizitdíjat a kismamának is. Csak a babavárással kapcsolatos orvoslátogatás vizitdíj-mentes.

Ígértem egyszer egy pocakfotót. Hát, most már lenne mit fotózni. Belenéztem egy kirakatüvegbe és nem ismertem magamra, olyan nagyot nőtt a pocim és a baby-m. :D

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok Csajok!

Ki hogy van? Miert nem irtok, szep az ido otthon ugye? Biztosan mindenki kint van es napfurdozik. Itt esik az eso es hideg van.
Mi szerencsesen megerkeztunk bar jol elfaradtunk es a szivem ossze-vissza ver egyfolytaban azert meg elek es virulok, holnap megyek idopontot kerni a vedonohoz is meg a haziorvoshoz is.

Kokusz: 36,9 az tok jo, ezek szerint pe. utan vagy, remelem volt is akcio hogy nemsokara drukkolhassunk Neked!!!

Zsazsoka: kerjuk azt a pocifotot, kepzeld en is megijedtem magamtol amikor beleneztem az itthoni tukorbe majd en is teszek egy kepet, a fiammal 5 honaposan volt ekkora hasam, felek hogy 9 honaposan mar majd kipukkadok akkora leszek. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert így a költözés finisében nagyon nincs időm semmire. Végül nem most a hétvégén hanem majd csak a hosszú hétvégén költözünk, mert múlt héten nem üzemelték be akazánunkat, így nincs még melegvíz, hétvégén nem lehetett takarítani. De belülről már nagyjából kész, apró javítások vannak a festőknek. Kivülről meg be van pucolva, már csak színezni kell, meg a lexántetőt feltenni a ház és a garázs közé. Ja és hát az udvar. Hogy ott mikor lesz rend??!!

Még egy kicsit magamról. Ramóna még nem kukacosodott meg, remélem már nem is fog. 1465-nek becsülte az UH. De azon totál meglepődtem, hogy a fejkörfogat alapján a becsült szül.idő 06.07., a lábszárcsont szerint meg 07.02. Majd lesz egy óriásfejű törpe lábú kiscsajom! Még nem volt időm megkuksiznom Vikiről az ilyentájba készített videót, de ha jól rémlik saccra ő is ekkora volt. Egy ujjnyira a külső méhszájam kinyílt, úgyhogy mindenfajta takarítástól eltiltott az orvosom. A kenetem se bacit, se gombát nem tartalmaz, úgyhogy minden okés. Vérnyomásom szokásosan a béka s... alá tendál.

moni

Sziasztok!

Hétvégén megvolt az utolsó sulis konzultációm,már csak tanulni kellene... :? Van egy rakat beadandónk,hogy ne unatkozzunk vizsgák előtt :(.

Bee

Örülök,hogy jól vagy és nődögéltek szépen :).Barátnődnek gratul a kisfiúhoz és a gyorsasághoz is,asszem sokan,irigylik :wink:!
Koleszterin: elmentem a púpommal,hogy mi a fene van,csináltak vérképet,erre magasabb lett a koleszterinem :D!De nem vzses,itt azongyák :D.
Villőnek nem fáj, a dokinéni szt semmi kóros...csak büdös ne lenne :?...

Angel

Villő pisije Bee-nél :).Nem is csillagos az ég :(.....De azért nem szakadt rám :wink:!
Azért durva lenne,ha az ókori demokrácia szt élnénk :D:D:D!.Csak úgy elképzeltem...cserépszavazás,meg minden... :roll:
Vízforraló:mi citromsavval szoktuk :).Amúgy semmi különös :D!

Junko

Akkor férjednek vagy genetikailag magas (nekem egyébként még sosem volt) vagy tényleg az állandó stressz okozza... :roll: tessék vele sok mogyoróvajat etetni :):)!
Drukk az eredményhez :)!Meg a folytatáshoz... :roll:

Athiz

Köszi az infokat :)!

Zsóka

Jöhet a fotó :).

Tontica

Örülök,hogy szerencsésen hazaértetek :).remélem,semmi komoly bajod nincs,csak megviccelnek a gyerkőcök a sok vérigénnyel :).
Háááát,azt hittem nagyobb a pocid :oops: Villővel nekem is ekkora volt kb ennyi idősen :oops:(emlékszem,mondták az ismerősök,hogy nem létezik,hogy csak 3 hónapos,legalább 5 nek néz ki ... na mondjuk a végeredmény nem lesz uaz :wink:!)...bár lehet,hogy én voltam bálna :D! Minden esetre csini :).

Móni

Kazán :(.Hát legalább nyárra költöztök :wink:!
Alacsony vérnyomás szt ilyenkor normális,más a véreloszlás...Majd figyelj,mert ha felmegy(azaz nomrális lesz),akkor szülsz :wink:!

Kokusz

Hő jóóóóó :).Drukk megy :).ezek szt PÉ miatt volt a barna :).Irgi :).

Na menek,mert a gyerkőcöt teleportálnom kell az oviba :).Magától nem megy :?.... :wink:!

Pusszantás :)

anyapoc

Anyapoc!
nekem alapból még a mostaninál is alacsonyabb... :lol: 100/70-eket mérnek most, de nem pocakosan 90/60.

moni

Móni

Akkor Te jól jártál a terhességgel :wink:!Akkor várd,hogy alacsonyabb legyen,akkor szülsz :lol: ...nekem terhesség alatt volt 90/60.... :roll:

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?