Sziasztok!
Remélem,mindenki megfestette már a tojásokat
!
Nálunk ma reggel jött a nyuszi,egy-két aprósággal,nagy volt az öröm
!
Athiz,Bildi
Nem azzal van a gond,ha a doki körültekintő.Legyen az és ne engedje be a váróba a kismamát,ha betegek vannak,legyen külön helyiség.Viszont azzal nem értek akkor sem egyet,hogy ha én nem tehetem meg,hogy időpontra jövök,vagy időben ellátnak,akkor mással miért teszik meg??????
Persze mindenkinek a saját nézőpontja a fontos(mint írtam,én is voltam a másik oldalon
...és engedtek is előre,pedig beültem a sorba...És megköszöntem...
).És ha mondjuk a kismama vagy a doki bejön szólni,hogy ez a helyzet,nem gond-e,akkor az ember simán rábólint...de ez ,ilyen körülmények között akkor is elég elszomorító....
Nekem is jól esik,ha kismamként,vagy akár kétgyermekes anyukaként figyelnek rám,de nem gondolom magától értetődőnek....
Athiz
Remélem,Szili hamar túlteszi magát a megpróbáltatásokon
.Majd megírhatnád,hogy pontosan mit és hogyan csináltak,mert valszeg nyáron ránk is ez vár
...jöhet priviben is
!
Remélem, a mindent hamar kipihensz,mert azért az ideg is nagyon le tudja fárasztani az embert...
Söt...
Angel
Na én meg azt hittem,hogy ez most korán volt
...de ezek szt nálatok ilyenkor van durranás
.
Na igen,az új rendszerrel nem lenne gond szt,ha minden doki komolyan venné a sorszámot,időpontot.Ennél a dokinál ez nincs...
...márpedig ezeknek azért van előnye bizony,akárhogy is veszzük.És bizony most direkt hajtanak arra,hogy nagy legyen az elégedetlenség...
Tontica
Húúú,gyorsan gyógyulj meg,nem ér ilyen szép időben megfázni!!!!!
Egyenlőre semmi biztosat nem tudok,majd vérvételi eredmény után okkosabb leszek.A doki aszonta,lehet begyulladt nyirokmirigy és zsírmirigy is...Már nem fáj és minimális a duzzanat is,hála az antibogyónak
!Azért én még kicsit aggódok...
Igazából ezért is esett rosszul az eset...nem elég,hogy az ember tök ideg,már temettem magam...
Bildi
Nagyon jók a képek
.Látom,Ti babucitok is szereti maga elé pakolni a kezeit
!
Én is szeretem a locsolókat...
És olyan szomorú vagyok,hogy egyre inkább elsikkad ez az aranyos ünnep
.
Amit a házidokid csinál,nagyon korrekt dolog,de sajnos ez itt nem így működik
...
Na megyek,mert tanulnom is kéne
:(:(....
Pusz