Új privát üzeneted érkezett!

Tehát, a gólyák mai állása szerint:

Ancsur 66 :) , ez már nagyon tuti :!:

A többiek is megírják?

Gilice, Ildikó, merre vagytok, szeretnék tudni felőletek.

Kép
tviky

Sziasztok!

Persze Koko máris elküldöm neked is a képeket!!! :D

Ancsúr már 66 a sorszámotok???? :D
Jaj de örülök, akkor nemsokára babáztok!!! :)
Fruzsi imádja a puszikat remélem talcsizunk valamikor és átadhatod neki személyesen is. :D

Hol vannak a többiek??? Írjatok!!!

Valaki megírná hogyan kell a vonalzót beállítani a hozzászólásaimhoz?

Puszi:

Vicki
vicki

Halihó!

A mi sorszámunk 74. :D

Timi
latimi

Lányok, én a héten szidolozok ( nagytakarítás), gyerekezek ezerrel ( szünet a suliban :lol: ), tojást festek ( a nyúl is én vagyok magam :lol: ), úgyhogy a jelenlétem sajna korlátozott a topicon.
Ünnep után újra veletek! :wink:
Addig is egy kis hangulat: Kép

Na, jó, ennél izgibb is van ám: :lol: :lol:

Kép

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
ggabszi

Tviky: :lol: Igen már ott tartunk a gólya csőre előtti állomásnál. 8) Remélem lenéz ránk hamarosan a gólya, majd ugrálok, ha békának néz, akkor biztos észrevesz. :lol:

Vicki: De jó is lenne! :lol: :P Kattints rá egy ilyen vonalzóra, be fog ugrani az oldal, ahol készíthetsz a törpének vonalzót, az fog adni egy kódot, és ide a profilodban az aláíráshoz be kell azt másolni. :wink: Így lehet vonalzód. :lol:

Timi: :lol: :P Ahogy megbeszéltük, majd jó sokat fogunk csevegni a pelusokról, ki mennyit használ éppen. :lol: :P

Gabszi: Jó nagytakarítást, és tojásfestést, nekem is kéne, azt már régen kihagytam, és már el is fogytak amiket készítettem. :wink:

Hú lányok tegnap felbuzdúltam, és elmentem aerobik edzésre. A konditermet még a télen meguntam, ahova mentem sokan voltak és mindig várni kellett a gépre. Na de most olyan izomlázam van. :roll:
Kép

Kellett nekem ennyit ugrálnom.

Na de holnap majd focimecsre megyünk, és nem én játszok, csak a szememet meresztem, apa programot szervezett nekem is.
Kép
ancsúr

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! :D :D :D

Mirosz:Írtam neked privit,ha nem kaptad meg,jelezd légyszi,vagy írj emailt és akkor elküldöm újra!
csöpke

A gólyák mai állása szerint:

Ancsur 66

Latimi 74

Többiek?

Kép
tviky

Csöpke!
Sajna nem kaptam meg. Küldd el légyszi az emailemre marot.98@invitel.hu A priviket sokszor nem kapom meg.
mirosz

Ancsur jaj de jooooo!!!!!!!!!
Na meg mindenkinek szoritunk!!!!!!!!!!!
Ma este:Valaki szorakozot a telefonal 7X hivogatott mar azt hittem hogy a Csabikam életadoja.De nem.Annyira buta volt hogy a tudakozo megmonda a nevet es mindent.A kulcsot a zarban felejtettem apa mikor munkabol haza ért 2 orakor dorombolt, kozben eszembe jutott hogy egy szamunkra fontos idopontott elfelejtettem ,utana meg a kutya is vegig ugatott,hajnalba elkezdet szemetelni az eso termeszetesen ruhak kint futas,mirre ossze szedtem el is állt az eső!
Csabika kivetelesen 5 orakor kérte a reggelit.Ja már vásároltam ,kicsit takaritottam és még nyitva a szemem,kicsi fiam szépen durmol!
Szép napot mindenkinek.

Kép
móncsi+3

Napsugi, köszönöm! Múltkor elfelejtettem megírni, hogy láttam ám, hogy mitől csordult ki a könnyed... Virágot kaptál a kisfiadtól, igaz? :wink:

Vicki, itt is írom, örülök, hogy itt vagy, és írj gyakran!!! :lol:

Kizso, nem annyira messze költözünk, az első településre tőlünk délre... (nem szeretném ide nyilvánosan beírni, de így ki tudod találni :roll: ) Igen, maradunk a molnál, főleg most, hogy előléptettek... :lol: :lol: :lol:
Mikor is mész vissza dolgozni? Vagy ne is kérdezzek ilyeneket :wink: Az esküvőszervezést "másodállásként" fogod művelni?

Kajla, Regi hatalmas szemei, édes kis pofikája... Látszik milyen boldog!

Moncsi, remélem sikerül találkoznunk és megismerkednünk 28-án! Én is nagyon várom, sajnos az előző talin nem tudtunk ott lenni, már nagyon hiányzott!

Ancsúr, itt vagyok :lol: :lol: :lol: Kukucs... Távolmaradás megbocsátva???

Tviky, a mi állásunk: 103. Remélem hamarosan megint beindul/belendül a sor, mint tavaly.

Puszi Mindenkinek! Réce
réce

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon Boldog Húsvéti ünnepeket kívánok!
A gyerekeknek sok-sok ajándékot, csokit, a Hölgyeknek meg sok sok locsolót hogy el ne hervadjanak!

Virtuális locsolás előleg fim nevében is, innen a távolból minden hölgynek!

Az erdei kék ibolya,
Szép mint a lányok mosolya.
De mindkettő tovább szépül,
Ettől az illatos izétől.
Látod még megvan a fele,
Megöntözhetlek-e vele?
Kép Virtuális locsolás

V. Zoli
tirox

Ancsur 66

Latimi 74

Réce 103

Kép
tviky

Sziasztok!

Érdemes elolvasni, hozzátáplálásról írnak!

http://www.szoptatasportal.hu/temak/hazzataplalas

Itt pedig jó kajcsi ötletek!

http://www.nlcafe.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=23307

Kép
vivi1

A hozzátáplálás valamiért nem jelenik meg. :cry: Bemásolom, hogy mit akartam mutatni! :wink:

Újabb ok a hathónapos korig tartó kizárólagos szoptatásra
2006, március 6 - 19:44 - JJ
Késleltessük a szilárd táplálékot a baba 6 hónapos koráig!
A Rochesteri Egyetem Klinikájának kutatói újabb okot találtak arra, hogy miért tartsuk a szebbnél szebb babakanalakat a fiókban addig, amíg a csecsemő el nem éri a 6 hónapos kort. Azoknál a kisbabáknál akiket az első hat hónap során – kizárólagosan – szoptatnak, kevesebb esetben fordul elő tüdő- és fülgyulladás, mint azoknál a babáknál, akiket a 4. és 6. hónap között más táplálékkal is elkezdtek etetni.

A tanulmány, mely a Pediatrics februári számában jelent meg, elsőként dokumentálja a légzőszervi gyulladások csökkentett kockázatát az első két év során azoknál a gyermekeknél, akik hathónapos korukig csak anyatejet kapnak.

A kutatást dr. Caroline Chantry, a Kaliforniai Egyetem Davisi Klinikájának orvosa vezette, de a végrehajtás többnyire a strongi Golisano Gyermekkórházban történt, dr. Cynthia Howard, egyetemi docens és Peggy Auinger, tudományos főmunkatárs segítségével. Howard a Rochesteri Általános Kórház újszülöttosztályának gyermekgyógyászati igazgatója is.

– A tanulmány támogatja azt a javaslatot, hogy az egészséges, időben született babákat hathónapos korukig kizárólagosan szoptassák – mondta Howard. – Az a két hónap is sokat számít.
Azoknak a csecsemőknek, akiket legalább négy – de nem hat – hónapig csakis szoptattak, majdnem négyszer nagyobb az esélyük arra, hogy tüdőgyulladást kapjanak, mint azoknak, akiket teljes hat hónapon keresztül szoptattak kizárólagosan. A visszatérő fülgyulladás majdnem kétszer olyan gyakori volt. A III. Országos Egészségügyi és Táplálkozási Felmérésből, mely egy országosan reprezetatív keresztmetszeti felmérés 1988 és 1994 között, 2.277, 6-24 hónapos gyermek adatait elemezték.

És a tápszeres babáknál????

Ahol ezt találtam rengeteg jó cikk van!
Talán így megnyílik az oldal:

http://www.szoptatasportal.hu/taxonomy/term/11

Kép
vivi1

Megvan a válasz a tápszeres babákra! :D

http://www.nlcafe.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=4985

Kép
vivi1

Ancsúr, Latimi! Ezek már szép számok, a gólya a közelben repdes! :wink:

Mára elég belőlem! :lol: :lol:

Kép
vivi1

Tirox!
Köszönöm szépen! Ilyen locsolófiúkat várok hétfőre! :lol:

Jiny!
Olyan jó volt látni benneteket! Bocsi a letámadásért, de mint a mesében, teljesen felfoghatatlan... :oops: Remélem, jól vagytok!

Amneris!
Látom téged is elkapott az oltási "láz", én is benne vagyok :lol:

Réce!
Köszi :wink:

Lányok!
A számokból itélve, már nem kell olyan sokat várni a gólyára! Kitartás!

Kép
kajla

Remélem, nem baj, ha mellékelek egy képet!
Kép

Ggabszi!
Ha esetleg nagyon belejössz a takarításba, szivesen látlak nálunk...címet priviben :wink: :lol:

Kép
kajla

Réce

Te is mol ?????? :lol: :lol:

Naninga
naninga

Kajla

Micsoda jó szine van Reginek sokat vagytok kinn ?????

Naninga
naninga

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Kép

Kép

Timi
latimi

Naniga!
A lemenő nap fénye világítja meg így Regi arcát! :oops: Amúgy nem fehér, de nem is barna. Minden nap sétálgatunk egyébként...

Egy kis tavasz... :D
Kép

Kép

Kép
kajla

Petyaanya! Hatalmas gratula nektek a picurkátokhoz!!!!! Végre elindultak a gólyák!! :D :D :D :D :D :D :D
steiff

Sziasztok! Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket!
tvera

Steiff jol olvasom golya erkezet????????Jaj meg a hideg is ki raz!!
Petyaanya Gratulalunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Mindenkinek Kellemes Husvéti Unnepeket!!!!!!!!!!!!!
Olyan nagyok vagyunk mar bebitaxizunk magunktol es dombnak felfele is.
4 fogunk jonn egyszere!

Kép
móncsi+3

Petanya: Nagyon-nagyon örülök nektek! Sok-sok boldogságot kívánok a gyönyörűséges kistojáshoz, amit a nyuszi hozott! :lol:

Kajla: Regi olyan kis vagány csajszli! :lol:
ancsúr

Én is csatlakoznék a gratulálókhoz!
Kép

Kép
kajla

És nagyon szép húsvétot kívánok mindenkinek!!!!
Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Jelentem megjöttünk a nagy-nagy pihizésből. Csajok, ez baromi jó volt. Isteni ez a szálloda, a kaja, a víz, a szoba... a minden. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Főleg gyerekeseknek, mert hogy bababarát a hely, sőt a 3 év feletti gyerkőcre még vigyáznak is ingyen és bérmentve, ha valaki kicsit pihizni szeretne. Na, szóval, ide vissza kell, hogy menjünk. De már csak is 3-an. Ó én naív, hiszen még csak tegnap bontottam fel Gabika levelét, amiben benne van a jelentkezési lap... Na, a jövő hét elején feladom. :lol:

Más: képzeljétek, rengeteg gólyát láttam/láttunk. Mondtam is nekik, hogy hess és vigyétek a babókat a várakozókhoz... de csak bambán néztek rám. Talán előbb-utóbb elindulnak.

Hát, mire jövök vissza? Petyaanya! HATALMAS GRATULA! Isten éltessen Benneteket! :lol: :lol:

Amneris Drága, férjecskédnek utólag is boldog nevenapját kívánok. Vasárnap a nagy forgatagban elfelejtettem.

Lányok, az a bizonyos táblázat még létezik? Szeretnék beleiratkozni, ha lehet.

Vicki! Láthatnám én is gyönyörű kislányodat?

Köszi Napsi! Nagyon-nagyon imádjuk. Hoztunk neki egy babát Zalakarosról. Annyira örült neki, láttátok volna a kis pofiját. :lol: :lol:

Jaj, Lányok! Én már megint összeszedtem egy kicsi lányt. Eddig még akárhol nyaraltunk, vagy pihiztünk, mindig becsajoztam, vagy behapsiztam. Képzeljétek egy gyönyörű, szöszi, kékszemű, 5 és fél éves kicsi lány megszólított: Néni, fogd meg a kezem, légy szíves segítsél! (Jött ki a medencéből.) Természetesen segítettem neki, na innentől nem volt megállás. Locsi-fecsi... édes kislány volt. Közölte velem, hogy: "jó lenne még találkozni és ha jövő húsvétkor itt lesztek, akkor én is itt leszek és akkor nagyon jó lesz, de ha nem jöttök, akkor nem lesz jó". Szóval kész voltam tőle. :lol: :lol:

Tviky, sajnos sorszámot még nem tudok írni.

Tirox, köszi a locsolást.

Na, drágáim, nagy hirtelenjében ennyi...

Én is kellemes pihenést kívánok nektek az ünnepekben.
kanga_mama

Sziasztok!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Kangamama: Örülök,hogy megjöttél és hogy jól éreztétek magatokat! :D

Nekem is van mesélni valóm,majd msn-en talizunk,jó? :lol: :lol: :lol:

Gyorsan küldd vissza a jelentkezési lapot Gabikának,hogy hamar legyen sorszámotok!

Tviky: A mi sorszámunk: 147

Petyaanya: Nagyon sok boldogságot kívánok nektek a kicsi lánnyal! :lol:
csöpke

Kép

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
ancsúr

Csöpke, igyekszem, de ilyenkor sajnos már nincs nyitva posta... majd csak kedden tudom feladni. :cry:
kanga_mama

Sziasztok!

Kanga mama!
De jó lehetett nektek! :D Én is elbírnám viselni a pihit, valami jó kis helyen! Meg kérdezhetem melyik szállodában voltatok? :D

Tirox!
Köszönjük mi is a virtuális locsolást! :lol:

Csajok!
Mindenkinek jó készülődést húsvétra! Sok locsolót a csajoknak, sok piros tojást a férjeknek és fiaiknak! :lol:

Kép Kép kirakóznak a lányok
Kép Zsófi boszi :lol:

kizsó

Kizsó, meg persze... meg is tudod nézni. www.mendan.hu - ez a Hotel MenDan. Isteni hely! :lol: :lol:
Még hogy Zsófi boszi?! Szeretnék én egy ilyen szép kis boszit, hallod?!
Mások is voltak már ott innen a fórumról... És nekik is tetszett. Most meg pláne... épül a gyerekmedence, külön a csimotáknak.
kanga_mama

Ancsur 66

Latimi 74

Réce 103

Csöpke 147

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Tviky

Kép
tviky

Kizsó, ez a boszi gyönyörűséges!!!, gondolom, egymást tapossák majd a locsolók hétfőn! :wink: :D

Mindenkinek nagyon kellemes készülődést és húsvétolást kívánunk!!
rkata

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!!!

Kép
steiff

Sziasztok

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek.

Naninga
naninga

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, szeretnék venni a kertbe olyan műanyag homokozót, aminek van fedele. Láttam már katicabogár formájút, kagyló alakút, stb. Jó lenne egyet használtan venni valakitől, de ha újonnan tudom megvenni, az sem baj. Csak éppen fogalmam sincs, hogy hova menjek keresni.

Köszi előre is!
kanga_mama

Kanga_mama! Mintha a nagy tesco-ban láttam volna kagyló alakút, de nem bizti! :oops: :lol:

Csajszik! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Kép

Kép
vivi1

Sziasztok :lol:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!! :P
Kép

Kislányoknak sok locsolót, kisfiúknak sok-sok szép tojást kívánunk!!!

KépKép
napsugaracska

Drága kicsi 2 éves Zsófi baba!!!!

„Ha én írhatnám sorsod könyvét,
szíved, lelked vágyát, életed örömét,
oly széppé írnám, mint egy tündéri álom,
a legboldogabb Te lennél ezen a világon!
Boldog születésnapot kívánunk!”

Kép

KépKép
napsugaracska

Kizsó!
Zsófinak kívánunk nagyon sok boldog szülinapot!

Kép

Kép
kajla

Vivi, köszi, megnézzük majd ott is. :lol: Mármint a mi nagy TESCO-nkban, meg a kicsinkben is. :lol:

Kizsó Zsófija, a jó istenke éltessen nagyon-nagyon sokáig, legyél mindig vidám, boldog kislány, aztán persze később majd felnőtt. :lol:
kanga_mama

Nahát, én is megdícsértem tegnapelőtt ezt a gyönyörű boszorkát, de nem szúrta ki a szememet a vonalzója... :oops:

Zsófi, boldog születésnapot kívánunk!!!
rkata

Kizsó!
Zsófinak én is nagyon boldog születésnapot kívánok!
simineni

Kicsi Zsófi:)

Nagyon boldog második születésnapot kívánunk neked :)

Naningáék
naninga

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat, kedvesek vagytok!
A legjobban egy barbi babának örült a Zsófi, amit a nagytesótól kapott! :D
Ezzel kapcsolatban, ha megengedtek egy aranyos sztorit! :D Kingus pénteken a következőt mondja nekem: " Anya, majd ha sok pénzed lesz, kapok tőled belőle? Én: miért kicsim, mit szeretnél venni? Kingus: Hát... Rapanzel barbit, aminek van fésűje, hajkeféje és hosszú a haja, mert a Zsófinak szeretném adni! Szülinapjára!"
Gondolhatjátok, hogy könnybe lábadt a szemem! De annyira örültem, hogy ezt mondta! Olyan büszke voltam rá! :D Pont boltba indultam, és csak úgy megnéztem azért a barbikat, hátha... És ha hiszitek, ha nem, pont olyat találtam, amilyet a Kingus szeretett volna Zsófinak, hát nem tudtam ott hagyni... :lol:
És most a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép Zsófi húsvét lévén, megpróbálja kikölteni a lufikat! :lol:

Kép még lufizás közben sem volt hajlandó lerakni a marcipánt! :lol:

Szép estét mindenkinek!

kizsó

Zsófinak naaaagyon boldog szülinapot! :P

Édes lehetett Kingus, biztos én is könnyeztem volna egy kicsit. :D Jó, hogy ennyire szeretik egymást. (elérzékenyültem :cry: :cry: :D )

Kép

Kép
vivi1

Zsófinak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!

KépKép
gilice

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?