Sziasztok!
Jelentem megjöttünk a nagy-nagy pihizésből. Csajok, ez baromi jó volt. Isteni ez a szálloda, a kaja, a víz, a szoba... a minden. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Főleg gyerekeseknek, mert hogy bababarát a hely, sőt a 3 év feletti gyerkőcre még vigyáznak is ingyen és bérmentve, ha valaki kicsit pihizni szeretne. Na, szóval, ide vissza kell, hogy menjünk. De már csak is 3-an. Ó én naív, hiszen még csak tegnap bontottam fel Gabika levelét, amiben benne van a jelentkezési lap... Na, a jövő hét elején feladom.
Más: képzeljétek, rengeteg gólyát láttam/láttunk. Mondtam is nekik, hogy hess és vigyétek a babókat a várakozókhoz... de csak bambán néztek rám. Talán előbb-utóbb elindulnak.
Hát, mire jövök vissza? Petyaanya! HATALMAS GRATULA! Isten éltessen Benneteket!
Amneris Drága, férjecskédnek utólag is boldog nevenapját kívánok. Vasárnap a nagy forgatagban elfelejtettem.
Lányok, az a bizonyos táblázat még létezik? Szeretnék beleiratkozni, ha lehet.
Vicki! Láthatnám én is gyönyörű kislányodat?
Köszi Napsi! Nagyon-nagyon imádjuk. Hoztunk neki egy babát Zalakarosról. Annyira örült neki, láttátok volna a kis pofiját.
Jaj, Lányok! Én már megint összeszedtem egy kicsi lányt. Eddig még akárhol nyaraltunk, vagy pihiztünk, mindig becsajoztam, vagy behapsiztam. Képzeljétek egy gyönyörű, szöszi, kékszemű, 5 és fél éves kicsi lány megszólított: Néni, fogd meg a kezem, légy szíves segítsél! (Jött ki a medencéből.) Természetesen segítettem neki, na innentől nem volt megállás. Locsi-fecsi... édes kislány volt. Közölte velem, hogy: "jó lenne még találkozni és ha jövő húsvétkor itt lesztek, akkor én is itt leszek és akkor nagyon jó lesz, de ha nem jöttök, akkor nem lesz jó". Szóval kész voltam tőle.
Tviky, sajnos sorszámot még nem tudok írni.
Tirox, köszi a locsolást.
Na, drágáim, nagy hirtelenjében ennyi...
Én is kellemes pihenést kívánok nektek az ünnepekben.