Kacsa!
Na, most kerültem megint gép elé. Vendégségben voltunk rokonoknál ma, ezért nem tudtam délután írni.
A cipőt elkezdem odőben nézegetni, mert az nagyon fontos, hogy kényelmes legyen, mivel azon a napon szinte egész nap abban lesz az ember. Nekem nagyon tetszenek ezek a leszűkített orrúak, azok olyan szép elegánsak is. De a kényelem lesz a döntő, mert nem akarok sántítani menyasszonyi ruhában. Csak az a baj, hogy azt megállapítani, hogy egy sipő kényelmes-e, ahhoz előzőleg órákig kell hordani. Mert néhány perces próba után mindegyik fazon kényelmes.
A kedvesem ruhájának is hamar nekiállunk, nehogy tényleg bajban legyünk. Meg cipő, nyakkendő, minden, szóval tényleg az se megy hipp-hopp. És ott is fontos a kényelem.
Ja, igen, ma ugye vendégségben voltunk rokonoknál, és kérdezgették, mikor lesz esküvő. Mondtuk, hogy jövőre, de az időpont még titok, mert júniusban az avatásomon akarjuk elmondani az én családomnak, a kedvesem születésnapján meg az ő szüleinek (szintén júniusban van a szülinapja). De beszélgetni beszélgettünk az esküvőről, mert az elmőlt években volt néhány esküvő a családban, sőt most májusban is lesz egy. Szóval, adtak néhány jótanácsot, mi meg mosolyogva mondtunk el egy-két tervünket.
De olyan jó, hogy végre nem csak azt mondja az ember, hogy nem tudjuk, mikor esküdjünk még, hanem már van időpontunk.
Hát, valahogyan én is hasonlóan vagyok, mint te. Szeretném elkápráztatni a kedvesemet majd.
Amúgy nekem a hétköznapokban is szokta mondani a kedvesem, hogy szép vagyok, jó a hajam, vagy mikor éppen mit. De egy esküvő más. Ott nem hétköznapi szerelésben van az ember, és teljesen más a megjelenése és a viselkedése is.
A lánykikérést talán úgy oldjuk meg, hogy mindkét násznép az én szüleimnél találkozik, mert ott vagy nagy ház és nagy udvar is, és akkor ott lehet ismerkedni, akik még nem ismerik egymást, meg ilyenek. Aztán kikérnének, és együtt elindulnánk. Szóval, ez tűnik a legszimpatikusabb megoldásnak.
De olyan jó, hogy te mindig leírod, nálatok mi hogy volt, mert így tud az ember ötleteket ellesni.
Lehet, hogy ma éjszaka születik meg a Kiskacsa!
Angie, én nem hiszem, hogy másfél hónap alatt átalakulnának a körzetek a ti településeteken. Kb. annyi idő van még a szülésedig, de én azt hiszem, hogy te oda fogsz menni, ahova most is kellene menned. Mondok egy jó tippet: ne nézd a híradót meg a különféle ilyen jellegű műsorokat. Jó, könnyen beszélek, nem én fogok szülni nemsokára, de azt mondom, hogy nem érdemes felhúznia magát az embernek ilyen baromságokon. A híradás is folyton az ilyen dolgokra megy rá, mást se lehet hallani, mint az egészségügyet.