Halihó!
Képzeljétek, a szállásunkon a hallban van internetezési lehetőség. Amíg apa forma 1-et néz, addig gondoltam leugrok egy 10 percre és írok nektek!
Nagyon jól érezzük magunkat! A Bence is nagyon élvezi a kirándulásokat a jó időben!
Viszont nekem úgy néz ki, hogy meg fog jönni!
Tegnap reggel 37,1-ről 36,9-re esett a hőm, és volt egy kis barnázás! Igaz, hogy csak a wc papíron látszódott, ezért gondoltam lehet, hogy beágyazódás, mert a 9. DPO-n tartok, tehát lehetséges, viszont a 27. napon, amikor hamarosan meg kellene jönnie. Viszont mára megint esett a hőm, csak 36,85 volt, és már több a barnázás, ésmár jönnek a mensis fájdalmak. Kicsit most elkenődtem, még szerencse, hogy nem otthon vagyunk, mert akkor már depis lennék. Bár így is állandóan a wc-re járok, hogy megjött e már, mert emlékszem, hogy amikor a Bencével terhes lettem úgyanígy barnáztam előtte, mintha megjönne, csak nem jött meg. Viszont akkor még nem hőmérőztem így nem tudom, hogy akkor mi volt a helyzet a hőmmel. Szóval nekem az a fránya nyuszi piros mensit akar hozni!
Utálom!
Kriszti! Két dolog lehet: 1. nagyon izgatot vagy, és ezért késik a mensid, vagy 2. a hcg hormon lassan kezd termelődni, és a tesztek még nem mutatják ki. Van akinek a mensi elmaradását követően csak 2-3 hét múlva mutatja ki a teszt a terhességet! Remélem nálad ez a helyzet!
Na megyek! Ha nem megy fel a hőm, és megjön összetöröm a lázmérőmet!
Drukkoljatok, hogy ne jöjjön meg, akkor megkegyelmezek a lázmérőmnek is!
Puszi! Kedden jövök!