Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
3 fázisu hőgörbe!!!!!!!

Ciklus első felében lent van a hő kb.35,5 körül.
Pé-után felugrik 36,6,36,7 körül-re igy tovább.
Ezután kezdődik egy új szakasz a BEÁGYAZÓDÁS,ezután észlelhető megint újjabb hőemelkedés.
Vendég

Egy kis segítség a szavazáshoz.

Krisztinka kisfia:
http://www.mazsola.hu/index.php?apps=fo ... oto_id=134

Az én keresztfiam:

http://www.mazsola.hu/index.php?apps=fo ... foto_id=71

Zsu

Kép
bvigh

Na írtam egy csomót és kidobott :?

Kép, Kép
nemen

Enik! Biztos nagyon jó lehetett az állatkertben. Én is úgy elmennék. Itt Miskolcon is van egy vadaspark, de oda nem tudom elcsábítani a páromat. Hátha a szülei ráállnak hétfőn, és akkor elmegyünk.
Kriszti, még mindig nem csináltál vonalzót. Ha gondolod én szivesen megcsinálom neked, ahhoz viszont tudnom kéne a jelszavadat a babanethez.Addig változtasd meg, vagy utána.
Meg a ciklusod első napja kell hozzá semmi más.

Ja, most jut eszembe, a Jónás naptár szerint hétfőn 11 órakor kellene akciózni. Szerintetek a vendégség közepén ezt hogy csináljam. Az a Jónás nem gondolja, hogy az ember olyankor dolgozik, vagy dolga van?????? :lol: :lol: :lol: (komolyan ne vegyétek :!: )

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Én mikor tudok szavazok!!!!!!!!!
Krisztinka megigérte,hogy hétvégén regisztrál!
Várok már addig,ha elfelejti,szólok!!!!!!
Most indulok a Spárba,később jövök!
Vendég

Azt hittem a Fertyre regisztrál, ahol a hődet tudod vezetni.Akkor várjuk meg neki biztos sikerül.
Meg ha elfelejtené. akkor lehet, hogy már várandós vonalzót kell csinálni jövő héten.

Zsu

Kép
bvigh

Azt tudom, hogy szavazol, és köszönöm is nagyon-nagyon.Csak azért tettem ide a linket, hogy könnyebb legyen megtalálni.

Zsu

Kép
bvigh

Közben mami telefonált és annyit tud beszélni :D
Nekünk az ebédről maradt hami lesz a vacsora, de még lehet apa hoz nekem egy kis McDonalds-os kaját, mert nagyon szeretem az epres shake-et és néha szoktam vele hozatni most tortilla-t is ígért (ha így írják)
Kriszti remélem eljuttok kirándulni is, ha már apa dolgozik vasárnap :?

Zsu kíváncsi vagyok a tapasztalataidra a pg53-mal kapcsolatban, remélem be fog válni. Én elvileg úgy gondolom, hogy tudom, vagyis érzem mikor van a pé. Mit szóltok a természetgyogyis topikban az Aloe Vera-hoz? én egyenlőre lehet kipróbálom a palástfűs keveréket.

Kép, Kép
nemen

Zsu miért tiltakozik a párod már uncsi? látott ő már ilyet? :D
Amúgy nekünk is minden más Annával, már a Balatont úgy untam és Annával mindent újra fel lehet fedezni és azt nézzük, hogy ő hogy élvezi és ha ő élvezi, akkor mi is nagyon :D
Megjött apa, úgyhogy megyek!!
Kellemes Húsvétos Ünnepeket nektek!!!
puszi puszi

Kép, Kép
nemen

Enik!
A párom azért nem rajong a Vadasparkért, mert itt nem sok különleges állat van. Inkább olyanok, amiket mi otthon sokat láttunk. Persze már fejlődik ez a park is, csak ezt nem akarja felfogni. De pl. a nyíregyházi áttatkert nagyon tetszett neki, és oda szívesen el is jönne újra, de az egy kicsit messze van.
Egyébként ez érthető, hogy ti már Annát figyelitek, nektek már az is élmény, hogy ő hogy viszonyul a dolgokhoz, mennyire élvezi az újat. Ez teljesen természetes.
Majd megírom, hogy milyenek a tapasztalataim a teszttel kapcsolatban. Szépen látszik aminek látszania kell.Most azt beszéltük meg, hogy kb. 5 napig páfrányos, úgyhogy akkor jobban odafigyelünk egymásra.

Ma olyan ari volt a párom. Hívták egy melóra úgy, hogy egy hétig nem jönnének haza, és megkérdezte, hogy mikorra várható a pé-m, mert akkor nem megy. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretem :!: :!: :!:

Enik, még azt akartam írni, hogy hétvégén kérek az ismerősömtől egy katalógust amiben benne vannak a termékek , és majd leírom mit írnak róla.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Most értünk haza,kész téboly ami volt az üzletekben,nem mindent tugtunk megvenni a Spárba igy át kellett menni a Tescóba.
Holnap meg jöhet a sütés főzés.
Zsu!
Krisztinka a fertire regisztrál.
Igy könnyebb szavazni,reméllem lessz siker!!!!!!!
Zsu!
Akció bőven legyen,bele adni anyait apait!!!!!!!!
Bárcsak várandós vonalzót kéne csinálni!!!!!!

Enik!
Reméllem eljutunk,valahová,nálunk szóba került a Nyiregyházi vadaspark de messze van.

Ha már nem tudok jönni,Jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Kifelejtettem,tényleg aranyos a párod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahóóóóóóóó!

Ha nem tudtok irni,megyek feküdni :oops: :oops: :oops: :oops:

JÓ ÉJSZAKÁT :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

De azért még vissza kukkantok :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
Vendég

sziasztok tegnap megjött :oops: na most telt be a pohár jövőhét elején bejeletkezek nőgyogyihoz. csináljon végre valamit mert én ebbe már bele őszülök majd írok hogy mikor megyek remélem segít rajtunk :roll:
erzsebet0312

Jó reggelt!!!!!!!!!

Erzsébet!Sajnálom,hogy megjött,menjél akkor orvoshoz,minnél hamarább!!!!!!!!!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!!!!!!
Vendég

Hahóóóóóóóóóóó!

Mindenki süt-főz???????????
Vagy szabadságra ment??????????????
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!

Jó elvagyok magamba!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

megyyek is én itt vagyok csak annyian állnak előttem hogy nem bírok írni
erzsebet0312

Szegénykém,te még szombaton is dolgozol????????
Ejnye, az a sok utas :lol: :!:
Nem tudom mi van a többiekkel!?
Nagyon elfoglaltak!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, de még csak most jutottam odáig, hogy bekapcsoljam a gépet.Voltunk reggel bevásárolni, mi is úgy jártunk, mint Kriszti, a Spárba nem tudtunk vásárolni, így lementünk a nagy Interspar-ba. Ott annyian voltak, hogy nem volt bevásárlókocsi.De szerencsére mindent meg tudtunk venni. Legalább is azt hiszem. (valamit biztos elfelejtettem, mert mindig kihagyok valamit)
Most fejeztük be a takarítást, most pedig kezdek sütni, de azért be-be kukkantok néha.
Puszi.
Erzsi, neked meg kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meddig dolgozol?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Jó sütést!
Én már mindennel végeztem,pár perc és ebédelünk!
Jó étvágyat!!!!!!!!!
Szép napot!!!!!!!
Vendég

4-ig de már nagyon el vagyok fáradva :oops: ez van én még vasárnap is dolgozom ha erre jártok meglátogathatnátok népliget volán pénztár :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Húúúú mennyit jártam én régen arra, amikor az egyetemre (Gödöllőre) jártam. Ott szálltunk át, amikor nem autóval mentünk.
De most már 2 éve végeztem, és tán azóta sem voltam ott. :o
Mindenesetre kitartás, nemsokára 4 óra, és mehetsz haza.

Nálunk egyelőre csönd van, a fiúk alszanak, én meg lógok a neten.

Nekem most nagyon jó dolgom van, ma anyósom főzött, holnap anyukám fog, hétfőn pedig apuékhoz megyünk, szóval nem kell főznöm, csak sütnöm, de azt is csak magunknak.

Du biztos megyünk sétálni, más program nincs.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Én is itt vagyok!

Sziasztok!

Én már anyosóméknál vidéken,de lehoztam a laptopom,hogy itt lehessek Veletek.

Kriszti: még mindig nem jött meg????
vedresandi

Nekem is jó dolgom van,mert együtt főzöcskézünk itt,ergo nincs kupi a konyhámban.
Holnap anyukámnál leszünk, kajával vár,de vasárnap este vissza anyóshoz,és innen csak hétfőn este megyünk haza.
vedresandi

Ertzsi, mindjárt végzel!!!

Húúúúúúú, lányok! Én úgy elfáradtam. Pedig még nem vagyok kész. Most fogom a túrósat sütni. Ez a hülye perec jól megszi....ott, olyan pepecs az egész. Tudom már miért nem szoktam ilyet sütni.
Ma még megcsinálom a franciasalit, és befejeztem. Holnap még sütök fasírtot.
És nem csinálok utána semmit csak pihenek.

De jó lenne egy masszázs..........................

Nem is írom a mai büszkeségem. A párom olyan lelkesen söndörgette a refaellókat, pedig csak poénból kérdeztem meg tőle nem akar-e segíteni. Némelyik kicsit nagy lett, de nem volt szivem szólni neki, olyan aranyos volt.

Zsu

Kép
bvigh

Mindenkinek ilyen húsvéti tojásokat kívánok :lol: :lol: :lol:

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Helló Kriszti!

Nem felejtettem el, egyelőre tesóm gépéről nem enged regisztrálni: Nem tudom miért szarakodik!!! :twisted:
Még a hétvégén megpróbálom anyóséról is. Remélem sikerülni fog! :?

Pusza Mindenkinek!
Vendég

Erzsi! SAjnááááááááááálom! Akkor ha elmúlik irány a doki! Kíváncsi vagyok mit fog majd mondani!!
Vendég

Lányok, végre kész vagyok.Nagyon elfáradtam, de mindennel kész vagyok, és olyan szép rend van a konyhámban. Ma elégedett vagyok magammal.( csak szerényen)

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Most jöttünk haza,most olvasgatok vissza!
Még mindig nem jött meg,de már ne is jöjjön!!!!!!!!
Kerüljön el legalább 9 hónapig!!!!!!!!!!

Krisztinka!
Nem tragédia,majd meglessz egyszer!!!!

Jó éjszakát!!!!!!

Azért még itt vagyok.
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Kriszti, megelőzél.
Nagyon örülök, hogy még nem jött meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És szorítok, hogy ne is jöjjön. Akkor most mikor is akarod megcsinálni a tesztet?

Zsu

Kép
bvigh

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!

Minden nap 7-kor kelek.
Még nem jött meg,de nem tudom mi van velem,ennyit még sosem késett,ma van a 28-ik nap,ma megint negativat teszteltem, már ez a 3-ik.
Ha ezek után is terhes lennék kész csoda lenne,a hőm 37,1.
Ingadozik,felmegy 37,2,37,3-ra megint leesik,megint felmegy.
Olvasgatok több topikot is van e valaki igy mint én?!
Rólam ennyit.
Hogy vagy????
Hőmérőzöl?????
Vendég

Szia Kriszti!

Szerintem, ha nem megy 37 alá az jó.
Szóval tényleg nem tudtad megállni, hogy ne tesztelj. :lol: :lol:
Én sem bírtam volna.
Most már nem csak hőmérőzök, hanem nézem a nyálmintát is, de még kicsit odébb van a pé, szóval még várok. De azért megcsinálom minden nap, hogy jól követhető legyen.

Erzsi van ma?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Én is úgy gondilom,hogy ha nem megy alább az jó!!!!!!!
Egyébként,görcseim is vannak ritkán,de arról is azt olvastam,normális,van aki 1-2 hétig is görcsöl.
Állandóan járok a vécére,mint egy megszállott,nézem a vécét é a papirt.
Ebbe bele lehet hülyülni.
Holnap egy kicsit kikapcsolódunk,hátha az agyam is kikapcsol.
Csináld is mindkettőt,igy tényleg lehet,következtetni.
Aztán ha minden jó,akció indul,én meg drukkolok neked a végtelenségig.
Erzsi van,hogy nekünk lessze e vagy csak az utasoknak lessz,majd kiderül!
Ma nem kell főznöm,csak kisütnöm a mellet,tegnap még beis paniroztam.
Igy ma pihi,és itt vagyok a gép előtt,mikor csak lehet!!!!!
Vendég

Nekem még a fasírtot kellene megsütnöm, mert tegnap már nem volt energiám hozzá. De ezen kívül semmit nem vagyok hajlandó csinálni. Ma én is pihizek, holnap úgyse lesz rá időm, ha jönnek a vendégek.

Zsu

Kép
bvigh

Akkor jó pihenést,pihenés közben reméllem lessz időd,ránk is,mert holnap biztos nem lessz!
Ez a két nap úgy is olyan hiányos,kedden hátha beindul!

Most azon gondolkozom,merre kéne érdeklődni,affelől,hogy már 3-at teszteltem és negativ,lehet e ebből pozitiv.
Szerintem nem vagyok terhes,csak ideges,21 napos ciklusokkal,ma meg már a 28-ik nap,bocs,hogy untatlak ezzel,úgy hogy beis fejezem.
Vendég

Egyáltalán nem untatsz. Mikor én tartok itt, akkor én is ezen rágódom állandóan. Úgyhogy mondjad csak. Egyébként jól emlékszem ugye, hogy te is iszod a cickafarkat?
Mert akkor lehet, hogy tényleg hosszabbak lettek a ciklusaid, mert ugye az arra való, hogy rendbe tegye.
De azt lenne jó tudni, hogy mikor ment fel a hőd. Annak hány napja lehet?

Zsu

Kép
bvigh

Halihó! :lol:

Képzeljétek, a szállásunkon a hallban van internetezési lehetőség. Amíg apa forma 1-et néz, addig gondoltam leugrok egy 10 percre és írok nektek! :lol:
Nagyon jól érezzük magunkat! A Bence is nagyon élvezi a kirándulásokat a jó időben!
Viszont nekem úgy néz ki, hogy meg fog jönni! :cry: Tegnap reggel 37,1-ről 36,9-re esett a hőm, és volt egy kis barnázás! Igaz, hogy csak a wc papíron látszódott, ezért gondoltam lehet, hogy beágyazódás, mert a 9. DPO-n tartok, tehát lehetséges, viszont a 27. napon, amikor hamarosan meg kellene jönnie. Viszont mára megint esett a hőm, csak 36,85 volt, és már több a barnázás, ésmár jönnek a mensis fájdalmak. Kicsit most elkenődtem, még szerencse, hogy nem otthon vagyunk, mert akkor már depis lennék. Bár így is állandóan a wc-re járok, hogy megjött e már, mert emlékszem, hogy amikor a Bencével terhes lettem úgyanígy barnáztam előtte, mintha megjönne, csak nem jött meg. Viszont akkor még nem hőmérőztem így nem tudom, hogy akkor mi volt a helyzet a hőmmel. Szóval nekem az a fránya nyuszi piros mensit akar hozni! :evil: Utálom! :lol:

Kriszti! Két dolog lehet: 1. nagyon izgatot vagy, és ezért késik a mensid, vagy 2. a hcg hormon lassan kezd termelődni, és a tesztek még nem mutatják ki. Van akinek a mensi elmaradását követően csak 2-3 hét múlva mutatja ki a teszt a terhességet! Remélem nálad ez a helyzet! :wink:

Na megyek! Ha nem megy fel a hőm, és megjön összetöröm a lázmérőmet! :lol: Drukkoljatok, hogy ne jöjjön meg, akkor megkegyelmezek a lázmérőmnek is! :lol:

Puszi! Kedden jövök!
Vendég

Igen,ittam a teát,de a múlt hónapban is ittam.
Egyszer volt lent 36,7 25-én azóta 37 felett van minden nap meg egyszer volt pont 1-én 37,4 mikorra vártam az nap.
Azóta ingadozik.
Ha jó számolom és jól tudom,pé előtt lent van és ha hirtelen fent van akkor van pé.Nekem akkor az ciklus közepe volt kb.
Azóta fent van a hőm, 37,1-től lejjeb nem ment!!!!!!!!

Most azt olvastam megint,hogy jó a fagyöngy tea megtermékenyitést elősegitő,nem szabad forrázni,csak hideg vizben áztatni.Ha most nem jön össze,mindennel fogok próbálkozni!!!!!!!
Vendég

Ildi, de jó, hogy tudtál jönni. Ne keseredj el, nem érdemes. Tudom,hogy csak addig tart a rosszkedv, ameddig a mensi, és utána újra kezdődik minden.
Az én párom is F-1-et néz.
Kriszti, akkor ez már a 15. nap. Ha nem vagy terhes, akkor már illene megjönnie. De ha nem érzed semmi jelét a mensinek, akkor szerintem elég jó esélyed van a terhességre. Igazából most kellett volna megjönnie.
A tea azért nem hat egy hónap alatt. Én három hónapig ittam, mire rendbe jöttem, de még most sem az igazi. Én inkább a hőmre hallgatok, nem azt számolom, hogy mikor kellene megjönnie, mert nem mindig egyformák a ciklusok.Inkább ezt figyeld szerintem.Ha ezt nézed, akkor nem is csoda, hogy nem mutat a teszt semmit. Szóval nyugi, ebből még bármi lehet.

Zsu

Kép
bvigh

Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi4
A múlt hónabban 100x izgatottabb voltam,legyen neked igazad a második!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolokkkkkkkkkkkkkkkk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Érezzétek jó magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Teával nem az első hónapom,igen igazából most kéne nem megjönnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden benne lehet a pakliban,hátha bejön Ildinek a véleménye erről!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon idegesitő,amúgy hiába,hogy leirom,hogy ideges vagyok,de amúgy ahoz képest nem,már úgy vagyok vele--lessz ami lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Most olvastam,hogy a 3-ik héten kezdődik a beágyazódás a 4-ik héten fejeződik be,5-ik héten még csak petezsákot lát az orvos.ha jól olvastam 6-ik hétem 1mm es a baba.
Zsu!!!
Ha én most terhes lenék,akkor nekem most fejeződött be a beágyazódás,akkor miért várok pozitiv tesztet,vagy ilyenkor már pozitivat kellene mutatnia?????????!!!!!!!!!!!!!!!
Ugye milyen hülye vagyok???????????Valaki fejbe kólinthana,hogy álljak le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még jó,hogy itthon csendbe vagyok,papa dolgozik,Dávid lent van,a lányom meg vissza aludt.
Én meg jó elvagyok,nem haladok,pedig kéne,egy kis rend rakás!!!!!!!!!
Zsu!Vagy valaki fenékbe billenthetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Most dvd-zünk egyet, azán jövök, és leírom mit gondolok erről .

Zsu

Kép
bvigh

OKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiszta hülye vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kivettem a tesztet a kukából és láttam rajta még egy halvány csikot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megmutattam a lányomnak,hogy nézze már meg,és megerősitett,igen 2 csik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DE NAGYON HALVÁNY!DE OTT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON HALKAN MONDOM?POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Helló Lányok!

Kriszti! Na ez jó!Sőt nagyon jó! 2-3 nap múlva már erős pozitív lesz!
Nemis kell már az a ferti, már majd babás vonalzó kell!!!
Sajna nem enged sehol regisztrálni. De miért??? Nem tudom.

Little! Irtóra szorítunk neked is!!!

Zsu! Neked még van egy kis idő a pé-ig, de azért lehet hancúrozni.

Képzeljétek! Nekünk ez a védekezős hónap, de még nem sikerült eddig védekeznünk. Pedig apa megkérdezte, hogy mi legyen én mondta , hogfy ugye azt beszéltük védekezünk, de ő úgy döntött mégsem. De még csak a 10. vagy hanyadik napon vagyok, vagy még annyi se. Majd a vonalzómat megnézem, mert már ezt sem tudom.

Na pusza
Vendég

AZ NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor jelenhetett meg az a csík????????
Kedden vegyél még egy tesztet.

Egyébként azt akartam az előbb írni, hogy, ha még csak ma kellett volna megjönnie, akkor nem biztos, hogy kimutatja a teszt. Mert ha a hődet vesszük, akkor még nem késett a mensid.
Remélem az a csík a következő teszten erősebb lesz már.
Jaj, nagyon szorítok érted, olyan jó lenne már tényleg, ha valaki megkezdené a babásodást. Hátha ránk is hatna egy kicsit.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?