Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látni, hogy jó idő van senki sincs a neten.

Lenne egy kérdésem hozzátok, amikor ti abbahagytátok a szopiztatást mit csináltatok, hogy ne teljen meg a cici.Próbálom Alexandrát leszoktatni a ciciről 2 napja reggel nem szopizik este meg csak immel ámmal viszont a tejci meg termelődik és a cicim meg fáj le is kellett fejnem egy kis tejet, hogy ne feszítsen annyira.Előre is köszi a tanácsaitokat.

Gabó milyen biciklit kap Levi?

Anikó, szóval te akarzs kétszinten is érettségiztetni és ezért tanulsz most már értem.Le a kalappal elötted, hogy szeretsz tanulni.

Mindenkinek szép napos délutánt!

Zília

Kép
kertész ákosné

sziasztok!

Most tudtam kicsit benézni, de persze sietek. Ma már nem vittem oviba a gyerekeket. Délelőtt nyuszizni voltunk a piacon, tojásokat nyomdáznak meg rajzolnak én meg készülődöm.

Utólag lemaradva az ünneplőknek sok boldogságot!

Majd még bekukkantok, de lehet, hogy csak olvasni :oops:

Kép

Mindenkinek boldog húsvétot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok cajok!

köszi a szavazásokat!
képzeljétek,olyan jó az iwiw,már megtaláltam egy ált isk-gimn oszt társamat(barátnők is voltunk),most skóciában élnek és már emailezünk,fotókat küldünk,szóval talán újra lehet belőle valami(igaz nem járnak haza).nekem már csak ilyen netes barátnőim vannak!!!(mint ti is)
gabó
hát nem semmi emberek vannak(anyukám is mesélt olyan sok sz@r alakról,akik csak ígérgettek,hitegették).de azért a jövőt nézve tényleg kicsit praktikusabb a városhoz közelebb költözni,mint ahogy előttem anikó vagy zília(bocsi lányok) írta.
zília
nekem is rögtön az jutott eszembe,hogy olyan ismerős a férjed(de nekem nem lehet ismerős,talán valami színészhez,tv-ben szereplő emberhez hasonlít,de nem jövök rá,kire).és milyen nagy már alexandra,majdnem mint apukája :lol: :lol: :lol: :lol:
viol,nitta,anikó
és mi lesz még később!!!olyanokat tudnak csinálni néha,hogy :twisted: :roll: :oops: :? :shock: .majd meglátjátok!!!
nitta
nekem még mindig nem jött meg.már arra gondoltam,hogy eldöntötte a szervezetem,hogy nem szülhetek többet :!: vagy ez már a klimax?!végülis én vagyok itt a legöregebb :lol: :P :lol:

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok Cajok !!!
Anniyt irtatok egy nap alatt!! :roll: :roll: :shock: :shock:

Anikó
olyan aranyos lehetett a Kincső ahogy huzkodta a pulcsid ujját! :lol: NAgyon hiányozhatott anyuci neki!!
Tényleg jó neked hogy szeretsz tanulni!!!Meg érettségiztetni! :wink: Pfuj,de rosz is volt az!! :?

Nitta
én nem igen értem a foltjait a nacinak.Festékfolt volt vagy mi????Fekete szinű??Egyenletesen száradt????Én még ilyet nem hallottam!
:shock: :roll:

Mi is vettünk ma Gyulámnak két nacit,most mosodnak,aztán holnap anyos felvarrja!Meg nekem is vettünk polokat,nacit,kabit bö-bőőőő!!!!! :D
Gyerekeknek bevásároltunk nyuszira.Inkább játékokat vettünk,csak egy-egy kindertojcit kapnak nyuszira....(felesleges venni csokit,ugyis mindenkitől azt kapnak!)
Petra kismotort kapott(mert eltört a másik),egy-két rucit,Réka is polokat(Viol!!Dögöseket!!),kis aproságokat...ezeket odaadtuk nekik,mert nem birtuk ki! :D :oops:
megyek rendezkedni,mert reggel 8 ota várost jártunk,anyu vigyázott a gyerekekre!DE furcsa is volt nélkülük!!! :roll:

Zília
ma éjjel irtam privit,megkaptad???
Vendég

cajok, te jó ég, dorka folyamatosan megy, megállás nélkül, kapaszkodás nélkül!!! tegnap még csak tól ig volt, ma már folyamatosan!! iszonyat furcsa! körbe körbe a lakásban!! :) olyan édes!!! :) :) :) és úúúgy örül neki!!! :) vigyorog közben és úgy tartja a kis kezét kifelé, hogy ihajj!! :) jajj, de jó!! :)

KépKép
viol81

NAgy gratula a kis ügyinek!!Ezek olyan jo emlékek!!Fényképezz sokat,és tegyél fel nekünk is!!Légyccci!!
Vendég

Sziasztok!

Viol,
gratulálok Dorkának, milyen ügyi.

Rik,
hát igen nem hiába vártam eddig a terhességgel, az előző sem volt nagy élmény. És olyan szörnyű ezt bevallani, az emberek elvárják a kismamáktól, hogy a föld fölött lebegjenek, nekem meg még a fésülködéshez sincs kedvem. Néha úgy nézek ki, hogy jobb nem rám nézni. De most már kibírom, már csak 15 hét :lol:

Képzeljétek, most még a hányingerem sem érdekel, úgy örülök, kint van a tablónk :lol:
Légyszi nézzétek meg, olyan büszke vagyok magamra :oops:
Ki tudja mikor kerülök ki újra egy tablóra.
Az Erzsébet utcában van, a buszmegállóban van egy illatszer, ott.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

ÁbiZsani! De jóóóó! Megnézlek! :wink:
Írtam egy-két hete mailt. Megkaptad? Biztos Péter eltitkolta. :lol:

Viol! Fényképezd le, naaaa! Tök ügyi Dorka! Noel csak 15 hónaposan ment. Meg Mira is. :lol:

Zília! Szerintem ha fokozatosan hagyod abba a szopit akkor nem lesz gond. Ha nagyon feszülne picit fejd ki. Teljesen leakarod szoktatni vagy az estit megakarod hagyni?
Köszi a Tunéziás tanácsokat, lehet majd még kérdezek. :-)
Teljes ellátáson leszünk. :P

Anikó! Noel most hord 86-os ruhákat. Igaz nem egy nagy növésű. De akkor is számolj úgy, hogy egy éves kora után lesz jó rá. :lol:

Nitta! Gratulálok a forgáshoz! :-)

Végülis süti ügyben kettőt sütök, ill. egyiket nem kell sütni. Mindkettő Stahl Jucis. Egyik nutellás torta a másik görög citromos süti.

KépKép
KépKép
mirama

Anikó
a Petrusnak épp ma vettem 86-92-es pizsamát!!Pelus nélkül most jo neki!!!!

Zília
kicsit fejd ki,de ne egészen.Akkor legközelebb már kevesebb termelődik.Aztán ahogy érzed mindig kevesebbet,a végén nem lesz....

ÁbiZSani
huu,szegénykém.Felfogni is nehéz,nemhogy átélni...:(
A tablot megnézem mindenképp!!! :shock:
Vendég

Jaj és még Zsani
van már nevetek???Gondolkoztok már rajt???
Vendég

Ha lány valószínűleg Léna lesz, ha fiú akkor André, vagy Zétény.
Jelen állás szerint :lol: Persze ez még változhat.

Kép

Kép
ábibaba

Jó reggelt!Korán kelő vagyok,mert apa egy órával előbbre húzta fel a telcsijét,de sebaj,mert jól indul a napom!! :lol: :lol: :lol:
Én tegnap délelőtt csak rohangáltam ajik után,de a leendő keresztfiamnak még így sem találtam semmit,mert mindenük megvan.Mit lehet venni egy 1-hós babának amikor mindne megvan?
Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zília!Nem bicajt kap hanem terep motort ami bírja a hegyi utat.Marha jól néz ki és masszív is a bicajt jövő hónapban a szülinapjára kapja!Majd lefotózom!
Nekem magától elment a tejem ebben nem tudok neked segíteni!

Csilla!Tele van az ország köcsögökkel és mi mindíg kifogjuk ezeket!! :evil: :evil: :evil: De azért még futunk pár kört a ház ügyébe,mert kellene anyós is segít lóvéba!Apa melózik húsvétkor?

Viol!Olyan kis édesek ahogy riszálják a kis popsijukat futás közben nem?Levi is marha jó pofa ahogy fut!!! :D :D :D :D
Grtaula a gyors menethez!! :) :) :)

ábizsani!Léna tetszik!!Van egy ilyen dal is most nem jut eszembe a zenekar neve,de az a loboncos hajú faszi énekel benne!
Vendég

Jó reggelt!!

Viol,
hűűű nagyon ügyi Dorka!!!!!!!! Kíváncsi vagyok én is a képekre!!!! A tartja a kezét kifelé olyan pózban mintha repkedne?? :P :P :lol: :lol:

Ábizsani,
szép neveket nézegettek, nagyon ritka, és szép!!!!!! A rosszullétek miatt nagyon sajnállak, talán nemsokára kicsit elmúlik, én kívánom, hogy picit könnyebben átvészeld, mint az első terhességedet!! A tablót én is meg fogom nézni!!! :wink:

Anikó,
Irigyellek, hogy ilyen "fej" vagy!!! Én meg most is halasztottam, ugyan jótanuló voltam mindig, de úgy éreztem most nem menne az érettségi(mert én még mindig azt nyőgöm) :oops: :oops: így jövőre fogok érettségizni. 3 évet magántanulóként csináltam meg darabokban! :oops: :oops: :roll:
Nem félsz, hogy tulságosan anyás lesz??? Mert én most kezdek!! Tegnap visszamentem dokihoz az eredményeimmel, csak 10 percet voltam bennt, de Zoé éppen megébredt a kocsiban, apámmal volt. Ismeri már, rengeteget foglalkozik vele, és mégis ébredéskor nem voltam ott, ezért olyan sírásba kezdett, hogy nem bírta megnyugtatni!! :shock: :shock: Magamhoz öleltem, remegett az egész teste és alig kapott levegőt úgy felhúzta magát!! :shock: :shock: Szép lassan abbahagyta, a végén egy óriási sóhajtás, aztán megnyugodott, hogy már nem megyek el! Még soha nem voltam nélküle sehol, most szép lassan muszáj lesz "leszoktatni" magamról, mert nem hittem volna, hogy már is kialakulhat ez a "függőség". Bocs hosszú lett!! :oops: :oops:

Csilla,
nem hinném, hogy ez a klímax :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Még fiatal vagy!! :wink: Az iwiwes fényképeken meg főleg!! Ha nem lennének ott melletted a gyerekek, meg nem mondanám, hogy 3 is van!!! :D :wink: Szerintem is jó dolog az iwiw, én is találtam meg osztálytársamat Kanadában, barátnőmet Japánban... szóval örültem neki!!! :P

Zília,
Én nem értek hozzá, de olvastam egy Herbária teáról, ami a tej elválasztását elősegíti. Dm-ben lehet kapni azt tudom. Ha majd akkor is ilyen sok tejem lesz én is ki fogom majd próbálni az ilyesmit.

Gabó,
Szerintem is jobb városközelben élni, néha nagyon vágyom arra, hogy elvonulni messze a várostól, de asszem nem bírnám ki!!

Na mutatok pár fordulós képet (sok lesz, de tőlem már megszokhattátok:oops: :oops: ), aztán készülök, mert megyünk a szüleimhez husvétozni, ott lesznek nővéremék is.

Az utolsó kép az egyik kedvencem róluk, szerettem volna megmutatni, de ne áruljatok be Gyulának! :lol: :lol: 8) 8) :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabó,
Popsiriszás futást én is marhán birom!!! :lol: :lol: :lol: A terepmotort biztos imádni fogja!!!!!!!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Látom apa már megbarátkozott vele,hogy néha teszel fel képet róla!Micsoda sorozat nem semmi!!!Most akkor már nagyon figyelni kell nehogy lepottyanjon az ágyról! :D
Ez okos döntés szokjon hozzá,hogy nem vagy vele éjjel-nappal,mert így nehéz lesz!Én Levi sokat hurcoltam magammal barátnőmhöz és többször ott is hagytam nála gond nélkül!Jobb ha még az elején megszokja,hogy néha eltünsz és ilyenkor sem kell pánikolnia majd,mert tudja,hogy vissza fogsz jönni!!
Levit nekünk is el kell rászoktatni,hogy egy-egy éjszakát nem alszik itthon hanem mamizik,mert nyáron gondban leszünk!El akarunk menni két napra kettesben kicsit kiapcsolni(lehet ez öznőség és bunkóság,hogy a gyereket nem visszük),de szükségünk van rá főleg nekem!Anyu jön majd le vagy visszük haza még nem tudom,mert igaz őt ritkábban látja mint anyóst,se úgy veszem észre,hogy ennek ellenére őt jobban szereti és ragaszkoduk hozzá!anyóst imádja,de anyut jobban és inkább őrá bízom majd ha aktuális lesz!
Bocsi kicsit sokat járt a szám(kezem)!!
Remélem nem veszed okodkodásnak!
Vendég

Gabó,

Teljesen igazad van, hogy a gyereknek a szülei nélkül el kell lennie, végülis nem lehet elég korán elkezdeni az önnállóságra nevelést a mai világban!! Meg kell állni majd a saját lábukon, nem ülhet mindig az "anyja szoknyáján"! Szokták legalábbis mondani! CSAK OLYAN BAROMI NEHÉZ OTTHAGYNI!! És szerintem nem önzőség, hogy édes kettesre vágysz!!! Anya vagy!! Nem rabszolga!! És amúgy is csak 2 napról van szó!! Tegnap mikor elaludt elszaladtam az interspárba 15 perc múlva már a parkolóban ültem a kocsiban, hogy indulok haza, mire megszólalt a telefonom és azt hittem otthagyom a szívemet pattogva!!!! Az első gondolatom az volt baj van!!! Gyula hivott, hogy siessek haza, mert feljöttek a barátaink. Szóval úgy érzem előbb magammal kell elbeszélgetni, hogy nem egészséges ha ennyire nagy a kötődés, aztán tudom a gyerkőccel is hitelesen ezt éreztetni, hogy más is tud neki segíteni ha valami van, nem csak anya. Na én is papolok bocs!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Ez természetes a mai napig ha othagyon az anyósnál a gyereket vagy ha elmegyek haza és anyuval marad vagy a dédivel mihelyst kilépek az ajtón már hiányzik,de ennyi jár én úgy érzem!
Azért minden nap ugyanúgy tellik és nekem spec 2-és fél év után hiányzik kicsit a pörgés a hülyülés ezért is akakrok visszamenni melózni kicsit.Ezt biztos nem mindenki érzi így én igen!Persze szeretk itthon lenni és a Levussal bulizni,de most már másra vágyom!Ez még nagyon sokáig így is lesz,hogy ha elmész aggódsz,de nektek is jobb lesz ha a pici megszokja a távolléted!
Vendég

Sziasztok Cajok!!!
Az elválást most én is éreztem a böliben.Szegénykém,a szivem szakadt meg. :(
Nekem tavaly az oszt.találkozom alatt vigyázott rá anyu éjjel.VAgyis vigyázott volna,mert kulcsot kértem tőle,és a gyerekek közé bujtam.Reggel nagy meglepetés volt.Nekem!!!!!Képzeljétek, a Petrus anyámat kereste,hol van???Hisz vele aludt el. :)
Szoval el lett volna nélkülem,csak hülye vagyok! :oops:

Cajok!
Kellemes Húsvéti ünnepeket kivánok.
Elmegyünk anyoshoz,majd csak hétfőn leszek!!
Sok locsolót,piros tojást,meg ilyesmit!!!!
Vendég

rik!Nektek is nagyon kellemes ünepeket érezzétek jól magatokat!
Vendég

sziasztok!

Mindenkinek boldog húsvétot!!!

Viol, Nitta,
elképesztő ügyesek a lányaitok!!!!
Ha belegondolok, hogy Viince majdnem fél éves volt mire elkezdett forgolódni... igaz, járni 12 hónaposan ő is elkezdett, de az elején nagyon lustácska volt...

Viol,
Janka szopizik rendesen, tejem is van bőven szerencsére, de most valahogy már gyakorlottabbnak érzem a cicimet is, mert nagyon hamar beállt a kereslet-kínálat egyensúly!
Eleinte lustácska, meg kicsit ügyetlenke is volt Janka, de mostanra szuperül belejöttünk és úgy áll, hogy ha minden rendben és nem fáj a pocija, akkor este 10 körül eszik, majd fél4 körül és reggel 7 felé. Szerintem ez nagyon barátágos tőle. 2 naponta mérem és úgy tűnik, most elkezdett belehúzni.
Igaz, ma reggel az uramban felmerült a kérdés, hogy nem lehetne-e valahogy a fejéhez gumizni a cumit :wink:.

Jaj, nagyon aranyosak a gyerkőcök. Vince néha ki is mondja, hogy most ne Jankával foglalkozzam, tegnap csupa szeretetből akkora taslit adott szegénykémnek a fejére szopizás közben, hogy nagyon le kellett szidnom, de látom, hgy nem bántani akarta, csak már fáradt volt és olyankor néha átmegy teljesen koordinálatlanba. Ilyenkor szokott teli erőből az ajtófélfánnak szaladni...

AMúgy simogatni szokta, meg mutogatja neki a játékait és tegnap vacsorakor piritóssal kínálgatta, amit persze én ettem meg :lol:

Beus,
nálatok teljesen rendben ment az összehangolódás a testvéek között??

Megyek, mert elmentek usziba, takarítanom kell!!! :cry:

KépKép
KépKép
esztermami

Zilia,
még annyit, hogy le fog állni a tejed, csak pár napig fáj. Ha nagyon feszít, fejj le annyit, hogy elviselhető legyen, de ne túl sokat és úgy emlékszem, nekem 1 hét volt, hogy teljesen kiürüljön. Igaz, nekem sosem volt mellgyulladásom, de szerintem ekkorra már Neked sem lesz.
Ja és a mérete sosem állt vissza, mert ugye, egy hónapra rá megint terhes lettem...minden kezdődött előlről :lol:

Takarítás előtt még evés van Jankának. Tényleg rohanok.

Még egyszer nagyon szép ünnepeket Mindannyiotoknak!!!

KépKép
KépKép
esztermami

zília,
sztem anikó úgy értette, hogy ő is érettségiztethessen emeltszintűn. sztem. de lehet, hogy most hülyeséget gondolok... :oops: :D
dorka most hagyta abba a szopit, és fejtem egy darabig, hogy ne fájjon. előbb utóbb úgyis kevesebb termelődik majd, mert ők jobban kiszívják.
ja, látom, közben már anikó megfelet a kérdésedre. de akkor jól sejtettem.
hol vannak ilyen fák? nálatok?

nitta,
igen, kezdődik a dolog, hogy majd mindig máshol találod meg zoét! :wink: olyan kis ügyesek, úgy lehet rajtuk örömködni, hogy ihajj! :lol:
a kezeit előre tartja dorka, mintha holdkóros lenne! annyit lehet rajt röhögni! :oops: :D
nálunk is volt kb ebben a korban, mint nálatok olyan időszaka dorkának, ha csak kimentem a szobából, üvöltött, bármi baja volt, csak én voltam jó, semmi más. de elmúlt, sztem nálatok is beáll majd "kettőtök közé" :lol:
nagggyon jók a képek!!! milyen kis haja van hátul zoénak!!! :P az uccsó kép meg... na jó, én tartom a szám... :wink: nagyon aranyosak apa és kicsi lánya!

erika,
akkor rékád egyre dögösebb lesz! :wink: gondolom azóta azokat próbálgatja, mi? én mindig úgy voltam az új ruhákkal, azokban sedréztem pár napig a tükör előtt... :D

ja, dorkát inkább videózom, mert úgy jobb. legalábbis ezek a "menős" dolgok úgy jobban megörökíthetőek. de majd kattogatok is párat, na! :wink:

zsani,
hűű, ezek nagyon szép nevek!!! :P olyan ami nem gyakori, de nem is pl "dzsenifer" :wink:

gabó,
apa bizti akarattak állította egy órával előbbre a telefont... :wink:

eszter,
na, de ügyes akkor janka!! :) és nagyon rendi dolog tőle, hogy így alakulnak az éjjelek. és párod reakciója?? :shock: :D minek a cumi gumizás? :D
jajj, nekem, elképzeltem vincét, amiket írtál róla... olyan aranyos lehet! :P biztosan furcs még neki, de belejön majd a tesózásba. :wink:

mi is Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek! :)

KépKép
viol81

esztemami:nálunk sem volt egyszerü a teso dolog,de most már ugy veszem észre hogy minden ok!
mikor hazahoztuk a korházbol,akkor volt igazán nehéz,mert nem tudta hogy mire vélje azt hogy van ott még valaki akit anya fog...stb.de megprobáltam azt hogy akármit csináltam mátéval,pelenkázás etetés fürdetés...mindig mondtam neki hogy gyere segitsél nekem.és mindig tök örömmel segitett.aztan egy-kétszer megengedtük neki azt is hogy megfogja.és szerintem ez volt az ami megtörte a jeget.de nem biztos.most már mindig kérdezi mátét mit csinál,hol van ha nincs itthon vivi(most ott van anyuéknál vivi és az elöbb beszéltem vele telon.elsö kérdése a máté volt.meg anyu mondta hogy éjjel felébredt és mátét kereste,nem is minket :shock: :D )
szoval nem tom mitöl lett ilyen de nagyon örülök neki.
az elején nagyon sokat mondta anya tedd le amátét,most engem fogj!de elmult.
szerintem ez tök normális viselkedéS ahogy Vince viselkedik Jankával.idövel biztosan megfog változni,és elfogadja hogy van egy aranyos hugicája és most már ketten vannak anyának,nem csak ö!
ne haragudj nagyon hosszu lettem!!bocsiiiiiiiiiiiiii :oops:

KELEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!!SOK LOCSOLOT A CSAJOKNAK A FIUKNAK MEG SOK PIROS TOJÁST!!!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
beus22

Eszter!Úgy örülök,hogy ennyire jól mennek a dolgok és szépen gyarapszik Janka jó hallani!Hamegyek haza majd(nem tudom mikor talán május)akkor anyuval felmennénk majd!

Viol!Én úgy sajnálom,hogy nincs kameránk,de majd apát rávezetm,hogy kellen,mert a vudeó azért mégis már mint egy fénykép és ezek a kis csöppségek annyit mindent tudnak produkálni,hogy észbontóak!!

Beus!Ez nagyon szupi,hogy Vivi így reagál már Mátéra!
Jó tesók lesznek!

Mi nemrég jöttünk be olyan csodálatos az idő Lvi eszik azt megy csicsizni és délután megyünk még be a városba(én szoliba végre)azt bevásárolni.Annyira szép itt kint Husi sokat hempergett a hóban nézte a vonatot hátha jön a keresztapuval csavargott szal jól érezte magát kint.Élvezi,hogy már lehet hancúrozni a földön!
Vendég

Szóval nem a hóban hanem a fűvön!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

hát gabó, most akartam megkérdezni, hogy hol is??? aztán láttam, hogy írtad... :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Kellemes ünnepet mindannyiótoknak!
Olyan szép időket mondtak, hogy mi sokat fogunk mászkálni, pedig takarítanom kellene... :oops: :oops:

Esztermami: ügyes Janka :lol: ! Cumigumizás, régen bennem is felmerült 8) 8) , de aztán elmúlt az az idő...

Megyek, mert megéhezett Nyuszi!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Köszi csajok a tippeket ma már nem is feszít a cicim.Most elöször a reggeli cicizésről akarom leszoktatni aztán az estiről.Ma reggel már nem is hiányolta tegnap még megemlítette, hogy cici.

Nitta,Viol nagyon ügyesek a kis csajaitok!A fényképek Zoéról meg szupik.

Gabó, fényképezd le mind a két járgányt kiváncsi vagyok milyent kap Levi.Mi is azon gondolkodunk, hogy azt kapjon szülinapjára csak még nem tudjuk milyent, ezért érdekel, hogy ti milyent vettetek.Szerintem meg nem önzés ha kettesben akarsz lenni a pároddal.

Most nincs időm többet írni mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok !

Zília

Kép
kertész ákosné

no, pár "menő" kép :D különös figyelmet igényel a lógó nyelv (az uccsó menősön) és az izguló szempár (az első kettőn)! :lol:
(a szoknya próba volt, kiderült, hogy nagy még. a másik meg talán már rövidke)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol,
elképesztő helyes Dorka!!

Gabó,
szeretettel várunk bármikor Benneteket!!
Ha jó idő van a kertben a legjobb, ott Levi és Vince is szuperül ellennének!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Megjöttünk a csavargásból. A Lővérekben voltunk, Kincső nézegetett, majd nagyot aludt. :lol:

Viol-jaj, de helyes Dorka!!!! Micsoda nagy csajszi már. Én roppant dögös a farmercuccban :lol: :lol:

Nitta-Zoé nagyon ügyin fordul. Kincső elég nehezen jött rá, hogy hason ilyen szépen tartsa össze a két kis kezét és a könyökén támaszkodjon. Látom, nektek is kicsi már keresztben az ágy! Egyébként ez a ragaszkodós dolog: Kincsőnek egyenlőre elég, ha Kálmánt vagy engem lát, de valamelyikünk kell! (Bár Kálmán szerint, mindig nagyon néz utánam és van, amikor vissza kell mennem :wink: )Én már többször hagytam így Kálmánra, de ilyen hosszan, mint szerdán még soha. Ma séta közben egy barátunk épülő házát néztük meg, mondták, hogy hagyjam csak kint a kertben, aludjon csak Kincső a babakocsiban...Hát én olyan edzett még nem vagyok :oops: :oops: :oops: , kivettem és vittem magammal. Úgyis arra koncentráltam volna a ház helyett, hogy vajon mi van Nyuszival? Bemászott-e egy macska a kocsiba? Beleejtette-e egy mókus egy tobozt a babakocsiba és Kincső fejére pottyant-e...és egyéb életszerű dolgok :oops: :oops: :oops:
De majd felnövök én is! Nem leszek ilyen aggódós :wink: :wink: Szeretném majd, hogy anyánál Szegeden megszokjon, mert jó lenne évente 1x-2x Kálmánnal kettesben elmenni pár napra :oops: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Zília!Majd lefotózom holnap ha megkapja!

Viol!Nagyszerűek a képek édes Dorka látni mennyire élvezi a jövés-menést!Ez a zsiráf a kedvence ugye?Mindíg nála van nem?

Szal nem önzés?Meg vagyok nyugodva!! :lol: :lol:
Vendég

Gabó, szerintem nem önzés!!! Ha lelkileg magadhoz láncolnád, szerintem az lenne önzés.

Anikó

Kép[/url]
quito

sehol senki?????

KépKép
KépKép
beus22

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk mindenkinek!
Vendég

Nálunk megjött a nyuszika olyan jó volt látni ahogy Husi boldogan szedi össze a kertben az ajikat a kis kosarába csak most el kell dugnom a csokikat,mert mindent meg akar enni!A motornak nagyon örült(bár kicsit nagy neki :( :( :( )El is szomorodtam majd teszek fel képet ha apa tesz fel kicsinyítő progit!!

Kellemes napot!
Vendég

sziasztok!

feltettem gábor és dorka "videoját" az iwiw-es adatlapomra! :D hangja is van. ha gondoljátok, nézzétek meg, nekem nagyon tetszenek! :) hát persze... hisz imádom őket! :wink:

KépKép
viol81

köszi mindenkinek dorkadicseket! :)

gabó,
hát, szereti a zsiráfot, az igaz, de mindent megölelget, ha megkérdezem, hogy "szereted?" :D

várjuk a képeket!!!! nem baj, majd "ránő" arra a motorra! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Szép Húsvétot mindenkinek!!!!!!

Esztermami,
Janka nagyon ügyesen eszik már most este!!!! Örülök, hogy ilyen jól alakul otthon minden!! Vince nagyon kis helyes fiúcska, biztos fura most neki, hogy mást ölelgetsz, ennek ellenére jó szíve van, ha már most neki akar adni pirítóst!!!! Biztos tündériek amikor simogatja, beszél hozzá.... annyira édesek ilyenkor a gyerekek!!

Beus,
Vivi meg egyszerűen fantasztikus, hogy így szereti Mátét!!! Olyan jó volt olvasni amiket írtál!!! Remélem ha egyszer lesz tesó nálunk is, Zoé hasonlóképpen fogja fogadni!! Okosan csinálod, hogy bevonod a pici körüli tennivalókba!!! Mit tojt a nyuszi nekik?? Zoénak kádba ilyen műanyag biztonságiülést. Még kicsi hozzá, de nemsokára úgyis jó lesz.

Viol,
ezeken a képeken, nem csak azért menő, mert jár, de szó szerint vagány a csaj! És szerintem még nem annyira rövid a második kis fodros!! :wink: :wink: :D És ezek a szemek evvel a hajjal!! :P :P :P :D :D :D :wink: :wink: Édi!!

Anikó,
Egyetértek veled, hogy lelkileg nem szabad magadhoz láncolni!! Az egyik ismerősöm azt mondta nekem nagyon találóan, hogy neveljem, segítsem a lányomat, segítsem alakulni a személyiségét, de ne teremtsem, mert ő van!!! És el kell tudni engedni, különben nem tud visszajöjjön, csak menekülne folyton!! Kicsit durván megfogalmazva talán, de egyetértek vele! Kincső ügyi ha már apuval elvan!!!

Most már én is igyekszem szoktatni, hogy amikor felébred ne mindig én legyek ott neki, tegnap is kértem apámat ő legyen vele kicsit először. Helyesek voltak, Zoé álandóan meg akarta zabálni apám arcát, apu az orrával próbálta eltolni, de már tiszta nyál volt! Mutatok egy képet is! Addig mi meg Gyulával jól elvontunk mint a gyerekek, labdáztunk a kertben, idétlenkedtünk...! Nővérem 2 éves kislányát szegénykét nem nagyon hagytuk érvényesülni! Asszem mi örök gyerekek maradunk, a többiek csak lestek, hogy mi nem vagyunk normálisan, annyit nevettünk, olyan jó volt .:oops: :oops: :D

Gabó,
olyan gyorsan nő Levi, bizti nemsokára jó lesz neki és talán érettebb is lesz hozzá, jobban ki fogja használni!! Várom a képeket!!

Zília,
majd mesélj milyen volt a nyuszika Alexandrának!! Ti is elpottyanttatjátok a nyuszkóval a kertben??? Idén már ő is biztos jobban élvezi az ilyesmit!! :wink:

Én is mutatok tegnapról, nem bírom megállni. :oops: :oops: :D
Az unokatesók!! :wink:

Szép Vasárnapot!!!

Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Olyan gyönyörűek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem hamar belenő,de azért tudja hajtani!
Vendég

Hát Viol!!!!Nagyon megható a videó!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Ilyet hogyan lehet csinálni?Én analfa vagyok!
Vendég

Húúúúúú Viol!!!!!!!!!

Hát ez valami.. ez aztán.. eeeeez nem semmi!!!!!!! Könnyet csalogató volt!!! :wink: :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

KELLEMES HUSVETI ÜNNEPEKET KIVANUNK MINDENKINEK!!

Kép
Kép
reni76

Halihó!
Megjöttünk anyóstól jó szarul vagyunk gyomorilag tele ettük magunkat itthon a gyros ott a pizza+torta most szenvedünk!!!
Teljen továbbra is szépen az ünnepetek!! :lol: :lol:
Vendég

szemizo!Utólag nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!
Vendég

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Jó reggelt!!

Sok locsolót mindenkinek!
Vendég

És képzeljétek a Husinak tegnap este felszakadt a kukaca(emlékezetes húsvét marad) azóta ha pisil csíp neki(mondja,hogy kukac fá) úgy sajnáljuk :( :( !De inkább így minthogy a doki vágja fel neki!!

Na szép napot nemsokára hazaérnek a locsolásból!
Vendég

gabó,
na a kis kukis! :) tényleg inkább így, mint erőszakkal... és vajon meddig lesz érzékeny neki?

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?