Jó reggelt!!
Viol,
hűűű nagyon ügyi Dorka!!!!!!!! Kíváncsi vagyok én is a képekre!!!! A tartja a kezét kifelé olyan pózban mintha repkedne??
Ábizsani,
szép neveket nézegettek, nagyon ritka, és szép!!!!!! A rosszullétek miatt nagyon sajnállak, talán nemsokára kicsit elmúlik, én kívánom, hogy picit könnyebben átvészeld, mint az első terhességedet!! A tablót én is meg fogom nézni!!!
Anikó,
Irigyellek, hogy ilyen "fej" vagy!!! Én meg most is halasztottam, ugyan jótanuló voltam mindig, de úgy éreztem most nem menne az érettségi(mert én még mindig azt nyőgöm)
így jövőre fogok érettségizni. 3 évet magántanulóként csináltam meg darabokban!
Nem félsz, hogy tulságosan anyás lesz??? Mert én most kezdek!! Tegnap visszamentem dokihoz az eredményeimmel, csak 10 percet voltam bennt, de Zoé éppen megébredt a kocsiban, apámmal volt. Ismeri már, rengeteget foglalkozik vele, és mégis ébredéskor nem voltam ott, ezért olyan sírásba kezdett, hogy nem bírta megnyugtatni!!
Magamhoz öleltem, remegett az egész teste és alig kapott levegőt úgy felhúzta magát!!
Szép lassan abbahagyta, a végén egy óriási sóhajtás, aztán megnyugodott, hogy már nem megyek el! Még soha nem voltam nélküle sehol, most szép lassan muszáj lesz "leszoktatni" magamról, mert nem hittem volna, hogy már is kialakulhat ez a "függőség". Bocs hosszú lett!!
Csilla,
nem hinném, hogy ez a klímax
Még fiatal vagy!!
Az iwiwes fényképeken meg főleg!! Ha nem lennének ott melletted a gyerekek, meg nem mondanám, hogy 3 is van!!!
Szerintem is jó dolog az iwiw, én is találtam meg osztálytársamat Kanadában, barátnőmet Japánban... szóval örültem neki!!!
Zília,
Én nem értek hozzá, de olvastam egy Herbária teáról, ami a tej elválasztását elősegíti. Dm-ben lehet kapni azt tudom. Ha majd akkor is ilyen sok tejem lesz én is ki fogom majd próbálni az ilyesmit.
Gabó,
Szerintem is jobb városközelben élni, néha nagyon vágyom arra, hogy elvonulni messze a várostól, de asszem nem bírnám ki!!
Na mutatok pár fordulós képet (sok lesz, de tőlem már megszokhattátok:oops:
), aztán készülök, mert megyünk a szüleimhez husvétozni, ott lesznek nővéremék is.
Az utolsó kép az egyik kedvencem róluk, szerettem volna megmutatni, de ne áruljatok be Gyulának!
Szép hétvégét mindenkinek!!