Lina, gyertek barmikor, szivesen latunk benneteket! Csak legyen jobban a kicsi lany!
Annyira izgat ez a kenyerben sult sonka, hogy nem birtam ellenallni a Nok Lapjas tarjas valtozatnak es bevasaroltam hozza.
Csak nalam most percenkent valtozik eppen mit kivanok.
Donoe, sajnalom a tortenteket.
A sok vicces sztori utan nem gondoltam, hogy ilyen szomorut fogok olvasni toled.
Bea, sajnalom amit at kellett elnetek a korhazban.
Es hogy meg maskor is mennetek kell! Kitartas!
Pocaklako hogy van?
Pille, most ket nap is aludt delutan a lany!:) Altalaban egy-masfel orat alszik. Bezzeg regebben harom orakat is aludt egyhuzamban.
Na mindegy, ilyen ha nonek, aztan egyszer csak vegleg felhagy a du-i alvassal.
Flora meg szokott aludni?
Jobbulast mindkettotoknek!
Cukker, neked mar regota akartam irni, hogy sajnalom, hogy Istvan munkakore valtozott, de klassz, hogy latod a pozitiv oldalat is.
Kazi, nappal mar nem kap Katesz cicit, csak ejszaka, de az az en lustasagom, mert igy gyorsan visszalszik, nem kell kuzdeni.:/ Baromi erzekeny lett a mellem, nem is birnam a napi tobbszori szopit.
Nyhk, bizti van Kockasfulu konyvben? En meg sosem lattam, de nagyon erdekelne ha van. Katanak mar most gyujtogetek mindenfelet.
Piros zokni mania csak elmulik.
Meg sosem lattam ilyen zokit.
Geli, a majusiban kuldik a meghivot.
Kedves vagy, hogy gondoltal ram.
Lehet, hogy Gergo rad utott?:) Meghalnek ha ilyen sokaig kellene fent lennem, meg olyankor takaritani? Le a kalappal elotted!
Balim, jobbulast Eszternek!!!
Lili, nov. 25. tokeletes datum, Katalin nap!:D
Borsika! Lilla ujjacskait mutottek (fejlodesi rendellenesseg), reszleteket nem tudok pontosan, hulyeseget meg nem akarok irni.
Kellemes husveti unnepeket kivanok en is!