Új privát üzeneted érkezett!

Na,megyek,mert holnapután húsvét,s semmit nem csináltam még a takarításból :oops: :oops: :oops: Úgy nincs kedvem nekifogni,utána megy már,csak az indulás nehéz :lol:
Este jövök!
Szép napot nektek!

Andi
Vendég

bea-most olvastam,amit irtál.Nagyon szomorú.Ugy néz ki,hogy ezeknek az orvsoknak nincs szivük.Én meg azt hittem anno,hogy a gyerekorvos azért gyerekorvos,mert imádja őket,de ezek szerint ujra csak tévedtem.Én pl.az Izsáki korházban való bánásmodót rühelem,de viszont az a korház,ami ide közel van hozzánk a Szécsényibe,nem tudom pontosan mi a neve,ott le a kalappal,minden doki előtt.Nagyon kedvesek,figylemsek és odaadóak. :wink:
Hát kivánok nektek sok egészséget és kitartást.

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Javítok,

Kazi,

Lírom, helyett leírom.

Balim,

jó kis összetett mondatot csináltam, csak már rohantam, mert Gergő a hintalóra mászott és kiabált, hogy nem tud lejönni. sé=és

Cukker,

he=ha

tovább nem nézem vissza, mert tuti elütöttem még vagy száz helyen.

Bea,

nem is tudok szóhoz sem jutni, miután elolvastam, amit írtál. Nagyon-nagyon sajnálom, hogy a nehéz és hosszú műtét után ilyeneken kellett átmennetek. Gyerekklinikára sem olyannak kellene menni, aki nem tud együtt érezni a szülőkkel és a kis betegekkel. Szörnyű. Remélem, most már nyugodtabbak vagytok és gyorsan gyógyul majd Lillácska. Vigyázz a Pocaklakóra is, bizti ő is érzi, hogy most vmi nem jó volt. Hány műtét előtt álltok még? Azt tudják előre? Hányszor kell még ezen átesni, mármint az utána következő tortúrán?
Kellemes hétvégét kívánok Nektek! Pihenjétek ki ezeket a szörnyű napokat!

Szép napot Mindenkinek!

geli08

Timci,

Jó utat! Én eddig pont fordítva jártam így, izséki út oké, Nyíri út, húha, na persze nem mindenki.

Donoé,

Nekem is nyakamon a takarítás. De nem vesz be, pedig muszáj lenne. Nem csodálom, hogy nem tudod rávenni magad a véradásra. Nem kellemes az emlék. Ezek szerint a Centrum környékén laktok? mi most indulunk a városnak arra a felére, délután meg a másikra kozmetikushoz. Így takarítás??? Éjjel. :shock: :lol:

El is húztam.

geli08

Geli!

Nekifogtam,most abbahagytam,Noémi elaludt,nem akarok zörögni.Még az ablaktisztítással sem. :lol: az nem hangos,de úúúúúgy nincs kedvem hozzá.
Igen,a Luther udvarban lakunk.
Vendég

Sziasztok!

Előbb írtam sokat,de elszállt... :x ,úgyhogy most csak annyit:

Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek mindhárman!Sok locsolót a lánynok és piros tojást a fiúknak :D !

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus!

Nektek is Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket!Lencikének sok ajándékot! :D :D :D

Cukkker!

De a Digi tv-nél csak egy beltéri egységet kapsz,karácsonyi akció volt,hogy egy áráért kettőt kapsz.Ha nincs sok tv-tek,akkor jó,nálunk 5 van a lakásban,nekünk nem volna megfelelő.
Meg mindig azt nézed a másikon is,amit a beltérisen.
Vendég

Csak nekifogok az ablakoknak,mert így tényleg nem haladok.
Vendég

donoé
hu de jó kis helyen laktok .. :) mekkora a lakásotok ? Én azt hittem hogy a Luther udvari lakások mind a papoké .. ott dolgoztam lent parfümériába mielőtt bezárták és nekem egyszer ugy modta főnőkm hogy ott az a rész mind a papoké és hogy milyen jól járnak vele mert csak bérelni lehet ott mindent nem kis pénzért...

dettus
Te kérdezted a hulalát ugy most mi már azt sem ehetjük a tarzószítószer miatt ... DE most voltam szilcoopban uj fajta csomagolás van neki és elolvastam z összetevőket most részletesebben van rá irva és azon már szerepel hoyg X % ban tejfehérjét is tartalmaz nagyon pipa volt mert mi ezt azért töbször használtuk... ezek szerint nem lehette volna

takaritás nálünk azért nehéz mert rengteg bazárjuk van a srácoknak ...és amig én esetleg port törlök ök addig jól szétpakolnak :twisted: na meg tibor nagyon rendettlen otthagyja ruháját ahol éppen leesik róla semmit nem rak ahelyére hanem a polcokra kidiszit a zokniját bevágja az asztal alá ...bent eszik a szobában a számítógép előtt ... sorolhatnám modom is neki ma hogy Én mostmár renedet rakok a teraszon nem várom a köművet legfeljebb kétszer dolgozom csak annyi volt a válsz minek jó az úgy ... na persze... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Donoé
az a frány takarítás mi?Én a nekifogással vaok nehezen,ha már nekifogtam akkor megy minden mint a karikacsapás.

Timci
jó utat,az ajándék meg szívesen volt.
Megláttam és rád gondoltam.

Dettus
holnap délelött séta?

Geli
nem kell ám a javítás,szerintem elnézi mindenki,én is soxor tévedek,emberek vaunk.

Kazi
Anna délben ahogy evett,be is vágta a szunyát két perc alatt.A sok új dologtól elfáradt,köszi hogy mehettünk.
Szép a ház színe,tetsziknaon.

Lili
tényleg fantasztikus az emberi test,mire nem képes,hogy egy élölény fejlödik bennünk,fantasztikus és olyan érdekes.A spektrumon szoktam nézni az ilyen müsorokat,ha már láttam,akkor is megnézem.

Mindenkinek naon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok,sok locsolót is kívánjak?Csak azért hogy el ne hervadjatok!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

Fúú, a reggeliből kimaradt:

Lili,

Már 7 hét!!! jó volt újra pici szívverést is látni? Zsófi játszik anyásat a babáival?

Nyhk,

most értünk haza a városközpontból. A McDonald's-al szemben van egy árus, kivül bábok vannak, de bent, mit láttam egy kockásfülű nyulat. :) Futás! Persze, csak ha még nem kaptál.

Donoé,

most jártunk felétek is ezek szerint. Oda járok a bioboltba. Jó munkát megyek én is.

mindent a takarításba.

geli08

Sziasztok!

Hajni:
Igazán nincs mit,szivesen láttunk benneteket! :D
Remélem jól érezte magát Anna!

Sbea:
Szívszorító a történet :cry:,de reméljük mielőbb vége és minden rendben lessz :wink:

Donoé:
Micsoda szörnyű emlék! :shock: Nemcsodálom,hogy mindig megkönnyezed :cry:

Lili:
Örülök,hogy minden rendben pocakkomával :wink: :D

Roz:
Még,hogy nincs rólad fotó.....csinálj gyorsan egyet :wink: :lol:

A házunk alakul,estére elkészül,úgy néz ki a színe is szép lessz :!:

JÓ TAKARÍTÁST,SÜTÉST ,FŐZÉST MINDENKINEK!
kazi

Bea,
Az a lényeg, hogy túlvagytok az első műtéten, és otthon vagytok. Várjátok a locsolkodókat!!!

Donoé,
Én megőrülök, ha 38 hónapot kell még várnom, hogy Petrus átaludja az éjszakát (vagyis 38-13-at)!!!!
A mi korunkat ki sem tudná írni. Lehet, hogy csak odabiggyesztene egy mankót!

Most olvasom, csak hogy mi történt. A hideg kirázott! Sajnálom, nagyon. Sokszor van az, hogy nézem a gyerekeimet és azt gondolom, hogy ezt a pillanatot meg kellene őrizni örökre az emlékemben, próbálom, de idővel elhalványul. Viszont a szörnyű pillanatok kitörölhetetlenül megmaradnak :(

Cukker,
Köszi, már írtam is a csajnak zokni ügyben.

Geli,
Köszi szépen, azóta is folyamatosan gyakorolja és tetszik neki, de még bizonytalan!
Köszi! Délután megyünk a városba!!!! Remélem még lesz nyuszi!

Roz,
Fényképet magadról. Léci-léci!!!!!! :)

Kép

Kép
nyhk

Roz,

A bio nutellánál a kakaóport (nálunk karob) a cukrot és a vizet főzni kell? És mennyi kell ezekből bele?
Köszi.

geli08

geli
Én ugyszoktam csinálni hogy török mogyorót megpiritom izlés szerinti cukorral és egy pici vizzel folymatossal öntsd hozzá a vizet és már mikor látod hogy nem túl száraz akkor jó a cukor az mindnekinél más én kb 1 csésze mogyorót kb 0,5 dl-1 dl vizzel turmixolok kb 1 ek cuukorral a karobort kilőttem mert arra fujogtak a sarácok de kakóporból kb 1-2 teáskanállal szoktam beletenni nem kell főzni csak turmoxiolj össze mindnet ... bár most ahogy irom lehet hoyg lehetne kicsit lassú tűzön inkább csak a folyadékot párologtani belőle hogy cukor egy és viz kicsit sziruposodjon benne lehet jobb lenne az állaga de recept szerint csak turmixolni kell mindent egybe .. Én is abba a bio boltban szoktam vásárolni mindig :)

Kép

Kép

Kép
roz23

kazi nyhk
nézelődtem nem találtam 2 régi van de az meg fent van az iwiw-en is Ákom-bákommal vagyunk rajta :) ( egyébként sokat nem vesztetek vele ha nem nézitek meg :D nem vagyok egy szépség :D :D sajnos .. :( )

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
nem az a lényeg hogy milyen is vagy kívülröl,hanem hogy megmaradj az utókornak.Hadd nézzünk meg téged!légyszi-légyszi!!!! :lol:

Kazi
meddig aludt Lari?

Ser
hinta fel van már állítva?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, nem nincs, majd talán holnap vagy vasárnap, most megint nincs itthon Apa, egyedül meg nem állok neki.

Roz, megnéztem a sapikat,de sokalltam az árat nagyon-és úgyis csak a katicásat veszi fel télen-nyáron! :lol:

Don, ez eléggé félelmetesen hangzik!

Kép
seriff

Ezt nem hiszem el!
Írtam mindannyiótoknak,erre elszállt.
Vendég

Roz!

Én nem szeretek itt lakni,semmi klassz nincs benne szerintem.De apa még nem akar költözni.Visszavágyom a Széchenyibe nagyon.

Hajni!

Nekem is a nekifogással van bajom,utána megy már.Mondjuk most volt segítségem is,Donát mögöttem állt a létrán,ott pucolta az ablakot,Noémi meg a létra aljánál térdelt. :lol:

Nyhk!

Elég gáz volt,olyan árkok vannak a szemem alatt,hogy csak na.Ahogy írtam,Noémi 3 hetes kora óta átalussza,úgyhogy nem bizti,hogy Petra ilyen sokára aludná át.Reménykedj,hátha nem sokáig tart :D

Geli!

Akkor ott voltál mellettünk.A K&H bizt. felett lakunk.Nem láttál ablakot pucolni? :lol: :lol: :lol:

Ser!

Tényleg félelmetes is volt.de minden rosszban van valami jó,legalább mostmár tudom,mit kell csinálni ilyenkor.Sose tudni,mikor kerül az ember ilyen helyzetbe,amikor nincs segítség a közelben.

Kazi!

Tényleg szörnyű volt átélni :cry: :cry: :cry:
Ezért is roppantam össze idegileg pár perc alatt.
Vendég

Roz!

Bizti nem azért kíváncsiak ám Rád,hogy mennyire vagy szép!!! :lol: Én sem vagyok szép,mégis teljes életem van a családommal!Olyan közhely,de le írom.Nem a szépség a minden,férjed így szeret,ahogy vagy,de amilyen kedves vagy,meg ügyes,senki nem a külsőd nézi,hanem milyen értékes ember barátságára tehet szert :D Meg aki ilyen csodákat tud készíteni,csúnya nem lehet :lol: :lol: :lol:
Volt régen egy ismim,Ő kifejezetten csúnyácska volt,de annyira tündér aranyos volt,hogy mindig csak irigyeltem,soha nem jutott eszembe a külsejét nézni.

Ser!

Nem fényezni akarlak,de mögötted jó messzire elbújhatnék :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kicsit el voltam veszve próbálatm vissza olvastni, de nagyon sokat írtatok.

Timci
Jó utat.

Olvastam Bea viszontagságait lusta vagyok vagyok vissza olvasni, el meséli valaki mivel mütötték pici Lilit?
borsika33

Bocs Lilla pici lányt akartam írni-
borsika33

Don,nem értem.Miért és hova bújsz?

Kép
seriff

Donoé
Kell valamit rakni tejbe???

Folytogatott a sírás a történetedet olvasva :cry: Nem is tudom mit csináltam volna...

Kép
Kép
Kép
thymi

Lina, gyertek barmikor, szivesen latunk benneteket! Csak legyen jobban a kicsi lany!
Annyira izgat ez a kenyerben sult sonka, hogy nem birtam ellenallni a Nok Lapjas tarjas valtozatnak es bevasaroltam hozza.:) Csak nalam most percenkent valtozik eppen mit kivanok.:D

Donoe, sajnalom a tortenteket.:( A sok vicces sztori utan nem gondoltam, hogy ilyen szomorut fogok olvasni toled.:(

Bea, sajnalom amit at kellett elnetek a korhazban.:( Es hogy meg maskor is mennetek kell! Kitartas!
Pocaklako hogy van?

Pille, most ket nap is aludt delutan a lany!:) Altalaban egy-masfel orat alszik. Bezzeg regebben harom orakat is aludt egyhuzamban.:) Na mindegy, ilyen ha nonek, aztan egyszer csak vegleg felhagy a du-i alvassal.
Flora meg szokott aludni?
Jobbulast mindkettotoknek!

Cukker, neked mar regota akartam irni, hogy sajnalom, hogy Istvan munkakore valtozott, de klassz, hogy latod a pozitiv oldalat is.

Kazi, nappal mar nem kap Katesz cicit, csak ejszaka, de az az en lustasagom, mert igy gyorsan visszalszik, nem kell kuzdeni.:/ Baromi erzekeny lett a mellem, nem is birnam a napi tobbszori szopit.:(

Nyhk, bizti van Kockasfulu konyvben? En meg sosem lattam, de nagyon erdekelne ha van. Katanak mar most gyujtogetek mindenfelet.:) Piros zokni mania csak elmulik.:) Meg sosem lattam ilyen zokit.

Geli, a majusiban kuldik a meghivot.:) Kedves vagy, hogy gondoltal ram.:) Lehet, hogy Gergo rad utott?:) Meghalnek ha ilyen sokaig kellene fent lennem, meg olyankor takaritani? Le a kalappal elotted!

Balim, jobbulast Eszternek!!!

Lili, nov. 25. tokeletes datum, Katalin nap!:D

Borsika! Lilla ujjacskait mutottek (fejlodesi rendellenesseg), reszleteket nem tudok pontosan, hulyeseget meg nem akarok irni.

Kellemes husveti unnepeket kivanok en is!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Most csak nagyvonalakban olvastam vissza, egész nap Pesten voltunk, most értünk haza. Kicsit hosszúra nyúlt az állatkertezés.

Donoé,
hát ez nagyon rémisztő lehetett, olvasni is rossz!!!

Borsika,
pont tegnap gondoltam rád, hogy hogy elvesztél...

Lili ma egyátalán nem akart tápit inni, remélem nem most szokik le róla, mikor elég nagy szüksége lenne rá!!!
Olyan kis hisztis volt amúgy is egész nap. A barátnőm kislányára egyszerűen allergiás. 5 éves a kislány, persze babusgatná Lilit, ő meg nem hagyja, harap, mar, üt, mindent, amit lehet. De csak vele ilyen, nem értem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Donoé:
Roz csak szerénykedik :lol: !!!!
Szép arca van az tuti,a szemeiről meg ne is beszéljünk!!!!

Kész a házunk!!!!!!!!!!!!Holnap majd lefotózom :D Szerintem tök jó lett!

Hajni:
Mikor bejöttünk,már fenn dumált,úgyhogy minimálisat :roll:
kazi

Sziasztok!

Donoé
milyen sok rossz történetet lehet olvasni itt,sajnos nem csak jó dolgok történnek az életben.

Kattic
jól vagytokti is?

Mindenki otthon tölti a húsvétot?Mi félig igen.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Megvagyok csak mostanába kicsit kevesebb a szabadidőm ami szabadnapom van hétköznap babára vigyázok, a többi napot a kórházban töltöm, az este meg nagyon rövid, azt az időt lányokra próbálom fordítani, mirel lefekszenek én is kivagyok fáradva.
borsika33

Donoé

Nagyon ijesztő lehetett tuti, még olvasni is. Arra gondoltam, hogy én az ijedségtől mennyire tudnék józan maradni. Szerencsére jól végződőtt a baleset.

Nem győzök csodálkodni, én annyira félre ismertelek. Bocsi, nagyon szégyellem magam. :oops:
Sokszor eszembe jutnak a katonatelepiek, vajon mi lehet velük. Attilát is ezer és ezer éve már, hogy nem láttam. Én nagyon szerettem azt a társaságot, meg az általános sulit. Mindig visszasírom.

Andi
Kép
cukkker

Borsika,
Lányod teljesen meggyógyult?

Lina,
Köszi mégegyszer, hogy megnézted a nyuszit.

Kattic,
Nem szoktad használni a visszapillantó tükröt? :wink: Azt hittem, észre sem fogsz venni! Már duduálni akartam!!!

Lili,
El vagy tünve, telefont sem veszed fel. Remélem jól vagytok!!!

Geli,
Megnéztem a nyuszit az árusnál. Aranyos szép nagy. Viszont 3900 Ft. Egy kicsit lehültem. Utánna bementünk a malomba és a Bambiniben kaptam. Ugyan az volt 2200. :shock: Végül is a kisebbet vettem meg. Már legszivesebben odaadnám neki, mert tudom, hogy úgy örülne neki. De majd csak ha megy be a kórházba.

Lányok mégegyszer mindenkinek köszi aki a kockásfülű nyuszi ügyben segített.

Kép

Kép
nyhk

Donoé,

Rólad sem láttunk még képet!!! Vagy csak én nem.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, itt vagyok. Vagyis ma is kint voltunk. Egész nap bent volt K.méten, és szépen itthon hagytam a telefonom. :) Ne haragudj! :oops: Meg nagybevásárlást csináltunk, ugyanis vasárnap jönnek szülők, testvérek. Leszünk 11-en Zsófival. Főzhetek ezerrel. :) Szval most holnap előkészülök, hogy vasárnapra legyen ebéd. Hétfőn meg nagytakarítást csinálok, mert most is kosz van, hát még a hétfő után.....
birolili

Kati, aranyos vagy, hogy aggódsz értünk, jól esik!
birolili

Nyhk

Igen már jól van csak az nem tetszik hogy nagyon hangosan beszél el kellene vinnem hallásvizsgálatra, csak nincs időm, meg doktornéninket meg kellene kerseni ez ügyben.
borsika33

Ser!

A képen olyan szép vagy,előtte a szépségről volt szó,hogy Roz szerint Ő nem szép.Arra írtam,hogy mögötted én is messzire elbújhatnék!(a szépséged mögött) :D

Thymi!

Első alkalommal tenned kell az 1 liter tejbe 1 natúr joghurtot,hogy a gombák meglegyenek.Utána már amit készítesz jogit,abból kell 1 pohárral szétosztanod a többibe,s így tovább.
Ez szomi történet,de már rég volt hál Istennek.

Dóra!

Sajna mindenkivel történik szomorú dolog is,ami végül is nem szomi,mert jól végződött,s tanulságot is kaptam belőle.

Lina!

Tényleg az volt,rémisztő,de nem cseréltem volna veletek ennél a húgyúti fertőzésnél. :(

Hajni,s Többi csajszi!

Nem akartam ám kedveteket szegni ezzel a történettel!Inkább vidámak legyünk! :)
Vendég

Kazi!

Kíváncsi vagyok a házra,várom a képeket :D bizti szép lesz!

Cukkker!

nagyon sokszor eszembe jutnak nekem is a régi dolgok,milyen jó volt,igaz? :D A nagy nyárfánál :D Megvan még az a fa?Évek óta nem jártam arra.Attilával nagyon rég nem találkoztam,annyit tudok,hogy a barátnőjével szakítottak,pedig sokáig éltek együtt.Nem tudom a tavalyi tragédiát hogy tudták feldolgozni.Főleg Gyula.Senkivel nem szoktam találkozni a régiek közül.Mennyi kis aranyos emlékek vannak,most így ha rágondolok :D :D :D milyen gondtalanok voltunk :D

Nyhk!

Rólam fotó? :shock: :shock: :shock:
Nem szívesen sokkolnálak Benneteket :lol: :lol: :lol:
Majd ha jobban leszek,s pihentebb,majd akkor teszek fel :lol:
Vendég

Cukkker!

Most olvasom,miért ismertél félre? :shock: ezt nem értem...
Vendég

Dóra!

Most olvastalak alaposabban vissza.Miért gondoltam,hogy Lillácskát mandula műtétre vitték? :shock: Meg voltam győződve róla,még csodálkoztam is,miért kell több műtét...
Vendég

Sziasztok,

Kazi,

Nagyon várjuk a szép, színes házról a képet. Lari jól van már? Köhögés elmúlt?

Ser,

Nálunk is van kedvenc sapi, az amire kiskutyfejet ragasztottak, én nagyon nem szeretem, olyan nagy benne az egyébként sem kis buksija, de ő azt akarja felvenni most is, így felvesszük, városban, amikor nem figyel, gyors sapi csere.

Roz,

Vmiért eddig nem néztem meg az iwiw-es képeiteket, nem is tudom, miért. Vagy még régebben. nekem így fél arcból elég ismerősnek tünsz, de ha a nyakam levágják, sem fogom tudni megmondani honnan. Agyalhatok...Lehet, hogy akkor a parfümériából? Sokat igaz nem jártam, de a barátnőm, nagy parfümmániás volt, igaz ennek már lassan 10 éve, akkor meg te nem nagyon dolgozhattál még ott.
Köszi a bionutellát. Kipróbálom, gépet viszek vidékre magammal.

Dóra
,

Az apja is ezt szokta mondani. Én világ életemben, ha lehetett választani egyetemre is 10től este 8 ig jártam, mint reggel 8tól kora du-ig. Amíg dolgoztam teljesen oké volt. Akkor 6kor keltem és 7:30kor már becsöngettek az első órára, de dogákat javítani azokat is este csináltam, most is inkább éjjel vagyok fent, de van, hogy csak Gergővel kelek, na, jó, egy picivel hamarabb. Sajna, emiatt a napi beosztásom is szörnyű. De bízom benne, ha nem marad csak pár tanítvány, akkor egy kicsit normálisabb életritmust tudok beállítani.

Donoé,

Akkor még nem tudtam hova kell néznem, majd legközelebb figyelek. :wink: Sűrűn járok arra, mert a Candida-diéta miatt élesztőmentes kenyeret eszünk, meg egy csomó dolgot ott vásárolok.

Hajny,

mi megint utazunk vidékre. Apósomat haza engedték a kórházból, és mivel mindkét mama egy faluban lakik, itt is alszunk meg ott is, meg ez a húsvét, szülinapos is lett. :oops:

Nyhk,

Húúú, akkor jó, hogy nem vetted meg. Emlékeztem boltra is, hogy láttam, de 100%ig nem voltam benne biztos, melyik is volt. lényeg, hogy megvan. Lesz majd öröm.

geli08

Borsika,

Jó, hogy meggyógyult a leányzó. Amióta átállították az órát, szerintem senkinek sincs annyi ideje.

Itt Kméten szokás még a locsolkodás? Azért kérdezem, mert már a faluban is kihalóban van.

Virág,

Mizujs veletek? Állásról vmi hír? Panka teljesen oké? Ugye, minden rendben?

geli08

Gergő ma karobos kukoricát evett, az eredmény:

Kép

bújócskázott:

Kép

Végül, ez a kedvenc játszópozíciója a héten :)

Kép

geli08

Bocsi a sok képért.

Be is fejezem. Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Kép

Szép hétvégét!

geli08

Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek! Mi megyünk anyósomékhoz a hétvégére, de azért leszek gépközelben.
Most már muszáj készülnöm a jövő szerdai tanfolyamomra. Január óta várom, hogy induljon, és persze mikor indul, mikor Lili beteg. Na mindegy. Most hat héten át ez lesz, szerdánként Piliscsaba. Majd szóljatok rám, ha túl sokat vagyok itt, és nem készülök :D

Nyhk,
az állatkertből szúrtam ki, hogy az ott kint a túloldalon lévő árusnál egy kockásfülű nyúl. De szerintem is jó drága volt, igaz nagyon finom anyaga volt, nem is tudom hogy nevezik, Lili játszószőnyege volt ilyenből.

Dóra,
akkor majd megszállunk egyszer :D Lili tulajdonképpen jól van, vagyis így nem látszik rajta, hogy beteg lenne, egyszerűen sokáig kell szedni a gyógyszert, ellenőrizgetni a vérképét majd, vese UH-ra vinni, vesefestésre, de a közérzetén nem nagyon látszik egyenlőre már semmi. Vagyis a 8 napi láz szerintem kicsit beindította a fogzását, egyszerre 3 jön. Emlékeztek, decemberben még hogy aggódta, hogy lassan egy éves, és még csak 2 van neki, most meg már a 11. jön.

Donoé,
hát nem tudom, egyik sem jó.

Kaz,
csak biztatásképp: ma megint végigaludta Lili az éjszakát. Hatkor adtam neki cumit, de azóta is alszik. Az meg nem is baj, hogy én felkeltem, mert össze kell pakolni egész keddig...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Donoé
hát tényleg elég ijesztö történet volt,nem tom,valszeg én is így tettem volna a te helyedben,még jó hogy nem blokkoltál le,sok ember ilyenkor úgy megijed hogy blokkol.

Lina
hány felé tartasz tanfolyamot?Nem unatkozol mi?

Kazi
én már most elmondhatom mindenkinek hogy a házatok FAJA lett,naon tetszik a színe.

A lányom kezdi azt az igazi hisztit.Tegnap délután kimentünk a Lidl-be,és le vetette a cipöjét,ült a kosárban.Majd ki akart szállni,cipö nélkül.Persze nem engedtük,az kell a lábra,piszok is volt,meg hát hideg a padló,nem akarta megérteni.Más az édességért vagy valami másért kezd visítani,ö nem.Olyan ordenáré hangon elkezdett üvölteni hogy még így nem hallottam,mindenki minket skubizott.Majd öt perc múlva,mikor már Endre nem bírta tovább,kivitte az autóhoz és elbeszélgetett vele,nem tom mit mondott neki,de hatott rá.Visszajöttek és még egy kicsit szipogott de sokkal édibb volt.Kapott egy müzlit enni,elvolt.Nem mondta el Endre még mindig azt a büvös csodát amivel hatott rá.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
azt kell, hogy mondjam, hogy sajnos nem elégfele..., a munkahelyem lenne az igazi, de oda augusztus óta nem hívnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

geli 8-9 éve dolgoztam ott utánna meg Széchenyiben az OMW nél ... Gergő csuda helyes :)

lili
LEsz segitséged azért a főzőcskében 7végén ? Vigyázz magadra :)

kazi
várjuk a aház fotót hátha megfertőzől és végre rászánjuk magunkat a festésre :D

hajny
Nálunk Én vagyok ilyen hoyg tudok rájuk hatni az apjuk csinálhat bármit nem hallagtnak rá ... ha valami van csak anniyt mond hívom anyát :lol: :roll: Én is általában a lelkükre beszélek .. és általában hat ... Tibor ezért nem marad velük soha egyedül mert azt modta Ő ezt nembirná bekattana fél nem alatt ... bár nagyon szerti Őket és játszik is velük de hogy ellássa Őket vagy pelust cseráljen na azt már neeeem ....

lina
csak nem képzeled hoyg elküldün kha jössz :D
De azért majd finoma szólunk hogy sicc felkészülni :)

pille
jobban vagytok

balim
Eszti jobban van ???

kazi+nyhk +donoé ....
keresem keresm a képet de általában mind ilyen félarcos gyerekmögé bujos.. de ugy is lesz nemsokára albarétumos atli mert jön a jóidő és akkor ugy is megláttok :wink: :?
Én is ma még összepakolok egy kicsit holnap anyósékhoz kellene mennünk de kosink teljessen megadta magát :?és buszozni baromira nincs kedvem pedig ki kell mennünk ... aztán ha hazajöttünk csinálom a kajcsikat hétfőre bár mait megfőztem sonkát már elfogyott :D annyira izlett a srácoknak :) hoyg el is pusztitották :) végre valamiből jól és sokat ettek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, Eszter egész nap lázas volt, nem ment le neki és kegyetlenül szenvedett :(. Vele én is, itt a jó idő, ünnep és mi be vagyunk zárva :cry: . Most este 1/2 8 óta alszik, remélem rendbe jön végre, biztos nagyon kimerítette a tegnap láz. Hát majd meglátjuk... Mindenkinek köszi a jobbulást!

Pille,
remélem Ti könnyebben viselitek, szorítok.

Donoé,
hát ez a sztori :( . Egyre többször gondolok arra, hogy suliban tanítani kellene az elsősegélynyújtást. Sokkal fontosabbnak tartom mint némelyik tantárgyat. Dehát nem én ülök az íróasztal mellett.

Hajni,
Anna alakítása :( (megsúgom, lesz még ilyen), egyébként én is utálom, hogy bambulnak a népek. Az ilyeneknek nincs gyerekük és fogalmuk sincs dolgokról. Vagy már elfelejtették mivel jár egy gyerek.

Geli,
nagyon édes a kis Gergő!
balim

Balim jobbulást nektek! Pihenjetek!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mi is! :)

Kép
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?