Sziasztok!
Martin állapota a gyógyszerek ellenére sem javult. Szerencsére, a doktornéni sem antibiotikum párti, ezért még vártunk vele. Tegnap éjszaka szintén kritikus volt, egész éjszaka, hányt a köhögéstől. Szerdára kaptunk beutalót a gégészetre. Ma felhívtam a dokit, hogy egyre csak romlik Martin állapota, csináljunk már valamit.
Kaptunk, mára beutalót a gégészetre. Egy szimpi, tök normális arab doki volt. Átvizsgálta Martint tetőtől talpig. Azt mondta, hogy már kifelé lábal az XY vírusos betegségből
és hagyjuk abba a "maréknyi" gyógyszer szedését és csak Fenistil cseppet és Nasivin orrspray- t használjunk!!!
Ma estére már tök jól lett. Remélem elrakhatom a porszívót
2 hete jól összevesztem az anymmál, mert mindenáron el akar szakítani a Martintól azzal az indokkal, hogy nagyon anyás, illetve anyámasszony katonája lesz, ha mindig velem van
. Megsértődött, hogy nem hagyom ott nála a fiamat és hogy eltelt egy év és ő még nem pelenkázta át, és nem fürdette meg. Menjek orvoshoz, mert betegesen önző vagyok. Hozzáteszem, többszáz/ezer alkalma lett vona ezekre a dolgokra....Na mindegy, megint jól kikészített, jó szokásához híven
Ő, a "tökéletes" nagymama, 2 hete nem volt képes felhívni és megkérdezni, hogy meggyógyúlt -e már az unokája.
Bocsi, hogy leírtam, de jól esett.....
MARITN, megtette első lépéseit egyedül. Annyira édes, tetszik neki és nagyon büszke magára. Persze mi is és halálra dicsérjük.
Ráadásul, egész nap, azt próbálgatja, hogy milyen jó kapaszkodás nélkül állni.
NANCSI!
Hogy vagytok? Meggyógyultatok már?
Medike!
Martinnak nagyon bejön a zebra, szereti, tisztára a vadnyugaton érzi magát.. A doktornéni is megcsodálta, és Martin bemutatót is tartott. Tök jól megmozgatja/lefárasztja. Mivel, a rugózni és forogni neki kell! Megnézted már az F.P. honlapján a demoját? 2 fajta zene van hozzá + haláli lovas hangeffektek ( nyerítés, fújtatás, patakopogás, vihogás, stb.)+ csörgö-zörgő-világító henger és 2 kisállat.
Ha gondolod, én is tudok "Martin in action" videót küldeni.
Nagyon édes a kalapos kiscsajszi!!!!!
Kövecske!
Boldog születésnapot Kevének. Nagyon helyes pasi!!!!
Ja, én is kérhetek a húsos irományból? Köszi
Jó éjt
Era
Visszaolvasok, mert egy kicsit lemaradtam!