sziasztok!
mi is hazajöttünk tegnap a kórházból, igyekeztem vissza is olvasni, de reagálni nem bírok mindenre, irtó rövid az agyam, pedig voltak n jó témák... na majd lassan visszarázódom rem.
új babáknak-mamáknak gratula, babzsák rajtad a világ szeme!!!
röviden rólunk
a szüléssel alapból minden oké volt, de volt pár dolog, amikor elvesztettem a lélekjelenlétem, de tényleg nem panaszkodhatom semmire. mindenesetre a szüléstörténetet nem tudom, megírom-e valaha, engem lelkileg n felkavart.
a kórházzal (istván) n meg voltam elégedve, és asszem mondhatom, h így választott doki nélkül, "csak" szülésznővel sem szenvedtem hiányt semmiben, igaz sima szülés volt, másfél centis gátmetszéssel, egyéb beavatkozás nélkül.
tökjó itthon lenni, kele n jó baba, de az én hormonjaim a csúcson vannak, úgyh néha irtóra nekikeseredek és csak bőgök. legink a szopi a hangulatom mozgatórugója, ha megy, akkor szárnyalok, ha nem bírom simán megetetni akkor aztán összeomlok.
szvl tej az van bőven, viszont a melleim hatalmasak (roki, gondolok rád sokat
) a mellbimbóim meg elég ödémásak, amitől nem bírja rendesen bekapni és elkezdeni a szopit. fejni kell szopi előtt, az javít vlmit a helyzeten, de egyrészt utálom, mert fááááj, másrészt mindig aggódom, h neki nem marad, vlmint attól is félek,h ha fejek akkor még több tej lesz, amitől ugye még keményebb a cici és még döcögősebb lesz a szopi. ja és még az is, h a fejéstől (avent kézi) is totál bedagad a bimbóm, de kézzel képtelen vagyok.
aki fej, az mivel teszi?
ráadásul amiatt is bizonytalan vagyok, h mi is a helyes, mert a kórházban a 3 nap alatt 8 csecsemősnővér folyton mást mondott... szvl elég sokat szorongok a szoptatás miatt, ami viszont tuti, h csak árt...
tudom, h volt ez már téma, de
légyszi akinek volt ilyenje, írja le nekem pár sorban a sikertörténetet, mert n jólesne egy kis pozitív példa, h pl pár nap-hét után felpuhul a mell és nem kezdődik a szoptatások nagy része óriási bömböléssel (bár ugye így mélyül a kapcsolatunk, ugye
) na most is bőgök, megyek egy kicsit pihenni, hátha...
cat, szia itt újra
üdv mindenkinek!
bömbi május