Új privát üzeneted érkezett!

Mi még mindig 50-esben nyomulunk! :) De ebből kábé 3 db van, úgyhogy felválta mosom őket! :) Már próbáltam egy-két 56-ost is, de alig találtam meg benne a gyereket! :)

Amúgy észrevettem, hogy ébren is (nemcsak álmában) mintha fintorogna a gyerek. Mármint olyan mosolyféle... de lehet, hogy csak beképzelem! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Holnap jönnek anyukámék, hoznak házi sonkát és legalább tutujgatják Lillát, míg mi elmegyünk bevásárolni! :D Anyósom, (aki 10 percre lakik tőlünk) segítsége abból áll, hogy eljön velünk sétálni! :shock: Mit szóltok? :) Na, nem azt mondom, hogy ő tartsa rendben a háztartásunkat vagy ilyesmi, de jól esne, ha megkérdezné, hogy elmosogasson-e vagy hasonló! Túl nagy igényeim vannak???

Kami, irigyellek a hétvége miatt! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Nalunk is ugy kezdodott. Aron akkor vigyorgott-fintorgott inkabb, amikor 1-1 nagy puki elszallt belole. Azt egy mosollyal nyugtazta. Aztan az arcokra is kezd mar. A vedonot hetfon letaglozta a csaboy mosolya. Szep lassan jon minden... rohan az ido... 2 het mulva vihetem oltasra :(
kami

Tegnap akartunk apával közösen fürdőzni, de Lilla betette a kaput... :? Sehogy nem akart elaludni 7 és 9 között. Mikor meg elaludt, vele aludtam én is! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Kami!
Volt már eksön otthon? Apa nem támadott le a kontroll után? :D

Timi
Kép Kép
timocska

Tudjátok mit vettem észre? Hogy leteszem Lillát a kiságy közepére aludni és kábé fél óra múlva már a rácsnak lapulva alszik, kis buksiját belefúrva a rácsvédőbe! Elmászik! :D :D

(jól elbeszélgetek magammal) :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Hahó Csajok!

Millió meg egy éve nem jártam már erre, ég is a búrám miatta... költözés, baba, miegyebek. Köszönöm a privit, Lorca, jól esett, h gondoltok rám. :) Ha vki esetleg küldött emailt, annak jelentem, nem azért nem válaszoltam, mert nem érdekelt, vagy mert bunkó vagyok, csak a mi gépünk nem szereti a vipmailt... :? Nem tudok fellépni az oldalra.

Lányok, csak ámulok és bámulok. Mennyi idő telt el, amióta nem voltam erre, hihetetlen. Nekem nagyon hiányoztatok :) És hát gyönyörűek a babák.

Kicsit magunkról, ami lehet, hogy annyira nem lesz kicsi, akkor bocsi. Babuccó megvan, aki valóban Martin lett, és a kiírt időpontra ráhúzott még pár plusz napot, március 19-én jött. :) Eszméletlen jó baba, semmi gond nincs vele, nem hasfájós, nem sírós, csak akkor reklamál, ha tele a pelus, vagy ha nagyon éhes. Az éjszakáink is jól telnek többnyire. Meg vagyunk áldva ezzel a gyerkővel. ;) Ha kíváncsiak vagytok még ránk, akkor remélem, nem probléma, ha dobok fel 1-2 Martin fotót.

Jézusom, de jó újra írni nektek. Komolyan, elképzelni nem tudjátok, h hogy hiányoztatok nekem, de a költözéstől pont semmire nem volt időnk. Aztán meg jött a baba, és a majdnem egy hónap alatt most először vagyok úgy, hogy na akkor le tudok ülni, és tudok írni, meg olvasgatni kicsit. Remélem, visszafogadtok, de leginkább is remélem, h van még olyan, aki nem felejtett el minket teljesen. :oops:

Képek :)

Kép

Kép

Na most kicsit lecserélek ezt-azt, mármint a vonalzót, avatart :D
pussz nektek

KépKép
catrine

CAT!!! :P
SZIA!!!NAGY NAGY GRATULA MARTIN BABÁHOZ,TÜNDÉRI KIS SRÁC. :D TERMÉSZETESEN NEMFELEJTETTÜNK EL,SŐT SOKAT IS GONDOLTUNK RÁTOK!!!ÍRJ TÖBBET,MILYEN VOLT A SZÜLÉS A KÖLTÖZKÖDÉS....A KIMARADT IDŐBEN MI TÖRTÉNT MÉG VELETEK...!!!tÖBB FOTÓT!
Vendég

Bella! Nagy gratula!!! De jó, de jó! :P Újabb baba!
Bea, nehogy ne gyere csak azért, mert Te maradtál a végére! Mesélj, hogy vagy? Nem idegeskedni!!! Szofi tudja, hogy mikor kell elindulni ;)

Cat! De jó, hogy jöttél!!! Hiányoltunk ám! E-mailt is írtam neked, de akkor ezért nem válaszoltál :P Nagy gratula Martinhoz!!! Remélem, tudsz majd jönni mostmár sűrűbben! :D

Csajok, Emma lenyelt egy vekkert vagy nem tudom :D Ma is f3kor meg f7kor ettünk :P Ezzel a pontosságával nem az apjára ütött ;) Legalább valamit tőlem is örökölt :D
Szegény, majdnem minden szopi után csuklik :( Nagyon türelmesen viseli, csak éppen felébred rá és nehezen alszik vissza :? A legújabb, hogy ma csak a szopipárnán hajlandó aludni :D Íme:

Kép

Ja, és tegnap csak úgy szórta anyukáméknak a mosolyokat:

Kép

Kami, ez a mosoly :D Nagy lókötő lesz ez a gyerek! :D

Timi! Emma olyan pofákat vág álmában, hogy nem lehet röhögés nélkül kibírni! :D Ez csak akkor ciki, amikor a kezemben alszik, én meg röhögő görcsöt kapok, és felverem szegényt :D Hülye anyja :D
Vendég

Drága Sági, Dárga Barbi, de aranyosak vagytok :)

Sági, nem tudom, emléxel-e, még anno volt egy blogom, amit igaz, nagyon kevésszer frissítettem csak, de volt. Na, most éppen Martinnak kreálok egyet, oda még ma (pontosabban még ebben az órában :D) bekerül a szüléstörténet is, majd adok linket. És köszönjük szép a gratulációt. [color=red]Mi pedig boldog 1. hónapos fordulót kívánunk Peti babának

Barbi, Emma vmi hihetetlenül csodaszép kislány, és ezek a szerkók, amik rajta vannak... csak ámulok-bámulok. Köszike neked is a gratulát, és hát én is nagyon-nagyon remélem, hogy tudok jönni sűrűbben, de igazából ennek már csak Martin állhat útjába, és hát mivel pont az előbb áradoztam arról, hogy mennyire jó gyerek, nem hiszem, hogy ne engedne ide ;)

Hogy mi történt velünk? Hű, Sági, nagyon sok minden... :) Amikor eltűntem, akkor egyébként meg nem voltunk készen az építkezéssel sem, viszont rengeteg dolog hátra volt még, néha-néha mi is beszálltunk a melóba. Február közepén adták oda a házat, akkor jött a bútorozás, stb, és amikor azt tudtuk mondani, hogy oké, készen vagyunk, az már csak márciusban volt, egészen konkrétan március 9-én, rá tíz napra meg érkezett Martin, úgyhogy ezzel nagyon pont időben voltunk.

Fotókat igyexem még hozni, illetve készíteni. ;)[/color]

KépKép
catrine

Drága Sági, Dárga Barbi, de aranyosak vagytok

Sági, nem tudom, emléxel-e, még anno volt egy blogom, amit igaz, nagyon kevésszer frissítettem csak, de volt. Na, most éppen Martinnak kreálok egyet, oda még ma (pontosabban még ebben az órában ) bekerül a szüléstörténet is, majd adok linket. És köszönjük szép a gratulációt. Mi pedig boldog 1. hónapos fordulót kívánunk Peti babának

Barbi, Emma vmi hihetetlenül csodaszép kislány, és ezek a szerkók, amik rajta vannak... csak ámulok-bámulok. Köszike neked is a gratulát, és hát én is nagyon-nagyon remélem, hogy tudok jönni sűrűbben, de igazából ennek már csak Martin állhat útjába, és hát mivel pont az előbb áradoztam arról, hogy mennyire jó gyerek, nem hiszem, hogy ne engedne ide

Hogy mi történt velünk? Hű, Sági, nagyon sok minden... Amikor eltűntem, akkor egyébként meg nem voltunk készen az építkezéssel sem, viszont rengeteg dolog hátra volt még, néha-néha mi is beszálltunk a melóba. Február közepén adták oda a házat, akkor jött a bútorozás, stb, és amikor azt tudtuk mondani, hogy oké, készen vagyunk, az már csak márciusban volt, egészen konkrétan március 9-én, rá tíz napra meg érkezett Martin, úgyhogy ezzel nagyon pont időben voltunk.

Fotókat igyexem még hozni, illetve készíteni. [/color]

KépKép
catrine

Hupsz, bocsi, nem akartam 2x küldeni :oops:

KépKép
catrine

Cat, én néztem is a blogodat, hátha oda írogatsz, de ott kb addig volt friss bejegyzés, amíg ide is jöttél!
Martin tündéri kis pofa, ez a mosoly a vonalzódon! :P Meg kell zabálni :D Látszik rajta, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt baba!
Vendég

Sziasztok!

Először is BELLA! Gratulálok neked Berci babádhoz!!!! Minden szépet, jót kívánok nektekl!!!
Ha hazaértek, majd mesélj, hogy ment!!!

Velünk egyelőre semmi. Mai ctg egész jó lett, bár az elejét végig aludtuk.... :lol: Továbbá, se fájás, keményedés....
Ma találkoztunk a szülésznővel, mert ugye én sima szülésre készülök elsődlegesen és nagyon jó volt az első benyomásom róla.....:)

Kami, neked volt valami EÜM zöld számod, ahol az új eü-s rendeletekről lehetett tudakozódni első kézből. Most nálam aktuális jó pár megválaszolatlan kérdés, :x ha kéznél van, meg tudnád nekem adni, ugyanis hívogatok egy nem zöld számot, de szerintetek felveszi valaki????? Hát, senki.

Jajjj, nagyon aranyosak a gyerkőitek! Nem lehet velük betelni. Nekem már Szilvi baba is olyan nagylányos, sokat nőtt!!! Áron meg a mosolyával.....hát tünemény! Emmát meg a szopipárnán Anne Gades is fotózhatta volna....... :lol:
És Cat, neked is gratulálok Martin babához!!!! Zabálnivaló a beájulós képetek!! :D

Bea

KépKép
babzsak27

Nahát Cat, végre előkerültél! :) Nagyon cuki fiad van, képeket bőven rakhatsz, nem győzünk betelni a bébikkel! :D

Lillám egy három órás szunyát követően másfelet ébren töltött, most letettem újra aludni!

Csajok!
Ha ti ébren leteszitek a babákat aludni, akkor el is alszanak? Mert Lillus vagy belealszik a büfibe, vagy a szopiba! Olyan még nem volt, hogy ébren letettem és magától elaludt! :shock: :shock:

Barbi!
Ez tök jó, hogy már most "rendszeresen" ébred! És nagyon édi ahogy a szopipárnán alszik! :D

Mosolyt én sosem tudom elkapni, lesben kellene állni valakinek 24 órában a fényképezővel! :)

Sági!
Hogy vagytok?

Timi
Kép Kép
timocska

Na, elbarikádoztam a gyereket, én meg elmentem összeszedni magam - zuhany és egyéb luxus dolgok :D Végülis jobb későn, mint soha :D Gábor úton van, intéz ezt-azt...

Timi, Emma ma először aludt be magától: a szopipárnán!
A mosolyt véletlenül kaptam el, persze nem az én kezemben volt a lurkó ;)

Többiek! Hogy vagytok? Milyen éjszakátok volt? Minden OK? Pocifájás?
Vendég

Lilla felébredt... most úgy csuklik, hogy majd szétesik! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi, igen, időhiány miatt sajnos abszolút eltűntem a netről.

Bea, köszönjük a bókot, az illetékes nevében is. :) Sztem biztos neked sincs már sok hátra, kitartás ;)

Timi, sziaszia, köszönjük szépen neked is a bókot :) Húha, akkor fogok fotózni ezerrel ;) Lilla is egy kis tündérke, nagyon édi kiscsaj. Egyébként nekem is el szokott aludni Martin vagy szopi közben, vagy a vállamon büfi helyett (:?), után. Én kb. 2-3 napja megpróbáltam azt, hogy leteszem és hagyom, hátha beszundizik, de semmi nincs, csak nézelődik. Tegnap pl. anyuval beszélgettünk, ő meg a nagyágyon volt, én kimentem klotyira, és mire visszaértem, Martin már aludt. Dolgok közben alszik el csak.

Na most megyek konyhát takarítani, amíg Őkelme szundizik.

KépKép
catrine

Emma alszik még mindig! Szerintetek nem gáz a gerincének, ha ezen a párnán alszik?
Tényleg, Ti hogy álltok a vasalással? Én szörnyű vagyok ebből a szempontból... Nagyon utálom, a sajátjaink közül is csak azt vasalom, amit nagyon muszáj - illetve azt is Gábor :? Szóval OK, hogy fertőtlenítés a cél, de mennyi idős korig kell/ajánlott vasalni a picúr cuccait? 1 hónap? 2? Na, megyek, neki is állok...
Vendég

Nem akarok konyházni :D Barbi, vaslás... nekünk a mi ruháink egy halomban állnak, én se viszem túlzásba. Nálunk is akad, hogy Viktor vasalja ki magának az inget, amiben következő nap megy dolgozni. Martin ruháit én gőzölöm ezerrel, kb. 2 naponta veszem elő a vasalót, addig van mindig tiszta.

Amúgy láttam, téma volt a ruhaméret, ránk az 56-os méretek jók, bár van 1-2 54-es cuccosunk is, néha még az is jó neki. Nekünk egyébként 54, 56, és 62-es cuccaink vannak, az uttóbihoz még hozzá sem nyúltam, anyósom meg azzal riogat, hogy vásároljak be nagyobbakból is, mert lehet, h hirtelen akkorát nyúlik a gyerek, hogy a 62-es kiesik, és kell a következő méret. :? Hát azért ott még nem tartunk.

KépKép
catrine

Na, szopi után megint elaludt! Kiváncsi vagyok meddig bírja! :D :D

Cat!
Én nem hiszem, hogy hirtelen annyit nyúlnának, hogy egy teljes ruhaméret kimaradjon! :? Nem is írtad, hogy milyen paraméterekkel született Martin! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Vasalás: nekem múlt héten anyukám kivasalt mindent, azóta viszont csak gyűlik! A jó hír, holnap megint jön anya és vasalhat! :D :D :D Én hősiesen bevallom volt már egy-két rugi, amit nem vasaltam ki Lillának! Nem lett semmi baja! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Egyetértek :D Bár tegnap ráadtam egy 62est ami ki volt vasalva :lol:

Tényleg, Cat, ha már nem konyházol, mesélj kicsit!!! :P
Vendég

Írtan Móninak sms-t, de ki van kapcsolva. :? Remélem minden okés velük!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, tényleg nem. Pótlás: Martin 3460 grammal és 54 cm-el született. :) Amúgy szerintem is egyenesen ki van csukva, hogy annyit nyúlik, hogy átugrik egy méretet... anyósom ez utóbbi időben kicsit höm-höm :roll:

Barbi, én nagyon szívesen mesélek, csak mondd meg, hogy miről :D

KépKép
catrine

Jaj, Lányok, az nagyon könnyen bekövetkezhet, hogy az ünnepek alatt nem fogok jelentkezni... akkor ígérem, most nem vagyok eltűnve, csak vendég van :)

KépKép
catrine

Cat!
Hát arról mesélj, hogy milyen a házatok, szeretsz-e ott lakni, Martin veletek vagy külön szobában alszik, milyen volt a szülés stb.! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timi: jaa, szóval lássalak el benneteket dumával :D Okés ;) Ha hosszú leszek, akkor bocsánat. Ti kértétek :D

A házunk sztem nagyon szép - nem, nem vagyok elfogult. Tényleg, nekem nagyon tetszik, majd teszek fel képeket is, hogy lássátok ti is. És benne lakni is nagyon jó, tök szuper a hőmérséklet, és hát van kert, amit amúgy én mindig is szerettem volna. Kicsit később majd visszük ki Martint alukálni is, egyelőre kicsit szoktunk levegőzni a teraszon. Valszeg lesz kutyánk is, csak nem tudom, hogy mikor lenne ideális Töki miatt. Véleményeket szeretettel várok :) Apával beszélgetjük a dolgot, nem tudjuk, hogy hogyan lenne a jobb, ha most, mondjuk köbö 3 hét múlva érkezne a kutya, vagy mondjuk egy fél év múlva... Nincs tapasztalatunk a dologban, meg ismerős se, aki tudna véleményt mondani. Szóval nagyon szeretek itt lakni, sztem megérte elköltözni. Viktornak mondjuk kicsit macerás a dolog, mert ő továbbra is Pesten dolgozik, és hát a kelés, nem tud 20 perccel többet aludni. Na nem szenyózok, szóval az ő szempontjából kicsit "rosszabb", de egyébként én maximálisan boldog vagyok jelenleg :)

Martin külön szobában van. Úgy nézünk ki, hogy 4 szobás a ház + a konyha, fürdő, wc, meg az előtér. Az egyik szoba a nappali, a másik a mi szobánk, a haramadik a Babuccó-lak, a negyedik meg apa doliszobája, amihez hozzáteszem, megmondtam Viktornak, hogy élvezze, amíg tudja, mert úgyis játszó szoba lesz belőle. :lol: Légzésfigyelőnk nekünk is van (nektek miért riasztott???), szinte egész álló nap be van kapcsolva, de szerencsére még egyszer sem volt gáz.

A szülés nekem kicsit nehéz volt. 8 körül keltem fel arra, hogy elfolyt a magzatvíz, riasztottam apát, és az idő alatt, amíg lezuhanyoztam meg felöltöztem, már a fájások is elkezdődtek. Kb. 30-35 perc alatt értünk be a korházba, és szokásosan, ahogy lenni szokott, amikor beléptünk, mintha elvágták volna. :? Pedig a kocsiban annyira fájt, hogy azt hittem, ott szülök. Meg totál beleéltem magam, hogy na akkor ha ez ennyire fáj, akkor max. 2 óra, és a kezemben lesz a baba. Hát kicsit nagyon nem így lett, mint egy 9 órát vajúdtam. Maga a szülés meg olyan fél óra volt :) Amúgy jól olvastam, neked császár lett? Hogyhogy? Kicsit le vagyok maradva, ne haragudj. :oops:

Na most ennyit tudtam írni :D Martin még alszik.

KépKép
catrine

Cat! Szia!!!!!! Gratula Martinhoz! Szep kis kolok :D Engem is erdekel am minden veled kapcsolatban, ugyhogy majd meselj!

Ami minket illet, most jottunk haza egy orias-setabol: 6 kor a patak korul. Csinaltam par fotot, jo szokasomhoz hiven, ime:

Ez a visszautunk:

Kép

Aron baba:

Kép Kép Kép

Vittem tejet es vizet is, mindkettot adtam Aronnak, mert az elejen picsogott, nyuszogott. Menet kozben is folkelt vagy 3x, de akkor mar nem volt picsogas. 60 gramm tejet vittem, ebbol 20-at megevett, a maradek 40-et majd most fogom beadni, aztan jon a rendes szopi...

Farkasehes vagyok, asszem rendelek egy Don Pepe kivansagpizzat, amin semmi "tiltott gyumolcs" nem lesz (elgondolkodtam hirtelen, hogy mi is lehet rajta egyaltalan...) Ma meg csak rossz kajakat ettem: 6 szem bonbon, egy banan es egy tiramisu... legalabb a feltet a pizzan egeszseges lesz...

Most megyek, de meg jovok... Ja, Timo: nem volt meg szex, apu nagyon keson jon haza es raadasul Aron mindig ott pocol az agyunkban :D De majd osszehozzuk, kivancsi vagyok, megy-e meg...
kami

Nekem azért lett csaszi, mert Lilla faros volt, nem óhajtott megfordulni! :( Így nem kockáztattunk! De most már nem érzem, max annyi, hogy látok egy vágást a pocakomon! :lol:

A légzésfigyelő valszeg azért riasztott, mert nem volt megfelelőre állítva az érzékenysége. Ja, meg azért is lehetett így utólag belegondolva, mert Lilla az oldalán alszik, úgy meg annyira nem lehet érezni a lélegzetvételt. Viszont, most hogy már nagyobb, alvás közben mocorog is stb, így azóta nem volt gáz.
Amúgy neki is van külön szobája, egyenlőre én is ott alszom vele, valamiért a bébiőrünk nem jó, úgyhogy biztosabb, ha ott vagyok, így legalább mindent hallok! :) Aztán majd visszaáll a régi rend, visszamegyek apa mellé a hitvesi ágyba! :lol: :lol:

Kutya kérdés: én inkább várnék vele, bár nem tudom. Végülis félév múlva is "kölyök" lesz mindkettő. De hátha van itt a fórumon valaki, akinek tapasztalata is van. Ők majd megmondják.

Timi
Kép Kép
timocska

Kami!
Lilla nem szereti a szeles időt, tegnap is végigbömbizte a sétát, így ma ki se vittem! Remélem holnap jobb lesz!
Minimanó se a vizet, se kamillateát, a tejen kívül semmit nem hajlandó elfogadni, hiába tukmálom!!! :evil: Mindegy, ez van!

Timi
Kép Kép
timocska

Aron is csak addig szlopalja a vizet, mig ra nem jon, hogy ez nem tej... aztan mar nem hajlando inni. Az elso szlopalas vagy 10-15 korty - max 10 gramm... tegnap este bespricceltem a szajaba vagy 50 ml-t a cumisuvegbol... ellenkezni se nagyon tudott...
kami

A kis békám:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 13:51-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Kami: köszönjük a gratulát és a bókot :) Áron gyönyörű babóca, nektek is nagy gratula. És tök jó, hogy ennyit sétáltatok. Hú, ez a pizza iszonyatosan jól hangzik. Majd kérek beszámolót róla :D

Timi: már kezdtem megijedni, hogy valami gáz volt Lillussal, és azért riasztott be a bébiőr, de akkor most megnyugodtam :) Egyébként ilyen az egyik ismerősöméknek is volt, nekik azért, mert nem a megfelelő érzékenységre volt állítva - ahogy te is írtad.
Egyébként sztem egyáltalán nem baj az, ha Lilla nem fogadja el a vizet, egyrészt lehet, h később tetszeni fog neki, másrészt meg pont most olvasgattam vissza, hogy mennyi tejed van, úgyhogy csak nyugi.
Olvastam a 2kg plusszodat, csatlakozom :) De már az is csak 1. Neked eltűnt mindkettő?

KépKép
catrine

Megzabálom Lillát, tündéri :)

KépKép
catrine

Alszunk:

Kép

KépKép
catrine

Cat!
Már minden kilóm eltűnt, sőt, ha olvastad volt két mellgyulladásom is, azalatt még egy lement! :( Úgyhgoy már minuszban vagyok!
És nagyon cuki a fiad!!! :D :D Olyan édesek, mikor így beájulnak! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi: 3 hét alatt 2 mellgyull.? Szegénykém :(
Ez a kép nekem is állatira bejön, azért is cserélődött le a vonalzó. Mellesleg Lilla új vonalzóképe is cuki ;)

És a fiam még mindig alszik :shock:

KépKép
catrine

Úgy látom a többi baba ébren van, mert az anyukák sehol! :D :D Most rendeltünk pizzát vacsira! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Hi Cat! Üdv újra a neten! Martin tök aranyos, és tényleg örülünk, hogy újra itt vagy! :D
Kutya: mi is nagyon golndolkoztunk rajta, mert lett volna egy tökéletes kis kölyök, akit elhozhattunk volna, de ma nemet mondtunk rá, mert most nem tudnánk vele annyit foglalkozni, mint szeretnénk. :( Emiatt szomorú is vagyok, mert olyan jó lett volna, ha Gergővel együtt nőnek fel, de most pl. állva el tudnék aludni, semmi fölös E-m nincs egy kiskutyára. :cry:

Kami ez a sétaút nagyon szép és ahogy néztem a járda is jó állapotban van! A Rákospatak melyik részén van?
Elnézegetem Áron képeit, meg olvasom, hogy miket csinál, hát Gergő a közelében sincs ezeknek a dolgoknak! Látszik azért az az egy hónap mínusz. :roll:
Vendég

Pann!
Hogy telt az éjszakátok és a napotok? :) Szörcsög még Gergő?
Ma Lillának az orrából egy csomó trutyit porszívóztam ki. Még mindig bízom, hogy ez nem megfázás! :?

Timi
Kép Kép
timocska

Pann! Aron pont annyi idos, mint Gergo! Egy honap es 3 het - ma toltjuk a 7. hetet!

A Beke ut es Gonczol ut kozott van ez a szakasz es nagyon szeretem. Odafele a Beke utig megyek, visszafele a Gonczolig. A Beke utig a Tahi utcaban megyek, az le van betonozva (a Rakos-patak masik oldala kavicsos-homokos a futashoz tokeletes, de most babakocsizom...)
kami

sziasztok!

mi is hazajöttünk tegnap a kórházból, igyekeztem vissza is olvasni, de reagálni nem bírok mindenre, irtó rövid az agyam, pedig voltak n jó témák... na majd lassan visszarázódom rem.

új babáknak-mamáknak gratula, babzsák rajtad a világ szeme!!!

röviden rólunk
a szüléssel alapból minden oké volt, de volt pár dolog, amikor elvesztettem a lélekjelenlétem, de tényleg nem panaszkodhatom semmire. mindenesetre a szüléstörténetet nem tudom, megírom-e valaha, engem lelkileg n felkavart.

a kórházzal (istván) n meg voltam elégedve, és asszem mondhatom, h így választott doki nélkül, "csak" szülésznővel sem szenvedtem hiányt semmiben, igaz sima szülés volt, másfél centis gátmetszéssel, egyéb beavatkozás nélkül.

tökjó itthon lenni, kele n jó baba, de az én hormonjaim a csúcson vannak, úgyh néha irtóra nekikeseredek és csak bőgök. legink a szopi a hangulatom mozgatórugója, ha megy, akkor szárnyalok, ha nem bírom simán megetetni akkor aztán összeomlok.
szvl tej az van bőven, viszont a melleim hatalmasak (roki, gondolok rád sokat :)) a mellbimbóim meg elég ödémásak, amitől nem bírja rendesen bekapni és elkezdeni a szopit. fejni kell szopi előtt, az javít vlmit a helyzeten, de egyrészt utálom, mert fááááj, másrészt mindig aggódom, h neki nem marad, vlmint attól is félek,h ha fejek akkor még több tej lesz, amitől ugye még keményebb a cici és még döcögősebb lesz a szopi. ja és még az is, h a fejéstől (avent kézi) is totál bedagad a bimbóm, de kézzel képtelen vagyok. aki fej, az mivel teszi?

ráadásul amiatt is bizonytalan vagyok, h mi is a helyes, mert a kórházban a 3 nap alatt 8 csecsemősnővér folyton mást mondott... szvl elég sokat szorongok a szoptatás miatt, ami viszont tuti, h csak árt... :(

tudom, h volt ez már téma, de légyszi akinek volt ilyenje, írja le nekem pár sorban a sikertörténetet, mert n jólesne egy kis pozitív példa, h pl pár nap-hét után felpuhul a mell és nem kezdődik a szoptatások nagy része óriási bömböléssel (bár ugye így mélyül a kapcsolatunk, ugye :? ) na most is bőgök, megyek egy kicsit pihenni, hátha...

cat, szia itt újra

üdv mindenkinek!

bömbi május
majus3

Druszám!!!
Rajtam kívül senki nem szenvedett úgy a szopival!!! Aztán most már azt kell mondjam, istenesen megy! :) Még mindig nem az igazi, de nagyon sokat javultunk!!! Nekem is baromi kemények voltak a cick és ödémás a mellbimbóm! Nekem ezen segített a bimbóvédő!!! Ha kemény és nem tudja bekapni a bimbód, az nem jó. A bimbóvédővel ez is megoldódik, hiába kemény, mégis rá tud harapni! Na, ezzel nem akarlak rábeszélni, mert tudom, hogy nem ez a természetes, de így nekem megy, másként nem. Ha már kiszívta a neki való mennyiséget és utána még visszakéreczkedik, akkor bimbóvédő nélkül teszem vissza! Úgy is tud szopizni!
A fejés nekem is fájt eleinte. A gépi nagyon kiszívja a bimbót, a kézi baromi lassú!!! De kitartás, én sem akartam lehinni, de pár hét és beáll a kereslet-kínálat és nem kell fejned!!!!

Ne sírj (mondom én, aki hetekig csak bőgött), higgy nekem, lesz ez még sokkal jobb is!!!! Én tudom, nagyon átérzem a helyzeted!!!!
Szóval kitartás!!!
A sztorira én kiváncsi lennék, na meg képekre is! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Nnna, nekem meg az a bajom, hogy Aron lusta szopizni. Ugy ertem ha rajta mulik, o elcsung a cicimen orakig is, de megis alig eszik valamit. Legalabbis en igy erzem. Vagy nemtom - a lenyeg, hogy a cicim mostanaban egyre jobban megtelik. Lehet, hogy a fejes miatt van, a doki es a ceg-tura miatt fejtem szerdan azt a 125 millit es ehhez, hogy ez osszeguljon, csak a jobb cicimbol etettem Aront ejszaka, mig a balban gyujtogettem reggelre. Ma meg a seta miatt fejtem osszesen vagy 160 millit (ebbol 100-at eltettem megis fagyasztoba, de minek????), most a jobb cicimben gyujtogettem es ejjel a balban etettem. Holnapra is gyujtogetek a balban, a jaszberenyi ut lesz vagy 2-3 ora, a lenyeg, hogy ami a jobb-ban van, azt se eszi ki Aron, eszik vagy 5-10 percig, aztan szunyal de csak max egy orat, aztan megint eszik, megint rovid ideig es megint rovid ideig tart... es erzem, hogy neeeeheeeez es daaaagaaaadt a jobb mellem. A bal is, de oda most gyujtok... szoval kisse felborult a kereslet-kinalat es csak remelni tudom, hogy nem lesz rossz vege...
kami

Szia Drága Május!

Valóban ne sírj, ahogy Timi is mondta. Az első itthon töltött 5 napban én is bőgtem rendesen, mert nem tudtam feldolgozni ezt a hatalmas változást, és megijedtem attól, hogy anya vagyok, és van egy csöpp lény, akiért én felelek. De aztán megnyugodtam, és a dolgok jó oldalát néztem, végülis akartam ezt a babát, 9 hónapig annyira vártam... kitartás-kitartás :)

És sztem a cickód is rendbe fog jönni, neked egy hete még iszonyatosan szar volt, marhára fájt... mára már oké minden. Én szopi után szoktam fejni egy kicsit, és nekem is AVENT-em van, kézi, mert kézzel nekem se megy.

És én is kíváncsi vagyok a szüléstörténetre is :oops:, meg a képekre is a bébiről. :)

KépKép
catrine

Kami: én is lefagyózóm, és sztem meg is éri, mert ha majd Martinnak lehet turmixolni a kajákat, ezzel szándékozom higítani. Nálunk szopi téren ilyen lustasági-gondok nincsenek, Martint ráteszem, és villámsebességgel cuppog :)

KépKép
catrine

Pann: köszi a kutyus választ. :) Sajnos nekünk is közrejátszik ez, hogy nem tudnánk eleget foglalkozni vele... de annyira szeretnék én is. De nehéz ez...

KépKép
catrine

Sziasztok!

Bella,
Nagy gratula Nektek!!! :lol:

Május,
Üdv otthon! :D Ne sírj!!!Nekem is nagyon fájt,én a kórházban nem is tudtam szoptatni úgy be volt mindig durranva a cicim és a nővérek masszírozták nekem.Nyugi napok alatt sokkal jobb lesz.A bimbóvédő az meg klassz dolog,próbáld ki!
Várjuk a történetet és sok-sok fotót!!! :P

Kami,
Ott már mi is sétáltunk egyszer,de a környékre gyakran járunk! :lol:

Peti annyira klassz fiú!!! :D Semmi hasfájás,csak evés,nézelődés,alvás na és sok-sok puki és kaki! :lol: Ma olyan ügyes volt,hogy én egész nap takaríthattam,vasaltam,olvastalak benneteket,pihiztam...Éjjel is jól telt,úgy mint a többi.Fél 10-2-6-fél 10,ez volt a tegnapi menet éjszaka. :D
Vendég

Egyebkent Panni! Vagy akarki, aki esetleg varna a babajatol az Aron dolgait. Neki ez a gyogytorna irto nagy elony ebbol a szempontbol, heti 2x 50 percen at masszirozzak az idegvegzodeseit, az izmait, szoval nem csoda, hogy ilyen "eros" (ertem ezalatt a fordulasokat, a fejtartast, a paplanhuzkodast, satobbi). A vedono is megmondta, hogy koran csinalja ezeket a dolgokat, a mosolygast is es mindez valszeg a torna miatt van. Szoval nehogy nekem szarul erezzetek magatokat, ha a ti babatok ennyi idos kb es meg nem huzza a sajat fejere a ti paplanotokat, vagy valami mas huncutsagot nem csinal. Ilyenkor mindig arra gondoljatok, hogy szegeny Aronkam ferde nyakkal szuletett es heti 100 percet majdogynem vegigordit, hogy olyan legyen, mint a ti babaitok. Azert ha lehetne valasztani, hogy kidugja-e a racson a labat a kisagyban, miutan keresztbe fordult, vagy hibatlan tartassal ne csinaljon semmi extrat, mint a ti porontyaitok, az utobbit valasztanam!

Jo hetveget mindenkinek, en hetfoig nem leszek. Kellemes nyuszizast, minel tobb pihizest!

Puszi,
kami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?