Fleur!
Nagyon csinos vagy a képen! És a virág is csodaszép, főleg a színösszeállítás tetszik.
Nem vagyok pesti. éltünk még főiskolás koromban ott néhány évig, de aztán hazajöttünk, ezért itt szervezkedünk. De nagyon szépen köszönöm a a felajánlott segítséget. Épp ma voltam bent egy menyasszonyi ruhaboltban, mert fehér kesztyűt kellett beszereznem a diplomasztóra, és épp egy leányka próbálgatott ruhákat. Ekkor jutott eszembe az egyáltalán nem mindegy momentum. Hogy teljesen hófehér vagy krémszínű legyen-e a ruha. Ha próbálom, nem biztos, hogy szép barnára lesült leszek, márpedig a hófehér azon mutat a leginkább. Eredetileg ruha, amit kinéztem a neten, hófehér, ha jól láttam... amúgy a Cosmobellák inkább krémszínűek, lehet, hogy a kinézett ruha is az, csak a képen tűnik fehérnek.
Szerintetek fontos, hogy a ruha krémszínű vagy fehér? Én fehér bőrű vagyok alapból + szőke hajú. Jövő május végére egy tél után nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy barnaságot össze tudnék hozni.
Különben nem hiszem, hogy a tuhát illetően nagy bajban lennék. Szinte az összes tetszett itt is, ahol a kesztyűért voltam, pedig elvileg nem ide akarok majd menni próbálni.
Istenem, de csodaszép dolgok is voltak ott! Gyönyörű cipők, fejdíszek, fátylak....minden. Nyáron fogok elmenni abba a ruhaszalonba, amit kinéztem. És akkor fogok kinzézni valamit, és ha jó lesz, le is foglalom magamnak.
Voltam ma bent egy ismerősömnél az önkormányzatnál, és mondta, hogy jóban va az anyakönyvvezetővel, úgy hogy ne aggódjak, majd szól ő neki. remélem, az időpnt akkor le lesz fixálva.... Még oylan nagyon messze van. De nem bánom, mert kényelmesen lehet intézkedni addig, és lehet gyűjteni, ami nem mellékes.
Ha nem zavar benneteket, akkor majd mindig írok az éppen aktuális fejleményekről.
Kacsa, most már tényleg nincs sok vissza! Panka 15-én szült, ünnepnapon, lehet, hogy te is akkor fogsz! A nyuszi fogja kicsalogatni azt a kislányt, hidd el!