Új privát üzeneted érkezett!

Fleur
ha gondolod, tudok ajánlani egy asztalost. Nekünk februárban csinálta a konyhabútort. (szerintem nem vészesen drága.) Ha akarod, megírom priviben a telszámát. És el is jöhettek hozzánk megnézni. (Csepelen lakunk, Miklós csak egy ugrás.)
Fura, hogy nem engedik be Petit az uh-ra. Nálunk nem volt gond. Bár végül nálunk is csak kétszer jött be Apa. A 25 hetes 4D-s uh-ra és 36 hetes sima uhra jött el.

Nagyon szép, egyedi volt az esküvői ruhád. És a terem is szép a csillárral, régi fa ajtóval. Megkérdezhetem, hogy hol volt?

Narco
elutaztok valahova? Neked is Szép Húsvétot! (Nagyon ari a bárány, olyan símogatni való...)

Kacsa
még mindig itt... talán a húsvéti nyuszi nemcsak tojást hoz, hanem Timcsát is???!!!!

syry

Kép

Kép
syrynx

Leszedtem az iwiwes lapomról két képet (még március elején készültek), remélem sikerül feltenni.
syry Kép Kép

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Fleur!
Ezt nem is tudtam hogy valahol nem engedik be az apákat. Miért nem? :shock:

Borsó!
Csodálom a hozzáállásod. Arra nem is emlékszem, hogy tavaly sikerült nektek. Nagyon nehéz lehetett...
Hogy hogy viselem? Fanyarul. :?
Én nem észlelek magamon változást. Egy helyben topogok, intézem az ügyeimet élem az életem, de bennem semmi letisztulás nincs. Szeretnék egyszer én is eljutni idáig. Vagy terhes lenni esetleg. :)
Vendég

Kassák Lajos: Harangszó

Feltámadott, mondják a népek és
Megsüvegelik,
Nevét a názáretinek, ki az ács fia volt
s megenyhült már a szél is s a rügyek
kisarjadtak.
Kétezer éve látják őt a vének és a gyerekek
Amint hosszú, fehér ingecskéjében lépeget
S alszik a tengerre szállt halászok bárkájában.

Én is emlékszem rá, mint az egykori
Játszótársra
S ti is útszéli csavargók és mesteremberek
Akik hű követői vagytok valamennyien
A nincstelenségben, az útban és az igazságban

Igen, igen, az Ő árnya is
visszhangja vagyunk mi
s bár nem ízlelgetjük a húsvéti bárány húsát
mindennapi kenyerünkben s vizünkben
dicsérjük,
hogy vérünkből való s meghalt értünk
a kereszten.
Vendég

Fleur!

Nagyon csinos vagy a képen! És a virág is csodaszép, főleg a színösszeállítás tetszik.
Nem vagyok pesti. éltünk még főiskolás koromban ott néhány évig, de aztán hazajöttünk, ezért itt szervezkedünk. De nagyon szépen köszönöm a a felajánlott segítséget. Épp ma voltam bent egy menyasszonyi ruhaboltban, mert fehér kesztyűt kellett beszereznem a diplomasztóra, és épp egy leányka próbálgatott ruhákat. Ekkor jutott eszembe az egyáltalán nem mindegy momentum. Hogy teljesen hófehér vagy krémszínű legyen-e a ruha. Ha próbálom, nem biztos, hogy szép barnára lesült leszek, márpedig a hófehér azon mutat a leginkább. Eredetileg ruha, amit kinéztem a neten, hófehér, ha jól láttam... amúgy a Cosmobellák inkább krémszínűek, lehet, hogy a kinézett ruha is az, csak a képen tűnik fehérnek.
Szerintetek fontos, hogy a ruha krémszínű vagy fehér? Én fehér bőrű vagyok alapból + szőke hajú. Jövő május végére egy tél után nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy barnaságot össze tudnék hozni.
Különben nem hiszem, hogy a tuhát illetően nagy bajban lennék. Szinte az összes tetszett itt is, ahol a kesztyűért voltam, pedig elvileg nem ide akarok majd menni próbálni.
Istenem, de csodaszép dolgok is voltak ott! Gyönyörű cipők, fejdíszek, fátylak....minden. Nyáron fogok elmenni abba a ruhaszalonba, amit kinéztem. És akkor fogok kinzézni valamit, és ha jó lesz, le is foglalom magamnak.
Voltam ma bent egy ismerősömnél az önkormányzatnál, és mondta, hogy jóban va az anyakönyvvezetővel, úgy hogy ne aggódjak, majd szól ő neki. remélem, az időpnt akkor le lesz fixálva.... Még oylan nagyon messze van. De nem bánom, mert kényelmesen lehet intézkedni addig, és lehet gyűjteni, ami nem mellékes.
Ha nem zavar benneteket, akkor majd mindig írok az éppen aktuális fejleményekről.:-)

Kacsa, most már tényleg nincs sok vissza! Panka 15-én szült, ünnepnapon, lehet, hogy te is akkor fogsz! A nyuszi fogja kicsalogatni azt a kislányt, hidd el!
Vendég

Syry!

Én már a húsvéti nyusziban sem bízom! Majd talán a télapó ... :wink:
Viszont, így van rá esélyem, hogy vagy gyerekkel a hasamban vagy a kórházban saját szülinapozom jövő szombaton. :( Pedig doktorbácsi még márc-ban megígérte, hogy addigra már otthon leszünk ...

kacsa14

Gyakorló anyukák!

Ha amnio-t csináltak, akkor a dugaszomnak már annyi, ugye??? Mert dugón keresztül csak nem látott volna be ... De észre sem vettem, ill. csak nagyon-nagyon pici nyálkák voltak, mint pé-kor. Vizsg. után sem volt semmi vérzés, pedig mondták, hogy lehet, még kérdezte is a dokinő, hogy van-e betét a bugyómban.

kacsa14

Farthy!

Szerintem a ruha színe nem számít. Az a fontos, hogy Neked mi tetszik. Én fehér párti voltam, de inkább csak a hagyomány miatt. Meg nekem ugye fekete hajhoz az jó is volt!
A barnaság miatt ne aggódj! Én is tök fehér vagyok tél végére, de ápr. elejétől jártam szoliba, és azt hiszem 4 vagy 5 alkalom már pont elég volt ahhoz, hogy legyen egy kis színem, de ne legyek sem szolicica, sem néger Apa mellett. Mert azért arra is kell figyelni, hogy Aplát se barnuljuk túl! Én egyébként még azért is akartam nyár eleji eskit, hgoy ne legyen azzal sem gond, hogyha nyáron strandolsz + ujjatlanban flangálsz, akkor tiszta foltosra sülsz. Bár így is volt, emlékszem, hogy mahas nyakú, de ujjatlan felsőben voltam melóban és kiültünk enni a napra és utána jutott eszembe, hogy okos vagyok, hogy süttetem magam a napon, lesz majd 2 szép barna kezem és egy nagy fehér hátam + elejem! :lol:
Ja és még az is eszembe jutott, hogyírtad, hgy Apa előtt titokban tartod a dolgokat. Nálunk csak a ruha volt a tabu. De az is csak olyan szinten, hogy a 3 kiszemelt ruháról volt fotóm és azokat megmutattam Apának és abból a 3-ból választott. De mire odajutottunk már úgysem emlékezett rá, hogy milyen volt + a fotón is ugye egy modellen voltak, az meg megint más. Egyébként azért mutattam meg neki, mert azt ált. nem tudja megmondani, hogy mi az ami tetszik, de az ami nem tetszik, azt nagyon tudja. És nem akartam, hgoy esetleg beválasszak vmi. olyat, ami esetleg nem tetszik annyira neki. Azén 1. választottamat pl. rögtön leszavazta. De így meg pont jó volt, mert áldását is adta és nem is emlékezett rá. Meg amúgyis szerintem az a fontos, hogy a menyasszonyon ne lássa a vőlegény a ruhát!

Ez volt az 1. számú, ami Apának nem tetszett:
Kép

A befutó: (így mutatott a modellen :) )
Kép

És a 3.:
Kép

kacsa14

Sziasztok!

Wish!
Szívből gratulálunk! :lol:

Mindenkinek kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánunk!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Farthy!

Lehet, írtad már, de hol van az az itt, ahol laktok?

Nekem egyébként innen volt a ruhám. Azaz ettől a cégtől rendelt a nő, akitől kölcsiztem. Ő annyir arugalmas volt, hogy pl. ha a neten kinéztem volna ezektől egy ruhát, ami belefér az ő ízlésvilágába is, akkor még meg is rendelte volna nekem, még akkor is, ha esetleg utána mégsem kölcsizem ki.

www.marysbridal.com

kacsa14

Farthy!

A www.cosmobella-collection.hu -n megtalálom a ruhát, amit kiszemeltél? Hanyadik oldal, melyik ruha?

kacsa14

http://www.alleregina.hu/index9.htm

Kedves Kacsa! Itt a link, ahol a ruha látható. Az eslő két ruha az, amely nagyon tetszik.(mindkettő ugyanaz, csak más pozíciól).
Neked hogy tetszik?
Majd megpróbálom, és meglátom, hogyan áll rajtam.
Vendég

A Balatonnál lakunk, ez elfelejtettem! :D
Vendég

Farthy!

2 egyforma ruhát én csak azt látok, ami a kócos szőke hajú csajon van, aminek a felső része áttetsző és csipke. Az lesz az??? Vagy a nevesített ruhák közül az első 2? De azok meg nem egyformák ... :roll:

kacsa14

Kacsa, az az! Ami a kócos szőke nőn van! :-)
A két nagy kép az.
Vendég

Itt vagy! Mindjárt írni fogsz!
Vendég

Ahaa!

Hát őszintén szólva nekem a csipke felsőrész miatt már túl merész! De persze egy bevállalós és jó alakú csajszin (bevállalós vőlegény mellett) biztosan jól mutat!!!

kacsa14

Honnan tudod, hogy itt vagyok??? :roll:

kacsa14

Kacsa, nekem éppen az tetszik, hogy olyan merész! Ha valamikor, hát azon a napon kell merésznek lennem! Éppen az tetszik benne, hogy olyan szexi, és nem túlságosan visszafogott. Persze, ha majd magamon látom, akkor fogok dönteni.

Kacsa, kívánom, hogy ez az aranyos nyúl csalogassa elő Tímeádat!

Kép
Vendég

Kacsa, hogy honnan tudtam, hogy itt vagy? Ez az aranyos nyuszi sugta meg. Ugyanis azt üzente, hogy útrakelt feléd, mert állítólag neki kell előcsalogatnia a kislányodat. :-)

Na, jó, okés. Fent vannak az éppen jelenlévő fórumozók a fórum tetején. Ha kilépsz a Fogamzás-ba, akkor látni fogod te is. :lol:
Vendég

Itt vagy megint!
Vendég

Farthy!

Erre a válaszra vártam. De elárulom, hogy egész nap be vagyok jelentkezve, úgyhogy a fenti infó nem mindig helyes, mert ha nem vagyok a gép előtt is, úgy látszik, hogy itt vagyok, pedig nem is! :)

Abszolút igazad van a rucival kapcsolatban! Ezért is írtam, hogy ehhez a ruhához egy dögös, bevállalós, szexi menya kell! Én egyébként is visszafogottabb vagyok és a fotókon is láthattad, hgoy nekem egy amolyan királylányos, habos-babos fazon jött be! De ezért van millió féle ruha, mert millió félék vagyunk!

Abban viszont biztos vagyok, hogy bármilyen is lesz a ruci, egyedül az számít, hogy a menya jól érezze benne magát, neki tetszen és azt érezze, hogy a világon most ő a legcsinibb!!!

kacsa14

Kacsa, pedig az előbb nem láttalak bejelentkezve. 8)

Igazából szeretném, hogy a kedvesem ámulatba essen! :-) Szóval, ez a hátsó szándék vezérel. A hétköznapokban én is elég visszafogott vagyok, de szeretem a klasszikus ruhadarabokat, az olyat, amelyet 5 év múlva is bátran fel lehet venni.
Persze, lehet, hogy az esküvőn végül mégis más lesz rajtam. Még tényleg fogalmam sincs, mi kerül a kezem ügyébe.
Érdekes, hogy viszont a frizuráról több.kevésbé határozott elképzelésem van, a csokor szinéről is, és arról is, hogy milyen fátylat szeretnék. Tudom, hogy ezen úgyse változtatok, mert olyan régóta bennem vannak ezek a dolgok. Még mikor egyáltalán nem beszéltünk esküvőről, már akkor tudtam, hogy világoskék csokrot szeretnék és alulról, a kontyom alól induló fátylat. Az annyira tetszik!
Na, a smink az, amiről fogalmam nincs. De még csak kábé alapon se. Milyen szín legyen a domináns, stb.
Vendég

Érdekes ... :roll: Pedig tényleg megy egész nap a babanet. Max. le van csukva az ablak.

Na, az tuti, hgoy ettől a rucitól ámulatba esne a kedvesed!!!

Nekem a ruháról volt csak tuti elképzelésem, nagy szoknya, ujjatlan, aztán a többi jött. A fátyol + a haj valahogy együtt alakult ki. Virág bejött volna vmi. bordó rózsa is, de azt Apa leszavata! Na, a sminkkel voltam én is bajban. Azt abszolút rábíztam a kozmetikusra. A színt nagyjából tudtam, zöld szemhez zöld smink ...

Ha kék lesz a csokrod, akkor Neked is lehet, hgy vmi. kék szem kellene. Millyen színű a szemed egyébként?

www.weddings.hu -n van fent sok-sok haj, smink, csokor, torta, eskis beszámoló. Én onnan loptam rengeteg ötletet!

kacsa14

Kacsa, kék a szemem. Szőke a hajam. Én is a világoskék színen gondolkodtam a szememet illetően. Amúgy a számat szoktam a sminkben kiemelni (mások meg a szemüket pl.). Nagyon szeretem a piros rúzst, de azt hiszem, ebben az esetben be kell érnem halványabbal, pl. aranyszínnel.

Amúgy arra gondoltam, hogy az esküvőn a vendégeknek egy jellegzetes lengyel étellel kedveskednénk (én lengyel származású vagyok). Ezzel jól fel lehetne dobni az egészet.
A kedvesem felmenői pedig svábok, ő is szeretne egy olyan ételt, ami sváb. Ez lenne az esküvőnk érdekessége.
Vendég

Kacsa, amúgy izgulsz? Olyan izgalmas lehet várni, hogy bármely percben elmehet a magzatvíz! :P
Amúgy a kedvesemtől egy aranyos kerámiakacsát kaptam húsvétra, a mamámnál ugyanis kacsákat tartok! :D
Vendég

Na, akkor a kék szerintem jó lesz! Meg lehet, hogy egy ilyen szexi rucihoz nem is kell túlzásba vinni a sminket, hogy ne vonja el a figyelmet!

A lengyel származásod mit takar? Te is kint születtél vagy csak a szüleid?

Nekem az egyik barátnőm kint dolgozik Londonban és lenyel barátja van. Most is lépp Lengyelo-ban vannak!

A nemzetiségi kaja egyébként jó ötlet!

kacsa14

Nélha elkap egy-egy izgulási roham. De inkább türelmetlen vagyok! Mondjuk míg az amnio-ra vártam majdnem elbőgtem magam. Hirtelen rámjött a szüléstől való félelem +
szerintem a feszültség is. De ugye ott a terhes ambulancia várójában mégsem állhattam neki bőgni. Na, majd indulás előtt még lehet, meglesz ez is egy kis feszülségoldásnak!

Néha elkap egy-egy érzés, hgoy talán majd most, de sose lesz semmi. Sőt, szerintem minél inkább figyelem magam, annál inkább nincs semmi.

kacsa14

Anyukám lengyel, és én is ott születtem. Családom fele ide tartozik, fele oda.

Igen, amúgy sem áll jól a karakteres smink, mivel "lány" vonásaim vannak. Illetve nem tudom magamat helyesebben kifejezni. Elég világos kinézetem van, na. :? Ehhez amúgy sem illene a fekete spirál meg a barna rúzs.

barátnődék hol vannak Lengyelben?
Szeretnék én is a nyáron kimenni a kedvesemmel.
Vendég

Lágy vonást akartam írni...
Vendég

Nem tudom, hogy merre vannak.

Sminket rá kell bízni egy jó kozmetikusra, aki látja az arcodat és az alapján összehoz vmit, és abból már el lehet indulni valamerre, ha konkrétan az nem is tetszik, amit csinált. Nekem pl. az egyik szemem zöld, a másik lilás volt a próbasminken ...

kacsa14

Tényleg, így is ki lehet próbálni!
Már arra gondoltam, hogy nekiállok kísérletezgetni itthon egymagam, és ez már adhat egy irányt. Csak rájövök egyszer, hogy mi állna a legjobban. Igazából mindig is a kékes színek tetszettek, esetleg halványzöld vagy szürke.
Ha belegondolok, hogy mi lesz a nagy napon, úgy izgulok. :-)
Vendég

Én is próbáltam itthon kisérletezgetni, de se eszközöm, se tudásom nem volt hozzá.

Meg egy profi smink, totál aláalapozással + minden, meg sem közelíti azt, amit otthon az ember esetleg összekontárkodik ...

kacsa14

Sziasztok!

Pupy!
Lehet, hogy tényleg a jövő hónap a Ti hónapotok! De azért én még egy kicsit drukkolok Neked amíg rendesen meg nem jön!!!

Borsó!
Hajrá a mikropetédnek :D !!!

Virág!
Én ezt nem is értem, mi az, hogy Peti nem mehet be :shock: :? ?!?!?!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn :D
Köszi, jó lenne, de ez a hónap már nem a miénk...

Kacsa!
Túl vagytok az 1. és reméle az utsó amnión. Már keddig nem leszek gép közelben, de gondolok Rátok, és remélem mire visszajövök, már Timcsa idekint lesz, és megkaphatja az első húséti locsolását is :D :wink:

Syry!
Nagyon édes Máté :D , helyes kis család vagytok :D !

Lányok!
Már tegnap is és ma is olyan furán éreztem magam, hogy már-már reménykedni kezdtem, ebéd után úgy el is álmosodtam, hogy 2 körül haza is jöttem, de amire hazaértem már megjött :? :( Azért aludtam egy nagyot a délután.
Mondjuk ez most azért is rossz, mert a 3. napom így vasárnapra esik, így ebben a hónapban sem lesz meg a 3. napi vérvételem ami kell az inszemhez :? :( .

Most elbúcsúzom egy pár napra, mert megyünk haza Ózdra, és otthon nincs net, de MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTOT ÉS SOK LOCSOLÓT KÍVÁNOK :D !

dido
dido

Sziasztok!

Én is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Dido! Basszus nagyon sajnálom :( :(

Pupy! Úgyszintén :( De hátha majd az április :wink:

Syrynx :) Örülök, hogy végre rendeződni látszik Máté szeme!

Évi :) Juca :) Klassz, hogy van 2. vonalzótok is, nagyon örülök neki!!! :lol: :wink:

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Köszönöm a dícséreteket. :)

Pupy
Nagyon sajnálom, de legközelebb úgyis sikerül. A gólya megígérte. :D

Fleur
Örülök, hogy meggyógyultál. Nagyon szépek a képek.
A káddal kapcsolatban ezek a kérdések bennem is felmerültek. Elég hülyén néznék ki, ha nekiállnék kisíkálni a kádat szülés előtt. :D
Nagyon reménykedek, hogy egy lányka csak belecsöppen ebbe az elfiúsodott családba. :) Nekem húgom van, a többi rokonnál általában egy fiú, egy lány.

Farthy
Én is szőke vagyok (meg kék szemű), falfehér bőrrel. De az önbarnító csodákra képes. :) Vagy esetleg a szolárium, de a rengeteg anyajegyem miatt nem merem bevállani. :(
A sminket nyugodtan bízd kozmetikusra. Nekem mindig a haj jelent gondot. Derékig ér, iszonyat sok, kicsit hullámos és erős szálú. Szegény fodrásznéni 3 órát küzdött vele, mire sikerült neki kontyot varázsolni belőle.

Kép
Vendég

Legközelebb szerdán leszek, jó hétvégét, sok pihenést!

Kacsa
Kívánom, hogy a nyuszi Timcsát hozzon neked! :)

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Vendég

Sziasztok!

1 cn. :cry: Anikó javítanál a táblában? És ma van április 7!!!! Tavaly ilyenkor volt az a hónap!!!!!

Hamarosan indulunk anyuékhoz, de már ott is van net, így tudok onnan is írni..
Sok puszi!!!
Vendég

ÁLDOTT, SZÉP HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK ÉS SZERETTEITEKNEK! :P
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Boldog Húsvétot!!!

Kép

kacsa14

Kedves Lányok!

Áldott, Békés Húsvéti Ünnepeket kívánok Nektek, és családjaitoknak!!!

Sajnos nincs időm bővebben írni, mivel csütörtöktől nálunk voltak a keresztfiaim, és a lakás romokban hever. Rendet kell raknom, ráadásul egyedül, mert férjecském dolgozik egész nap, én pedig nem bírom elviselni a kupit, ami körül vesz.

Köszönöm szépen a házikónk belsejének dícséreteit. Még rengeteget kell dolgozni rajta, hogy minden a helyén legyen, de időnk is van rengeteg, így szép lassan mindent beszerzünk, beszerelünk.

Kacsa!
Lehet, hogy Húsvétra időzített Timcsa? Nyuszis poci nagyon ott van a szeren.

Pupy!
Nagyon sajnálom, de bízzunk benne, hogy 2006 megismétlődik, már ami a teherbeesést illeti. A többire nincs szükség. Új év, új lehetőségek, nagyobb boldogság.

Puszi MINDENKINEK, és hamarosan jelentkezem a talis táblával.
Vendég

Sziasztok!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!

Wish!
Gratulálok Balázs megszületéséhez! :D
Sok tejcsit és sok boldogságban töltött percet kívánok Nektek! :D

Pupy!
Sajnálom... :(
Remélem, a következő próbálkozás boldogságot hoz! :wink:
(és csak nagyon zárójelben jegyzem meg, hogy az elvesztett babád engedd el!!! Az új jövevényre koncentrálj, halgass rám... Kép )

Dido!
Nálad is nagyon sajnálom a mensit... :(
Kérdezted Apa eredményeit... a mennyiséggel soha nem volt gondunk...(20 millió fölött volt mindig), nálunk a morfológia és a motilitás volt bibis... Így az inszemet nem is javasolták! Nálatok már ezt is felvetették..., úgyhogy jók az esélyek!!! Szerintem még spontánra is...:wink: Drukkolok nagyon! :wink:
Konstrumán most nem vagyok kint... :D Apa nem is engedne! :D

Junko!
Ugye bizakodtok Ti is a műtéti eredményességgel kapcsolatban! :wink:

Borsó!
Remélem jó hírrel köszönsz be legközelebb a fórumba! :wink:

Fleur!
Nagyon szépek voltatok Ti is az esküvőn! :D
érdekes, hogy a nőket hogy megmozgatja ez a téma... :lol:

Norwell!
Minden rendben már Kendelábikóval :?:

Kacsa!
Nagyon szép a 40+0-s pocakod!!! :D
A mai meg...!!! :lol:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Pupy, Dido!

1.cn. :(

Kacsa!
Csak nem kell a télapóra várni! :lol:

Wish!
Gratulálok Nektek!!!

Most csak így röviden, mert mennem kell.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Jó régen jelentkeztem. Irulva-pirulva irok most ide.
Mindenkinek köszönöm a szülinapi köszöntéseket!!! Aranyosak vagytok, hogy nem feledkeztetek meg rólam, pedig ritkán jövök mostanában. Február 1-től új munkabeosztásban dolgozom, ami jobb, viszont kevesebb időm van, de azért olvasgattalak titeket.
Meg volt a férjem sp. bakt. vizsgálata. Neg., annyi, hogy egy kis gyulladás van nála. Erre kap gyógyszert, két fajtát. A hormon vizsgálati eredménye is jó lett. Majd még megyünk kiskatona létszám ellenőrzésre.
Elbeszélgettünk az inszem és a lombik dologról. A párom nagyon húzódózik tőle. Persze folyamatosan puhítgatom, remélem sikerlni fog. Drukkoljatok nekem légyszi.

Panka!
Gratulálok Emili érkezéséhez.Teljen nagyon sok örömöd az anyaságban. Remélem a szopi gondok is hamarosan megoldódnak.

Wish!
Gratulálok Nektek is.

Kacsa!
Szerintem Timcsát a nyuszi fogja hozni.
Kép

Zsúka, Heni Faul! :D
Gratulálok Nektek is!!!!!

Pupy, Dido!
Sajnálom az 1 cn-t!! :(

Anikó!
Javítanál, ma 9 cn. Te hogy vagy? Lassan már Te is a vége felé tartasz. Kell még feküdnöd?

Jucmuc!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Drukkolok a következőhöz. Nagyon szorítok neked!!!!!

Újaknak!
Üdv!

Most csak ennyi, megyek túró pogácsát sütni.

MINDEKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!

Kép

Puszi: Hangyi
hangyolca77

Wish! Majdnem elfelejtettelek (bocsika). Orulok hogy Balazs rendben megerkezett es jol vagytok. Gratulalok es nagyon ugyik vagytok. Sok-sok tejcit es gyors felepulest kivanok neked! - - Brill! Kedden delelott egy gyors tali? Megyek be Pestre a baratnomnek segiteni es utana dokihoz. Elotte be tudnek ugrani hozzad ha epp nincs apas napod. Majd smsezunk hetfon. - - Juca! Orulok hogy oromot szereztem!
Vendég

Sziasztok!

Volt ma is amnio. Doktornéni szerint a méhszájtól már szülhetnénk ... 1 ujjnyi, részben kifejlett.

Holnap NST.

Úgyhogy a nyuszinak nagyon bele kell húznia!!!

kacsa14

Sziasztok!

Kacsa! Mikor születik meg már a kiskacsa? Elvileg a nyúl útban van feléd! :lol:
Nagyon jó lett a nyúl a hasadon!
A sminkes kísérletezés maximum arra jó itthon, hogy kb. megállapítja az ember, milyen szín tetszik neki a szemén, száján. De azért egy profi mink profi minks, s gondolom, egész éjjel megmarad az emberen.

Jeges macika!
Na, nekem nem kell félnem a fodrásztól, hipp-hopp rendbe szedi azt a pár szál hajamat, ami van. :-) Nekem vékony szálú egyenes hajam van. Egy kis kontyot szeretnék majd a tarkómra.
Vendég

Szia Farthy!

Hát erre én is kíváncsi vagyok!

Persze, színt próbálgatni otthon is lehet. De nekem spec. itthon van 2 féle zöldem és kész, a sminkesnek meg van 12 féle + egyéb színek, normálils kihúzó, spirál, stb.

Én sose voltam nagy fodrászhoz + kozmihoz járó. A hajamat is az eski utáni első hétfőn levágattam, eski előtt lett festve. Azóta se jártam ilyen helyen ... Mondjuk a sötétbarna hajam van feketére festve, szóval nem olyan gáz a dolog, de pocisan nem akartam festetni. A hosszam meg mostmár elvan!

Én még körmöshöz mentem el próbakörmölésre! Nem volt műkörmöm, mert szélpen meg tudom növeszteni, sőt le is vágtam olyan formára, ahogy nekem tetszik, a körmösnek csak ki kellett festeni. Azt is totál a csajra bíztam. Francia alapra került kis minta, mindjárt meg is mutizom. Az már csak élesben derült ki, hogy a minta csillámos része a menyecskeruhámmal totál szinkronban volt!

Kép

Kép

Kép

Menyecskeruha egészben: (nem rajtam)
Kép

Egyébként a menyecskeruha nagyon tetszett. Meg akartam venni, de azt mondta a kölcsönzős csaj, hogy ez az egyik legkelendőbb ruhája, nem adja el ... :(

kacsa14

Kacsa!

Nagyon szép volt a körmöd és a menyecskeruhád!
Én körmömmel gondban leszek, mivel szegényke elég töredező. Amúgy mindig rövidre vágom, és nem festem. Az esküvőn természetesen elkészítem. Szerintem ezt magam fogom elkészíteni. Megnövesztem kicsit, és valamilyen halvány színnel festem be.
A menyecskeruha viszont nem tudom, milyen lesz. Elképzelésem sincs róla. Talán ott is dominálhatna a világoskék, mivel imádom azt a színt. De majd meglátom.
Neked a sötét hajadhoz nagyon jól mehetett a menyecskeruha.

Júniusban lesz az avatásom és a diplomaosztó. Jó lenne, ha akkor mondanánk meg a szüleimnek és a párom szüleinek az esküvő időpontját. Utána már "hivatalosan" is lehet készülődni, nem kell titkolózni. :-)
Vendég

Én nagyon csipázom ezeket az estélyi ruha fazonú cuccokat, úgyhogy nálam ilyen szempontból adott volt a fazon! Nagyon királylányosat már nem szerettem volna, úgyhogy pont jó volt, mert volt hozzá kis abroncs, adott egy kis formát, de nem volt brutál nagy.

Kép

Én még az ékszerrel voltam bajban, mert a menya ruhán gyöngy + hímzés volt, nem akartam hozzá vmi. strasszos kiegészítőt, mert az már sok lett volna. Aztán a kölcsönzős mutatott tök édes nyakláncot, az megtetszett (ingyért adta kölcsibe, egyébként ezek is olyan 1.000 Ft-tól vannak a csillagos égig), fülbevalót vettem egy textilből csinállt kis rózsát, a hajamban is ilyen rózsák voltak, félig tülll-félig selyem anyagból, úgyhogy pont jó volt, mert a rucin is volt egy tüll réteg.

Meg vettem egy aranyos bordó virág fülbevalót, középen kővel és a nagy rózsa a nyakamra, a szalagon. Ez mindig is nagyon tetszett!

A körmömet én is nagyon féltettem már a végén, nekem is naygon töredezik, úgyhogy festettem mindig jó pár réteggel, hgoy tartson és az utolsól napokban már nagyon óvatosan nyúltam mindenhez! Körömfestés után meg szinte már semmit nem csináltam, nehogy megsérüljön a festés!

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?