Új privát üzeneted érkezett!

Krisztinka!
Lehet,hogy majd további segitségre lessz szükségem,mivel angolt nem tanultam,kissé bénáskodom,nem nagyon értek én ezekhez!
Vendég

Megyek dagasztani,de azért jövök!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Okés! De csak a hétvégén tudom megcsinálni!
Vendég

Krisztinka!

Amikor neded jó és amikor ráérsz,nem sürgős!!!
Hálás köszönet!!!!!!!!!!!
Szavazással ha jó,meghálálom!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok itt vagyok csak átkerültem a népligetbe erre a hónapra és annyian vannak hogy alig jutok géphez még mindig barnázok de úgy feszül a mellem hogy csak na :roll: miért nem jön már meg akkor már lassan egy hete na mindegy majd lesz valahogy már úgy hiányoztatok :lol:
erzsebet0312

Erzsébet!
Hát ez az oka,hogy nem irsz?!
Hogy barnázol,valami oka van, elkellett volna menned orvoshoz!
Hiányzol te is!
Vendég

Erzsi! Lehet tesznelned kéne! Meg orvoshoz menni!
Kíváncsi lennék mi a helyzet?? De gondolom te is.
Vendég

Enik! Kacika! Zsu!

Hol vagytok?Mi van veletek?
Vendég

Lányok! Mit jelent ?Vagy milyennek kell lenni a 3 fázisú baba hőgörbének????????????
Már annyi topikban olvastam róla,de nem értem!!!!!!!!!!!!!
Ti biztos tudjátok!!!!!!!!!!!
Vendég

Nemen:
Szia :D Megtaláltalak :D
A csajok már hiányolnak. Nem nézel át egy picit? Csak két szó magatokról, ok?
Puszi

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Hello! Én itt vagyok, csak nem tudok írni, mert mindig megzavarnak.
Erre a három fázisú görbére én is kíváncsi vagyok.
Mennyi mindent nem tudunk még.....................
Igazából nem is akarok mindent tudni, mert az nem jelent semmi jót.
Puszi, ha haza értem jövök.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Én is igy gondolom!
Én ma jó formán gép előtt ültem,a görcsölgetésről keresgéltem.
Rá is találtam az eggyik topikban,a 2007 dec.szülünk.
4,5,6,stb.terhesek irnak benne,mikor érdemes tesztelni,orvoshoz menni,tünetekről,igy az első pár hétben,kicsit megnyugodtam,mert legtöbb azt irta,hogy fájdogált görcsölt a hasuk,olyan érzést éreztek mikor megakar jönni.
Hát reméllem,37,3 hövel nekem nem jön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csináltam ma is egy negativ tesztet,de már csak a következőt,hétvégén vagy mielőtt megyek dokihoz akkor csinálom!!!!!!
Megpróbálok itt lenni a délután!!!!!!
Lehet,hogy kelleni fog a gép a páromnak,mert megrendeltünk egy új modemet.
De akkor is megpróbálok jönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok megyek is két hét múlva na megyek mert sokan vannak mindenki utazik puszi írok még
erzsebet0312

Lányok hol vagytok??????????????

Lessz valaki itt az este folyamán??????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Ma már nem jövök, úgyhogy aki nem lesz már a héten annak:

Kép

Kicsit gyagyás vagyok, úgyhogy most megyek és lefekszem.
Voltam a gyógyszertárba, képzeljétek a PG/53-at csak megrendelni lehet náluk. Holnap délelőtt megyek érte.
Kriszti, szerintem ne is vegyél tesztet, mert úgyse tudod megállni, hogy ne csináld meg. Most két napig zárva lesznek a boltok, akkor úgyse tudsz venni, kedden meg már tényleg mutatnia kellene valamit. Az is lehet, hogy hoszabb a ciklusod mint máskor, hiszen már a múlt hónapban is 5 nappal hoszabb volt.

Ma már nem leszek, holnap jövök!
Puszi, jó éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Itt,vagyok csak szavazni voltam odaát.
Lehet,hogy igazad van,de már van tesztem,várok a jövő hétig.
Ne legyél már gyagyás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
De reméllem holnap leszel,én hétvégén is leszek,már két gépen van net,nem kell rajta veszekednünk.
Jó éjt!!!!!!!
Vendég

Ha nem jön senki, Jó éjszakát!!!!!!!!!!!
Azért,be-be kukkolok!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!
Végre jöhetek egy kicsit, mindig bedöglött a net, mire ideértem rosszul voltam tőle :? .
A mai napunk kicsit félre sikerült, ismét fél6-kor kelés, 9-kor már visszaalvás (éppen vásároltunk, mire hazaértünk kelés) és utána este fél10-ig kibírás, ma már kétszer is voltam holtponton úgy csicsikáltam volna 1-et, bárcsak nekem is keltenem kellene Annát, de most tuti sokáig fog aludni holnap, fél7 :D :D
Nálunk most semmi helyzet nincs, majd jövő hétvégén a lagziban fog megjönni :D mi is megyünk szombaton mamihoz, aztán maradunk egy hétig, de lehet egy napra visszajövünk, mert mondanom sem kell, hogy már mindenkinek a családban van szép ruhája(férjem családja is ott lesz a buliban) csak nekem nincs :? majd jövő héten rohangálok 1-et.
Krisz, Kacika! addigra remélem meglesznek a ++++tesztek!!!
Erzsi én is tesztelnék a helyedben vagy pánikolnék, hogy mi van már!?
Zsu megcsináltam a kukoricás csirkét nagyon fincsi lett, Anna tömte magába, utána átmentünk egy ismerőshöz és mondták milyen nagy a pocakja :D :D

Kép, Kép
nemen

Szia Olgi!
Örülök, hogy ide is bekukkantottál!!Ha van kedved ide is jöhetsz néha!!! ugye csajok?
Elpártoltam onnan, mert egyszerűen nem tudom olvasni azt a rengeteg hozzászólást, és csak magamról ciki írogatni, itt tök jó, hogy már mindenkit ismerek :D
Már különben félek az egy hét kihagyástól, hiányozni fogtok, ebben a két napban is elvonási tünetek jeletkeztek :D nagyon aranyosak vagytok!!!szimpik!!

Kép, Kép
nemen

Ildi merre mentek?én is szivesen kiruccannék, mostanában olyan hülye vagyok, ha valamit csinálunk párszor utána már uncsi és valami újat szeretnék folyton, pedig régebben, amíg dolgoztam sem voltak túl változatosak a napjaim, nem értem magamat :roll: :?:
Remélem holnap még tudok jönni, ha véletlenül Anna normális időben alszik :D szerintem nő a fogacskája.
Még benézek a természetgyogyiba, a recepteket is olvasnám, de aludnom is kellene :D :D
pusz-pusz Jó éjszakát!!

Kép, Kép
nemen

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Reméllem ma jobb napod lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacika!
Mi van veled????????

Krisztinka!
Hogy vagy?

Enik!
Hiányozni fogsz!!!!!!!

Erzsébet!
Hogy vagy?Én azt mondom,hogy tesztelj egyet,ha még nem jött meg!!!!

Ildi!
Itthon vagy még??????

Szép napot mindenkinek!Reméllem mindenkinek irtam!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!!!!

Mindenki alszik vagy mindenkinek dolga van???????????????

Nálunk még a gyerekek alszanak a párom meg éjszakásból most jön haza!!!!!!!

Azért néha néha kukkantsatok be!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Én elvagyok itt magamba,de azért jó volna, ha valaki bekukkantana,csak egy picit!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Velünk semmi különös, nemsokára indulunk a mamához, délelőtt ott leszünk, aztán hazahozom Petit aludni, délután meg pancsizni megyünk családilag :lol: .

A hétvégén nem tudom, hogy tudok e jönni, mert mindig megyünk valamerre, de ha lesz egy kis időm biztosan benézek.

Mindenkinek mensi nélküli hétvégét kívánok, akik tesztet is csinálnak azoknak meg 2 csíkot hozzon a nyuszi.

Na puszi Mindenkinek, lépünk!
Vendég

Kacika!
Jó szórakozást a hétvégén,jó pancsizást!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Kicsit elhavaztak a mhelyemen,ezért nem nagyon volt időm RÁtok.
Ma nyugi lesz,bepótolom a lemaradásomat.
Mindenki jól van???
vedresandi

Sziasztok!

Enik! Hiányozni fogsz az 1 hét alatt! De próbálj meg pihenni, kikapcsolni és aztán újult erővel jöhetsz közénk. Reméljük nem fog megjönni a lagzira, meg utána vagy 15 hónapig. :lol:
Jaj nekem sem szokott soha lenni egy rongyom amit felvegyek. :lol: :twisted:

Kriszti! A hőd fent van még??? Ha majd regisztráltalak az öcsém gépén üzenek, remélem sikerülni fog. Lehet még ma este megpróbálom, mertha ott sem sikerül még az anyósomék gépén is tudok majd próbálkozni.

Erzsi! Tesztelj már!!!

Kacika! Neked is jó pihenést, meg sok szexet a hétvégére, de olyan babasikerülőset kívánok!!!! :oops: :lol: :lol:

Zsu! Remélem nálad is minden oké!!!

Little! Te már biztosan nagyokat pihizel és apázol!!! Hajráááááááá!!!

Én ma már megcsináltam egy kekszes sütit, még a raffaellót kell megcsinálni. Takarítani is kéne egy kicsit meg összepakolni, mert a hétvégén mi is megyünk a mamikhoz. Mi várjuk majd a locsolókat hétfőn.

Néha még bekukkantok! Lehet függő vagyok már!!!
Vendég

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!!

Kép
Vendég

Krisztinka!

Igen fent van a hőm,37,3,tegnap is annyi volt,maradhatna igy,de tesztelni,csak hétfőn vagy szerda reggel merek,ha még igy állok akkor is!!!!!!!!!!!!!!!
Te már nagyon ügyes vagy,nekem még vásárolni is kell!!!!!!!!!

Én is függő vagyok a családom szerint!
Vendég

Ja még azt akartam kérdezni, hogy sikerült a pizza?
Nekem az első nem lett olyan jó, mert ugye mindig ki kell tapasztalni magunknak, hogy milyen legyen, hiába kipróbált a recept.
Vendég

Krisztinka!
Nagyon finom lett a feltét isteni,a tészta is finom,csak egy baj van a sütőm elég hülyén süt,ha nem teszek semmit a tepsi alá akkor az alja hamar megsül,igy jártam a pizzánál is.
Fóliát szoktam alá tenni,tegnap elfelejtettem
Máskor oda figyelek.
Én is kekszes sütit csinálok,vagyis keksztekercset,kellene még valami,meggyes pitére gondoltam,mi nem szeretjük a nagyon krémes sütiket,inlább a pitéket,linzereket,sósakat.
Vendég

Egy kis húsvéti ajándék Mindenkinek!!!

Kép
Vendég

Nagyon aranyos,köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi! Te munka hőse!!! Gyere mesélj mondj el mindent!!!
Várjuk a beszámolókat!!!
Vendég

Sziasztok! Légy szíves segitsetek abban, hogy tudtok-e olyan kismamáról akinek már a terhessége előtt is csontritkulása volt.
Koszi, kopi
Vendég

kopi!
Én sajnos nem tudok ebben segiteni,de lehet a többiek igen!
Próbálj egy topikot inditani,ilyen probléma cimszóval!!!!!!!
Vendég

Krisz!
Munka hegyek...ezért kevésbé jut időn a gyerek gyártásra,de nem baj,úgyis tavasszal szeretnék szülni.
A hőmet mérem, alakul a görbém,már 10 pöttyöm van :lol: :lol:

Húsvétolni a családjainkkal fogunk.Plusz: felköszöntjük a nagyfiamat,mert jövá héten csütörtökön lesz 13 éves,és nem tudjuk mikor megyünkmegint családi túrára.Szombaton elmegyünk,és hétfőn jövünk haza.Internetem lesz,mert anyósnál van.Be tudok kukkantani hozzátok.
vedresandi

Halihó!

Peti alszik, úgyhogy a délutáni program előtt be tudtam nézni.

Andi! Merre mentek szombaton?
Fiadnak előre is boldog szülinapot!
Vendég

Kacika: Velence és Kulcs, de Velencén alszunk anyósomnál.
Alig várom.
Végre tavasz, kert,napocska .Végre lehet feltöltődni!
vedresandi

Sziasztok!

VAn pár vevőmentes percem, úgyhogy írok egy pár sor.
Krisztinka! Én is rafaellót csinálok, de olyan mandulát vettem amin rajta van aza a barna burok. Azt le lehet valahogy szedni????????

Ma megvettem a tesztet, és már ki is próbáltam. Egyenlőre nagyon tetszik, tök jól látni benne a nyálam at. Remélem, ha páfrányos lesz akkor is jól látható lesz majd, mert ugye akkor kell akciózni.

Remélem szép idő lesz hétvégén, nem húzza át senki tervét az időjárás.

Enik!Örülök, hogy ízlett a kajcsi!

Kriszti! Bocs, hogy tegnap úgy cserben hagytalak, holott máskor én könyörgök, hogy este legyen valaki. A Barátok Közt után el is aludtam, és reggel az óracsörgésre ébredtem csak. Lehet, hogy a fáradtság miatt voltam olyan, amilyen.

Most visszatérek kedvenc elfoglaltságomhoz (dolgozni), Este ígérem jövök.

Puszi Mindenkinek, és bocs, ha valakit kihagytam.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Hát igen jól,cserben hagytál este,még hozzá vetőleg,jó sok negativ dologgal biztattál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
De semmi baj,megértem,fáradt lehettél,este várlak!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Én nem gondoltam semmi rosszra. Ne haragudj rám :!: :oops: :oops: :oops:
Csak arra gondoltam, hogy nehogy csalódás érjen.Mert ez is benne van a pakliban, sajnos. Ettől függetlenül nagyon szeretném, hogy + legyen a teszted :!: :!: :!: És hidd el szorítok neked.

Ma este már nem hagylak cserben megígérem. És hétvégén sem!!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Dehogy haragszok,Te ne haragudj az előbb csak hülyéskedtem,
de igazad van egyébként!!!!!!!!!!!!
Én is szoritok Neked minnél hamarabb össze jöjjön,
NEM HARAGSZOK,kicsit félre érthettél, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TE NE HARAGUDJ :!: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ESTE VÁRLAK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Kriszti!

Én sem vettem komolyan a "szidást".
De akkor most már egyikünk sem haragszik, ugye :lol: :lol:
Fél óra múlva indulok haza. Lehet, hogy addig már nem is jön be senki. Eléggé eltűntek az emberek. Úgy látszik, mindenki a hosszú hétvégére készül már.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ezt megbeszéltük :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Harag :?: :?: Hát,hol volt itt harag :?: :?: :?: :?:
Már ott se légy,zárj be :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nagyon kedvellek,nem tudnék rád haragudni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor érted csakk hülyéskedtem :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AMÚGY MINDENKIT KEDVELEK EZ EGY JÓ CSAPAT :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Én meg befejezem a vasalást :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Azután beugrunk a Spárba és jövök :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Zsu!
Úgy tudod a héját leszedni, hogy kb 4-5 percig forró vízbe főzöd és utána lejön, csak érdemes a kopasztás után megpirítani.
Én törökmogyival csinálam és az is héjjas volt, de azt csak megpirítottam, és akkor le lehet morzsolni a héját. Lehet a mandulával is eredményes csak a pirítás. A mandulát én így szoktam kopasztani más sütihez (a forró vizesre gondolok itt).
Vendég

Jelentem, megjöttem.
Vacsit csinálok éppen. Semmi extra, paradicsomos tészta lesz. Paradicsomszósz még van itthon, úgyhogy csak a tésztát kell kifőzni.Nagyon szeretem.
Egyébként ma jó keresztény voltam, böjtöltem. Igazából azért, mert már nem ártana egy tisztítókúra, mert annyi mindent összeettem mostanában.
Nálatok mi lesz a vacsi?

Zsu

Kép
bvigh

Halihó!!
Erzsi még mindig nem teszteltél???akkor én már csak később fogom megtudni az eredményt!!Ha jól látom ma még nem is írtál?!! Na majd jövő hét után olvashatom a sok lemaradt irományodat!!! :D :D
Kriszti bárcsak neked is pozitív lenne, akkor mostmár nekünk is fel kell kötni a gatyeszt!! :D azért furi lenne, ha ennyit késne ilyen magas hővel nagyon bízok benned :wink:
Andi nem semmi az anyósod még internetje is van, mondjuk lehet én is bekukkantok keresztanyáméknál, ő is ilyen felvilágosult :D
De jó mindenki kirándulni megy, mi meg mamihoz, folyton a család lelkét kell pátyolgatnunk, mert úgy várnak minket, mint a Messiást :D Ezért most elvittem Annát állatkertbe, nagyon élvezte főleg az etetést és a simogatást (itt van állatsimogató: póniló, kecske, kecskegidák, birkák) leült a kecskegida mellé és simizte és nagyon tetszett neki, mikor fújt egyet vagy meglóbálta a füleit, mert csiklandós volt :D mire hazabicikliztünk elaludt.
Ha visszajövünk én is csinálok pizzát, az tök jó uzsira vagy vacsira.
Ma Frankfurti leves volt, petrezselymes(nagyon szeretem a petrezselymet, férjem kiválogatja, ha teheti a füveket :D :D ) krumli, csupaszivekkel. Anyu csinált múltkor tök jó lángost, majd most annak is elkérem a receptjét.

Kép, Kép
nemen

Helló!!!!!!

Nem tudom,mi van velem?ennyit még nem késett,vagy tréfálkozik velem vagy tényleg van valami.
Hogy mit vacsizunk?
Ki mit talál a hűtőben.
Hát én még mindig itthon vagyok,a férjem ki ment a garázsba egy órácskára,szerintem elfelejtette,hogy mennék vásárolni.
Mi itthon leszünk,holnap megyünk egy kicsit ki anyuékhoz,mindegyik tesók haza jöttek B.pestről,eggyütt lessz a család.
Vasárna a papa 12 órázik /dolg/mi itthon pihenünk.
Hétfőn úgy nézki megyünk Lillafüredre,de az még odébb van.
Sok minden közbe jöhet.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?