Halihó!!
Erzsi még mindig nem teszteltél???akkor én már csak később fogom megtudni az eredményt!!Ha jól látom ma még nem is írtál?!! Na majd jövő hét után olvashatom a sok lemaradt irományodat!!!
Kriszti bárcsak neked is pozitív lenne, akkor mostmár nekünk is fel kell kötni a gatyeszt!!
azért furi lenne, ha ennyit késne ilyen magas hővel nagyon bízok benned
Andi nem semmi az anyósod még internetje is van, mondjuk lehet én is bekukkantok keresztanyáméknál, ő is ilyen felvilágosult
De jó mindenki kirándulni megy, mi meg mamihoz, folyton a család lelkét kell pátyolgatnunk, mert úgy várnak minket, mint a Messiást
Ezért most elvittem Annát állatkertbe, nagyon élvezte főleg az etetést és a simogatást (itt van állatsimogató: póniló, kecske, kecskegidák, birkák) leült a kecskegida mellé és simizte és nagyon tetszett neki, mikor fújt egyet vagy meglóbálta a füleit, mert csiklandós volt
mire hazabicikliztünk elaludt.
Ha visszajövünk én is csinálok pizzát, az tök jó uzsira vagy vacsira.
Ma Frankfurti leves volt, petrezselymes(nagyon szeretem a petrezselymet, férjem kiválogatja, ha teheti a füveket
) krumli, csupaszivekkel. Anyu csinált múltkor tök jó lángost, majd most annak is elkérem a receptjét.