sziasztok!
Jaj lányok, tudom, hogy öregszem, de ennyire
nekünk júli 22-e a házassági évfordulónk
szóval erre tegnap döbbentem rá,mikor a férjem nézte a naptárt, mert nekik meg júniusban lesz érettségi találkozójuk és mondta, hogy még jó, hogy nem egy hónappal később
Azért remélem, hogy esetleg ügyel
és akkor tudunk menni, vagy szervezek valami pesti programot meglepiként
séta: szerencsére nekünk ezzel nem volt gondunk, nem egy elszaladgálós fajták, ha babakocsival voltunk akkor fogták a kocsit, ha gyalog meg a kezemet. motorral is szépen közlekednek, ha utánakiabálok, hogy álljon meg akkor azonnal megáll, nincs gond. Így nevelési tippem sincs, nálunk ez "genetikus"
Evés: kaját nem nagyon dobáltak, inkább csak olyan bénán esznek, hogy a nagy rész a földön köt ki, de ezért én nem szólok, mert látom, hogy nem direkt dobják. Egyébként kutyán már én is gondolkoztam
Homokozó: annyira nem nagy sláger, kicsit játszanak benne aztán mennek tovább. Igaz, itthon nincs, csak játszótéren látják, ott meg biztos sok érdekesebb dolog is van
Amit annyira nem bánok, így is hullik mindenükből a homok 10 perc után is
A játszótérről jut eszembe, mennyi hülye szülő van, (már bocs). Van itt egy nagy csúszda, elég meredek, erre egy anyuka a max. 2-3 hónapos apróságot magára kötötte hordozókendőben és lecsúszott vele. De olyan nagy lendülettel, hogy nem tudott a végén megállni és bukfencezett vagy hármat, majdnem nekiment egy fának. Szegény gyerek ordított vagy fél órát, alig bírták megnyugtatni. Még örülhet, hogy egyáltalán nem tört el semmije, kész csoda. Ugyanaznap egy dombról három 2-3 éves forma gyerkőc kismotorral teljes gőzzel gurult lefelé. Anyuka meg még büszke is volt, milyen ügyesek a gyerekek. Én azt tanítom a csajoknak, hogy dombról még csak szaladni sem, nemhogy motorral
Cat!
Sajnálom, hogy nem jön össze a cipő
De lehet, hogy csak lassan válaszolnak
Baba!
Nagyon jó a karám, és tényleg olcsó volt, gyakrolatilga egy sima járóka ára.
Nem szoktunk kirándulni, így tippem sincs.
Köntösünk lehet hogy van, meg kell néznem, szerintem lesz.
Ditke