Új privát üzeneted érkezett!

Én is most lelépek,mert vacsi van meg fürcsi meg....stb :lol:
További szép estét!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Akkor jó Christell!
Örülök,hogy picit kizökkentél...maradj is így ok?!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Gyabi!
Tündéri az a nyuszi.. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betty,
1 óra csúszás sok a hőmérőzésnél.
Vendég

Halihó!

Vendégek el, mi összepakoltunk és most döglünk a gép előtt :)

Köszönöm a hajamat illető dícséreteket! Jól esett ám!

Gyulát illetően egyenlőre nincs változás.... :?
Orrfujás ezerrel.... Talán majd holnapra jobb lesz, mert az is haladás, h kapok levegőt. :lol:

babszika

Betty!

Én a hőmérőzés miatt kelek minden nap 6:10kor. Legyen az m.nap, vagy szabad.... :?
De már nem sokáig...... :lol:

babszika

Babszi,Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jujj, Gyabi!
Ez vmi nagyon beteg gólya akar lenni?????????

Mert akkor mindjárt sírva is fakadok.
Áprilisban hozzám egy szép, egészséges gólyának kell jönnie.... akinél egy bébi is van, akit rám bíz!

(egyébként köszi!!!!!! próbálok gyógyulni)

babszika

legyen strucc...arra jobban hasonlít, nincs hosszu csőre... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

a gólyád pedig itt van... Kép

Kép
Kép
gyablonka

igen, az igaz!
akkor meg is nyugodtam :lol:

babszika

Lassan azt hiszem, megyek aludni és apát is "elrugdosom" a gépétől.... állandóan ez a hülye öldökléses játék.... ami még nem is lenne baj, de kiabál hozzá, káromkodik.... kikészít :x

babszika

Jó éjt Neked... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Babszika!
Milyen játékkal játszik?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Itt vok csajok!! :lol: :lol:
És ígérem,hogy holnaptól egy időben fogok kelni!!!! :oops:

betty615

Már megint mire hazaértem már nincs itt senki :( De kaptam egy házassági ajánlatot :D A játszóházban egy kisfiú (minden játszóházban ott van :D ) elkezd nekem magyarázni, hogy le fog jönni az anyukája és szeretne engem bemutatni neki :D (kis 10 éves, angyalom :D ) Én meg elkezdtem venni a lapot és mondom neki, hogy remélem azért még nem arról van szó, hogy úgy mutat be mint a menyasszonya......De, de ő pont erre gondolt, mert most lenne a legmegfelelőbb rá a pillanat :D Ti mind koszorús lányok lesztek :D :D ezek után?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gólyákat erre felé is tereljetek!!!!

Ria! Én eddig 1 clostit szedtem 5 napig. Azt hittem, hogy a 2 az már egy nagy adag. Most akkor mi van? Még 4-nél többet is lehet szedni? Meddig lehet elmenni???????

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kép

Én már gofrikat sütögetek egy ideje párom viszi be a munkahelyére mert névnapot ünnepelnek. Aztán megyek fodrászhoz :lol:

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Jó korán kelltél Pandácska....gofri??? HMmmmmmmmmmm nem is rossz ötlet.
Mi tegnap este kaptunk ajánlatot az egyik ismerős párocskától, hogy húsvétkor megyünk e velük a Hutákba piknikezni. Ugyhogymost azon töröm az agyam, hogy mi az a kaja, ami vihetnénk, amki nem sínyli meg a kocsikázást. Eddig a göngyölt csirkemellnél tartok, mert azt megtöltöm töltelékkel, a másik fajtát barackkal, körbetekerem csirkemellel, azt baconnnal és így lesütöm. Na jól hangzik???????? Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Nyami nyami jól hangzik :lol: én is megyek veletek hehehe
Na indulok a fodrászhoz este jövök csak! Jók legyetek :lol:
Vendég

Húúúú, tegnap nagyon sokáig dolgoztam,és nagyom lemaradtam Belőletek!
Visszaolvasok.
Azt látom,vicc özön volt.Én is megosztom veletek a kedvencemet:

Pistike hosszasan leskelõdik a szülei hálószobájának kulcslyukán...
Egyszer csak elvörösödik és mérgében öklével az ajtóba csap:
- És még ezek akarnak pszichológushoz küldeni azért, mert szopom
az ujjam...

visszaolvasok!
vedresandi

Jó reggelt Lányok!

Tegnap kicsit hosszú és sokkoló napom volt, ezért nem is tudtam jönni....Illetve ne haragudjatok, hogy most nem tudok visszaolvasni...Az uh kontrollon sajnos a jó mellé egy rossz hírt is kaptam...

Ami fantasztikus, hogy a csodababácskám már 1,5 cm, szépen fejlődik és hallottam, ahogyan dolgozik a kicsi szivecskéje!! :D :D

A rossz viszont, hogy a bal petevezetőmben valószínűleg egy elhalóban lévő méhen kívüli van...Ha a JóIsten megsegít, akkor tényleg elhalóban lévő, mert nem láttak sem embriót, sem keringést, sem szívhangot, ami jó jel...Viszont ki van tágulva a tuba 1 cm-re és ez okozza a szúró érzést..Veszélyeztetett kismama vagyok, így max 2 hetente uh-nak...A bal petevezetőm elvileg nem robbanhat szét (nyugtatgat a doki), majd felszívódik..Ez azt jelenti, hogy a tágulat miatt már nem használható és mivel a másikat tavaly kivették, ezért ha babát szeretnénk a jövőben, csak lombikkal lehet...Most úgy döntöttem, hogy csak az én kicsi kinccsemmel foglalkozom és nem érdekel a jövő...Ki tudja mi lesz 5-6 év múlva....Mindenesetre tegnap totál kiborultam....Én, akire ránéz a férje és rögtön ikres terhes lesz már csak a lombik maradt....

Elnézést, hogy ezt Rátok zúdítottam, de elég nehéz napokon megyek keresztül....A dokik rögtön konzultáltak, mert amúgy holnap utaznánk Hévízre 3 napra...2 azt mondta ne menjek, 2, hogy igen...Most nem tudom mit csináljak...

Lányok!

Akinek kell, szívesen átadó egy original Closty és 1 doboz original ovulációs teszt!

Mindenkinek szép napot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

CsHeni!

Nagyon nagyon sajnálom! El nem tudom képzelni, miért történik Veled ez a sok rossz?! :( :( :( De most tényleg csak a gyöngyszemetekre gondolj, vele NEM! történhet semmi!!! Az üres petezsák felszívódott már? Biztos a méhenkívüli is úgy fog eltűnni, ahogyan kell neki. Lehet, hogy most tényleg jobb lenne csak pihenned a 12.hétig minimum. Arra meg tényleg ne gondolj, hogy mi lesz a jövőben. Nemsokára lesz egy egészséges gyerkőcötök, és ha nagyon szeretnétek majd neki kistesót, az is fog sikerülni!!!
Mivel nem pesti vagyok, így az ovulációs tesztet nehéz lenne eljuttatnod, ugyanis eldöntöttem, hogy ha most nem sikerült, akkor beszerzek én is egyet, de remélhetőleg erre már nem lesz szükség. :lol:
Kellemes pihenést Nektek, csak a jóra szabad gondolni! :lol: :lol: :lol: Minden rendben lesz, majd meglátod!!! :lol:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Juj, Heni!
Ez tényleg nem jó hír.
De én ebben a hónapban nagyon pozitív vagyok és most is az jutott eszembe, h egy csomó nőnek azt mondják, h csak lombikkal lehet babája és közben mégis összejön természetes úton!!!!!!
Arról nem is beszélve, h most csak a bébiddel foglalkozz, ne érezze azt, h te máris egy újabb baba miatt szomorkodsz! Most csak rá koncentrálj!!!!! És fel a fejjel!!!! <buksisimi>

babszika

Én csak remélni merem, h nem lesz szükség újabb clostira.... Szóval, én egyenlőre nem kérem. :lol:

babszika

Chris!

Most éppen vmi újta hozott 2 hete és nem tudom, h ennek mi a neve... :oops:

Nagyon sok játékunk van, mert elég sokat játszunk hálózatban. Leginkább a Diablot játszuk így, mert én azt imádom.
De ha jön vmi új, akkor nagyon rákattan és le sem lehet lőni a gépe elől.... már követni sem tudom a sok játékot. :)

babszika

de jól elbeszélgetek itt magammal :lol: :lol: :lol:

babszika

Heni! Ez valóban nem jó hír! DE aza lényeg, hogy a kis pocaklakód viszont jól van és 31-32 hét múlva egészségesen meg fog születni.
A többiekhez csatlakozva, most tényleg csak a pici babáddal foglalkozz és ne nézz a jövőbe. Hidd el érez minden rossz gondolatot, szóval szeretgesd, becézgesd simmized és meglátod minden rendben lesz.
Nagyon sok +++++++++++++energiát küldök Neked!!!!

Ria! Nagyon jó lett a hajad! Köszi a bókokat!

Mindenkinek Kellemes Húsvétot Kívánok!!! Na és Persze zebrás teszteket!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Jé, majdnem egyidősek vagyunk vonalzóilag... :lol:

Azok nem bókok voltak, hanem tények.... hihi :wink:

babszika

Jó reggelt!

Heni: Csak ismételni és egyetérteni tudok az előttem szólókkal. Pihenj és foglalkozz a pici babával, rá koncentrálj, nem szabad a jövőn töprengeni. Persze megértem, hogy hogy érint a hír....Nem is értem az egészet, ez azt jelenti, hogy 3 petesejt is megtermékenyült. :shock: :shock: Ráadásul HSG után ült le a vezetékben....Hát döbbenet. Pihenj sokat és próbálj meg- tudom, szinte lehetetlen kérés - lazítani, nem stresszelni.

Én nem utaznék sehová, ahogy magam ismerem, de egy kis levegőváltozás jót tehet. Ott is ugyanúgy vigyázhatsz magadra és biztos semmi olyat nem csinálsz, ami gáz lehet. No, fel a fejjel!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Felteszem a görbém! [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 671.39.jpg[/img]

Ma reggel - köszönhetően Gyabi és Andi felszólításának - 36,8-ig felment a hőm. Döbbentem láttam, hogy a ferty szombatra rakta a peteérést, amit egyébként magam is úgy éreztem. Péntek este piszokul szurkáltam. De nem ugrott fel a hőm rögtön. Görbe szakértők, szerintetek is szombaton volt vagy szerdán?! Össze vagyok zavarodva egy kicsit. :shock: :shock:

jaimee

Nem tette be a görbét... legalábbis én nem látom... :roll:

babszika

jaimee

Íme Kép

Bocs, lányok, szóval íme.

jaimee

Jamiee! Reméljük továbbra is felfelé halad majd a hőd!!! :lol: :lol:

Lányok ezt atláltam Nektek Húsvétra!!!! Jó lesz???

Kép
Vendég

Ja, úgy értem, ezen a héten szerdán.

jaimee

Kriszta: Jó hát! :D

jaimee

Betsy: köszi a nyugtatgatást! A másik petezsák sem szívódott fel, még mindig ott van, csak most már nagyon deformált...Tiszta lapos...Azt mondta a doki, hogy még kell neki kb, 2-3 hét. Nagyon félek...Mert még mindig baromira szúrkál és most már tudom, hogy nem a petefészkem, hanem a petevezetőm...
Remélem tényleg nem kell neked az ovulációs teszt! De nagyon szívesen elküldöm, ha esetleg...

Babszi: már eljuttottam odáig, hogy abszolut nem érdekel mi lesz a jövőben...Ezt a picit szeretném megmenteni! Ennyi...Csak már kezdene legalább a petevezetőm jobban lenni.....

Krisztinka: nagyon remélem, hogy igazad lesz és valahogy túléljük ezt az időszakot!! Köszönöm a pozitív energiát! :D

Jaimee: igen, valószínűleg 3 petesejt termékenyült meg, csak 1-ben fejlődött ki baba...2 még átjutott a méhemben, de a 3.-nak már nem volt ideje és ezért rekedt meg a petevezetőmben..De látod, amúgy gond nélkül átjuttotak volna HSG után, csak éppen 3 az már túl sok...Látod az sem jó, ha valaki ennyire termékeny...Egyszerűen nem tudom mi fog még következni....Valószínűleg itthon maradok, mert Hévíz elég messze van... Még meglátom, hogy ma hogyan érzem magamat... Örülök, hogy szépen felment a hőd!! Maradjon is ott! Neked alapvetően hány napos a ciklusod?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Gyabi: Szerintem is strucc az a gólya. :D

jaimee

Jamiee: örülök,hogy felment a hőd,és ünepélyesen felszólítom,hogy menjen feljebb!!!! :lol: :lol: :lol:

Heni: csatlakoznék én is az előttem szólókhoz,hogy semmi gond nem lesz.Érthető,hogy aggódsz,de inkább pihenj.Napozz,tavaszi idő van,süt a napocska.Fetölt hidd el :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Andi: köszi, nagyon próbálok pihenni!! Egy kicsivel másképp tervezetem a dolgokat....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee!
Jó kis görbe ez!
Ráadásul most még emelkedni fog!!!!!!!! :wink:

babszika

Heni: Én is, én is küldök +++++++++ energiát!! :D
Csak a babóra tessék koncentálni :!: :!: :!:

Ciklusom milyen hosszú? Alapból 30-33 napos kb. Ha mégis szombaton volt ovum, ami már soha nem derül ki, akkor most 30 nap körül lesz. Meglátjuk. Én szilárdan érzem, hogy még várnom kell 3 hónapig legalább. Képtelenség, hogy elsőre sikerüljön. Ez nem pesszimizmus, hanem realizmus, nekem általában meg kellett küzdeni mindenért. Kivéve ami a tanulmányokat illeti...Na mindegy.

jaimee

Lányok, de mikor volt pém :?: :?: :?: :?: Ez itt a kérdés.
A hőm 37,00 körül ingadozik kb. a 12. napig. Ott leveti magát a mélybe...

jaimee

Panda: te is ilyenkor nem vagy itt, amikor a görbémhez kéne szakvélemény :evil: :evil:

jaimee

Jamiee: Pandus behozza a lemaradását,fodrásznál van :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi:Tudom, hogy fodrásznál van, azért mondom. :D :D :D
Csak én 1 körül elmegyek Húsvétolni és keddig vissza sem térek.

jaimee

Jaimee: köszi az energiát :D Sajnos görbeügyben nulla a tudományom...Merre Húsvétolsz? Kellemes Ünnepeket!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Krisztinka: nagyon édes a kép :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Máris húsvétolsz Jaimee :?: :!:

babszika

Vissza: Fogamzás